panbet Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 3 ώρες πριν, Mobileras said: Κάνε screenshot το προηγουμενο σου ποστ. Εάν σου πουν για penalty, μην το αφήσεις να υπάρχει, θα τους πρηξεις με το screenshot. Να μην κλείνεις πόρτες. Πολύ χάλι πάντως το σήμα data/ομιλία είναι μια γραμμή, αφού για να πάρω τηλ πρέπει να πάω στο παράθυρο πριν το μπαλκόνι. Και μένω ανατολικά της θεσσαλονικης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 1 hour ago, panbet said: Πολύ χάλι πάντως το σήμα data/ομιλία είναι μια γραμμή, αφού για να πάρω τηλ πρέπει να πάω στο παράθυρο πριν το μπαλκόνι. Και μένω ανατολικά της θεσσαλονικης. Εάν είσαι σίγουρος ότι η κοσμοτε πιάνει καλά, πας εκεί. Αλλιώς γουιντ. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 6 ώρες πριν, panbet said: Πώς το ξέχασα να βγάλω screenshot την ομιλία.βλακεια έκανα.τεσπα αν προσπαθήσουν η με πουν για πέναλτι θα τους κάνω καταγγελία η επειδή δεν είναι πολύ μεγάλο το ποσό δεν θα το δώσω ποτέ. Μπες σ' αυτό το "τσατ" (πατ) υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις την "συνομιλία" σας και κράτα το σκριν (τοστ) να το έχεις. Αν και δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα, λες απλά "τάδε του μήνα απόγευμα μου απαντήσατε αυτό, μη παίζετε με την ψυχική μου υγεία θα σας στείλω και το λογαριασμό του ψυχιάτρου" και εκεί τελειώνουν όλα. 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 (edited) On 6/10/2022 at 7:14 ΜΜ, Mobileras said: Εάν είσαι σίγουρος ότι η κοσμοτε πιάνει καλά, πας εκεί. Αλλιώς γουιντ. Τελικά πήρα τηλ γιατί ο λογαριασμός μου με ήρθε 1.5 πάγιο και επιβεβαίωσε ότι μπορώ να φύγω χωρίς ρήτρα λόγο σήματος. Τους είπα βέβαια ότι περιμένω την επόμενη εβδομάδα ότι θα αλλάξω εταιρεία. Τα πάγια αυτά δεν θα τα πληρώσω μέχρι να γίνει εκκαθάριση και λογικά θα βγει πιο λίγο το ποσό. Edited October 10, 2022 by panbet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 29 minutes ago, panbet said: Τελικά πήρα τηλ γιατί ο λογαριασμός μου με ήρθε 1.5 πάγιο και επιβεβαίωσε ότι μπορώ να φύγω χωρίς ρήτρα λόγο σήματος. Τους είπα βέβαια ότι περιμένω την επόμενη εβδομάδα ότι θα αλλάξω εταιρεία. Τα πάγια αυτά δεν θα τα πληρώσω μέχρι να γίνει εκκαθάριση και λογικά θα βγει πιο λίγο το ποσό. Μηδενικό πρεπει να βγει το ποσό. Εαν δεν είσαι κάθετος σε αυτό που ζητάς, θα σου κοστίσει χρήμα. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 9 minutes ago, Mobileras said: Μηδενικό πρεπει να βγει το ποσό. Εαν δεν είσαι κάθετος σε αυτό που ζητάς, θα σου κοστίσει χρήμα. 37 ευρώ ήρθε για αυτό πήρα τηλ, και είναι 1 πάγιο του συμβολαίου και μισό πάγιο από το προηγούμενο πρόγραμμα. Μέχρι 8/11. Πολλά μου ήρθε, με χρέωσαν ολόκληρο το πιο προηγούμενο πάγιο. 17( το καρτοπρόγραμμα το προηγούμενο) 20( το νέο συμβόλαιο) Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως. Χρήση γράφει 7/9 μέχρι 8/10. Μπορεί να μου έρθει και περισσότερα και αυτή με είπε άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 2 minutes ago, panbet said: 37 ευρώ ήρθε για αυτό πήρα τηλ, και είναι 1 πάγιο του συμβολαίου και μισό πάγιο από το προηγούμενο πρόγραμμα. Μέχρι 8/11. Πολλά μου ήρθε, με χρέωσαν ολόκληρο το πιο προηγούμενο πάγιο. 17( το καρτοπρόγραμμα το προηγούμενο) 20( το νέο συμβόλαιο) Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως. Χρήση γράφει 7/9 μέχρι 8/10. Μπορεί να μου έρθει και περισσότερα και αυτή με είπε άλλα. Το καρτοπρογραμμα ποσο καιρό το είχες; Δεν είχες προβλημα στο σήμα στο καρτοπρογραμμα; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 39 minutes ago, Mobileras said: Το καρτοπρογραμμα ποσο καιρό το είχες; Δεν είχες προβλημα στο σήμα στο καρτοπρογραμμα; Είχα αλλά δεν ήξερα ότι μπορείς να φύγεις χωρίς πέναλτι. Από εδώ μέσα το έμαθα στο forum. 8 μήνες το είχα το καρτοπρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 7 ώρες πριν, Mobileras said: Το καρτοπρογραμμα ποσο καιρό το είχες; Δεν είχες προβλημα στο σήμα στο καρτοπρογραμμα; Τώρα που το κατεβασα σε pdf βλέπω χρέωση 29 ευρώ το συμβόλαιο και 6 ευρώ το καρτοπρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 (edited) 15 minutes ago, panbet said: Τώρα που το κατεβασα σε pdf βλέπω χρέωση 29 ευρώ το συμβόλαιο και 6 ευρώ το καρτοπρόγραμμα. Δεν αξιζει να πληρωσεις δικηγόρο για 35€. Ασε που θα σου πούνε "8 μηνες δεν ελεγες κατι για το σήμα". Αφου σου χρεωνουν μόνο τα τρέχοντα πάγια, εμενα μου φαινεται good deal. Κανε την φορητοτητα το νωριτερο δυνατον και εγω στη θεση σου δεν θα πλήρωνα ακόμα και θα περιμενα 1 ακομη μηνα να δω τον εκκαθαριστικό λογαριασμό, με το σκεπτικό οτι εαν πληρωσω τωρα, μπορει στον επόμενο να μου χρεωσουν πεναλτι, ελπιζοντας να μην το προσεξω. Η τελικη αποφαση ειναι δική σου, εγω απλά πετάω ιδέες. Edited October 10, 2022 by Mobileras 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2022 (edited) 52 minutes ago, Mobileras said: Δεν αξιζει να πληρωσεις δικηγόρο για 35€. Ασε που θα σου πούνε "8 μηνες δεν ελεγες κατι για το σήμα". Αφου σου χρεωνουν μόνο τα τρέχοντα πάγια, εμενα μου φαινεται good deal. Κανε την φορητοτητα το νωριτερο δυνατον και εγω στη θεση σου δεν θα πλήρωνα ακόμα και θα περιμενα 1 ακομη μηνα να δω τον εκκαθαριστικό λογαριασμό, με το σκεπτικό οτι εαν πληρωσω τωρα, μπορει στον επόμενο να μου χρεωσουν πεναλτι, ελπιζοντας να μην το προσεξω. Η τελικη αποφαση ειναι δική σου, εγω απλά πετάω ιδέες. Αυτή με είπε όταν ενεργοποιηθεί η frog, να πάρω τηλ για να γίνει η εκκαθάριση. Με είπε επίσης να μην πληρώσω το ποσό ακόμα. Θα δω τι θα κάνω μετά, μπορώ και με δόσεις να το κάνω και τέλος.Δεν θέλω να κλείσω πόρτα, μπορεί στο μέλλον να ενισχύσει το σήμα της και θα μας δίνει τιμές χώμα. Edited October 10, 2022 by panbet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 (edited) Είδαν ότι θα κάνω φορητότητα στη cosmote και με παίρνουν συνέχεια τηλ. Ενώ τους είπα φεύγω λόγο σήματος και αυτή παίρνουν για αντί προσφορά η δεν ξέρω και εγώ τι. Δεν παίζονται με τίποτα. Και με απόκρυψη παίρνουν και με το 210. Edited October 12, 2022 by panbet 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 On 10/10/2022 at 10:05 ΜΜ, Mobileras said: Δεν αξιζει να πληρωσεις δικηγόρο για 35€. Ασε που θα σου πούνε "8 μηνες δεν ελεγες κατι για το σήμα". Αφου σου χρεωνουν μόνο τα τρέχοντα πάγια, εμενα μου φαινεται good deal. Κανε την φορητοτητα το νωριτερο δυνατον και εγω στη θεση σου δεν θα πλήρωνα ακόμα και θα περιμενα 1 ακομη μηνα να δω τον εκκαθαριστικό λογαριασμό, με το σκεπτικό οτι εαν πληρωσω τωρα, μπορει στον επόμενο να μου χρεωσουν πεναλτι, ελπιζοντας να μην το προσεξω. Η τελικη αποφαση ειναι δική σου, εγω απλά πετάω ιδέες. Φεύγεις όπως είσαι…αν δεν υπάρχει κάλυψη είναι η μοναδική εταιρεία που χωρίς πολλά πολλά σε αφήνει. Εγώ ήδη δυο φορές εχω πάρει πάγιο πίσω και μπορώ να διακόψω όποτε θέλω. Βέβαια το πρόβλημα μου είναι η έλλειψη σταθμών και οι χαμηλές ταχύτητες. On 6/10/2022 at 5:52 ΜΜ, panbet said: Πολύ χάλι πάντως το σήμα data/ομιλία είναι μια γραμμή, αφού για να πάρω τηλ πρέπει να πάω στο παράθυρο πριν το μπαλκόνι. Και μένω ανατολικά της θεσσαλονικης. Δεν ξέρω που είσαι, αλλά επειδή ανατολικά κινούμαι η Vodafone έχει θέματα. Ακόμα και η Wind είναι καλύτερη σε εσωτερικούς χώρους. Δηλαδή στο θέμα ομιλία βγάζεις κλήση χωρίς ιδιαίτερα θέματα. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 7 ώρες πριν, panbet said: Είδαν ότι θα κάνω φορητότητα στη cosmote και με παίρνουν συνέχεια τηλ. Ενώ τους είπα φεύγω λόγο σήματος και αυτή παίρνουν για αντί προσφορά η δεν ξέρω και εγώ τι. Δεν παίζονται με τίποτα. Και με απόκρυψη παίρνουν και με το 210. Πάρε μια what’s up πρώτα . Δε γενικές γραμμές είναι καλυτερη η cosmote αλλά έχει τρύπες . Και αν πέσεις σε τρύπα θα μετανιώνεις την στιγμή που πηγές στην εταιρία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 7 minutes ago, georgebad said: Πάρε μια what’s up πρώτα . Δε γενικές γραμμές είναι καλυτερη η cosmote αλλά έχει τρύπες . Και αν πέσεις σε τρύπα θα μετανιώνεις την στιγμή που πηγές στην εταιρία Παλιά είχα και είχε καλύτερο σήμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2022 1 hour ago, georgebad said: Πάρε μια what’s up πρώτα . Δε γενικές γραμμές είναι καλυτερη η cosmote αλλά έχει τρύπες . Και αν πέσεις σε τρύπα θα μετανιώνεις την στιγμή που πηγές στην εταιρία Πάντως για εμένα θέλει δυο κάρτες να έχει. Δεν αρκεί η μια πλέον… 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 (edited) Στην περίοχη μου σε αντίθεση με cote/wind η voda δίνει μόνο adsl. Μου είχαν πει το καλοκαίρι ότι Σεπτέμβρη θα κάνουν συμφωνία με την πράσινη για να χρησιμοποιούν το δίκτυο fiber. Έχουμε κάποια εξέλιξη; Βασικά ισχύει ή μου έλεγαν ψέμματα;; Edited October 16, 2022 by akis8607 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2022 Καλημέρα,σε καρτοκινητο πώς απενεργοποιουμε την αυτόματη ενεργοποίηση ημερήσιου ίντερνετ,δεν θυμάμαι τί στέλνουμε με SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2022 Στέλνουμε Κ στο 1252 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2022 12 minutes ago, Vasileios said: Στέλνουμε Κ στο 1252 "YOU JUST REGISTERED TO MY DATA CONTROL SERVICE! EVERY TIME YOU RUN OUT OF MB, YOU WILL BE INFORMED VIA SMS TO DECIDE HOW YOU WISH TO CONTINUE" Ευχαριστώ συνονόματε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2022 On 16/10/2022 at 3:54 ΜΜ, akis8607 said: Στην περίοχη μου σε αντίθεση με cote/wind η voda δίνει μόνο adsl. Μου είχαν πει το καλοκαίρι ότι Σεπτέμβρη θα κάνουν συμφωνία με την πράσινη για να χρησιμοποιούν το δίκτυο fiber. Έχουμε κάποια εξέλιξη; Βασικά ισχύει ή μου έλεγαν ψέμματα;; Καμία εξέλιξη δεν έχει για Θεσσαλονίκη…ακόμα κοιμούνται και δίνουν μόνο adsl. Που είναι και αυτό προβληματικό,πολλές αποσυνδέσεις. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 Εχω καρτοκινητό δηλ. πληρώνω κάθε μήνα μια κάρτα €12 και μπαίνω στο πρόγραμμα 200' προς όλους. Εγκατέστησα το MyVodafone app, και μου λέει: Υπόλοιπο: 8', 5GB, 0 SMS. Eγώ όμως μπορώ να στείλω SMS. Βάζω κάρτα €12, επιλέγω (απο το 1252) το πακέτο 200', πάω στο app, πάλι βγάζει 0 SMS. Kαλά, τα έχω πάρει μιλάμε.... Το έκανα uninstall αμέσως. Είναι για να μας μπερδεύουν και να τα κονομάνε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2022 έχεις μηδέν αγορασμένα SMS. με το χρηματικό υπόλοιπο του κινητού σου μπορείς να στείλεις SMS , αλλά με 0,25 ευρώ το ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitech444 Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση αλλά είναι πλέον τόσα πολλά τα προγράμματα που δεν ξέρεις τι προσφέρει το καθένα και σε τι τιμή. Είναι τόσες πολλές οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις ανύπαρκτες. Δεν μπορείς να βρείς υπαλληλο, είναι όλοι απασχολημένοι, κανονίζεις ενα δίωρο μεσα στην ημέρα να σε καλέσουν εκείνοι, με το που το κανονίζεις σε παίρνουν στο καπάκι... Σπάσιμο νεύρων είναι... Οχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι βέβαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2022 (edited) On 22/10/2022 at 10:08 ΜΜ, Vasileios said: έχεις μηδέν αγορασμένα SMS. με το χρηματικό υπόλοιπο του κινητού σου μπορείς να στείλεις SMS , αλλά με 0,25 ευρώ το ένα. λαθος το sms κοστιζει 0,2944 ευρω το sms 4 ώρες πριν, hitech444 said: Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση αλλά είναι πλέον τόσα πολλά τα προγράμματα που δεν ξέρεις τι προσφέρει το καθένα και σε τι τιμή. Είναι τόσες πολλές οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις ανύπαρκτες. Δεν μπορείς να βρείς υπαλληλο, είναι όλοι απασχολημένοι, κανονίζεις ενα δίωρο μεσα στην ημέρα να σε καλέσουν εκείνοι, με το που το κανονίζεις σε παίρνουν στο καπάκι... Σπάσιμο νεύρων είναι... Οχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι βέβαια.... οτι βοηθεια θελεις απο πακετα μπορεις να μας ρωτησεις να σε βοηθησουμε ! , τι κλησεις κανεις; τι ιντερνετ χρειαζεσαι; . αμα εχεις cu κατεβασε το cu app ειναι πιο ευχρηστο. Επισης στο my vodafone app υπαρχει η επιλογη να δηλωνεις τα προβληματα καλυψης και να σου δινει αμεσα δωρο η vodafone απεριοριστη ομιλια και απεριοριστα data για 24 ωρες πας στο μενου ,μετα υπηρεσιες και εργαλεια και μετα εγγυηση δικτυου. Επισης μην ξεχναμε και το προγραμμα cash back στις προσφορες που σου δινει την δυνατοτητα απο ψωνια στο σουπερ μαρκετ να κερδισεις ευρω στο υπολοιπο σου. Επισης μεσα απο my vodafone account απο υπολογιστη μπορεις να στειλεις και δωρεαν sms . Edited October 23, 2022 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts