Jump to content

ant0ine

Members
  • Δημοσιεύσεις

    210
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by ant0ine

  1. Ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή απάντηση!
  2. Καλησπέρα, Εδώ και κάποια χρόνια έχω μετακομίσει στο εξωτερικό (Κύπρο). Έχω ένα συγκεκριμένο αριθμό με την Vodafone τον οποίο και δεν θέλω να χάσω. Στο παρελθόν, η κάρτα ήταν ανενεργή και την ενεργοποιούσα όποτε ερχόμουν Ελλάδα μια φορά κάθε τρίμηνο. Πριν 2 βδομάδες πήρα δίκαρτο κινητό και είπα να την βάλω και την Vodafone μέσα. Θέλω να πιστώνω την κάρτα μια φορα το δίμηνο περιπου και να παίρνω κανένα τηλέφωνο Ελλάδα αραιά και που. Ξέρει κανείς αν υπάρχει περίπτωση η Vodafone να μου διακόψει την παροχή υπηρεσίας στην κάρτα επειδή βρίσκομαι μόνιμα εξωτερικό και να χάσω τον αριθμό ή μπορώ αφοβα να την έχω ανοιχτή; Ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Note 10+, παρακολουθώ καιρό το thread εδώ. Ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε ότι θα βγουν προσφορές τώρα που βγαίνει το Note 20 ή να προχωρήσω απευθειας σε αγορά;
  4. Είμαι σε μηνιαίο πακέτο με fixed GB/month. Γενικά τρώει σκαλώματα κάποιες φορές, υπήρξαν φορές που με έπαιρναν τηλέφωνο και δεν χτυπούσε καν σε μένα ή κάποιο θέμα με την κάμερα που δείχνει να κολλάει κάποιες φορές. Και το viber δείχνει να μην συμπεριφέρεται αρκετές φορές καλά με αρκετά κολλήματα. Επίσης δεν βλέπει για κάποιο λόγο το bluetooth του αυτοκινήτου :/ Δεν ξέρω αν πάω σε open beta 6 αν φτιάξουν αυτά.
  5. Παίδες καλησπέρα, έχει παρατηρήσει κάποιος το εξής πρόβλημα; Φαίνεται ότι κάποιες στιγμές το κινητό χάνει τελειώς το σήμα και ενώ δείχνει ότι έχει 4G δεν μπορώ να κάνω access καμία σελίδα ή γενικά να λάβω data από πουθενά. Πρέπει να μπω σε WiFi κάπου. ΄ Επανέρχεται μετά από κάποιες ώρες απλά μπορεί να με αφήσει χωρίς internet όταν μπορεί να χρειαστώ χάρτες στον δρόμο κ.λπ. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
  6. Παίδες καλησπέρα, έχω εδώ και 4 μέρες το OP 7 PRO. Παρατηρώ πολλές φορές ότι κολλάει το σήμα και δεν έχω δίκτυο 4G και για να επανέλθει πρέπει να μπαίνω airplane mode ή και να κάνω restart. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό; Υπάρχει λύση; Είναι θέμα συσκευής ή software; Ειμαι σε 10.0.2.GM21BA
  7. Τελικά, εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, κατάφερα ο τρισμέγιστος να ''χτυπήσω'' τη ρομ. Ευτυχώς η αντικατάσταση ήταν επιτυχής. Καλή ιδέα είχες mol. Ευχαριστώ!!
  8. τη ''μαμά''. Ούτε καν είχα δει πια ήταν φαντάσου. Ένα root ήθελα να κάνω γιατί είχα κάποιες ενοχλητικές διαφημίσεις τύπου ''pop ups'' που μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Και τελικά...κατέληξα σε φιάσκο...
  9. Ξεκίνησα ήδη το download της xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.1.29.zip για να δούμε...
  10. Ναι, μπαίνω σε ρικόβερυ. τώρα είδα και την ερώτηση... Όχι δεν έχω κάποια ρομ... Να κατεβάσω? Από που? Έχουμε ένα λινκ?
  11. Μα ακριβώς αυτό είναι που δυσκολεύομαι να κάνω... ''εργοστασιακές ρυθμίσεις''. Κάνω wipe data, κάνω reset to factory settings, αλλά δεν κάνει boot. Μένει στην αρχική μαύρη οθόνη με το λογότυπο mi στο κέντρο και το android γραμμένο κάτω... Υπάρχει εργοστασιακό ρεκόβερυ mode, κι αν ναι πως ενεργοποιείται?
  12. Καλησπέρα σε όλους. Προφανώς χρειάζομαι λίγο βοήθεια γιατί τα έκανα σαλάτα...για να μην πω τίποτα χειρότερο... Εγκατέστησα αυτό http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/tool-windroid-universal-android-toolkit-t3206896 Στη συνέχεια έκανα Flash TWRP. Έκανα reboot, κι ολα ok μέχρι εκεί. Πήγα βήμα 2 για να κάνω ροοτ. (Flash SuperSU) Έτρεξε η διαδικασία ακολούθησα τα βήματα, έδειξε ότι ολοκληρώθηκε και επέλεξα να κάνω reboot. (Αυτό λένε κι οι οδηγίες). Το reboot δεν έγινε ποτέ, πάγωσε η οθόνη σχεδόν κανά 10λεπτο...τελικά κατέληξα να βγάλω τη μπαταρία... Από εκείνη τη στιγμή...δεν κάνω ούτε καν boot. Δεν ξεκινάει το ρημάδι...πως το λένε... Ξαναμπήκα με σκοπό το wipe data και reset. Δείχνει ότι όλα οκ, αλλά πάλι στο reboot κολλάει... Ιδέες? Εννοείται, πως δεν με νοιάζει για τα data μου. Να αποκτήσω πάλι κινητό με νοιάζει...
  13. Εμένα μου έχει παρουσιαστεί πλέον το εξής πρόβλημα: Είμαι εδώ και καιρό με τη 1947 ρομ. Όλα δούλευαν καλά. Για κανά μήνα. Ξαφνικά το τλφ ξεκίνησε να κάνει μπόλικα reboot μέσα στη μέρα. Περίπου 6 με 8. Παρατήρησα ότι το reboot κυρίως γίνεται όταν το τηλέφωνο αποκτήσει επιτάγχυνση. (μπλέκω και τη φυσική στο παιχνίδι...) Δλδ όταν για παράδειγμα το αφήσεις απότομα στο τραπέζι. Ή αν το χτυπήσεις πάνω στο τραπέζι σαν ένα πακέτο τσιγάρα. (κάθετα δλδ) Βέβαια δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που κάνει reboot. Περίπου 1 με 2 reboot ημερησίως οφείλονται σε άλλους λόγους. (άγνωστους). Μιας και δεν μου έκανε κόπο, έκανα ένα ''reset'' ... εννοώ wipe, και ξαναπέρασα από την αρχή τη ρομ. Πάλι τα ίδια. Από την 1η κιόλας στιγμή. Λέτε να φταίει αυτός ο φούστης ο proximity sensor? Μπορώ να τον καλιμπράρω? Έχετε καμιά ιδέα?
  14. Ευχαριστώ πολύ. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως πιάστηκα τόσο απρόσεκτος και ουσιαστικά προσπαθούσα να ρουτάρω με συνδυσμό 2 επιλογών. Anyway, τα λάθη είναι για να γίνονται και να μαθαίνουμε να διαβάζουμε ακόμα πιο προσεκτικά. Στο διαταύτα... Έκανα ακριβώς ότι περιγράφει ο οδηγός και όλα δούλεψαν ρολόι. Είμαι πλέον στην 1447 και όλα δείχνουν να δουλεύουν καλά. Έχω άλλη μία απορία σχετικά με το contact manager του τηλεφώνου αν γνωρίζει κάποιος...: Όλες οι επαφές αμφανίζονται με πρώτο το όνομα και όχι το επίθετο. Οπότε οποιοδήποτε σορτάρισμα κτλπ γίνεται και βάση ονόματος. Αυτό αλλάζει? Θέλω στην επαφή μου πρώτα να φαίνεται το επίθετο. Γίνεται?
  15. Καλησπέρα σε όλους. Ακουλουθώ βήμα-βήμα τον οδηγό του φίλου kandilak στο ποστ #876. Η διαδικασία ολοκληρώνεται στο 100%. Κανένα πρόβλημα επικοινωνίας, τρέχουν οι κίτρινες και κόκκινες μπάρες, λαμβάνω κανονικά το σχετικό πράσινο pop-up μύνημα Ok. Παρ όλα αυτά, μάλλον δεν είμαι root. Προσπαθώ από το mobileuncle να κάνω recovery update και μου λέει ότι δεν είμαι rooted. (Δεν μου έβγαλε ποτέ μνμ για να του δώσω grant κτλπ) Τι χάνω ρε παίδες? Πρέπει να μπω στο μενού (προ boot) και να κάνω κάτι συγκεκριμένο? Έχω version 9432. Μικρή ιστορία (μήπως και παίζει ρόλο) Το τλφ ήρθε rooted. (είχα εικονίδιο με κινέζικα) Από βλακεία μου σε συνδυασμό με κεκτημένη ταχύτητα, απεγκατέστησα (με το titanium backup) το συγκεκριμένο αρχείο. Έκτοτε βεβαίως... λογικό είναι να μην είμαι root. Το αναφέρω μήπως και παίζει κάποιο ρόλο.
  16. Επειδή έχω από όλα(!!) (iPhone 4S, Nexus 5, Ipad 2, Nexus 7-2013) θα πω το εξής. Η Apple δεν κάνει πολλά πράγματα, αλλά αυτά που κάνει τα κάνει σωστά. Αν το σύστημα το θες για δουλειά θα κατευθυνθείς σε Apple δυστυχώς. Και θα σου πω το πιο εκνευριστικό πρόβλημα όλων για μένα. Λόγω εργασίας χρειάζεται, για λόγους support, να συνδέομαι με Remote Desktop στην εταιρεία και να κάνω κάποιες εργασίες. Προφανώς και θα χρησιμοποιήσω κάποιο external bluetooth keyboard για να κάνω τη δουλειά μου, μιας και ούτε κώδικα, ούτε SQL μπορώ να γράψω με το virtual keyboard όταν παίρνει την μισή οθόνη! Στο iPad το keyboard με το που συνδέεται παίζει απροβλημάτιστα και αναγνωρίζει όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων. Στο Android, πρέπει να αγοράσω το External Keyboard Pro μιας και η κυρία Google δεν λέει να φτιάξει μια σωστή υλοποίηση για κάτι βασικό για εμένα! Εννοείται πως δεν θα μπω καν στη διαδικασία να κάνω jailbrake ή root σε κάθε περίπτωση για οποιοδήποτε λειτουργικό αν και κάλλιστα θα μπορούσα. Ο καθένας ορίζει τις προτεραιότητές του με το τι πραγματικά χρειάζεται. Σε αυτά που εγώ χρειάζομαι πραγματικά το Android με έχει απογοητεύσει και δυστυχώς δεν φαίνεται να θέλει να διορθωθεί σε κάποια απλά πράγματα. Είναι αλήθεια ότι ο απλός χρήστης θα δει ότι όταν η Apple πει ότι βγαίνει update το παίρνει μέσα σε 1 βδομάδα. Το Android έχει πέσει στην παγίδα των κατασκευαστών και δυστυχώς αδικείται με καθυστερήσεις, κακές υλοποιήσεις των κατασκευαστών (πάνω από το λειτουργικό) ή ακόμα και με μη παροχές updates σε σχετικά καινούργιες συσκευές. Συμφωνώ ότι η Apple θα έπρεπε να είχε αυξήσει την RAM του iPhone 6 προστατεύοντας την επένδυση των χρηστών της. Από την άλλη μην ξεχνάτε ότι όλα ξεκινάνε από την αγορά της Αμερικής. Εκεί όλα τα συμβόλαια είναι διετή και μόνο που δεν σου χαρίζουν το κινητό με κάθε συμβόλαιο. Επίσης, η συσκευή πρέπει να κοστολογείται στο σύνολό της. Προφανώς και τα 700+ ευρώ είναι υπερβολικά, αλλά η Apple συντηρεί και ομάδες για την εξέλιξη των επεξεργαστών της αλλά και την προσαρμογή του λειτουργικού της συστήματος για να πάρει τα μέγιστα αυτών, κάτι το οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι αποδίδει πολύ καλά. Το γεγονός ότι μπορεί και τρέχει απροβλημάτιστα ναυαρχίδα εταιρείας σε τέτοιο hardware πρέπει να επικροτείται και όχι το αντίθετο. Για παράδειγμα, θα έτρεχε το Note 4 με τέτοια hardware χαρακτηριστικά;;; Τι experience θα είχε ο χρήστης;; Για το μόνο πράγμα που συμφωνώ είναι ότι η τιμή του θα έπρεπε να ήταν πιο 150-200 ευρώ πιο κάτω. Το iPhone 5S κόστιζε στην Apple περί των $200 για τα components + manufacturing. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να μπει κάποιο margin για την τεχνογνωσία κ.λπ. αλλά θεωρώ υπερβολικό το margin των $500+. Το ίδιο ισχύει και για άλλες εταιρείες κινητής που οι ναυαρχίδες τους κοστίζουν τα ίδια απίστευτα πολλά χρήματα και πόσο μάλλον όταν δεν έχουν τα ίδια (σε μέγεθος) τμήματα ανάπτυξης λειτουργικού και hardware.
  17. ant0ine

    iPhone 4S

    Πατώντας το Home button + Sleep button (το Sleep είναι το κουμπί πάνω δεξιά) δεν σου κάνει;
  18. Και άντε και την κάνουν, να πάνε που... Όλα τα λειτουργικά είναι κλειστά. Αν αυτό είναι κάτι το οποίο θα κάνει το λειτουργικό πιο ασφαλές, με λιγότερα bug και περισσότερα updates απευθείας από την google, τότε δεν υπάρχει θέμα, ας πάμε προς τα εκεί. edit: είναι γλήγολοι οι chrisgr38, Te_salat γμτ, με πρόλαβαν!:D
  19. ant0ine

    Motorola DEFY

    οκ χίλια ευχαριστώ
  20. ant0ine

    Motorola DEFY

    Παίδες καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω το κινητό στη γυναίκα μου που διέλυσε το 5800 που είχε!! Πιστεύω είναι ότι καλύτερο σε smartphone για "ατσούμπαλους"! Να ρωτήσω κάτι. Σε 2 μέρες φεύγω για Αμερική και σκέφτομαι να το πάρω από εκεί. Είδα στο GSMArena ότι είναι Quadband. Λογικά δεν θα έχω πρόβλημα δικτύου σωστά; Επίσης κάτι εξίσου σημαντικό, ξέρετε αν είναι κλειδωμένο;; Αν είναι, θα υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω για να δουλεύει με σύνδεση vodafone ελλάδος;;; Ευχαριστώ πολύ!
  21. Καλησπέρα, προχτές αγόρασα ένα E71 μτχ σε αρκετά καλή κατάσταση. Αν κι έχω διαβάσει αρκετά (βέβαια έχω χαθεί λίγο μιας και είναι πολλές οι σελίδες) θα ήθελα αρχικά να κάνω μία ερώτηση. Τελικά το GPS είναι αυτόνομο ή υποβοηθούμενο? Αν είναι αυτόνομο πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι δεν ''παιρνει'' δεδομένα από το δίκτυο και στηρίζεται στην δική του κεραία? Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση? Σε ένα 5800 που είχα, είχα εγκαταστήσει το SygicMobile. Μπορώ να βάλω το ίδιο και σε αυτό το τηλ? Ευχαριστώ.
  22. Πάντως στο site που παρέθεσες δεν δίνει compatibility με iPhone 4 το συγκεκριμένο ή τουλάχιστον δεν το έχουν ενημερώσει.
×
×
  • Create New...