Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να δουλεψει το Vodafone Full Σημα θελει γραμμη adsl. Οσο για αυτο που λες για την καρτα sim οχι δεν εχει καρτα sim μεσα το Vodafone Full Σημα. Ο εξοπλισμος που δινανε παλαιοτερα με το Vodafone για το σπιτι εχει καταργηθει και αν υπαρχει αποθεμα σε μερικα καταστηματα ειναι μονο με νεα συνδεση. Αν βαλεις την καρτα sim του κινητου σου λογικα θα παιξει μιας και η ιδια η καρτα του Vodafone για το Σπιτι μπορει να παιξει σε απλη κινητη συσκευη. Απο οτι θυμαμαι δεν εχει περιορισμους. Το Vodafone Εξοχικο δεν δινει επιδοτηση, σωστα σε ενημερωσανε.

Περιορισμους δεν εχει παρα μονο που πρεπει να δηλωσεις το σημειο που θελεις να δουλεψει και εχεις καλυψη σε 150μ περιμετρικα απο αυτο το σημειο.

εγω παντως που εχω το ιδιο μηζανημα της cosmote εχει καρτα sim μεσα και ειναι το ιδιο μηχανημα
υπογραφή εκτός ορίων

Λαμβανω και εγω τετοια μνματα το κακο ειναι πως πλεον ερχονται απο πολλους διαφορετικους αριθμους...εχει καταντησει κουραστικο πλεον!!(την αλλη φορα τσακωθηκα με την κοπελα μου αχαχαχαχ γτ νομιζε οτι ηταν πραγματικο)καλεσα το τμημα εξυπηρετησης 1,2,3...5 φορες αλλα ακομα συνεχιζεται...

Καλησπερα!!δεχομαι εδω και 2 περιπου εβδομαδες κλησεις απο εναν αριθμο της Vodafone καθημερινα!!

Ειναι καποια κυρια που μου ζηταει να μπω σε καποιο προγραμα mobile internet η κατι τετοιο

εχει τυχει και σε αλλους?προσπαθησα να συνεννοηθω μαζι της αλλα διχνει σαν να μη ξερει τιποτα....

και τις λεω οτι δεν ενδιαφερομαι αλλα συνεχιζει να με καλει....(απ τον ιδιο αριθμο η ιδια 3-4 φορες τη μερα)

ειναι καποιο "τρυκ" η ειναι οντως απ την Vodafone?θελω να ξερω για να κινηθω αναλογα...

καλα σοβαρα μιλας τωρα? αν ειναι δυνατον.

πρωτη φορα το ακουω αυτο. ξερω οτι περνουν τηλεφωνο αλλα οχι 3-4 φορες την μερα και ενω τους λες δεν θελεις αυτοι σε ξαναπερνουν. μηπως σου κανει κανενας πλακα ? γτ χλωμο μου ακουγεται ολο αυτο να ειναι απο vodafone. εκτος αν εχει γινει κ σε αλλους. σε μενα παντως με vodafone καμια κ κανεις δεν μεχει παρει να μου λεει ασυναρτησίες

iphone xs max ipad 6th gen

Πήγαινε σε ένα κατάστημα Vodafone μίλησε με τους υπαλλήλους και εξηγησέ τους ευγενικά το πρόβλημά σου. Δώσε τον αριθμό να δούν αν όντως είναι από τα κεντρικά της Vodafone και αν όχι τοτε δεν μπορω ακριβως να σου πω τι θα κανεις. Εγω θα αλλαζα αριθμό.

Αν έχεις το κινητό του avatar σου η κάποιο άλλο android, απλά εγκατέστησε αυτό και πέρνα τον συγκεκριμένο αριθμό στη filter list.

Εγώ έχω ήδη 6 αριθμούς και τις αποκρύψεις...

Καλύτερα να το ρυθμίσεις να απαντάει και να κλείνει αμέσως (hang up after connected), ώστε να χρεώνεται ο άλλος και να μην βλέπεις αναπάντητες εσύ.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

παιδες καποιος που να χρησιμοποιει το mobile tv μπορει να δοκιμασει αν του δουλευει η nova γιατι εμενα 3 μερες τωρα δεν δουλευει.αναγκαστικα και δοκιμασα το fusion tv και εκει δουλευει.για ενημερωστε με αν μπορειτε.

Οτιδηποτε και αν γινει να καλεσεις την εξυπηρετηση πελατων και να ζητησεις να απενεργοποιηθεις απο ενοποιημενους καταλογους και οτι δεν σε ενδιαθερει καμια προσφορα ενημερωση
Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι η vodafone gsm sim card. Πως μπορώ να την αποκτήσω και τι δυνατότητες προσφέρει. Η ξαδέρφη μου μένει στην Τουρκία αυτό το διάστημα και μου είπε πως μπορεί να με καλέσει δωρεάν σε κινητό Vodafone με gsm. Οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι η vodafone gsm sim card. Πως μπορώ να την αποκτήσω και τι δυνατότητες προσφέρει. Η ξαδέρφη μου μένει στην Τουρκία αυτό το διάστημα και μου είπε πως μπορεί να με καλέσει δωρεάν σε κινητό Vodafone με gsm. Οποιαδήποτε πληροφορία θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ!

Αυτο που ζητας ειναι αυτο που εχουμε ολοι στα κινητα μας!!! Καρτα sim!!!

Ηρθα στην vodafone απο φορητοτητα και διαπίστωσα οτι η εφαρμογή Viber δεν δουλευει καθόλου! ουτε message δεν μπορω να στείλω! Eνω το skype υπολειτουργεί και με πολλα προβλήματα στον ηχο ενω κάποιες κλήσεις απορρίπτονται ! (Δεν παιζει θεμα συμφόρησης καθοτι μετα εβαλα HD videaki στο Youtube και φόρτωνε σφαίρα).

Αυτες τις υπόγειες μεθοδους της voda που σου πουλάει κομμένο Internet δεν τις ανέχομαι. Επικοινώνησα με το ccare και λενε κατω απο 40 ευρώ παγιο ετσι ειναι, και μετα απο ωρα μου ειπαν οτι θα κανουν αιτημα να αρθει το block.

Οταν εκανα φορητοτητα δεν μου τα ειπαν αυτα, μου ειπαν internet.. τους δίνω ολόκληρα λεφτα θελω ολόκληρο internet!

Πρεπει να κανουμε κατι ομαδικο (δεν ξερω, καταγγελία, υπογραφες, κατι) ωστε τέτοιες μαγκιες οπως και με το tethering παλιά να μην περνανε.. Εαν συμφωνείτε και εσεις να το οργανώσουμε!

γιατι τόση σιγή ρε παιδια? εσας δεν σας χαλαει ασπουμε?

δεν θελετε να οργανώσουμε κατι, κανα petition εστω?

αυτό που μπορείς να κάνεις, όπως έκανα κι άλλοι στην περίπτωσή σου, είναι να πάρεις τηλέφωνο στην vodafone και να ζητήσεις να σου “ξεμπλοκάρουν” το voip.

Θα σου πουν διάφορα και όλως τυχαίως μονο για την περίπτωσή σου θα σου το ενεργοποιήσουν.

[ f i l i p p o s ]

Εγω απαντησα με ενα απλό "λαθος" αλλά δεν έχω δει καμια περίεργη χρέωση... και εχουν περάσει περίπου 2 μήνες από τότε... απλα δεν θυμαμαι αν ηταν vodafone ο αριθμός ή όχι... τον έχει κρατήσει κανεις?

Οντως αυτο ισχυει στην vodafone και υπάρχει εδω και παρα πολυ καιρο. ΠΟΧ vodafone για voip υπηρεσιες 40€++

14MB/hour ειναι περιπου το viber, πραγματικα σε συμφερει να ξοδεψεις ετσι το πακετο σου??

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Όλοι το ίδιο έχουμε κάνει.

Μετά από 1-2 τηλέφωνα, «μόνο για εσάς» μας το ενεργοποιούν.

Υποθέτω είναι πολιτική της μαμάς vodafone την οποία την παρακάμπτουν τα εδώ παιδιά γιατί ο ανταγωνισμός το αφήνει να περνάει αέρα.

Συγγνωμη βρε παιδια αλλα βλεπω την αντιμετωπιση στο θεμα και τρελαινομαι. Θελουν 40+ παγιο,ξαναλεω παγιο, για VoIP?Και η απαντηση ειναι να παρακαλεσουμε για να εχουμε κατέξαιρεση αντιμετωπιση?Είναι δυνατον?Αντι να το εχουμε κανει βουκινο, συζηταμε για κατ΄εξαιρεση?Δεν ειναι το viber, είναι η φουστια τους.Συγγνωμη αλλα προσωπικα δεν ζηταω καμια εξαιρεση, μαζευω τα μπογαλακια μου και φευγω Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Χμμμ είναι ψάρεμα για ... ροζ δουλειές !!

Μην τρελαίνεστε !!!

Βρήκαν τα νούμερα απο κάπου και στέλνουν μνμ ΠΑΝΤΑ γυναίκες ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ...

Τυχαίο ???

Ψάρεμα πελατών είναι 90% =)

Καλημέρα και απο εμένα.

Μόλις είδα το thread θυμήθηκα και εγώ το Μαρακι που περνάει δύσκολα και αναζητεί κόσμο να πιει καφεδακια.

Ακούγονται πολλά για χρεώσεις, δεν απάντησα ποτέ αλλά βρήκα το μήνυμα υπήρχε ξεχασμένο μέσα στο κινητό και μου είχε έρθει απο το 6942058603.

σε συνδρομητές όχι μόνο της βόντα, αλλά και της κόσμο, έχουν έρθει κάτι τετοια μυνήματα.

100% πρόκειτε για scam. μην απαντάτε ποτέ, γιατι θα σας χρεώνουν κάθε τρεις και λίγο. φίλος με καρτοκινητό whats up, απάντησε και μέσα σε 2 μήνες του έφαγε 40 ευρώ αυτή η παγίδα (από τις κάρτες). θα μου πείτε πως το κατάλαβε? έβαλε 20 ευρω κάρτα και μέσα σε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ πήγε 0 την πρώτη φορά και μέιον (!!) την δεύτερη. κατέληξε να ακυρώσει τον αριθμό και να κάνει καινούργιο.

δεν γνωρίζω αν πρόκειτε για ακραία μορφή, αλλά έτσι έγινε.

Εδω κανεις λαθος. Το δικτυο ανηκει στην Vodafone και αυτη οριζει σε τι τιμη θελει και σου επιτρεπει να χρησιμοποιεις τις υπηρεσιες του.

Μην ξεχνας τις περιοδους ογκοχρεωσης και χρονοχρεωσης επι Dialup συνδεσεις στο ΟΤΕ και οτιδηποτε.

Το δικτυο ανηκει στην παροχο, και στο πως θελει αυτος να το παρεχει στους συνδρομητες του, και μπορει να υσχιριστει απο προβληματα, απο πολιτικη, οπως και την ασφαλεια των συνδρομητων.

Αν σε ενοχλει αυτο μπορεις απλα να αλλαξεις δικτυο. Δεν σημφωνω αλλα οπως σου ειπαν τα παιδια μπορεις να δοκιμασεις αν θελουν να το ανοιξουν για σενα ..

Edited by noodlah

Ξέρει κανείς αν στα καρτοκινητά επιτρέπεται το voip στην βόνταφον;

Έτσι από περιέργεια, για να συγκρίνουμε!

Εκεί ισχυει το "μόνο για εσάς"?

Πληρώνω 60 ευρώ το μήνα πάγιο για κινητό και έχω και 10 ευρώ το μήνα vodafone broadband στο laptop , τους ζήτησα να μου ανοίξουν το voip στο vodafone broadband και μου είπαν όχι.

70 ευρώ συνολικά το μήνα και είπαν όχι.

Απλά και όμορφα, θα εισπράξουν τον λογαριασμό του μηνός που τρέχει, τα....Χριστούγεννα.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned