harry920 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Τον τελευταιο καιρο δεν βλεπω καμια συσκευη της motorola στα καταστηματα της vodafone σε αντιθeση με αυτα της wind που εχουν κανονικα.:worry: Ξερει κανεις τι συμβαινει?? Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Τον τελευταιο καιρο δεν βλεπω καμια συσκευη της motorola στα καταστηματα της vodafone σε αντιθeση με αυτα της wind που εχουν κανονικα.:worry: Ξερει κανεις τι συμβαινει?? σωστα . δεν εχω δει ουτε εγω. ανεξαρτητως που πιστευω οτι θα σταματησει να βγαζει κινητα η μοτορολα ..διοτι δεν εχει μεγαλη ζητηση ετσι πιστευω εγω δηλαδη δεν εχω ακουσει κατι. που να το πιστοποιει οτι οντος ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Δεν θα σταματήσει να βγάζει κινητά καθότι τους τελευταίους μήνες έχει παρουσιάσει κάποια εξαιρετικά νέα μοντέλα όπως το Milestone (που πάει πολύ καλά), το backflip κλπ, και τα δυο με λειτουργικό Android. Απλά τα παλαιότερα κινητά της εταιρίας δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο και καθοτι δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τους καταναλωτές προφανώς η Vodafone θεωρεί οτι δεν αξίζει από εμπορικής σκοπιάς να τα διαθέσει. Τώρα που η Wind θα φέρει το Milestone ίσως δούμε σύντομα και την Vodafone να το διαθέτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Εμένα μου έχουν στείλει τρια κομάτια το ένα μετά το άλλο και προκοπή δεν είδα ακόμη. ένω ξεκινούν να δουλευουν καλά και όντος ενισχύουν το σήμα σε ένα χώρο μετά από 15 λεπτά χάνουν το σήμα και πάλι από την αρχή. και τα τρία το ίδιο αποτέλεσμα Περιμένω ακόμη απαντήσεις από την vodafone για το τί θα γίνει τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 ειχε η voda συσκευες Motorola? κοντα 5 χρονια ειμαι συνδρομητης και δεν θυμαμαι να ειδα καμια συσκευη της εν λογο εταιριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 ειχε η voda συσκευες Motorola? κοντα 5 χρονια ειμαι συνδρομητης και δεν θυμαμαι να ειδα καμια συσκευη της εν λογο εταιριας. H vodafone παντα ειχε συσκευες motorola , και μαλιστα στο παρελθον ηταν στενη υποστηρικτρια της motorola .Φετος παλι, ολο με μιας επαψε να τις εμπορευεται τις συσκευες της:blink::worry: Γιατι ομως? Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Το κόστος του Wii συνυπολογίζεται ως επιδότηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Επανέρχομαι με νέες "Καυτές" ταχύτητες!! Εχθές το μεσιμέρι στην κηφισίας (στην διασταύρωση για φάρο ψυχικού), έπιασε 19.9Mbps!! Λίγο πιο μετά, στην Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της κηφισιάς, έπιασε 11.3Mbps! Κατά τ'άλλα, στην κηφισίας από το ψυχικό μέχρι την κηφισιά, οι ταχύτητες κυμαίνονταν από 5,3 - 10Mbps. Όλα τα παραπάνω με το Huawei K4505 (με περασμένη την αναβάθμιση για τα 28.8Mbps) Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Για πειτε μ τη γνωμη σας ρε παιδια! Πηρα τηλ να μου πουνε ποσα δεδομενα μου απομενουν απο τα 3gb που εχω κ μου ειπαν 2.9gb, οσα δλδ περιμενα βαση του μετρητη μ που δειχνει να εχω καταναλωσει 100ΜΒ. Το θεμα ειναι οτι μου ειπαν οτι εχω χρεωθει κ 217€, δλδ καμια 30αρια ΜΒ. Ο μετρητης μ δειχνει μεχρι την προηγουμενη μερα της ενεργοποιησης του πακετου να εχω χρεωθει 592ΚΒ, κ μεχρι και την ημερα ενεργοποιησης, αφου δλδ μου ηρθε σμσ επιβεβαιωσης κ αφου επικοινωνησα με το 13830και μου ειπαν οτι ενεργοποιηθηκε, ειχαν χρεωθει 30ΜΒ. Μου ειπαν πως μεχρι να εκδωθει ο λογαριασμος δεν μπορω να κανω αμφισβητηση. Αυτο που πιστευω οτι εγινε ειναι πως μου χρεωναν κανονικα ολη την ημερα ενεργοποιησης. Θα βγαλω ακρη; στον λογαριασμο αναφερεται αναλυτικα ποτε κ ποιες χρεωσεις δεδομενων εγιναν; γιατι τα 30ΜΒ δεν γινεται να καταναλωθηκαν με 5-10' στο google κ μεσω του vodafone.gr μεχρι να ενεργοποιησω το πακετο. Τοσα τρωω τωρα που μπαινω ολη μερα. Το κινητο δεν τρωει πολλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Εννοείς να χρεώθηκες πρίν ενεργοποιήσεις το πακέτο. Πάντως οι χρεώσεις φαίνονται αναλυτικά οπότε θα βγάλεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ελπιζω να εχουν χρεωσει τα ΜΒ μετα την ενεργοποιηση που εκανα, γιατι τοτε δεν θα τα πληρωσω! αλλιως θα πληρωνω κερατιατικα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 το οτι δεν εχει καλυψη 100% το 3G δεν μου λεει τιποτα απο την στιγμη που διαφημιζουν 28.8 mbps ! πρωτα να καλυψουν σωστα με 3G ολη την χωρα και ακομα περισσοτερο την Αττικη και μετα να πουλανε φουμαρα 1) Από τη σελίδα της VF: "H Vodafone τρέχει με ταχύτητα 28,8 Mbps* ---> * Μέγιστες ταχύτητες επιτυγχάνονται όπου υπάρχει 3G δίκτυο. Η αναφερόμενη ταχύτητα ισχύει για συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής και σταδιακά θα επεκταθεί και στο υπόλοιπο δίκτυο της Vodafone". Επίσης έχω την εντύπωση ότι στο συμβόλαιο αναφέρει ότι η μέγιστη δυνατή ταχύτητα δεν είναι εγγυημένη. Είναι σα να περιμένεις με το adsl να πιάσεις 24Mbps. Να είμαστε απαιτητικοί όταν πληρώνουμε αλλά όχι υπερβολικοί. 2) Έχεις δοκιμάσει με άλλη συσκευή; Ξέρω 2 άτομα που είχαν τρελλές αποσυνδέσεις με το embedded modem της Dell... Ο ένας έκανε το κινητό του modem με τη sim της σύνδεσης και ησύχασε, ο άλλος αγόρασε με €49 το K3565 κι επίσης το έλυσε. Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Ας υποθέσουμε οτι πιάνει αυτές τις ταχύτητες. Ο όγκος δεδομένων που προσφέρουν θα τελειώνει πολύ γρήγορα και θα άρχίζουν οι χρεώσεις! Σκοπός είναι να προσφέρουν μεγαλύτερο όγκο απο τα 30GB ή πραγματικά απεριόριστο. Ενημερωτικά υπάρχει κάποιος που ξεπέρασε τον όγκο αυτό και τον έκοψε? (vodafone ή cosmote?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Ελπιζω να εχουν χρεωσει τα ΜΒ μετα την ενεργοποιηση που εκανα, γιατι τοτε δεν θα τα πληρωσω! αλλιως θα πληρωνω κερατιατικα.... Αν κατανάλωσες τα MB που αναφέρονται ΠΡΙΝ την ενεργοποίηση του πακέτου, θα πρέπει να τα πληρώσεις κανονικά. Περίμενε να έρθει ο λογαριασμός που φαίνονται όλα αναλυτικά. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 ελπιζω οτι θα ειναι λαθος δικο τους, δλδ να χρεωσαν μετα την ενεργοποιηση του πακετου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Το "περίεργο" είναι πώς είχες και data πριν! Είχες ζητήσει ενεργοποίηση...βασικού πακέτου? Γιατί εγώ μέχρι να ενεργοποιηθώ δεν είχα καθόλου data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Κι όμως όχι! :) Μιλώντας με τον τεχνικό μου έλεγε πως στη Σαλαμίνα η συγκεκριμένη κεραία που κοιτάζει Πάχη, έχει μόνο GSM/GPRS κι όχι 3G... Από Αγίους πιάνεις απλά έχεις καλύτερη οπτική στο συγκεκριμένο σημείο που αναφέρεις γιατί εγώ κατοικώ πιο ψηλά! Δηλαδή η μόνη 3G κεραία της Vodafone για την περιοχή είναι αυτή στους Αγίους; Ήμουν το Πάσχα στα Βασιλικά Σαλαμίνας (τα σημειώνω στο χάρτη με [Α]) και μου έκανε εντύπωση που δεν είχα καθόλου 3G σήμα με Vodafone. Αντίθετα η Cosmote έδειχνε φουλ 3G σήμα και η Wind 4/5. http://img691.imageshack.us/img691/4692/kalypsisal.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Δηλαδή η μόνη 3G κεραία της Vodafone για την περιοχή είναι αυτή στους Αγίους; Όχι έχει και στην Κινέτα και στα Μέγαρα απλά από το συγκεκριμένο μέρος που δοκίμασα, η μόνη κεραία που έχει καλύτερη κάλυψη είναι των Αγίων Θεοδώρων, οι άλλες κρύβονται από λόφους/βουνά. Ήμουν το Πάσχα στα Βασιλικά Σαλαμίνας Εκεί μάλλον δε μπορεί να συνδεθεί με καμιά από τις παραπάνω κεραίες, είναι σε σημείο αρκετά δύσκολο. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει 3G βόρεια (Νέα Πέραμος / Νεράκι). Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Εκεί μάλλον δε μπορεί να συνδεθεί με καμιά από τις παραπάνω κεραίες, είναι σε σημείο αρκετά δύσκολο. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει 3G βόρεια (Νέα Πέραμος / Νεράκι). Δυστυχώς δεν έχει μάλλον 3G η Vodafone στα βόρεια. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 πακετο δεδομενων δεν ειχα πριν, παρ ολα αυτα συνδεθηκα στο ιντερνετ κ μπηκα σε καποιες σελιδες! αν ηξερα βεβαι ποσο κοστιζει δεν θα εμπαινα! το θεμα ειναι οτι τα 217ευρω αντιατοιχουν σε 30ΜΒ, και τοσα ειχα καταναλωσει μεχρι το βραδυ του Σαββατου κ την ενεργοποιηση την εκανα το μεσημερι....και ενημερωθηκα 15.50 οτι ενεργοποιηιηκε το πακετο δεδομενων κ μπορω να τα χρησιμοποιησω! Οποτε αυτο που περιμενω κ ελπιζω ειναι το μεγαλυτερο μερος του ποσου να εχει χρεωθει απο λαθος, δλδ μετα τις 15.50. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω 1. γιατί ενεργοποιούν DATA χωρίς να υπογράψεις κάτι αφού ξέρουν οτι οι χρεώσεις τους είναι υπερβολικές. 2. Γιατί δε βάζουν normal χρεώσεις σε όλο το κόσμο να μπαίνεις όποτε θές και να καταναλώνεις ότι θές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω 1. γιατί ενεργοποιούν DATA χωρίς να υπογράψεις κάτι αφού ξέρουν οτι οι χρεώσεις τους είναι υπερβολικές. 2. Γιατί δε βάζουν normal χρεώσεις σε όλο το κόσμο να μπαίνεις όποτε θές και να καταναλώνεις ότι θές! Γιατί είναι ιδιαίτερα δαπανηρό αυτό.. Μην ξεχνάς μιλάμε για internet μέσω της κινητής τηλεφωνίας.. Δεν είναι σαν το adsl που έχεις στο σπίτι σου.. Πολύ εύκολα ''γονατίζεται΄΄ το δίκτυο , τουλάχιστον ακόμα... Εξάλλου πέρα από αυτό, αν υπήρχαν πολύ χαμηλές χρεώσεις, δεν θα είχαν και τόσο νόημα τα πακέτα data που δίνουν. Αν εννοείς πάλι για τα πακέτα data ότι είναι ακριβά, θα έλεγα ότι πάμε καλά και ήδη οι τιμές έχουν πέσει αρκετά σε σχέση με πέρσι π.χ. .. 80mb κοστίζουν 4 ευρώ στη Vodafone συγκεκριμένα. (ενώ χωρίς πρόγραμμα η χρέωση είναι 7 ευρώ ανά mb αν δεν κάνω λάθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω 1. γιατί ενεργοποιούν DATA χωρίς να υπογράψεις κάτι αφού ξέρουν οτι οι χρεώσεις τους είναι υπερβολικές. 2. Γιατί δε βάζουν normal χρεώσεις σε όλο το κόσμο να μπαίνεις όποτε θές και να καταναλώνεις ότι θές! Το πρώτο σκέλος δεν ισχύει, γιατί το αν θα έχεις data ή όχι το καθορίζει το συμβόλαιό σου, όπου τσεκάρεις εσύ ποιες υπηρεσίες θες να έχεις. Τώρα αν μερικοί υπογράφουν απλά και αφήνουν τους υπαλλήλους να τσεκάρουν όποιες υπηρεσίες θέλουν (που φυσικά και θα είναι μέσα τα data), αυτό είναι δική τους ευθύνη. Κοιτάμε τι υπογράφουμε. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, για όποιον θέλει mobile internet υπάρχουν πακέτα mobile internet που είναι πολύ πιο οικονομικά. Ο λόγος που οι εταιρίες δεν ρίχνουν τις τιμές είναι επειδή ακριβώς θέλουν να προωθήσουν τα data plans. Και επιτέλους όσοι θέλουν να χρησιμοποιούν mobile internet ας μάθουν πρώτα τι είναι και τι σημαίνει ογκοχρέωση, και μετά ας το χρησιμοποιήσουν. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Η comsote που είχα, με έκοψε τελείως τα 32GB. Η vodafone δεν σε κόβει (το αναφέρει κιόλας στο συμβόλαιο) απλά λέει πως μετά τα 30GB μπορεί να σου μειώσει την ταχύτητα κατεβάσματος. Στην δική μου περίπτωση, μου έριξε την ταχύτητα στο 1Mbit μετά τα 40GB. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Αυτο που εξεταζουμε ειναι η πινανως λανθασμενη χρεωση δεδομενων μετα την ενεργοποιηση του πακετου! Τωρα για το αν γνωριζω τι ειναι το mobile internet και η ογκοχρεωση ειναι δικο μου θεμαα! Αυτο που δεν ηξερα ηταν οι χρεωσεις, γιατι δεν ειχα βρεθει ποτεε στην αναγκη να το χρησιμοποιησω διχως να εχω ενεργοποιησει πρωτα κααποιο πακετο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts