White_butter_fly Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 για να μην ανοιγω αλλο θέμα νομίζω οτι απορια μου κολλαει εδώ: καλώ απο συμβόλαιο vodafone σε καρτοκινητό vodafone και μου δείχνει οτι καλεί κανονικά και δεν το σηκώνει.Ωραια ως εδώ.Ομως ο καρτοκινητος εκεινη τη στιγμη μιλάει κανονικα ειναι δηκαδη σε ενεργη κλήση.Εμενα γιατι δειχνει οτι καλει???ειναι καποια υπηρεσία αυτη???Εν ολίγης αυτο που θέλω ειναι να καταλαβαινω αν μιλάει ή οχι.Μπορει να βοηθησει καποιος?εχει να κανει με αναμονη αυτο το πράμα?με καποια ρυθμιση? τα νευρα μου :chair: Είναι φυσιολογικό! Η αναμονή κλήσης λειτουργεί έτσι.- Από 'κει και πέρα, στις περισσότερες συσκεύες (Nokia τουλάχιστον), βγάζει ένα μήνυμα που λέει "Σε κλήση..." κι έτσι καταλαβαίνεις ότι ο συνομιλητής σου μιλάει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 οποτε απλα πρεπει να απενεργοποιησει την αναμονη για να μην εχουμε ντραβαλα. Να περνω τηλ και να μην το σηκωνει ? :p θα την φαω :lol::lol: Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 οποτε απλα πρεπει να απενεργοποιησει την αναμονη για να μην εχουμε ντραβαλα. Να περνω τηλ και να μην το σηκωνει ? :p θα την φαω :lol::lol: Προτιμάς να παίρνεις και να βουίζει...; Πιο σπαστικό!! :lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 σε μένα έρχονται κάτι άλλα άκυρα μηνύματα με λινκ..δε πατάω στ σύνδεσμο αλλά λέω αξίζει να το αναφέρω στο 13830? Εγω αυτο εκανα και μου ειπαν οτι σωστα εκανα .. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Παιδιά έχει κανεις ιδέα που μπορώ να βρώ το original VODAFONE Firmwware για το 3G stick Κ3565 (αλλιώς Huawei E160) ? Ειναι περασμένο τώρα το firmware της Huawei E160 με το Mobile partner και θέλω να το flasharo πίσω... Αν εχει κανεις καμιά ιδέα γιατί από όσο έψαξα... δεν... Thanx... :) Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Ξερει κανεις πως γινεται αλλαγη προγραμματος απο prepay σε παγιο και το αντιστροφο? Εννοω με ποιους τροπους? Μηπως μεσα απο το myaccount? Ή σε καταστημα? Καθε ποτε μπορει να γινει αλλαγη αν ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Περι περιαγωγης... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1343&menuId=1343 Επειδη μπερδευομαι οπως τα διαβαζω για χρεωσεις περιαγωγης, για να καταλαβω, στο εξωτερικο, δεν ισχυει η καταναλωση των μη χρησιμοποιηθεντων gb απο το πακετο που εχει καποιος στην ελλαδα, εστω κι αν αυτα καταναλωνονται με μεγαλυτερο ρυθμο? Αν εχω το πακετο VMB 5GB με 29,5ευρω το μηνα τοτε δεν μπορω να τα καταναλωσω με καποιο τροπο στο εξωτερικο? Τι παει να πει "14,28 € / 24 ώρες "??? Μπορει να μου το εξηγησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace17 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Περι περιαγωγης... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1343&menuId=1343 Επειδη μπερδευομαι οπως τα διαβαζω για χρεωσεις περιαγωγης, για να καταλαβω, στο εξωτερικο, δεν ισχυει η καταναλωση των μη χρησιμοποιηθεντων gb απο το πακετο που εχει καποιος στην ελλαδα, εστω κι αν αυτα καταναλωνονται με μεγαλυτερο ρυθμο? Αν εχω το πακετο VMB 5GB με 29,5ευρω το μηνα τοτε δεν μπορω να τα καταναλωσω με καποιο τροπο στο εξωτερικο? Τι παει να πει "14,28 € / 24 ώρες "??? Μπορει να μου το εξηγησει κανεις? "Oι παραπάνω τιμές και τα δωρεάν ΜΒ δεν ισχύουν κατά τη χρήση περιαγωγής εκτός από το Monthly Travel. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1339 Tώρα… αν θες vmb στο εξωτερικό, όπως το καταλαβαίνω εγώ, μπορείς με το προγράμμα Vodafone Connect Abroad το οποίο προσφέρει δύο τρόπους. Με ημερήσια χρέωση (24 ώρες) 14,28 € την ημέρα (πχ αν πας για δύο μέρες σε χώρα της ευρώπης και ενεργοποιήσεις το VCA για δύο μέρες θα πληρώσεις 14,28Χ2 )και μέχρι 50ΜΒ την ημέρα. Η μηνιαία χρέωση (mobile internet σε χώρα της ευρώπης για ένα μήνα) είναι 130 € και μέχρι 150ΜΒ τον μήνα. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1343 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadamiraq Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Παιδια μπορω να βαλω Vodafone Mobile Broadband on Demand και να την χρησιμοποιησω μεσω του 5800 μου για μοντεμ στο λαπτοπ μου?ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris2k4 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Παιδια μπορω να βαλω Vodafone Mobile Broadband on Demand και να την χρησιμοποιησω μεσω του 5800 μου για μοντεμ στο λαπτοπ μου?ευχαριστω:) Θεωρητικά μπορείς, απλά θα πρέπει να βάλεις το κατάλληλο apn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadamiraq Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Τι ειναι το apn?Μου εχουν πει οτι με WIND δουλευει σιγουρα αλλα επειδη εκει που ειμαι δεν ξερω κατα ποσο καλο σημα θα εχω,ενω με vodafone ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 APN = Access point name (APN) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadamiraq Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Το συνδεσω με καλωδιο usb και πως το βαζω αυτο το apn?Ειναι δυσκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Κάλεσε δωρεάν από το κινητό σου το 1392 και θα λάβεις τις ρυθμίσεις δωρεάν ή πήγαινε στο παρακάτω link http://portal.vodafone.gr/vdmsgr/index.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadamiraq Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Μαλιστα αυτο ειναι ολο?θα παρω αυριο την καρτα και θα το δοκιμασω το πολυ πολυ να μπαινω μονο απο το κινητο αν δεν τα καταφερω :P ευχαριστω παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πάρω το usb modem k3565 της vodafone μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάρτα της wind ή της cosmote για να μπαίνω από το laptop στο ίντερνετ; ή είναι κλειδωμένο στη vodafone; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν πάρω το usb modem k3565 της vodafone μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάρτα της wind ή της cosmote για να μπαίνω από το laptop στο ίντερνετ; ή είναι κλειδωμένο στη vodafone; Ευχαριστώ. Καλημέρα Νοντα... Λοιπον, σε προσπαθεια μου να εισάγω την καρτα της Wind έφαγα άκυρο απο το software Vodafone Mobile Connect. H αλήθεια ειναι πως δεν το παιδεψα παραπανω, δοκιμάζοντας να δημιουργησω απλη dialup μεσα απο τα Windows. Υπόσχομαι να το δοκιμάσω και να αναφέρω σχετικά μόλις μου έρθει απο το service το στικ (αντεξε μολις 4χ 24ωρα) Εν τω μεταξυ, πήρα και ένα δεύτερο Κ3565 το οποίο με το καλημέρα σας το FLASHαρα με το firmware της HUAWEI και πλέον δέχεται όλες τις εταιρίες! Φυσικά είναι εκτός εγγύησης, αλλά νταξ... παίρνεις ένα ρίσκο ελαφρύ σχετικά μιας και δεν στοίχησε και πολλά. ;) Κατα τα άλλα σαν στικ είναι πολύ καλό... μονο ενα "τικ" εχω ανακαλύψει... σε 24/7 χρήση... μπορεί να κάνει στιγμιαιο disconnect... να εξαφανιστει απο τις USB και να εμφανιστεί στο καπάκι. Δεν προβληματίζει όμως... αλλωστε μιλάμε για ιδιαιτέρως βαριά χρήση. Σαν ταχύτητες έχω δει σε torrents μεχρι και 300kb/s. Πολύ καλό σαν στικ... και εξαιρετικό το δίκτυο της Voda!!! *** Για οποιον ενδιαφέρεται: To APN του Voda Mobile Broadband on Demand ειναι: web.session Δεν χρειαζεται κατι αλλο... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_gl Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Καλησπερα, δε γνωριζω αν ειμαι στο σωστο τοπικ αν ειμαι λαθος διορθωστε με ! Εδω και 2-3 μηνες εχω το εξης θεμα, μου στελνει ενας αριθμος 54000 , μυνηματα του τυπου οτι κερδισα κατι η οτι ειμαι σε διαγωνισμο και αλλα πολλα! Αυτα τα μυνηματα μου ειπε ενας γνωστος οτι τα χρεωνομαι και ειναι το τελευταιο που θελω γιατι εχω συνδεση ! Περα απο αυτο γνωριζει κανεις τιποτα γι'αυτο και πως το σταματαμε ? Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Θα πάρεις τηλέφωνο στο 13830 να σου πουν αν γνωρίζουν ποιας εταιρίας είναι ο αριθμός 54000 και να σου δώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις το γνωρίζουν. Τώρα, το πώς ενεργοποιήθηκε, αυτό δε νομίζω να μπορούν να στο πουν. Συνήθως είναι μέσω κάποιου sms που μπορεί να έχεις στείλει για κανένα διαγωνισμό, ή μέσω ίντερνετ να έχεις βάλει κάπου τον αριθμό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Από τη στιγμή που σου έρχονται εδώ και 2-3 μήνες, αν υπήρχε χρέωση θα έπρεπε να την έχεις δει ήδη στο λογαριασμό σου. Εκτός αν τα μηνύματα τα οποία στέλνονται από τον αριθμό αυτό για να απαντήσεις σε κάποιο από αυτά και τότε πιθανόν να αρχίσουν να σε χρεώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overflow Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 καλημερα, προσπαθω να ενεργοποιησω την εκτροπή απο το κινητο μου vodafone σε ενα σταθερο τηλεφωνο , χρησιμοποιωντας τον παρακατω κωδικο που μου εδωσαν απο την εξυπηρετηση πελατων: **21*211xxxxxxx# (κλήση) οταν το παταω μου γραφει το Blackberry: Please wait και αμέσως μετά: Supplementary service error: Incompatible service. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ενεργοποιήσω την εκτροπή; Ευχαριστώ ## Η σελίδα της Vodafone είναι εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1265 Παράθεση Berry fan? Join BerryUser.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Ίσως δεν περνάει η εντολή επειδή είσαι σε περιαγωγή... Από την εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορούν να σου την ενεργοποιήσουν; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 καλημερα, προσπαθω να ενεργοποιησω την εκτροπή απο το κινητο μου vodafone σε ενα σταθερο τηλεφωνο , χρησιμοποιωντας τον παρακατω κωδικο που μου εδωσαν απο την εξυπηρετηση πελατων: **21*211xxxxxxx# (κλήση) οταν το παταω μου γραφει το Blackberry: Please wait και αμέσως μετά: Supplementary service error: Incompatible service. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ενεργοποιήσω την εκτροπή; Ευχαριστώ ## Η σελίδα της Vodafone είναι εδώ: http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1265 Δοκίμασε να βάλεις το 0030 μπροστά από το 211 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Αντί για 211 βάλε +30211 κτλ και ξαναδοκίμασε :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overflow Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια -- εβαλα το 0030 και βλεπω το ιδιο μηνυμα λαθους. δοκιμασα μετα με +30 και παλι το ιδιο λαθος.. δοκιμασα να το κανω απο τη συσκευη μου (blackberry bold) - πήγα "Call forwarding" και εβαλα το νουμερο, και παλι μου ειπε οτι δεν ειναι δυνατο να πραγματοποιηθει. ("call forwarding for all calls could not be set - check the number and try again") Αραγε δεν υπαρχει τροπος να γινει απο τη voda σε επιπεδο δικτυου χωρις να χρειαστει να κανω κατι εγω στο τηλεφωνο; Φανταζομαι οτι αυτες οι λειτουργιες ειναι ιδιες σε επιπεδο GSM -- κανονικα δε θα επρεπε να λειτουργει; είμαι σε Roaming μέσω China Mobile και θελω να προωθήσω τις κλήσεις μου στο voip viva number που εχω.. ("viva followme") και μετα να το βαλω να χτυπαει σε ενα κινέζικο καρτοκινητό, για να μη πληρωσω μια περιουσία στο Roaming :-) Δοκιμασα να κανω το ιδιο πραγμα στο καρτοκινητο της China Mobile, από κινέζικο σε κινέζικο κινητό, και μου εβγαλε ακριβως το ίδιο μήνυμα: "Supplementary service error: Incompatible service." Θα προσπαθήσω να βρω ακρη με το support της China Mobile :-) Παράθεση Berry fan? Join BerryUser.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts