HEO Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 ...απο οτι γνωριζω....οι πρωθησεις ελληνικων κινητων δεν ενεργοποιουνται οσο εισαι στο εξωτερικο....πρεπει να το εχεις κανει οσο εισαι σε ελλαδικο εδαφος.... ..τωρα για το κινεζικο....απο οτι γνωριζω παλι...καποια δικτυα δεν υποστηριζουν προωθησεις στα καρτοκινητα τους ακομα και μεσα στην χωρα τους.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Ράδιο αρβύλα ή από σήμερα (Σάββατο), έχουν προσφορά με νέα σύνδεση από 50€ -φωνής- κι άνω και με επιλογή 1 από 4 συσκευές Νόκια θα δίνουν δώρο PS3 Slim; Ν97 - 5800 - Ε66 κι άλλη μία αν θυμάμαι καλά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Ράδιο αρβύλα ή από σήμερα (Σάββατο), έχουν προσφορά με νέα σύνδεση από 50€ -φωνής- κι άνω και με επιλογή 1 από 4 συσκευές Νόκια θα δίνουν δώρο PS3 Slim; Ν97 - 5800 - Ε66 κι άλλη μία αν θυμάμαι καλά... Ισχυει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ..Nice.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonidas_The_1st Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες ή κάποιο επισημο Link??? Παράθεση myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foinix Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 http://www.facebook.com/plaisio.gr?v=app_2347471856 ,ρίξτε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι ειναι λιγο περιπλοκα τα πραγματα και δεν υπαρχει καταλληλος χωρος για συζητηση...οταν εννοει οτι για να επικυρωθει η συμμετοχη σου πρεπει να κατεβασεις και wallpaper?ο κωδικος στελνεται,το θεμα ειναι μετα τι σε χρεωνει και αν καθε φορα πρεπει να κατεβαζεις wallpapers... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Εμένα μου έστειλαν τον κωδικό για το wallpaper και λέει πως πρεπει να μπω στο vodafone.gr για να το κατεβάσω αλλά δεν είδα πουθενά κάτι σχετικό στο site... Εχω στείλει 3-4 μηνύματα σύνολο... μετά βαρέθηκα να απαντάω στις ερωτήσεις τους! Δηλαδή όσοι δεν εχουν κατεβάσει το wallpaper δεν θεωρούνται έγκυροι? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polomaniac16V Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Λοιπον παιδια σημερα πηγα απο την Voda και αναρωτεμαι αν αυτοι ειναι πονηροι ή εγω βλακας...Ενδιαφερομουν για το Nokia 5800 και θεωρουσα πως η προσφορα ειναι καλη για να παρω "δωρεαν" και ενα playstation 3...Με ενημερωσαν λοιπον πως για να νεα συνδεση στο Unlimited 50 το 5800 βγαινει 158 ευρω..και λεω εγω...στο site η Voda το 5800 το εχει 330 ευρω και το Playstation 3 το βρηκα 264 ευρω...το συνολο δλδ 594. Τωρα βεβαια αν παω στην voda πληρωνω 158 το Nokia και 12Χ50 = 600 τα παγια μου και μονο αρα συνολο 758 ευρω και ας μην υπερβω ουτε κατα 0,1 τον λογιαριασμο...Το δωρο λοιπον που ειναι οεο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Λοιπον παιδια σημερα πηγα απο την Voda και αναρωτεμαι αν αυτοι ειναι πονηροι ή εγω βλακας...Ενδιαφερομουν για το Nokia 5800 και θεωρουσα πως η προσφορα ειναι καλη για να παρω "δωρεαν" και ενα playstation 3...Με ενημερωσαν λοιπον πως για να νεα συνδεση στο Unlimited 50 το 5800 βγαινει 158 ευρω..και λεω εγω...στο site η Voda το 5800 το εχει 330 ευρω και το Playstation 3 το βρηκα 264 ευρω...το συνολο δλδ 594. Τωρα βεβαια αν παω στην voda πληρωνω 158 το Nokia και 12Χ50 = 600 τα παγια μου και μονο αρα συνολο 758 ευρω και ας μην υπερβω ουτε κατα 0,1 τον λογιαριασμο...Το δωρο λοιπον που ειναι οεο ? Το "δώρο" είναι για όποιον πραγματικα χρειάζεται μια νέα σύνδεση στο unlimited 50 και πάνω, τότε και μόνο τότε είναι δώρο. Για ρώτα και αυτούς που έκαναν πριν λίγες ημέρες νέα σύνδεση και πήραν μόνο την επιδότηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Φυσικά δεν υπάρχει δώρο αν δε χρειάζεσαι το πακέτο των 50ευρώ! Είναι θέμα marketing. Πολλοί θα πέσουν στη παγίδα. Το ίδιο είναι και στα αντίστοιχα προγράμματα με μεγάλο πάγιο και τσάμπα συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polomaniac16V Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Παντως για το Nokia 5800 που ενδιαφερομουν δεν του δινουν τσαμπα σε κανενα προγραμμα unlimited ωστε να παρεις το "δωρο"...ακομα και στο 195 unlimited η τιμη του ειναι 58 ευρω αν θυμαμαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
majoragi Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Το Nokia 5800 Xpress Music με το προγραμμα Unlimited με Internet 95 κοστιζει περιπου 3 ευρω απο οτι θυμαμε. Με πιο ακριβα προγραμματα Unlimited με Internet θα ειναι δωρεαν λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polomaniac16V Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Majoragi η προσφορα για να παρεις το "δωρο" ps3 ειναι για νεα συνδεση στο Unlimited και οχι στο unlimited με Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Το 12Χ50 που αναφέρεται δεν είναι δόσεις, είναι το πρόγραμμα που θα έχεις στο κινητό σου. Δεν συγκρίνεις με αυτή τη λογική γιατί απλά δεν υπάρχει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Majoragi η προσφορα για να παρεις το "δωρο" ps3 ειναι για νεα συνδεση στο Unlimited και οχι στο unlimited με Internet. Αν δεν γνωρίζεις κάτι καλό θα ήταν να μην παραπληροφορείς. Το δώρο ισχύει για προγράμματα με πάγιο απο 50€ και πάνω. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 50Ε και πανω σε παγιο φωνης οχι δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Σε κάθε μήνυμα που απαντάμε χρεωνόμαστε 1.19 Εuro?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Πολυ πονηρα τα μηνυματακια παντως, τα κανουν σε προσωπικο στυλ κτλ κ σε κανει να στελνεις συνεχεια... Αλλά μεχρι εδω, δεν ξαναστελνω ;-) << ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΧΩΡΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ MERCEDES ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΝΕΙ Η VODAFONE ΣΗΜΕΡΑ >> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Για να συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Για να συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε; Στείλε ένα κενό sms στο 54290. Δες ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Nαι,μετα ομως?συμμετασχεις στο διαγωνισμο ή πρεπει πρωτα να κατεβασεις το wallpaper(και αν ναι,πως)? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gntelmp Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Καλησπέρα!! Έχω το Huawei Κ3715 που μου δώσανε από την Vodafone και μ'αυτό γίνετε εγκατάσταση το Vodafone Mobile Connect Lite 9.3.2.10072 Ξέρετε αν υπάρχει αναβάθμιση του προγράμματος? Γιατί όταν πατάω "Ενημέρωση Λογισμικού" μου λεέι ότι "Το Software Manager δεν αναγνωρίζει αυτό το προιόν". Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Ακριβό τον βρίσκω τον διαγωνισμό. Να κόστιζε όσο ένα απλό μήνυμα να πω ΟΚ... Αφού συνήθως ΔΕΝ κερδίζεις, απλά θα ξοδέψεις πολλά... Και θα σε ενοχλούν με διαδημιστικά sms για την επόμενη δεκαετία... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Με ρώταγε σήμερα μια φίλη μου "λες να παίξω στο διαγωνισμό να κερδίσω μερσεντές να την πουλήσω να βγάλω λεφτά;' και της είπα "όχι". :lol: Και τώρα που διάβασα τους όρους... συμφώνησα με τον εαυτό μου. Να στέλνεις minimum 1 sms την ημέρα για να συμμετέχεις κάθε μέρα, με 1,19€ το sms... υπολόγισε κόστος! Κι άμα μπεις στο τριπάκι αντε να ξεκολλήσεις μετά! Εκτός κι αν πληρώνει άλλος... Και μου φαίνεται κάπως ασαφής ο διαγωνισμός, αφού δεν έχεις ιδέα τι πιθανότητες έχεις. Παίξε λόττο καλύτερα, τουλάχιστον εκεί ξέρεις ότι με 0,50€ έχεις 1 στα 14 εκατομμύρια (αν θυμάμαι καλά). :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts