vasilimertzani Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Μπράβο σας ΚΥΡΙΕ για τον τρόπο σκέψης και σε έρχονται όλα ανάποδα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Καλημέρα. Μια απορία αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Είμαι συνδρομητής συμβολαίου και η vodafone μου παρείχε μαζί με την νέα μου συσκευή (iphone 6s plus) που είχα αγοράσει πέρυσι μια ασφάλεια συσκευής για όσο διαρκεί το συμβόλαιό μου. Εχθές λοιπόν μου έσπασε η οθόνη του. Γνωρίζεται αν δικαιούμαι νέα συσκευή (σε κουτί) ή ανακατασκευασμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Καλημέρα. Μια απορία αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Είμαι συνδρομητής συμβολαίου και η vodafone μου παρείχε μαζί με την νέα μου συσκευή (iphone 6s plus) που είχα αγοράσει πέρυσι μια ασφάλεια συσκευής για όσο διαρκεί το συμβόλαιό μου. Εχθές λοιπόν μου έσπασε η οθόνη του. Γνωρίζεται αν δικαιούμαι νέα συσκευή (σε κουτί) ή ανακατασκευασμένο; Τίποτα από τα 2, θα επισκευαστεί η οθόνη σου. Μόνο αν δεν συμφέρει η επισκευή την ασφαλιστική θα σου δωθεί νέα. Ανακατασκευασμένη το βλέπω δύσκολο να σου δώσουν, από όσο ξέρω δεν στοκάρουν οι ασφαλιστικές ανακατασκευασμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Μάλιστα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Έχω εδώ και καιρό ένα MyKartoInternet το οποίο το είχα πάρει σαν φοιτητικό (μαζί με ένα φοιτητικό CU). Παίζει μια χαρά (με APN web.session) και συνδέτεαι κανονικά 3G. Πήρα ένα modemάκι 4G όμως, και δεν συνδέεται πουθενά σε 4G (3G κανονικά). Γνωρίζει κανείς εάν είναι θέμα ρυθμίσεων, ή εάν η Voda το δίνει μόνο σε 3G? Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Έχω ένα ίδιο εδώ και 5 χρόνια. Εδώ και 1-2 χρόνια που έχω δοκιμάσει περιστασιακά να το λειτουργήσω σε κάποιο κινητό, είχα δει πως παίζει κανονικά 4G. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Έχω εδώ και καιρό ένα MyKartoInternet το οποίο το είχα πάρει σαν φοιτητικό (μαζί με ένα φοιτητικό CU). Παίζει μια χαρά (με APN web.session) και συνδέτεαι κανονικά 3G. Πήρα ένα modemάκι 4G όμως, και δεν συνδέεται πουθενά σε 4G (3G κανονικά). Γνωρίζει κανείς εάν είναι θέμα ρυθμίσεων, ή εάν η Voda το δίνει μόνο σε 3G? Να ζητήσεις αλλαγή sim... πόσα χρόνια την έχεις; επίσης σε ποια περιοχή είσαι; έχει κάλυψη 4G??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Αλλαγή SIM σε καρτοInternet δυστυχώς δεν γίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skous Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Πρέπει να το έχω 5 χρόνια στάνταρντ. Έχει 4G κάλυψη. Για να το δοκιμάσω κιόλας το έφερα και κέντρο Αθήνας, και πάλι 3G πιάνει. Παράθεση 111s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 (edited) Πρέπει να το έχω 5 χρόνια στάνταρντ. Έχει 4G κάλυψη. Για να το δοκιμάσω κιόλας το έφερα και κέντρο Αθήνας, και πάλι 3G πιάνει. πολυ κουλο παντως θα δοκιμασε να στειλεις μυνημα απο την σημ του καρτοιντερνετ 4G NAI στο 1285 να δουμε εαν θα ενεργοποιηθει. παντως και εγω εχω το cu καρτοιντερνετ απο το φοιτητικο του εδω και πολλα χρονια αλλα εχω πανω απο 1-1,5 χρονο να το χρησιμοποιησω ελπιζω να μην ληξει , αν και μου ειπανε οτι το καρτοιντερνετ δεν ληγει η σημ και δεν αποσυνδεεται απο το δικτυο λογω οτι ειναι προπληρωμενο και οποτε θελεις το χρησιμοποιεις! . Επισης για τα ατομα που τους εχουνε κοψει το φοιτητικο και το εχουνε γυρισει σε special αραγε το φοιτητικο καρτοιντερνετ το κοβουνε και αυτο; . απο τις φοιτητικες παροχες; και γινεται κανονικο καρτοιντερνετ ; που ετσι και αλλιως δεν συμφερει σε τιμες . επισης το καρτοιντερνετ δεν εχει περιορισμο στα data με 1,5gb ημερησια χρηση οποτε εξυπηρετει που δεν εχει οριο στα data την ημερα!! . Edited June 11, 2018 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Καλησπερα, Γνωριζει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα αυτοματης απενεργοποιησης του πακετου των 5ευρω. Απο την vodafone μου ειπαν οτι δεν γινετε και να βαλω οριο στα MB απο τις ρυθμισεις του ιντερνετ. ο αριθμος ειναι συνδεση. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Παιδιά θυμιστε μου λίγο της παροχές του φοιτητικού καρτοιντερνετ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Αν θυμάμαι καλά 2 GB με 5€ και 5 GB με 7€, αλλά νομίζω εδώ και καιρό έχει πάψει να είναι διαθέσιμο για αγορά νέου πακέτου σύνδεσης. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Για να στο ειπαν λογικα ετσι θα είναι, αλλά κοίταξε και την εφαρμογή μήπως υπάρχει επιλογή από εκεί. Αλλιώς η μόνη λύση είναι αν δεν θες να παίρνεις πακέτο, να βάλεις από τον μετρητή του κινητού σου πχ στα 495ΜΒ (αν έχεις 500) ώστε να σε κόβει ακριβώς εκεί για να μην σε χρεώσει τα 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Επισης,κλεισε το 4G για να μην φευγουν γρηγορα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Επισης,κλεισε το 4G για να μην φευγουν γρηγορα. Είτε έχεις 4g είτε 3g είτε e τα δεδομένα φεύγουν το ίδιο. Όταν ανοίξεις μια σελίδα και φάει 5gb με το 4g θα ανοίξει γρήγορα με το 3g πιο αργά και με e μετά από κάνα λεπτό. Σε όλα θα φάει 5mb ομως. Απλά στα 3g E θα βρίζει τη Vodafone που αργεί τόσο. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sekin Δημ. July 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2018 Ο, τι είπε από πάνω.Θεμα ταχύτητας είναι το 4g και όχι ότι καταναλώνει περισσότερα mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Βασικα δεν ισχυει αυτο, καθως πολλα site πχ youtube ελεγχουν ταχυτητα και σου προσφερουν περιεχομενο ( πχ full hd βιντεο ) βασει αυτης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Βασικα δεν ισχυει αυτο, καθως πολλα site πχ youtube ελεγχουν ταχυτητα και σου προσφερουν περιεχομενο ( πχ full hd βιντεο ) βασει αυτης :) Το ρυθμίζεις αυτό εγώ πχ είτε έχω e είτε 3g είτε 4g έχω 720p στο κινητό με δεδομένα και 2k με WiFi. Όλα ρυθμίζονται Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Διευκρινίσεις για το πακέτο [http://content] 1. Το πακέτο 10GB + Social + Video PASS παρέχει 10GB για γενική χρήση Mobile Internet, 2GB αποκλειστικά για χρήση στις εφαρμογές Social Media: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Snapchat, LinkedIn, Tumblr και 5GB αποκλειστικά για χρήση στις Video εφαρμογές: EΡΤ WebTV, Youtube, Dailymotion, Vimeo, Netflix, Amazon Video. 2. Το πακέτο χρεώνεται €10.90, μια φορά στον επόμενο λογαριασμό και ισχύει για 30 μέρες από τη στιγμή ενεργοποίησης (εάν δηλαδή το ενεργοποιήσεις την 1η του μήνα ισχύει έως και την 31η του ίδιου μήνα) 3. H τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος κινητής που υπολογίζεται ως ποσοστό επί του συνόλου του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ: για μέχρι €50 12%/ €50,01 - €100 15% / €100,01 - €150 18% / €150,01 και άνω 20%). 4. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο έως και 4 φορές - για το χρονικό διάστημα που η προσφορά είναι διαθέσιμη - είτε μέσω του My Vodafone app είτε στέλνοντας δωρεάν SMS με τη λέξη K στο 1339. 5. To πακέτο ισχύει για χρήση στην Ε.Ε καθώς και στον υπόλοιπο κόσμο με ενεργοποιημένη την υπηρεσία Πας Παντού. Τα 10GB και το Social και το Video PASS του πακέτου δε μοιράζονται με άλλες συσκευές μέσω της υπηρεσίας Internet 4Sharing. 6. Εάν φτάσεις στο 80% και 100% της κατανάλωσης του πακέτου, θα λάβεις ενημερωτικό SMS. Επίσης, μπορείς πάντα μέσω της εφαρμογής My Vodafone να έχεις τον έλεγχο της χρήσης σου εύκολα και γρήγορα. 7. Με την αγορά του πακέτου δηλώνεις ότι έχεις διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους όρους του πακέτου στους οποίους συναινείς. Αναλυτικά οι όροι στο*Όροι χρήσης Vodafone Social Pass*και στο*Όροι χρήσης Vodafone Video Pass 8. Η προσφορά ισχύει για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος και είναι διαθέσιμη από 12 Ιουλίου 2018 έως και 31 Αυγούστου 2018. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιστεύω αρκετά καλή προσφορά. Στο δε καρτοπρόγραμμα που είμαι το αφαιρεί από το υπόλοιπο μου και όχι με χρέωση στον επόμενο λογαριασμό! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Πράγματι είναι μια καλή προσφορά και έπρεπε να βγει γιατί δεν μπορούσε να συγκριθεί η προσφορά του ΣΚ με την προσφορά στα καρτοκινητά με τα 7gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 TO AITHMA ΣAΣ ΔEN KATAXΩPHΘHKE ΛOΓΩ ΠPOΣΩPINHΣ TEXNIKHΣ AΔYNAMIAΣ. ΠAPAKAΛOYME ΔOKIMAΣTE APΓOTEPA. Δυστυχώς μου έβγαλε αυτό το μνμ μετά από δύο ώρες. Για χρέωση από το υπόλοιπο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενώ το προτείνει στο διαθέσιμο υπόλοιπο μετά βγάζει μνμ για τον επόμενο λογαριασμό . Κάτι δεν πάει καλά . Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosthe Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Με τίποτα δεν δουλεύει μέσω χρέωσης από το υπόλοιπο σε καρτοπρογραμμα παρόλο που το βγάζει στο υπόλοιπο και όχι στον επόμενο λογαριασμό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) Μια διόρθωση στο OP. Δίνει 5GB για γενική χρήση Mobile Internet, όχι 10GB. http://i66.tinypic.com/axy7er.jpg Edited July 16, 2018 by Nikko_ Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
recon3 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Κάποιο λάθος θα έχει γίνει στο αγγλικό description γιατί στα ελληνικά λέει κανονικά 10GB... Μια διόρθωση στο OP. Δίνει 5GB για γενική χρήση Mobile Internet, όχι 10GB. http://i66.tinypic.com/axy7er.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts