georgebad Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 11 ώρες πριν, Nikolas14 said: Και καλά έκανες, ο λόγος που έχω μεταφέρει οικογενειακώς σε COSMOTE τα κινητά μου και τα δευτερα νούμερα στη Wind. Καιρος να γυρισω και εγώ επιτέλους, οσοι φιλοι έχουν Vodafone έχουν αγανακτήσει. Από πέρυσι τον Οκτώβριο εκοψα 3 σταθερά και τα δυο πήγαν στη Wind. Υ.Γ. Τους τελευταίους 3 μήνες πληρώνω απεριόριστα κοσμοτε στο κινητό γιατί στα δεδομένα με την e-sim στο iPhone 13 σέρνεται. Δήλωση βλάβης 3/10 το μεσημέρι στην ftth ο τεχνικός ήρθε 4/10 του πρωί στην πράσινη . Δηλαδή βλάβης 26/6 επίσκεψη τεχνικόυ στις 14/7 στην κόκκινη σε εταιρικό παρακαλω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Πρέπει να απέλυσε πολύ κόσμο η βονταφον, σε όλους τους τομείς... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 7 minutes ago, Mobileras said: Πρέπει να απέλυσε πολύ κόσμο η βονταφον, σε όλους τους τομείς... Μακρυά πλέον! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo__ Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Εμένα στη vodafone που είχα πριν 4-5 χρόνια σταθερή 50αρα και συμβόλαιο κινητής ενώ δεν ειχα θέμα με τις υπηρεσίες τους γενικά, μια φορά που κάτι προέκυψε με λανθασμένο πάγιο και μια δεύτερη που σερνόταν το Ίντερνετ ήταν αρκετές για να καταλάβω την κάκιστη εξυπηρέτηση πελατών τους. Ακόμα και η πράσινη που είχα τρομερά θέματα στο κινητό ειδικα εσωτερικά του σπιτιού μου δεν μου συμπεριφέρθηκαν έτσι. Με έβγαζαν τρελο αλλά ποτέ δεν μου μίλησαν άσχημα και ειρωνικα όπως στην vodafone. Προσωπικά την καλύτερη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης και υπηρεσιών την εχω με τη wind. Αυτα βέβαια είναι όπως κάτσει στον καθένα. Αλλά από vodafone εγώ μένω μακριά. Έφτυσα αίμα για να πάρω πίσω το 200αρικο που πλήρωσα έξτρα σε 1 πάγιο. Σίγουρα Δεν είμαι ο μόνος που είχε θέμα στην εξυπηρέτηση της vf. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 (edited) 47 minutes ago, teo__ said: Εμένα στη vodafone που είχα πριν 4-5 χρόνια σταθερή 50αρα και συμβόλαιο κινητής ενώ δεν ειχα θέμα με τις υπηρεσίες τους γενικά, μια φορά που κάτι προέκυψε με λανθασμένο πάγιο και μια δεύτερη που σερνόταν το Ίντερνετ ήταν αρκετές για να καταλάβω την κάκιστη εξυπηρέτηση πελατών τους. Ακόμα και η πράσινη που είχα τρομερά θέματα στο κινητό ειδικα εσωτερικά του σπιτιού μου δεν μου συμπεριφέρθηκαν έτσι. Με έβγαζαν τρελο αλλά ποτέ δεν μου μίλησαν άσχημα και ειρωνικα όπως στην vodafone. Προσωπικά την καλύτερη συνολική εμπειρία εξυπηρέτησης και υπηρεσιών την εχω με τη wind. Αυτα βέβαια είναι όπως κάτσει στον καθένα. Αλλά από vodafone εγώ μένω μακριά. Έφτυσα αίμα για να πάρω πίσω το 200αρικο που πλήρωσα έξτρα σε 1 πάγιο. Σίγουρα Δεν είμαι ο μόνος που είχε θέμα στην εξυπηρέτηση της vf. Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ θα το κόψω το συμβόλαιο στις 18 του μήνα με πέναλτι κανονικά. Γιατί στο τηλ με έκαναν προσφορά 19 ευρώ. Στο συμβόλαιο έγραφε 17,48 και στο τέλος σε μύνημα με ήρθε να πληρώσω 20,60. Δηλαδή ότι να ναι και χωρίς να έχω σήμα. Κάθε υπάλληλος στο τηλ με έλεγε διαφορετικές τιμές από αυτό που υπέγραψα(απεριόριστα ομιλία, 12 gb) Edited October 5, 2022 by panbet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 1 ώρα πριν, panbet said: Εγώ θα το κόψω το συμβόλαιο στις 18 του μήνα με πέναλτι κανονικά. Γιατί στο τηλ με έκαναν προσφορά 19 ευρώ. Στο συμβόλαιο έγραφε 17,48 και στο τέλος σε μύνημα με ήρθε να πληρώσω 20,60. Δηλαδή ότι να ναι και χωρίς να έχω σήμα. Κάθε υπάλληλος στο τηλ με έλεγε διαφορετικές τιμές από αυτό που υπέγραψα(απεριόριστα ομιλία, 12 gb) Το λάθος του να πληρώσεις πέναλτι το κατανοείς, έτσι; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 2 ώρες πριν, panbet said: Εγώ θα το κόψω το συμβόλαιο στις 18 του μήνα με πέναλτι κανονικά. Γιατί στο τηλ με έκαναν προσφορά 19 ευρώ. Στο συμβόλαιο έγραφε 17,48 και στο τέλος σε μύνημα με ήρθε να πληρώσω 20,60. Δηλαδή ότι να ναι και χωρίς να έχω σήμα. Κάθε υπάλληλος στο τηλ με έλεγε διαφορετικές τιμές από αυτό που υπέγραψα(απεριόριστα ομιλία, 12 gb) εγώ θα το έκοβα και δεν θα πλήρωνα κανένα penalty. Ήδη εκοψα μια σταθερή και δεν σκοπεύω να πληρωσω ποινή. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Έχεις 2 επιχειρήματα να μην πληρώσεις πέναλτι. 1) παραπλάνηση 2) έλλειψη σήματος. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 1 hour ago, andreasomageiras said: Το λάθος του να πληρώσεις πέναλτι το κατανοείς, έτσι; Εννοείται ότι είναι λάθος, 52 ευρώ δεν είναι λίγα, το θέμα είναι φοβάμαι αν δεν πληρώσω με πάρουν το αριθμό που το έχουν όλοι. 1 hour ago, Nikolas14 said: εγώ θα το έκοβα και δεν θα πλήρωνα κανένα penalty. Ήδη εκοψα μια σταθερή και δεν σκοπεύω να πληρωσω ποινή. Το θέμα είναι το νούμερο κινητού θα το χάσω η όχι αν δεν πληρώσω;αυτή με είπαν θα γίνει καρτοκινητο cu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 6 minutes ago, panbet said: Εννοείται ότι είναι λάθος, 52 ευρώ δεν είναι λίγα, το θέμα είναι φοβάμαι αν δεν πληρώσω με πάρουν το αριθμό που το έχουν όλοι. Το θέμα είναι το νούμερο κινητού θα το χάσω η όχι αν δεν πληρώσω;αυτή με είπαν θα γίνει καρτοκινητο cu. Το νούμερο δεν το χάνεις για κανένα λόγο. Εξάλλου ο λογαριασμός με το πέναλτι θα βγεί αφού φύγεις ΜΕ τον αριθμό σου και ενώ θα είσαι ήδη σε άλλη εταιρεία ΜΕ τον αριθμό σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 37 minutes ago, kalitexnis_g said: Το νούμερο δεν το χάνεις για κανένα λόγο. Εξάλλου ο λογαριασμός με το πέναλτι θα βγεί αφού φύγεις ΜΕ τον αριθμό σου και ενώ θα είσαι ήδη σε άλλη εταιρεία ΜΕ τον αριθμό σου. Από 19 του μηνός που θα γίνει η διακοπή με είπαν σε ένα μήνα θα γίνει cu. Γιατί δεν γίνεται κατευθείαν δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 14 minutes ago, panbet said: Από 19 του μηνός που θα γίνει η διακοπή με είπαν σε ένα μήνα θα γίνει cu. Γιατί δεν γίνεται κατευθείαν δεν μπορώ να καταλάβω. Εσύ δλδ δεν θέλεις να φύγεις από τη Vodafone; Θες απλώς να το μετατρέψεις σε καρτοκινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 40 minutes ago, panbet said: Από 19 του μηνός που θα γίνει η διακοπή με είπαν σε ένα μήνα θα γίνει cu. Γιατί δεν γίνεται κατευθείαν δεν μπορώ να καταλάβω. Εάν πας σε κατάστημα άλλης εταιρίας και ζητήσεις φορητότητα του αριθμού σε καρτοκινητο, θα γίνει σε 2 εργάσιμες (εάν δεν άλλαξε κάτι). Αρκεί να έχουν σιμ. Ίσως να μπορείς να το κάνεις και ονλαιν. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 42 minutes ago, panbet said: Από 19 του μηνός που θα γίνει η διακοπή με είπαν σε ένα μήνα θα γίνει cu. Γιατί δεν γίνεται κατευθείαν δεν μπορώ να καταλάβω. Αν το πας σε καρτοκινητο στην Vodafone θα σου ζητήσουν να πληρώσεις πρώτα και μετά θα σου κάνουν το αίτημα για καρτοκινητο. Οπότε το παίρνεις και πας σε άλλη εταιρεία γίνεται μέσα σε 2-3 μέρες και δεν πληρώνεις τίποτα στην. Vodafone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Σε άλλη εταιρεία θέλω να πάω, οπότε θα πρέπει με περιμένω αναγκαστικά 19 του μήνα;μετά ώμος αν πάω σε άλλη εταιρεία θα μου έρθει το πρόστιμο της Vodafone χωρίς να τους κάνω καταγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 Μιλάς τηλεφωνικά μαζί τους, με messenger ή με την εφαρμογή τους; Εάν μιλάς τηλεφωνικά, ζήτησε τους το σύνολο των συνομιλιών σας "για πάσα νόμιμη χρήση", εάν μιλάτε (τέλος πάντων) γραπτός κάνε μια ενημέρωση ότι θα προωθήσεις τις στιχομυθίες σας σε κάθε αρμόδια (και μη αρμόδια αρχή) ΕΕΤΤ, ΣΤΚ, στα γνωστά τεχνολογικά φόρουμ, ΣΤΟΝ Αβραάμ Πάπα , σε ένα θείο σου στην Γερμανία, σε ένα παιδί από το χωριό, σε όποιον συναντάς στο λεωφορείο και όπου αλλού βρεις αυτιά να σε ακούσουν και μάτια να σε διαβάσουν... Α! Θα βγάλεις και "αφίσα κάρτα κορνίζα" να κρεμάσεις στις κολόνες για όταν κοιμάσαι ή πονάει ο λαιμός σου. Ίσως το ψάξουν καλήτερα το θέμα... Όσο υπάρχει κόσμος που λέει "δε βαριέσαι, ας ξεμπλέξω κι ας πληρώσω" τόσο θα ζητούν αποζημίωση ενώ φταίνε... Είμαστε ΟΛΟΙ μας υπεύθυνοι (κάποια στιγμή) για την συμπεριφορά που δεχόμαστε σήμερα 4 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 1 hour ago, Mobileras said: Εάν πας σε κατάστημα άλλης εταιρίας και ζητήσεις φορητότητα του αριθμού σε καρτοκινητο, θα γίνει σε 2 εργάσιμες (εάν δεν άλλαξε κάτι). Αρκεί να έχουν σιμ. Ίσως να μπορείς να το κάνεις και ονλαιν. Στη wind θέλω να πάω αλλά τις sim τους της έχουν κλειδωμένες στο συρτάρι τους και λένε στον κόσμο δεν υπάρχουν.Λογικά πριν τις 19 του μήνα δεν μπορώ να φύγω γιατί είναι υποχρεωτικό ο ένας μήνας συμβολαίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 10 minutes ago, panbet said: Στη wind θέλω να πάω αλλά τις sim τους της έχουν κλειδωμένες στο συρτάρι τους και λένε στον κόσμο δεν υπάρχουν.Λογικά πριν τις 19 του μήνα δεν μπορώ να φύγω γιατί είναι υποχρεωτικό ο ένας μήνας συμβολαίου. Τι θα πει "υποχρεωτικός 1 μήνας συμβολαίου"; Αφού δεν έχεις σήμα. Εάν δεν τους τριξεις τα δόντια, δεν θα γίνει η δουλειά σου. Όταν βλέπουν ευγενικό και βολικό ανθρωπο, τον τρώνε ζωντανό... Για φορητοτητα σε wind: F2G: https://www.wind.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ Q: https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/ Μετα την αιτηση φορητοτητας θα σε πάρουν τηλ από βοντα να σου πουν ιστορίες. Θα τους πεις ότι δεν έχεις σήμα και εάν διαφωνούν με την δωρεάν λήξη του συμβολαίου, να σου το στείλουν σε email την διαφωνία τους ώστε να το καταγγείλεις. 2 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, panbet said: Στη wind θέλω να πάω αλλά τις sim τους της έχουν κλειδωμένες στο συρτάρι τους και λένε στον κόσμο δεν υπάρχουν.Λογικά πριν τις 19 του μήνα δεν μπορώ να φύγω γιατί είναι υποχρεωτικό ο ένας μήνας συμβολαίου. Δεν υπάρχει μήνας υποχρεωτικού συμβολαίου φεύγεις οπότε θες. Εγώ έφυγα στις τρεις μέρες με το πρόβλημα στο σήμα. Και δεν μου έστειλαν καν τέλος αποσύνδεσης. Αυτό ισχύει μόνο αν θες να πας σε καρτοκινητο πάλι στην Vodafone. Όπου αλλού θέλεις πας και τους κουνάς το μαντήλι και καταγγελία μπορείς να τους κάνεις και τώρα και μετά και οπότε θες. Στην σταθερή τους έκανε καταγγελία μετά την αποχώρηση μου και δικαιώθηκα. Στην αρχή το έπαιζαν ειρωνεία και μετά συγγνώμες. Edited October 5, 2022 by AlexM2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 14 ώρες πριν, panbet said: Από 19 του μηνός που θα γίνει η διακοπή με είπαν σε ένα μήνα θα γίνει cu. Γιατί δεν γίνεται κατευθείαν δεν μπορώ να καταλάβω. Έτσι γίνεται σε όλες τις εταιρίες για να τσιμπήσεις ένα πάγιο χωρίς έκπτωση. Πανε αύριο το πρωί σε μια κοσμοτε και πλήρωσε τον τελευταίο λογαριασμό και μόνο. Και αν σου πουν ότι χρωστάτε χρήματα κλπ. ξεκινάς να ζητήσεις τις συνομιλίες σου και ότι θα καταγγείλεις στην ΕΕΤΤ το συμβολαιο πρώτον για την παραπλάνηση στην τιμή που έδωσαν οι υπάλληλοι από το τμήμα προσφορών και δεύτερον για το τεχνικό θέμα όπου αποδεδειγμένα έχεις θέμα. Εγώ έσπασα το W Unlimited πέρυσι τέτοια εποχή και πήγα σε Vodafone για τους ίδιους λόγους όπως εσυ. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 12 ώρες πριν, Mobileras said: Τι θα πει "υποχρεωτικός 1 μήνας συμβολαίου"; Αφού δεν έχεις σήμα. Εάν δεν τους τριξεις τα δόντια, δεν θα γίνει η δουλειά σου. Όταν βλέπουν ευγενικό και βολικό ανθρωπο, τον τρώνε ζωντανό... Για φορητοτητα σε wind: F2G: https://www.wind.gr/gr/f2g/f2g-sim-paraggelia/ Q: https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/ Μετα την αιτηση φορητοτητας θα σε πάρουν τηλ από βοντα να σου πουν ιστορίες. Θα τους πεις ότι δεν έχεις σήμα και εάν διαφωνούν με την δωρεάν λήξη του συμβολαίου, να σου το στείλουν σε email την διαφωνία τους ώστε να το καταγγείλεις. Τελικά στο chat τους είπα ξανά έχω κακό σήμα και θέλω να κάνω διακοπή συμβολαίου.Μετα από μισή ώρα που μίλησα με έγραψε αυτό: άνοιξα καταγραφή δωρεάν αποδέσμευσης σας από εμάς Ωραία, όποτε μπορώ να το κάνω καρτοκινητο; ναι αν θελετε Μπορώ και σήμερα να πάω σε κατάστημα; ναι φυσικα..!!! Οκ έγινε ευχαριστώ πολύ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 3 ώρες πριν, panbet said: Τελικά στο chat τους είπα ξανά έχω κακό σήμα και θέλω να κάνω διακοπή συμβολαίου.Μετα από μισή ώρα που μίλησα με έγραψε αυτό: άνοιξα καταγραφή δωρεάν αποδέσμευσης σας από εμάς Ωραία, όποτε μπορώ να το κάνω καρτοκινητο; ναι αν θελετε Μπορώ και σήμερα να πάω σε κατάστημα; ναι φυσικα..!!! Οκ έγινε ευχαριστώ πολύ Πήγα σε Γερμανό και wind και δεν είχαν κάρτες και τελικά έκανα αίτηση στη frog. Τετάρτη θα μου έρθει η κάρτα και την μεθεπόμενη Δευτέρα θα ενεργοποιηθεί. Δεν πιστεύω να με κάνει κανένα πρόβλημα η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 6 minutes ago, panbet said: Πήγα σε Γερμανό και wind και δεν είχαν κάρτες και τελικά έκανα αίτηση στη frog. Τετάρτη θα μου έρθει η κάρτα και την μεθεπόμενη Δευτέρα θα ενεργοποιηθεί. Δεν πιστεύω να με κάνει κανένα πρόβλημα η Vodafone. Μπορεί να προσπαθησουν να σε κρατησουν με κάποια εξτρά έκπτωση. Εάν σου πουν τίποτα για πεναλτι, έχεις το screenshot και τους το λες. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 2 minutes ago, Mobileras said: Μπορεί να προσπαθησουν να σε κρατησουν με κάποια εξτρά έκπτωση. Εάν σου πουν τίποτα για πεναλτι, έχεις το screenshot και τους το λες. Πώς το ξέχασα να βγάλω screenshot την ομιλία.βλακεια έκανα.τεσπα αν προσπαθήσουν η με πουν για πέναλτι θα τους κάνω καταγγελία η επειδή δεν είναι πολύ μεγάλο το ποσό δεν θα το δώσω ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 14 minutes ago, panbet said: Πώς το ξέχασα να βγάλω screenshot την ομιλία.βλακεια έκανα.τεσπα αν προσπαθήσουν η με πουν για πέναλτι θα τους κάνω καταγγελία η επειδή δεν είναι πολύ μεγάλο το ποσό δεν θα το δώσω ποτέ. Κάνε screenshot το προηγουμενο σου ποστ. Εάν σου πουν για penalty, μην το αφήσεις να υπάρχει, θα τους πρηξεις με το screenshot. Να μην κλείνεις πόρτες. 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts