Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Ookla speed test για το πρώτο μισό του 2022, η Vodafone είναι η δεύτερη καλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα σε ταχύτητα με ελάχιστη διαφορά όμως απ' την τρίτη....

On 13/7/2022 at 3:24 ΜΜ, damierom said:

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Ookla speed test για το πρώτο μισό του 2022, η Vodafone είναι η δεύτερη καλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα σε ταχύτητα με ελάχιστη διαφορά όμως απ' την τρίτη....

Και μάλλον εκεί θα παραμείνει γιατί δείχνει να ξύπνησε..Η Wind/Nova πρέπει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου πέρα από τις επενδύσεις,ειδικά στην επαρχία. 

1 hour ago, George6633 said:

Και μάλλον εκεί θα παραμείνει γιατί δείχνει να ξύπνησε..Η Wind/Nova πρέπει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου πέρα από τις επενδύσεις,ειδικά στην επαρχία. 

Περίμενε η νέα διοίκηση ούτε 6μηνο δεν έχει στο τιμόνι. Επίσης δεν έχει ολοκληρωθεί η συγχώνευση ακόμη. Η διαφορά είναι μηδαμινή. Η Vodafone πρέπει να αυξήσει το επενδυτικό πλάνο εάν θέλει να μείνει στην 2ή θέση. 

Edited by Chrischal1908

14 minutes ago, Chrischal1908 said:

Περίμενε η νέα διοίκηση ούτε 6μηνο δεν έχει στο τιμόνι. Επίσης δεν έχει ολοκληρωθεί η συγχώνευση ακόμη. Η διαφορά είναι μηδαμινή. Η Vodafone πρέπει να αυξήσει τις επενδύσεις της στα νέα δίκτυα. 

Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία.. Στην επαρχία δεν εμπιστεύεται ο κόσμος την Wind και πρέπει να κάνει κάτι τρελό για να γυρίσει παρόλο που εγώ ψάχτηκα και είδα ότι έχουν κάνει σοβαρές επενδύσεις.. Αν τους αρκεί να πιάσουν την Αττική οκ,δεκτό αλλά ίσως με άλλο όνομα αλλάξει και η κατάσταση.Σορρυ για το οφ τοπικ

Edited by George6633

2 ώρες πριν, George6633 said:

Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία.. Στην επαρχία δεν εμπιστεύεται ο κόσμος την Wind και πρέπει να κάνει κάτι τρελό για να γυρίσει παρόλο που εγώ ψάχτηκα και είδα ότι έχουν κάνει σοβαρές επενδύσεις.. Αν τους αρκεί να πιάσουν την Αττική οκ,δεκτό αλλά ίσως με άλλο όνομα αλλάξει και η κατάσταση.Σορρυ για το οφ τοπικ

Ακριβώς αυτό,τα είπες όλα!

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

3 ώρες πριν, George6633 said:

Εγώ μιλάω από προσωπική εμπειρία.. Στην επαρχία δεν εμπιστεύεται ο κόσμος την Wind και πρέπει να κάνει κάτι τρελό για να γυρίσει παρόλο που εγώ ψάχτηκα και είδα ότι έχουν κάνει σοβαρές επενδύσεις.. Αν τους αρκεί να πιάσουν την Αττική οκ,δεκτό αλλά ίσως με άλλο όνομα αλλάξει και η κατάσταση.Σορρυ για το οφ 

Edited by Chrischal1908

Από  20/06/22 που έγινε η φορητότητα από Cosmote στο δίκτυο Vodafone έως σήμερα 19/07/22 περίπου ένα μήνα δεν έχω σταθερό τηλέφωνο. Πριν με COSMOTE δούλευαν όλα τέλεια. Δυο με τρεις φορές την εβδομάδα καλώ το 13840 και το μόνο που εισπράττω είναι δούλεμα από τους τεχνικούς υπάλληλους. Μια διαφορετική δικαιολογία ο καθένας τους. Θα σας καλέσουν σήμερα, έχει οριστεί να σας καλέσουν σε 2 μέρες, το θέμα σας πήγε σε ειδικό τμήμα και θέλει μια εβδομάδα, το θέμα σας πήγε στην δευτεροβάθμια, έως το βράδυ θα έχετε συνδεθεί, έως αύριο θα έχετε συνδεθεί. (Όλα αυτά τα έχω με στοιχειά και ονομ/μα υπαλλήλων  και έως σήμερα ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ τι τελικά θα γίνει. Και το κερασάκι στην τούρτα μου στείλατε και λογαριασμό να πληρώσω. Για ποιες υπηρεσίες άραγε? Δεν υπαρχει ανάλυση αλλά δεν μπορώ και να δω τον αναλυτικό λογαριασμό γιατί ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ. Πουλάνε υπηρεσίες που δεν μπορουν  να καλύψουν. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Τους εγραψα και το σταθερο μου  τηλεφωνο για να με καλεσουν να μου υπενθυμισουν να τους πληρωσω.

Το ανω κειμενο το εγω κανει σχολιο και στο facebook της Vodafone. Για να ενημερωθω για τον λογαριασμο μου στο 13830 (αυτη τη στιγμη δεν δουλευει) θα πρεπει να χρεωθω κιολας απο την Cosmote. Πριν κανετε φορητοτητα και τσιμπησετε (οπως εγω) με την χαμηλη τιμη 18,60 ρωτηστε τους ποσο καιρο θα κανουν να σας συνδεσουν Ψαχτε το αλλιως θα πεσετε 13840 και δεν προκειται να βγαλετε ακρη. Ενα μηνα προσπαθω, και με το καλο και με βρισιμο αλλα τζαμπα τρωω τον χρονο μου. Μονοδρομος επιστροφη σε Cosmote Η περιοχη μου κλυπτει μονο 24Mbps

Edited by robascc

• The title was changed to Απαραδεκτη υποστηριξη απο Vodafone σταθερή

Αν έχεις υπογράψει συμβόλαιο, την πάτησες. Ο μόνος τρόπος για να φύγεις χωρίς να πληρώσεις το πεναλτυ είναι να έρθει τεχνικός και να αποφασίσουν πως δεν είναι επιλυσιμη η υπόθεση σου.
Κάνε τηλέφωνα καθημερινά. Ζάλισε τους.
Η από την πλατφόρμα που έχει η vodafone online για τεχνική υποστήριξη.

Τα κανω καθε μερα.

"Καλημερα σας καλεσα για το σημερινο μου δουλεμα., για πες τε μου σημερα τι δικαιολογια εχουμε."

30 ημερες μερα παρα μερα και συνεχιζω

Ακριβώς το ίδιο έγινε και με εμένα.Τα ειχα κάνει φορητότητα μεσω τηλεφώνου κινητα και σταθερα.Τα κινητά σε 3 μέρες εγιναν φορητότητα.Το σταθερό 4 βδομαδες μετά μου λέγανε για συστημικά θέματα και κουραφέξαλα.Έφαγαν άκυρο και δεν πλήρωσα μία.
Πάρτους και πες τους εφόσον δεν μου δίνεται γραπτως ημερομηνία σύνδεσης επιθυμώ να ακυρώσω την αίτηση και θα σου προτείνουν εκπτωση στα 16 ευρω και κάτι αν κάνεις υπομονή
Δεν πληρώνεις μία !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα κανω καθε μερα.
"Καλημερα σας καλεσα για το σημερινο μου δουλεμα., για πες τε μου σημερα τι δικαιολογια εχουμε."
30 ημερες μερα παρα μερα και συνεχιζω
Πριν 3-4 χρόνια περίπου κατά την μετάβαση μου από cyta σε vodafone, έμεινα σχεδόν 3 μήνες χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο. Συγχρονιζε το παλιό ρουτερ της cyta μόνο ίντερνετ ενώ το καινούριο της vodafone τίποτα. Άλλαξαν ρουτερ, ήρθαν 5-6 τεχνικοί, έψαξαν, μέτρησαν και τελικά τι ήταν;
Ο ΟΤΕ με έριξε σε άλλη πορτα αν κατάλαβα καλά ή κάτι τέτοιο.
Όλο αυτό το διάστημα, ο ΟΤΕ έλεγε πως αυτοί είναι κομπλέ. Το ανακάλυψε ο τελευταίος τεχνικός της vodafone που ήρθε. Ένας περίπου 50 ετών.
Έγινε συνδιαστικο ραντεβού και μόνο που δεν έπεσε ξύλο μεταξύ τους.

Αν έχετε υπομονή περιμένετε.
Πάντως ακυρώνεις anytime χωρίς καμία χρέωση και thats it.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εχει ερθει τεχνικος απο την 2η μερα γιατι μου ελεγαν οτι ειχα προβλημα στις καλωδιωσεις του σπιτιου -τα βρηκε ολα okey  αλλα απο την ωρα που εγινε η φορητοτητα 20/6 εως σημερα οποιος με καλει ακουει Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΔεΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ. Ξερετε ποιο τμημα πρεπει να καλεσω για ακυρωση ??

Και κατι που μου εχει κανει εντυπωση και πιστευω οτι το δουλεμα παει συνεφο. Κραταω ημερνια ωρα επωνυμο και δικαιολογια που μου λενε και παρολα που εχω καλεσει 15 και πλεον φορες  μερικες φορες και 2 φορες την ημερα ΔΕΝ ΕΧΩ πεσει σε υπαλληλο του 18340 που να εχω ξαναμιλησει τις προηγουμενες φορες. Εχω διαφορετικα επωνυμα .Τοσα πολλα ατομα αραγε απασχολει το 18340 ???  ή βλεπουν τον αριθμο και πετανε ενα επωνυμο στην τυχη ???

Τελικα ζητησα ακυρωση και περιμενω να με καλεσουν για τι ενεργειες πρεπει να κανω 

Edited by robascc

Μου ειπαν απο την αρχη που εδωσα βλαβη (οτι δεν λειτεουργει το τηλεφωνο)  οτι εχει αναλαβει η κα Τ...... και εως τις 27/6 θα εχω μια επισημη ενημερωση απο αυτη. Αφαντη. Ουτε και μου την δινουν οταν ζηταω να μιλησω μαζι της , αλλα ουτε και προισταμενο μου δινουν αλλα μου λενε καταχωρησαμε το αιτημα σας και θα επικοινωνησει μαζι σας. Αφαντος και αυτος. Δυστηχως εδω σε παραλιακο χωριο Ξυλοκαστρου εχει μονο Cosmote και Vodafone (νοικιαζει απο ΟΤΕ). Και το ΚΑΦΑΟ στα 300 μετρα αλλα μονο 24αρα. Την πατησα τσιμπισα στην προσφορα του 18.60

Edited by Vasileios

5G Vodafone αλλά το Giga Network δίνει κόφτη 3,7 σε υπηρεσίες streaming όπως το Netflix. 
Είμαι Συνδρομητής συμβολαίου Giga Unlimited Ultra…με πάγιο κάθε μήνα. 

2B4DD23E-62C1-400B-BA4D-1119A11B5AFC.thumb.png.6db75a5f09896aa88a4bd0544594b785.png

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

5G Vodafone αλλά το Giga Network δίνει κόφτη 3,7 σε υπηρεσίες streaming όπως το Netflix. 
Είμαι Συνδρομητής συμβολαίου Giga Unlimited Ultra…με πάγιο κάθε μήνα. 

2B4DD23E-62C1-400B-BA4D-1119A11B5AFC.thumb.png.6db75a5f09896aa88a4bd0544594b785.png

Ε κάποια εξήγηση θα υπάρχει γι' αυτό, δεν μπορεί. Θα μας το εξηγήσει οσονούπω. Κατευθείαν και συ τσ τσ

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

7 minutes ago, johnny_htc said:

Ε κάποια εξήγηση θα υπάρχει γι' αυτό, δεν μπορεί. Θα μας το εξηγήσει οσονούπω. Κατευθείαν και συ τσ τσ emoji57.pngemoji14.png

Φυσικά,γιατί πληρώνω κάθε μήνα πάγιο. Και επειδή έχω προβλήματα κάλυψης μπορώ να φυγω όποτε θελω. Ελπίζω να μην χαλάσουν το δίκτυο στη Κεφαλονια και το κάνουν όπως στη Θεσσαλονίκη. Γιατί απλά η εμπειρία χρήσης με τα παγώματα στη χρήση δεδομένων είναι πρόβλημα ενώ έχει σήμα και οι συνεχείς εναλλαγές στο κινητό.

Άρχισε το Ping Pong από 5G σε 3G στο σπίτι. Με το που το κλείσω όλα καλά,κανένα θέμα.

Ειμαι στο κέντρο του Αργοστολίου πήγε 5G>4G>3G>4G>5G>4G και στο τέλος Edge. Έχουν ανοίξει ίσα να φαίνεται το εικονίδιο…οι ταχύτητες ζήτημα να πιάσω 40-50Mbps.

Edited by Nikolas14

Φυσικά,γιατί πληρώνω κάθε μήνα πάγιο. Και επειδή έχω προβλήματα κάλυψης μπορώ να φυγω όποτε θελω. Ελπίζω να μην χαλάσουν το δίκτυο στη Κεφαλονια και το κάνουν όπως στη Θεσσαλονίκη. Γιατί απλά η εμπειρία χρήσης με τα παγώματα στη χρήση δεδομένων είναι πρόβλημα ενώ έχει σήμα και οι συνεχείς εναλλαγές στο κινητό.
Άρχισε το Ping Pong από 5G σε 3G στο σπίτι. Με το που το κλείσω όλα καλά,κανένα θέμα.
Ειμαι στο κέντρο του Αργοστολίου πήγε 5G>4G>3G>4G>5G>4G και στο τέλος Edge. Έχουν ανοίξει ίσα να φαίνεται το εικονίδιο…οι ταχύτητες ζήτημα να πιάσω 40-50Mbps.
Ωχ κατάλαβα. Ήρθαν τα Χριστούγεννα και σε σας στο Αργοστόλι. Καλά να περάσετε εύχομαι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χάνατε τόσο καιρό... 🥲
Βρες τρόπο να την κάνεις για πράσινη οσονούπω απλά. Μου αρέσει που άνοιξαν και 5G εκεί πέρα και καλά μάλλον για να το διαφημίσουν. Έχουν βαλθεί κανονικότατα να καταστραφουν μόνοι τους αυτοί

18 minutes ago, johnny_htc said:

Ωχ κατάλαβα. Ήρθαν τα Χριστούγεννα και σε σας στο Αργοστόλι. Καλά να περάσετε εύχομαι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χάνατε τόσο καιρό... emoji847.png🥲
Βρες τρόπο να την κάνεις για πράσινη οσονούπω απλά. Μου αρέσει που άνοιξαν και 5G εκεί πέρα και καλά μάλλον για να το διαφημίσουν. Έχουν βαλθεί κανονικότατα να καταστραφουν μόνοι τους αυτοί

Δεν χάσαμε κάτι…είχαμε αξιοπρεπής κάλυψη με τρύπες στο νησί που δεν μπορούν να τις κλείσουν. Αν και τώρα Αργοστολι αεροδρόμιο που κάνω μιλάω στο τηλέφωνο χωρίς πρόβλημα εν κινήσει.

Edited by Nikolas14

18 minutes ago, blizard said:

Το 1ο θέλει gb για να να βλέπει youtube και ότι έκανε μαζικά από το 2010 στην adsl να το κάνει στο κινητό ... θα θυσιάσουμε την ταχύτητα για να έχουμε όγκο να βλέπουμε και ταινίες  , και ταυτόχρονα θυσιάζουμε τον όγκο σε ταινίες που είναι υπερβολικά μεγάλες πχ πανω από 2 η 4 mbps  για να έχουμε και καλύτερη ταχύτητα στο γενικό ιντερνετ,  μια τίμια συμφωνία.

Ο ποιητής τι θέλει να πει εδώ; Να απαντήσει κάποιος που κατάλαβε!

Τα έχουμε πει 50 φορές υπάρχουν 2 διαφορετικά είδη χρηστών  ... 
Το 1ο θέλει gb για να να βλέπει youtube και ότι έκανε μαζικά από το 2010 στην adsl να το κάνει στο κινητό ... θα θυσιάσουμε την ταχύτητα για να έχουμε όγκο να βλέπουμε και ταινίες  , και ταυτόχρονα θυσιάζουμε τον όγκο σε ταινίες που είναι υπερβολικά μεγάλες πχ πανω από 2 η 4 mbps  για να έχουμε και καλύτερη ταχύτητα στο γενικό ιντερνετ,  μια τίμια συμφωνία.
Το 2ο κομμάτι πληθυσμού θέλει να έχει ταχύτητα μεγαλύτερα από την μέση Αdsl στο κινητό του !!! για διάφορους λόγους από ευκολίας επαγκελματικούς ώς πρεστιζ η και άγνοιας και θυσιάζει τα λεφτά του δίνοντας 30ρες και πάνω με συμβόλαια ή μένει με 5 gb ... 
Aυτα τα 2 διαφορετικά άτομα δεν μπορούν να υπάρχουν σε ένα δίκτυο ταυτόχρονα, δεν είναι σταθερό για να αγοράσει ο καθένας την γραμμή που θέλει, μοιραζόμαστε τις κεραίες παντου και το ιντερνετ ,πρέπει να επικρατήσει ή ο ένας ή ο άλλος, σε όποιον δε αρέσει να πάει αλλού να του πουλάνε πολυτέλεια
Πάντως από το 2010 έως τώρα, μια άλλη εταιρεία, κοντεύει να το καταργήσει το adsl και σίγουρα η μέση ταχύτητα δεν έχει μείνει στα 2 με 4 mbps. Έχει ανέβει κατά πολύ και αν υπάρχουν θέματα ακόμα σε κάποια σημεία της χώρας, φροντίζει να τα καλύψει με κεραίες κινητής για αρχή. Δεν ξέρω γτ μιλάμε για μια τεχνολογία που κοντεύει να απαρχαιωθει (αν και είναι αξιόπιστη ακόμα και στις μέρες μας να συμφωνήσω), όμως πλέον κοιτάμε για αύξηση ταχυτήτων για να καλύψουμε όγκο δεδομένων μεγάλο. Όσο πιο πολύ παρεχεις, τόσο πέφτουν οι τιμές. Για την περίπτωση της βοντα, οι άνθρωποι αυτοί, μακάρι να μπορούσαν να σου πουλούσαν μια ζωή ταχύτητες adsl για 30 ευρώ οπως ήταν κάποτε. Όμως κάποιος είπε να επεκταθεί και έτσι ακολούθησαν και αυτοί (ελεύθερη ανταγωνιστική αγορά γαρ). Σε καμία περίπτωση λοιπόν η βοντα δεν προσπαθεί να ρίξει τις τιμές. Αντιθέτως θυμάμαι οταν είχε πρώτο βγάλει τα προγράμματα red πριν καμιά 10αρια χρόνια αν θυμάμαι και απλά τράβαγες τα μαλλιά σου από τις τιμές που έβλεπες (που τότε προσπαθούσε κιόλας να στήσει δίκτυο στο μεταξύ-δίκτυο για τα τότε δεδομένα φυσικά )

Σήμερα επικοινωνία με την εξυπ.πελατων:

10:00 ερώτηση δική μου

15:00 ερώτηση δική τους

15:03 επανερώτηση δική μου

Ακόμη περιμενω απάντηση τους... 

Banned for 14 days

On 19/7/2022 at 3:11 ΜΜ, robascc said:

Από  20/06/22 που έγινε η φορητότητα από Cosmote στο δίκτυο Vodafone έως σήμερα 19/07/22 περίπου ένα μήνα δεν έχω σταθερό τηλέφωνο. Πριν με COSMOTE δούλευαν όλα τέλεια. Δυο με τρεις φορές την εβδομάδα καλώ το 13840 και το μόνο που εισπράττω είναι δούλεμα από τους τεχνικούς υπάλληλους. Μια διαφορετική δικαιολογία ο καθένας τους. Θα σας καλέσουν σήμερα, έχει οριστεί να σας καλέσουν σε 2 μέρες, το θέμα σας πήγε σε ειδικό τμήμα και θέλει μια εβδομάδα, το θέμα σας πήγε στην δευτεροβάθμια, έως το βράδυ θα έχετε συνδεθεί, έως αύριο θα έχετε συνδεθεί. (Όλα αυτά τα έχω με στοιχειά και ονομ/μα υπαλλήλων  και έως σήμερα ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ τι τελικά θα γίνει. Και το κερασάκι στην τούρτα μου στείλατε και λογαριασμό να πληρώσω. Για ποιες υπηρεσίες άραγε? Δεν υπαρχει ανάλυση αλλά δεν μπορώ και να δω τον αναλυτικό λογαριασμό γιατί ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ. Πουλάνε υπηρεσίες που δεν μπορουν  να καλύψουν. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Τους εγραψα και το σταθερο μου  τηλεφωνο για να με καλεσουν να μου υπενθυμισουν να τους πληρωσω.

Το ανω κειμενο το εγω κανει σχολιο και στο facebook της Vodafone. Για να ενημερωθω για τον λογαριασμο μου στο 13830 (αυτη τη στιγμη δεν δουλευει) θα πρεπει να χρεωθω κιολας απο την Cosmote. Πριν κανετε φορητοτητα και τσιμπησετε (οπως εγω) με την χαμηλη τιμη 18,60 ρωτηστε τους ποσο καιρο θα κανουν να σας συνδεσουν Ψαχτε το αλλιως θα πεσετε 13840 και δεν προκειται να βγαλετε ακρη. Ενα μηνα προσπαθω, και με το καλο και με βρισιμο αλλα τζαμπα τρωω τον χρονο μου. Μονοδρομος επιστροφη σε Cosmote Η περιοχη μου κλυπτει μονο 24Mbps

Κρίμα…πολύ άσχημη εμπειρία. 
Εγω προσωπικα σε χωριό που είναι ίδια περίπτωση με εσένα. Ακόμα μέχρι 24Mbps και μπορω μόνο Cosmote ή Vodafone κρατάω την 1η γιατί δεν με κρεμασε ποτέ η γραμμή.

Δεν έχω δει χειρότερη σταθερή . 100VDSL εσω και κάθε μέρα έχω 600ms ping . Αναβαθμηζουν εδώ και 5 μήνες λένε . Πάλι καλά που έχω άλλη εταιρία κινητή με απεριοριστα αλλιώς δεν παλεύεται η εταιρία 

• The title was changed to wrong