Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια. Το φθηνό καύσιμο συνήθως έχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο να είναι νοθευμένο. Εντελώς άσχετος ο συσχετισμός.

Sent from my Galaxy S10e

Ότι θέλεις διαβάζεις φαίνεται. Δεν έγραψα για φθηνό καύσιμο αλλά για κακής ποιότητας στην ίδια τιμή με αυτό τις καλής ποιότητας. Και μια χαρά είναι ο συσχετισμός. Εσύ δεν θες να το καταλάβεις.

Δεν υπάρχει πλέον το μηδενικό πάγιο.

σωστα .....δεν υπαρχει ΠΛΕΟΝ, οπως δεν υπαρχει πλεον ανανεωση ετησια με 5 ευρω (η 1 ευρω στην wind) και τα πραγματα καθε χρονο βαδησουν σε αυτo που εγραψα ... ανανεωσεις 15 ευρω τον μηνα και σκουπα σε αυτους που εχουν βρει τρυπες και την βγαζουν φθηνα....

διοτι ο ανταγωνσιμος δεν υπαρχει, το κρατος δεν ενδιαφερετα καιι ο ελληνας ειναι κολλημενος στο πουλ μουρ κινητο του χωρις καμμια καταναλωτικη ευσαισθησια κανοντας το μια αναγκαιοτητα αντι για εργαλειο..... :cry:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Αυτό εξαρτάται από το πώς το βλέπει ο καθένας. Αντικειμενικά στο βαθμό που είναι αναγκαίο ΔΕΝ είναι ακριβό να διατηρείς ένα νούμερο κινητού αν το χρησιμοποιείς. Ακριβό είναι εάν θέλεις να σου δίνουν παπάδες πληρώνοντας ψίχουλα. Ή να διατηρείς νούμερο που δεν το χρησιμοποιείς. Τι να κάνουμε, υποχρεωτικό δεν είναι. Αν θέλεις αγοράζεις.

Ότι θέλεις διαβάζεις φαίνεται. Δεν έγραψα για φθηνό καύσιμο αλλά για κακής ποιότητας στην ίδια τιμή με αυτό τις καλής ποιότητας. Και μια χαρά είναι ο συσχετισμός. Εσύ δεν θες να το καταλάβεις.

Εσύ δεν κατάλαβες ότι το παράδειγμα που φέρνεις είναι κάτι ανύπαρκτο, καθώς δεν υπάρχει κανείς που να σου πουλάει "καλό" καύσιμο στην χαμηλότερη τιμή που άλλοι σου πουλάνε νοθευμένο.

Άσε που στα καύσιμα δεν θα έκανα τον τσιγκούνη για να κερδίσω λίγα ευρώ σε ένα γέμισμα.

Sent from my Galaxy S10e

Edited by Mark_K

Δεν κάνεις πάντως για αντικλεπτική προστασία

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρχικά να πούμε πως είμαστε off topic.

Κακής ποιότητας; επειδή το αναφέρεις εσύ;

Όπως ορθά αναφέρει ο Μαρκ, δεν αποφασίζει ο καταναλωτής τις τιμές, αλλά το διοικητικό συμβούλιο της εκάστοτε εταιρίας. Αν δεν σου αρέσει η τιμολογιακή πολιτική της, είσαι ελεύθερος να κάνεις μια άλλη, πιο συμφέρουσα επιλογή, από το να μηδενίζεις το δίκτυο της Vodafone Ελλάδος.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Πες μου λίγο Mark: εάν εγώ φουλάρω το αμάξι μου και το οδηγάω λίγα χιλιόμετρα κάθε 3 ημέρες, είναι λογικό να έρθει ο βενζινάς και να μου πει ότι πρέπει να το φουλάρω κάθε ένα μήνα, αλλιώς θα μου αδειάσει το ντεπόζιτο;

Μη λέτε πράγματα πού δεν στέκουν ούτε με λογική παιδιού του νηπιαγωγείου. Άλλο πράγμα το προϊόν, το οποίο άπαξ και το αγοράσεις είναι δικό σου(σε αυτήν την εντελώς ατυχή προσπάθεια για παρομοίωση η βενζίνη), και άλλο η υπηρεσία. Την υπηρεσία που σου παρέχεται από κάποιον, την αγοράζεις σύμφωνα με τους όρους που σου θέτει αυτός που την πουλάει. Αν δεν σου αρέσει και δεν συμφωνείς, πολύ απλά δεν αγοράζεις.

Sent from my Galaxy S10e

Δεν με απασχολεί τι κάνουν στις άλλες χώρες. Εγώ εδώ μένω, όχι αλλού. Βλέπεις τι σου προσφέρεται και ανάλογως αγοράζεις. Πάλι την ίδια κουβέντα κάνουμε.

Η ουσία είναι μια. Το να έχεις ένα νούμερο κινητού, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και όχι να κάθεται, έχει πλέον κόστος 5€ το μήνα. Αυτόν που το χρησιμοποιεί δεν τον απασχολεί καθόλου γιατί δίνει παραπάνω έτσι κι αλλιώς για να αγοράσει πακέτα. Αυτός που θέλει να την βγάζει χωρίς να δίνει τίποτα, απλά το παίρνει απόφαση ότι δεν μπορεί πια. Είτε θα δίνει 5€ το μήνα, είτε θα βρει άλλο τρόπο να επικοινωνεί.

Sent from my Galaxy S10e

Αν θέλει κανείς , μπορεί να κάνει συνδρομή και σε άλλες χώρες που τον εξυπηρετούν καλύτερα, και έχουν άλλη λογική.

Αλλά στα Ελληνικά καρτοκινητά αυτοί είναι οι κανόνες.

Δελτίο Τύπου:

Δίκτυα και υπηρεσίες νέας γενιάς για κρατικούς φορείς σε Αττική, Θεσσαλία, Κρήτη και Μακεδονία με περισσότερες από 100 νέες θέσεις εργασίας για τις ανάγκες υλοποίησης των έργων

Το Vodafone Business ανακοινώνει ότι αναδείχθηκε μειοδότης τεσσάρων εκτελεστικών συμβάσεων της Συμφωνίας - Πλαίσιο για το έργο «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ – ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΗΣΙΔΩΝ 1-8» της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ, καταθέτοντας συνολική προσφορά ύψους 51 εκατ. ευρώ με στόχο να αναλάβει τη διασύνδεση, μέσω οπτικών ινών και δικτύων νέας γενιάς, μεγάλου αριθμού φορέων της δημοσίου σε διάφορες περιοχές της χώρας, αλλά και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας για τρία έτη.

Οι εκτελεστικές συμβάσεις στις οποίες το Vodafone Business προκρίθηκε ως μειοδότης, αφορούν τέσσερα τμήματα των νησίδων 1, 5 και 6 του σχετικού διαγωνισμού της ΚΤΠ ΑΕ και περιλαμβάνουν φορείς του δημοσίου σε Αττική, Θεσσαλία, Κρήτη και Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, με την υπογραφή της σύμβασης, η Vodafone δεσμεύεται να παρέχει

- Υπηρεσίες Πρόσβασης σε φορείς του δημοσίου, αναβαθμίζοντας και αναπτύσσοντας περισσότερες από 7.000 συνδέσεις

- Υπηρεσίες Τηλεφωνίας, με προπληρωμένο κόστος για σχεδόν 8.000 γραμμές

- Βackup συνδέσεις πρόσβασης

- Υπηρεσίες σύνδεσης Public Hotspots.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες υλοποίησης των συγκεκριμένων έργων θα δημιουργηθούν περισσότερες από 100 νέες θέσεις εργασίας.

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

• 3 weeks later...

Καλησπέρα,

Εδώ και κάποια χρόνια έχω μετακομίσει στο εξωτερικό (Κύπρο). Έχω ένα συγκεκριμένο αριθμό με την Vodafone τον οποίο και δεν θέλω να χάσω.

Στο παρελθόν, η κάρτα ήταν ανενεργή και την ενεργοποιούσα όποτε ερχόμουν Ελλάδα μια φορά κάθε τρίμηνο.

Πριν 2 βδομάδες πήρα δίκαρτο κινητό και είπα να την βάλω και την Vodafone μέσα.

Θέλω να πιστώνω την κάρτα μια φορα το δίμηνο περιπου και να παίρνω κανένα τηλέφωνο Ελλάδα αραιά και που.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση η Vodafone να μου διακόψει την παροχή υπηρεσίας στην κάρτα επειδή βρίσκομαι μόνιμα εξωτερικό και να χάσω τον αριθμό ή μπορώ αφοβα να την έχω ανοιχτή;

Ευχαριστώ!

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Καλησπέρα,

Εδώ και κάποια χρόνια έχω μετακομίσει στο εξωτερικό (Κύπρο). Έχω ένα συγκεκριμένο αριθμό με την Vodafone τον οποίο και δεν θέλω να χάσω.

Στο παρελθόν, η κάρτα ήταν ανενεργή και την ενεργοποιούσα όποτε ερχόμουν Ελλάδα μια φορά κάθε τρίμηνο.

Πριν 2 βδομάδες πήρα δίκαρτο κινητό και είπα να την βάλω και την Vodafone μέσα.

Θέλω να πιστώνω την κάρτα μια φορα το δίμηνο περιπου και να παίρνω κανένα τηλέφωνο Ελλάδα αραιά και που.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση η Vodafone να μου διακόψει την παροχή υπηρεσίας στην κάρτα επειδή βρίσκομαι μόνιμα εξωτερικό και να χάσω τον αριθμό ή μπορώ αφοβα να την έχω ανοιχτή;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα

Για τη χρήση που λες ότι θέλεις να κάνεις, δηλαδή να βάζεις κάρτα μία φορά το δίμηνο, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και θα είναι μόνιμα ανοιχτές και οι εισερχόμενές σου. Το γεγονός ότι είσαι μόνιμα στο εξωτερικό καθόλου δεν θα τους απασχολήσει, αφού είσαι σε χώρα εντός ΕΕ. Έχω ξάδερφο στην Αγγλία εδώ και 7 χρόνια με τον ίδιο ελληνικό αριθμό σε δίκαρτη συσκευή με τον αγγλικό του απλά για να τον παίρνουμε από εδώ, ειδικά από τότε που έγινε και δωρεάν αυτό, και δεν έχει γίνει ποτέ τίποτα. Και μία φορά του έγινε και φραγή εισερχομένων επειδή ξέχασε να βάλει κάρτα, αλλά ο αριθμός δε χάνεται έτσι εύκολα, και μία κάρτα το χρόνο να βάζεις τον διατηρείς. Με το που θα γίνει ανανέωση φεύγει και η φραγή εισερχομένων, αν δηλαδή ξεχαστείς, απλώς θα χάσεις το χρηματικό υπόλοιπο.

Φαντάζομαι ότι πρόβλημα μπορεί να έχουν κάποιοι που κάνουν τρελλή χρήση συνέχεια σε περιαγωγή, οπότε ίσως τότε κάποιο καμπανάκι χτυπήσει, αλλά δεν έχω μάθει ποτέ για τέτοια περίπτωση. Η επίσημη ενημέρωση είναι πάντως αυτή "επιπλέον χρεώσεις περιαγωγής θα εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια ενός μήνα τιμολόγησης όταν σύμφωνα με τα στοιχεία των τεσσάρων (4) προηγούμενων λογαριασμών η εγχώρια χρήση και παρουσία δεν είναι επικρατούσα έναντι της χρήσης και παρουσίας σε άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε. Η επιπλέον ανώτατη κατά περίπτωση χρέωση θα είναι €0,0397/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις, €0,0124/sms για αποστολή sms, €0,00434/MB για χρήση internet, €0,0098/λεπτό για εισερχόμενες κλήσεις. Η επιπλέον χρέωση δεν θα εφαρμοσθεί στις περιπτώσεις που οι εθνικές χρεώσεις υπερβαίνουν τα: €0,23/λεπτό για εξερχόμενες κλήσεις φωνής, €0,06/λεπτό για εισερχόμενες κλήσεις φωνής, €0,07 για αποστολή sms και €0,25/ΜΒ για χρήση Internet. Οι επιπλέον χρεώσεις αφορούν κίνηση προς/από τα δίκτυα της Ε.Ε., με βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο για τη φωνή και ανά ΚΒ για χρήση internet, ενώ για τις εξερχόμενες κλήσεις ισχύει ελάχιστη χρέωση διάρκειας 30 δευτερολέπτων." Σε κάθε περίπτωση έχει να κάνει με τη χρέωση και όχι τη διατήρηση του αριθμού που σε ενδιαφέρει.

https://www.vodafone.gr/eshop/kiniti/basic-charges-consumers/

Edited by angelfeather

• 2 weeks later...

Για κάποιο "μυστήριο" (:lol:) λόγο η Vodafone σιωπηλά και χωρίς καμία προειδοποίηση σταμάτησε την υπηρεσία ανανέωσης καρτών μέσω Paypal στο site της στους εγγεγραμμένους χρήστες και μη.

Η αναφορά στην Paypal λείπει και στους Όρους Χρήσης όπου βλέπουμε μονο Mastercard / Visa πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ένα "λάθος" στον κώδικα του site αλλά για μια εσκεμμένη αλλαγή. Η εφαρμογή "υποστηρίζει" ακόμα Paypal "στα χαρτιά" αφού μετά από αρκετές δοκιμές έβγαζε μήνυμα λάθους.

Δοκιμάζοντας ανανέωση μέσω κάρτας και μετά την εισαγωγή των στοιχείων μου (πράγμα που έχω να κάνω ΧΡΟΝΙΑ) ζητούσε κάτι σαν "εγγραφή" για ποιον συνουσιασμένο λόγο, δεν ξέρω... Αρνούμενος την εγγραφή η συναλλαγή δεν έγινε και τώρα...είμαι χωρίς υπόλοιπο στο κινητό. I can live μέχρι την Δευτέρα οπού θα κάνω αλλαγή σε Cosmote.

Ελπίζω με τα 2,9 λεπτά που γλυτώνουν από κάθε transaction fee των 10€ , να γίνουν ακόμα πλουσιότεροι και να λύσουν όλα τα οικονομικά τους προβλήματα σαν εταιρία.

Edited by XP130TD
Εκτός Ο.Π.Χ.

Νομίζω πως λειτουργεί κανονικά φίλε. Εγώ πλήρωσα λογαριασμό σταθερής χθες μέσω PayPal από την εφαρμογή.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Paypal όντως δεν υπάρχει σαν επιλογή από τη σελίδα. Δοκίμασα να κάνω μια ανανέωση, αφού συνδέθηκα με το λογαριασμό μου στην σελίδα. Δεν βρήκα κάτι περίεργο. Τα στοιχεία της κάρτας πάντα τα ζητάει, δεν είναι παράξενο. Τίποτα άλλο για εγγραφή δεν ζήτησε. Ίσως είναι θέμα της τράπεζας αυτό. Εκτός αν εννοείς ότι δεν έχεις λογαριασμό στο my Vodafone, και σε ρώτησε αν θέλεις να κάνεις. Αυτό είναι κάτι άσχετο, και σίγουρα όχι τόσο αποτρεπτικό για την ανανέωση.

Sent from my Galaxy S10e

Σε Vodafone καρτοσυμβόλαιο υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με paypal.

Για καρτοκινητό επίσης στο site υπάρχει κανονικά. Με εγγραφή πάντα. Ποτέ δεν υπήρχε χωρίς εγγραφή ώστε να σταματησει τώρα.....

Edit

στο http://www.vodafone.gr δεν δέχεται PayPal Άρα δεν γίνεται για καρτοκινητο Vodafone ενώ για cu γίνεται.

Edited by Vasileios

Νομίζω πως λειτουργεί κανονικά φίλε. Εγώ πλήρωσα λογαριασμό σταθερής χθες μέσω PayPal από την εφαρμογή.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε σταθερη δουλευει. Εχω και πληρωσα και εγω.

Το Paypal όντως δεν υπάρχει σαν επιλογή από τη σελίδα. Δοκίμασα να κάνω μια ανανέωση, αφού συνδέθηκα με το λογαριασμό μου στην σελίδα. Δεν βρήκα κάτι περίεργο. Τα στοιχεία της κάρτας πάντα τα ζητάει, δεν είναι παράξενο. Τίποτα άλλο για εγγραφή δεν ζήτησε. Ίσως είναι θέμα της τράπεζας αυτό. Εκτός αν εννοείς ότι δεν έχεις λογαριασμό στο my Vodafone, και σε ρώτησε αν θέλεις να κάνεις. Αυτό είναι κάτι άσχετο, και σίγουρα όχι τόσο αποτρεπτικό για την ανανέωση.

Sent from my Galaxy S10e

Εχω λογαρισμο στο my Vodafone. Η φαση ειναι οτι ΤΩΡΑ μπορεις να κανεις ανανεωση χωρις να εισαι γραμμενος στο my vodafone.

Για δοκιμασε σε ενα browser που δεν εχεις αποθηκευμένο το login σου να δεις.

Σε Vodafone καρτοσυμβόλαιο υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με paypal.

Για καρτοκινητό επίσης στο site υπάρχει κανονικά. Με εγγραφή πάντα. Ποτέ δεν υπήρχε χωρίς εγγραφή ώστε να σταματησει τώρα.....

Edit

στο http://www.vodafone.gr δεν δέχεται PayPal Άρα δεν γίνεται για καρτοκινητο Vodafone ενώ για cu γίνεται.

Αυτο εκανα στην τελικη και εγω. Το "γυρισα" σε CU και εκανα ανανεωση εκει και ησυχασα

Δοκίμασα στον browser σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης, και προχωράει κανονικά σε ανανέωση χωρίς να ζητήσει τίποτα, πέρα από τα στοιχεία της κάρτας φυσικά. Για αυτό σου ξαναλέω, μήπως αυτό που σου ζήτησε έχει να κάνει με την τράπεζά σου.

Sent from my Galaxy S10e

Για κάποιο "μυστήριο" (:lol:) λόγο η Vodafone σιωπηλά και χωρίς καμία προειδοποίηση σταμάτησε την υπηρεσία ανανέωσης καρτών μέσω Paypal στο site της στους εγγεγραμμένους χρήστες και μη.

Η αναφορά στην Paypal λείπει και στους Όρους Χρήσης όπου βλέπουμε μονο Mastercard / Visa πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται για ένα "λάθος" στον κώδικα του site αλλά για μια εσκεμμένη αλλαγή. Η εφαρμογή "υποστηρίζει" ακόμα Paypal "στα χαρτιά" αφού μετά από αρκετές δοκιμές έβγαζε μήνυμα λάθους.

Δοκιμάζοντας ανανέωση μέσω κάρτας και μετά την εισαγωγή των στοιχείων μου (πράγμα που έχω να κάνω ΧΡΟΝΙΑ) ζητούσε κάτι σαν "εγγραφή" για ποιον συνουσιασμένο λόγο, δεν ξέρω... Αρνούμενος την εγγραφή η συναλλαγή δεν έγινε και τώρα...είμαι χωρίς υπόλοιπο στο κινητό. I can live μέχρι την Δευτέρα οπού θα κάνω αλλαγή σε Cosmote.

Ελπίζω με τα 2,9 λεπτά που γλυτώνουν από κάθε transaction fee των 10€ , να γίνουν ακόμα πλουσιότεροι και να λύσουν όλα τα οικονομικά τους προβλήματα σαν εταιρία.

εχεις απολυτο δικιο και σε μενα τα ιδια κανει εδω και ενα μηνα .εχει μονο τα στοιχεια τισ καρτα μου να βαλω για ανανεωση ενω παλαιοτερα με το paypal γινοταν κατευθείαν η ανανεωση. μαλακ...ς τισ vodafon

Μόλις έκανα ανανέωση σε 2 cu νούμερα με Paypal κανονικά. Η επιλογή υπάρχει και στο my cu app και στο my Vodafone. Λείπει από το site. Δεδομένου ότι τα περισσότερα καρτοκινητά είναι λογικά cu, μου φαίνεται αδιανόητο να έχουν κόψει το Paypal μόνο από τα απλά καρτοκινητά, δεδομένου πως από τα cu το όφελος από την προμήθεια του Paypal που θα γλίτωναν θα ήταν μεγαλύτερο. Δεν θα απέκλεια την πιθανότητα να έχει γίνει κάποιο λάθος στο σύστημά τους...

Sent from my Galaxy S10e

Γεια σας.

Εδω και αρκετο καιρό, καθε 30 λεπτα κλεινει η τηλεφωνική γραμμή (ενώ μιλάω). VOIP ειναι η συνδεση πανω σε ένα ZTE. Το ιδιο με ασύρματο ή σταθερό τηλέφωνο.

Απο την Vodafone μου εχουν πει και κάνει μέχρι τωρα:

1. Κάτι στον router, χωρις αποτέλεσμα

2. Αντικατάσταση router, χωρίς αποτέλεσμα

3. Μολις μου είπαν οτι ΝΑΙ γινεται καθε 30 λεπτα αποσύνδεση για "λογους ασφαλείας" απο το "κεντρο". Αρα γιατι μου αλλαξαν router;

Και έτσι λένε ειναι, δεν μπορεί να γίνει κατι. Επειδή δεν το έχω ξαναακούσει, και επειδή δεν βρήκα κατι ψάχνοντας, αν καποιος γνωρίζει κατι πάνω σε αυτο ...

Ευχαριστω.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned