Jump to content

gntelmp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

gntelmp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τι παίζει μ'αυτό? Βγάζει καλύτερες φωτογραφίες?
  2. Η καλύτερη λύση ήταν να την πάω σ'ενα μαγαζί και να διαλέξει η ίδια. Διάλεξε το Sony Xperia M2 LTE... το βρήκα φθηνά στον θείο Skroutz και όλα μέλι γάλα!!! Πάντως κινέζικο δεν θα έπερνα με τίποτα. Οι γυναίνες θέλουν να βλέπουν τα logo από γνωστές μάρκες. Δεν είναι όλες έτσι αλλά η πλειοψηφία έτσι λειτουργεί. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!
  3. Στο phonegallery έχει 160 και στον Κωτσόβολο 300. Γιατί τέτοια διαφορά στην τιμή? ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι εύχρηστα τα Windows phone?
  4. Καλησπέρα. Θέλω να πάρω δώρο στη γυναίκα μου κινητό και διαθέτω 150 με 170€. Τι προτίνετε? Δεν θα παίζει games ούτε καμιά τρελή εφαρμογή. Απλά πράγματα.
  5. Καλησπέρα. Έχει κολλήσει το κινητό μου. Δεν μπορώ να σύρω την μπάρα αριστερά για να το ξεκλειδώσω. Μπορώ όμως να την σύρω προς την αντίθετη κατεύθυνση για να το κάνω αθόρυβο. Επίσης μπορώ να πατήσω "απενεργοποίηση". Τι συμβαίνει? Χάλασε η οθόνη μόνο σε συγκεκριμένο σημείο?
  6. Ενώ από το κατάστημα της vodafone μου είπαν ότι το GT-S5620 είναι συμβατό με το vodafone360.... η συσκευή δεν υπάρχει στο site και έτσι δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό. Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό??? .
  7. Ξέρει κανείς τί γίνετε με το Vodafone360?? Μου είπαν ότι είναι συμβατό αλλά στο site τους δεν υπάρχει η συσκευή και δεν μπορώ έτσι να περάσω τα τηλέφωνά μου. Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό??? .
  8. Καλησπέρα!! Έχω το Huawei Κ3715 που μου δώσανε από την Vodafone και μ'αυτό γίνετε εγκατάσταση το Vodafone Mobile Connect Lite 9.3.2.10072 Ξέρετε αν υπάρχει αναβάθμιση του προγράμματος? Γιατί όταν πατάω "Ενημέρωση Λογισμικού" μου λεέι ότι "Το Software Manager δεν αναγνωρίζει αυτό το προιόν". Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση :)
  9. Γειά σας. Επειδή είναι δύσκολο να ψάξω και τις 120 σελίδες, θα κάνω μια ερώτηση, η οποία πιθανός έχει ξαναερωτηθεί. Πάω να περάσω java παιχνίδια με καλώδιο από το pc στο κινητό και μου βγάζει μήνυμα, ότι το αρχείο δεν είναι αποδεκτό. Γιατί? Δεν δέχεται jar αρχεία. Χρειάζεται κάποια αναβάθμιση ή υπάρχει κάποιο κόλπο? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  10. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το calculator του nokia6270 γιατί το έσβασα καταλάθος. Όποιος μπορεί ας το στείλει στο gntelmp@yahoo.com Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...