Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην απαντησεις,

και αν θελεις μπορεις να καλεσεις το τμημα εξυπηρετησης πελατων και να τους δηλωσεις τον αριθμο που στο εστειλε.

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

:lol:

Μιλούσα με ένα φίλο μου για αυτό το μήνυμα πριν μήνες και εκείνη τη στιγμή του ήρθε ένα τέτοιο :lol::lol:

Απάντησες = την έκατσες!

Επικοινώνησε με τον πάροχο σου, αν και δεν βγάζεις άκρη αν απαντήσεις.

παιδια ακουσατε τιποτα; εγινε καμια προσληψη;

Τώρα είναι στην φάση των συνεντεύξεων από όσο ξέρω και από Σεπτέμβρη όποιος είναι ξεκινάει.

Εαν εχεις κανει το τεστ , ενημερωνεσαι αν αποτυχεις και δε σε καλεσουν σε συνεντευξη ή οχι?εχει περασει μηνας απο το τεστ που καναμε

Εαν εχεις κανει το τεστ , ενημερωνεσαι αν αποτυχεις και δε σε καλεσουν σε συνεντευξη ή οχι?εχει περασει μηνας απο το τεστ που καναμε

Ενημερώνεσαι θετικά ή αρνητικά απ ότι είπαν.Κι εγώ ακόμα περιμένω...

Υποθέτω ότι επειδή οι προσλήψεις είναι τέλος Αυγούστου, δε βιάζονται...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το ίντερνετ της βόνταφον κόβει το voip/skype ή είναι καθαρό όπως της wind?

Το καρτοinternet είναι καθαρό .

Τα 500 ΜΒ δεν αφήνουν Voip ,ούτε το internet με την μέρα

Το καρτοinternet είναι καθαρό .

Τα 500 ΜΒ δεν αφήνουν Voip ,ούτε το internet με την μέρα

μόνο το voip κόβει?

μόνο το voip κόβει?

Δεν αφήνει κανένα VOIP

ούτε skype , ούτε Vyke ούτε και το viber δεν περνάει , που λογω χαμηλής πιότητας ισχυρίζετε ότι περνάει και από τα μπλοκαρισμένα δίκτυα.

Youtube κατεβαίνει κανονικά

αναρωτιέμαι αν μπορούν να τα κάνουν αυτά

η ΕΕΤΤ είναι μόνιμα σε διακοπές????

Δεν έχει ψηφιστεί νόμος για το net neutrality στην Ελλάδα ή στην ΕΕ, οπότε ναι, είναι νόμιμοι.

last time i hope

Οι υπηρεσιες VoIP (skype/viber/msn messenger etc) εχουν προσβαση απο το δικτυο της Vodafone μονο σε προγραμματα φωνης και internet με πάγιο 40€ και πάνω.

Παγιο Φωνης με mobile internet (πχ Unlimited20) = ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Πάγιο Φώνης με Mobile Interent (πχ Unlimited45)= EXEI ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Πάγιο Φώνης και επιπρόσθετο πακέτο Mobile Interent (πχ Οικονομικό25 + Mobile Internet Large)= EXEI ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Ολα τα προγραμματα Vodafone mobile broadband δεν εχουν προσβαση εκτος απο το VMB 10GB και το εμπορικά μη διαθέσιμο VMB Unlimited

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Σκέφτομαι να αλλάξω την καρτοκινητή cu που έχω αλλά δέν ξέρω με τί

Βασικά θέλω να έχω χρόνο ομιλίας προς όλους, 100 λεπτά τον μήνα μου αρκούν. Τώρα βάζω 10-15€ τον μήνα και έχω μόνο 2 ώρες bonus προς όλα τα vodafone

Ποιό πρόγραμμα - εταιρία να επιλέξω?

Το cu εδώ και καιρό έχει πακέτα ομιλίας προς όλους: cu talk a lot 600, talk 2 vodafone 300, talk 2 vodafone 600 και cu combo 600. http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-omilias/ http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-combo/

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Κοίτα να δείς τόσα πακέτα στο cu και ψαχνόμουν για σύνδεση!

Απο αυτά που είδα το cu combo 600 με καλύπτει

Ανεξαρτήτως δικτύου εννοεί και τα σταθερά ή μόνο κινητά?

Cu όπως λένε και τα παιδιά,η cosmote κοιμάται

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μονό εγώ θεωρώ απάτη να σου απαγορεύουν να χρησιμοποιήσεις το internet όπως θες (π.χ. voip) παρά ΜΟΝΟ ΑΝ τους τα σκάσεις από ένα ύψος χρημάτων και πάνω (40 ευρώ);; Είναι σκέτο νταβατζηλίκι αυτό το πράγμα! Μου τη δίνει αφάνταστα αυτό που κάνουν.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Μονό εγώ θεωρώ απάτη να σου απαγορεύουν να χρησιμοποιήσεις το internet όπως θες (π.χ. voip) παρά ΜΟΝΟ ΑΝ τους τα σκάσεις από ένα ύψος χρημάτων και πάνω (40 ευρώ);; Είναι σκέτο νταβατζηλίκι αυτό το πράγμα! Μου τη δίνει αφάνταστα αυτό που κάνουν.

βασικά δικιά τους είναι η υπηρεσία,όπως θέλουν στη δίνουν. φυσικά υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές;)

Σημερα ενεργοποιησα την καρτα Vodafone που ειχα παρει απο ΑΒ Βασιλοπουλου τις μοιραζαν τσαμπα .

Ολα καλα μπορω να καλεσω το Νεο Νο μου και το υπολοιοπο μου ειναι 0€ .

Εστειλα SE 100 στο 19109 και πηρα 500ΜΒ λογικα μεθαυριο θα παρω αλλα 500.

Αυτα ολα ομως ειναι με κομμενο το VOIP κλπ;;;

Επισης αν δεν βαλω λεφτα στην καρτα πως θα παρουν τα λεφτα του αλλου μηνα;;;;

Ακομα μαθαίνω......

Σημερα ενεργοποιησα την καρτα Vodafone που ειχα παρει απο ΑΒ Βασιλοπουλου τις μοιραζαν τσαμπα .

Ολα καλα μπορω να καλεσω το Νεο Νο μου και το υπολοιοπο μου ειναι 0€ .

Εστειλα SE 100 στο 19109 και πηρα 500ΜΒ λογικα μεθαυριο θα παρω αλλα 500.

Αυτα ολα ομως ειναι με κομμενο το VOIP κλπ;;;

Επισης αν δεν βαλω λεφτα στην καρτα πως θα παρουν τα λεφτα του αλλου μηνα;;;;

ναι με κομμένα τα voip. και θα πάρεις και άλλα 500 μεθαύριο. προφανώς αφού δεν θα χεις υπόλοιπο δεν θα σε χρεώσουν και δεν θα ανανεωθει το πακέτο τον άλλο μηνα. (μπορείς να το απενεργοποιήσεις με se100 off)

Καλώ το 1286 και πατάω το 30 για να ενεργοποιήσω το TALK2VODAFONE 300 αλλά δέν κάνει τίποτα και μου κλείνει την γραμμή, γιατί?

πιθανως εχει μπλοκαρει το συστημα. περιμενε λιγο και ξανακαλεσε

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned