elephant Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Πάντως ειναι αρκετα σεβαστος αριθμος κι αυτο δειχνει ποσο πολυ εχει αγανακτησει ο κοσμος απο το"ντα@@ντζιλικι" του ΟΤΕ!Εγώ θα πρόσθετα ότι πολύς κόσμος αγανακτεί και με τις καγκουριές πολλών εναλλακτικών, για αυτό και προτίμησε Voda που συνδέεσαι άμεσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamil Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Για όσους έχουν a la carte παίζει το e-billing? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Μόλις διαπίστωσα κι εγώ ότι μέσω wap εμφανίζεται η #@#@#?@ της vodafone είτε ανοίγεις wml είτε web σελίδα. Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι παράνομο; Οι πάροχοι περιεχομένου για κινητά τηλέφωνα (wap sites) πότε θα διαμαρτυρηθούν για αθέμιτο ανταγωνισμό; Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Οτι εχει ο Νοεμβριος 31 μερες τωρα τα εμαθα απο VODAFONE να παμε ολοι εκει στις 31 /11/2007 να παροuμε την Προσφορα της!!!!!!!!!!.......αρε ξυλο που θελουνε Καποια Λαμογια στην VODAFONE!!!!!!!!!!!!! Πρότεινα τον γυίο μου Τον πήραν τηλέφωνο , Πήρε επιδότηση 123 +50 Ευρώ και θα πάρω και εγώ άλλα 50 πολύ καλή προσφορά Επείδή εγώ πληρώνω τον λογαριασμό του τελικά έλαβα 223 ευρώ επιδότηση για το Vodafone 150 με το πάγιο του 100 για ένα χρόνο. Καθόλου άσχημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ναι, καλά, να δεις για πότε κουκουλώνονται όλα... Φράγκα και εξουσία να έχεις... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Ναι, καλά, να δεις για πότε κουκουλώνονται όλα... Φράγκα και εξουσία να έχεις... Παντου τριγυρω αξιοπιστια, εχεμυθια και σοβαροτητα... Μονο η Vodafone φταει και ειναι το κακο μαυρο προβατο.... Οποιος την θεωρει αναξιοπιστη εταιρια ας τραβηξει το δρομο του για τους πρασινους και τους μπλε. Τετοια σχολια πορωτικα και προπαγανδιστικα δεν εχουν λογο υπαρξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Δεν ξέρω κατα πόσον μιλάμε για συνέχεια στο θέμα των υποκλοπών (σε βαθμό που να αφορά το κόσμο και τη χώρα). Η υπόθεση έληξε, τα πρόστιμα μοιράστηκαν και ο τον ένοχο, τουλάχιστον ο απλός κόσμος δεν θα τον μάθει ποτέ. Πλέον μιλάμε περισσότερο για μια προσωπική αντιπαράθεση της οικογένειας Τσαλικίδη με τη Vodafone, με τη πρώτη να προσπαθεί πάσει θυσία να αποδείξει ότι η δεύτερη σχετίζεται με το θάνατο του Τσαλικίδη. Είτε το κάνουν για τις τεράστιες αποζημιώσεις που μπορεί να διεκδικήσουν είτε για να αποκατασταθεί το "αίσθημα δικαίου" είναι σίγουρα θεμιτή κίνηση, ανάθεμα όμως και αν ξέρει ο κύριος δικηγόρος της οικογένειας τι ρόλο ακριβώς βάραγε ο Τσαλικίδης στην υπόθεση, αν ήταν η αθώα περιστερά ή μπλεγμένος στην υπόθεση, βασιζόμενος μόνο σε τετραδιάκια και τα λεγόμενα της γκόμενας του θανόντα. Δυστυχώς ο άνθρωπος εκεί που βρίσκεται δυστυχώς δεν μπορεί να μιλήσει. Εξάλλου μη γελοιόμαστε, μιλάμε για καθαρή υπόθεση κατασκοπείας, πράγμα που σημαίνει πως από πίσω κρύβονται μεγάλες δυνάμεις και υπερεθνικά συμφέροντα που αμφιβάλλω κατα πόσον μπορεί να τα αγγίξει η οικογένεια Τσαλικίδη... Εδώ δεν μπόρεσε ολόκληρη ΕΥΠ! Εκτός αν πιστεύουν πως η υπόθεση των υποκλοπών δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ευχάριστο διάλειμμα στην πλήξη των στελεχών της Vodafone και της Ericsson που δεν είχαν τι να κάνουν για ένα χρόνο παρά να ακούν τι έλεγε ο Κωστάκης με τη Νατάσσα... Ξαναλέω, μιλάμε για κατασκοπεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Παντου τριγυρω αξιοπιστια, εχεμυθια και σοβαροτητα... Μονο η Vodafone φταει και ειναι το κακο μαυρο προβατο.... Οποιος την θεωρει αναξιοπιστη εταιρια ας τραβηξει το δρομο του για τους πρασινους και τους μπλε. Τετοια σχολια πορωτικα και προπαγανδιστικα δεν εχουν λογο υπαρξης.Και οι «πράσινοι» και οι «μπλε» τα ίδια σκατά θα έκαναν στη θέση της «κόκκινης». Ευχαριστήθηκες τώρα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUKLA75 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Παιδια, εγω που εχω βαλει vodafone σταθερο μπορω να σας πω(εαν δεν εχετε δει το post Μου στην κατηγορια Vodafone adsl Κλπ) Οτι εκανα τηλεφωνικη αιτηση στης 6/10 (για νετ και τηλ) ΑΦΟΥ ενημερωθηκα ΟΤΙ εντος 2 ΗΜΕΡΕΣ θα μου εχει ερθει ο εξοπλισμος (free) και ΑΦΟΥ ΕΡΘΕΙ λειτουργει ΑΜΕΣΩΣ. lies..;)lies...;)lies..: αιτηση 6/10, εξοπλισμος ΗΘΡΕ μετα απο 1 1/2 βδομαδα...και ΘΕΛΕΙ 48ωρες να ενεργοποιηθει... ΙΣΩΣ εαν ειχα παει σε καταστημα να παρω τον εξοπλισμο να γλειτωνα αυτη την 1 1/2 βδομαδα..who knows:blink:, το εχω σχεδον ενα μηνα, λειτουργει μια χαρα, ειναι με sim κ ρευμα, δεν εκανα φορητοτητα ( τον # πΟΤΕ τον ειχα μονο 3 μηνες αρα δεν με απασχολουσε ) γιατι μου ειπανε με φορητοτητα θελει κανα 20αρια μερες...και 20αρια μερες in Greek σημαινει...κανα 2 μηνες...:lol:απο τι καταλαβα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Και οι «πράσινοι» και οι «μπλε» τα ίδια σκατά θα έκαναν στη θέση της «κόκκινης». Ευχαριστήθηκες τώρα; Παντα ευχαριστημενος ημουν σχετικα με την κινητη. Το θεμα των υποκλοπων δε με αφορα αμεσα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ...προφανώς θυμόμαστε οτι έχεις κάνει ποστ στο άλλο thread, αλλά το περιεχόμενό του εγώ προσωπικά δεν το ξέρω γιατί δεν το διάβασα, αφού τα γράμματά σου ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ!! Ίσως να μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το normal font που χρησιμοποιούμε όλοι οι υπόλοιποι.... Επι του θέματος τώρα, προφανώς αν είχες πάει η ίδια απο το κατάστημα δεν θα περίμενες το χρόνο που περίμενες, αφού στην ουσία μιλάμε για ενεργοποίηση κινητής γραμμής, η οποία γίνεται σχεδόν άμεσα (σε εμένα η γραμμή για εξερχόμενες ενεργοποιήθηκε σε 3 ώρες χωρίς να παίζουν οι εισερχόμενες στο σταθερό, και περίπου 1 μήνα μετά ολοκληρώθηκε και η φορητότητα από τον ΟΤΕ και έπαιψε και αυτό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Παιδια, εγω που εχω βαλει vodafone σταθερο μπορω να σας πω(εαν δεν εχετε δει το post Μου στην κατηγορια Vodafone adsl Κλπ) Οτι εκανα τηλεφωνικη αιτηση στης 6/10 (για νετ και τηλ) ΑΦΟΥ ενημερωθηκα ΟΤΙ εντος 2 ΗΜΕΡΕΣ θα μου εχει ερθει ο εξοπλισμος (free) και ΑΦΟΥ ΕΡΘΕΙ λειτουργει ΑΜΕΣΩΣ. lies..;)lies...;)lies..: αιτηση 6/10, εξοπλισμος ΗΘΡΕ μετα απο 1 1/2 βδομαδα...και ΘΕΛΕΙ 48ωρες να ενεργοποιηθει... ΙΣΩΣ εαν ειχα παει σε καταστημα να παρω τον εξοπλισμο να γλειτωνα αυτη την 1 1/2 βδομαδα..who knows:blink:, το εχω σχεδον ενα μηνα, λειτουργει μια χαρα, ειναι με sim κ ρευμα, δεν εκανα φορητοτητα ( τον # πΟΤΕ τον ειχα μονο 3 μηνες αρα δεν με απασχολουσε ) γιατι μου ειπανε με φορητοτητα θελει κανα 20αρια μερες...και 20αρια μερες in Greek σημαινει...κανα 2 μηνες...:lol:απο τι καταλαβα:lol: Προφανως οταν στο φερνουν μεσω courrier ερχεται απενεργοποιημενο. Απο καταστημα ενεργοποιηται τη στιγμη που το παιρνεις. Οσο για την φορητοτητα, αυτη χρειαζεται συγκεκριμενο χρονικο διαστημα το οποιο εχει καθοριστει απο την ΕΒΔΑΦ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Παντα ευχαριστημενος ημουν σχετικα με την κινητη. Το θεμα των υποκλοπων δε με αφορα αμεσα. ;)Δεν με ενδιαφέρει η θέση σου. Ο χαρακτηρισμός της δικής μου με ενδιαφέρει και το βρήκα ιδιαίτερα άστοχο και αδικαιολόγητο (για να μην πω τίποτε άλλο :X). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUKLA75 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Συγνωμη που τα γραμματα ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ εμενα μου αρεσαν. Γιατι τα εχει το φορουμ αραγες...:worry: στο τηλ μου "ειπανε" ειτε να παω στο καταστημα ειτε να μου φερει τον εξοπλισμο courrier παλι θελει το 48 ωρο, σας λεω τι μου "ειπαν" και ακριβως αυτο εγινε...ξερω οτι ειναι σαν κινητο αλλα αυτο εγινε..τι να κανω..αμα μπορουσα θα ειχα παει και εγω σε καταστημα να το παρω αλλα δεν μπορουσα λογο δουλειας. α και,,, δεν εκανα φορητοτητα, ουτε ειπα οτι εκανα.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 70.000 συνδέσεις Χ 14.8 € παγιο που χρέωνε ο ΟΤΕ = 1.036.000€ χάνει ο ΟΤΕ το ΜΗΝΑ (μονο απο τα πάγια) !!!!!!!! μπραβο παντως στην vodafone καλο προγραμμα με τα ιδια λευτα και με 500λεπτα αστικών και υπεραστικών και μετα χρεωση σαν αστικα και με τον εξοπλισμό και το ασύρματο δωρεάν ΕΝΩ ο οτε ουτε ενα σταθερό τηλέφωνο των 10€ δεν δινει με νεα σύνδεση ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Και για μένα επίσης πλασματικά είναι τα νούμερα.Αφορά αριθμό αιτήσεων όπως αναφέρθηκε και εκκρεμή ενεργοποίηση.Αμα περάσεις στο δικό τους δίκτυο ,με την αίτηση,θεωρείσε συνδρομητής άσχετα άν δεν εχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες.Το τηλ. λειτουργεί μέσω ΟΤΕ κανονικά,μέχρι την πλήρη ενεργοποίηση,αφού στην πράξη ενοικίαση κυκλώματος είναι,μόνο που δεν σε χρεώνει τώρα ο ΟΤΕ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Έκανα κι εγώ φορητότητα στην Vodafone αλλά προέκυψαν τα εξής προβλήματα: 1)Η γραμμή λειτουργεί μόνο με το ασύρματο που μου δώσαν, ένα Daewoo της πλάκας. Σύνδεσα το παλιό μας τηλέφωνο, ένα Panasonic Dect KX-TCD070 και δεν λειτουργεί. 2) Δεν λειτουργεί η σειρήνα που είχαμε, προκειμένου να ακούμε το τηλέφωνο όταν χτυπάει από μακριά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά είναι απο την αρχή γνωστό οτι η λύση της βοντα για το σπίτι βασίζεται σε γραμμή κινητού, που σημαίνει οτι δεν υποστηρίζεται επικοινωνία δεδομένων (ΕΠΑΚ, συναγερμοί, POS πιστωτικών καρτών) ή φαξ... εμένα μου τα ξεκαθάρισαν από τον Αυγουστο που έκανα την σύνδεση και έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές, τώρα αν σε σας δεν τα ξεκαθάρισαν όταν κάνατε την σύνδεση καλά κάνατε και διακόψατε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Έκανα κι εγώ φορητότητα στην Vodafone αλλά προέκυψαν τα εξής προβλήματα: 1)Η γραμμή λειτουργεί μόνο με το ασύρματο που μου δώσαν, ένα Daewoo της πλάκας. Σύνδεσα το παλιό μας τηλέφωνο, ένα Panasonic Dect KX-TCD070 και δεν λειτουργεί. 2) Δεν λειτουργεί η σειρήνα που είχαμε, προκειμένου να ακούμε το τηλέφωνο όταν χτυπάει από μακριά. Φίλε με ποιό voicebox δοκίμασες? Εγώ έχω το sagem (το τζαμπέ) και έχουν δουλέψει και το sagem και τα 3 Panasonic που είχα, το ένα μάλιστα είναι του 2001! Μήπως παίζει τίποτα άλλο? Κάτι έχει ακουστεί για προβληματική παρτίδα των ericsson που είχαν δώσει στην αρχή, αν εχεις τέτοιο δεν δοκιμάζεις μήπως στο αλλάξουν? Για την σειρήνα που λές μάλλον φταίει οτι στην έξοδο του το voicebox δεν δίνει τάση, οπότε η σει΄ρήνα δεν μπορεί να ρευματοδοτηθεί... είχα προσπαθήσει και εγώ να βάλω την έξοδο του voice box στην πρίζα του σπιτιου (για να έχουν σήμα όλες οι μπρίζες) αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν έπαιξε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Η γραμμή λειτουργεί μόνο με το ασύρματο που μου δώσαν, ένα Daewoo της πλάκας. Σύνδεσα το παλιό μας τηλέφωνο, ένα Panasonic Dect KX-TCD070 και δεν λειτουργεί. πιθανοτατα λογω καλωδιου...χρειαζεται να εχει και τα 4 καλωδιακια μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Και για μένα επίσης πλασματικά είναι τα νούμερα.Αφορά αριθμό αιτήσεων όπως αναφέρθηκε και εκκρεμή ενεργοποίηση.Αμα περάσεις στο δικό τους δίκτυο ,με την αίτηση,θεωρείσε συνδρομητής άσχετα άν δεν εχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες.Το τηλ. λειτουργεί μέσω ΟΤΕ κανονικά,μέχρι την πλήρη ενεργοποίηση,αφού στην πράξη ενοικίαση κυκλώματος είναι,μόνο που δεν σε χρεώνει τώρα ο ΟΤΕ . Φίλε μου μην μπερδεύεσαι με το adsl... το vodafone για το σπίτι δεν έχει κυκλώματα ΟΤΕ, με το που φεύγεις από το μαγαζί και μέχρι να πας σπίτι έχεις συνδεθεί (είναι σύνδεση κινητού) και παίζουν άμεσα οι εξερχόμενες κλήσεις (+ 48 ώρες για τις εισερχόμενες στο σταθερό νούμερο της HOL ή 25 μέρες για εισερχόμενες σε νούμερο που φέρνεις από φορητότητα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Και για μένα επίσης πλασματικά είναι τα νούμερα.Αφορά αριθμό αιτήσεων όπως αναφέρθηκε και εκκρεμή ενεργοποίηση.Αμα περάσεις στο δικό τους δίκτυο ,με την αίτηση,θεωρείσε συνδρομητής άσχετα άν δεν εχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες.Το τηλ. λειτουργεί μέσω ΟΤΕ κανονικά,μέχρι την πλήρη ενεργοποίηση,αφού στην πράξη ενοικίαση κυκλώματος είναι,μόνο που δεν σε χρεώνει τώρα ο ΟΤΕ . Η ανακοινωση λεει οτι εχει 70000 συνδρομητες. Οχι 70000 αιτησεις. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει. Δεν εχει καποια ενοικιαση οπως πχ αν βαλεις Forthnet. Ειναι καθαρα vodafone γραμμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Φίλε με ποιό voicebox δοκίμασες? Εγώ έχω το sagem (το τζαμπέ) και έχουν δουλέψει και το sagem και τα 3 Panasonic που είχα, το ένα μάλιστα είναι του 2001! Μήπως παίζει τίποτα άλλο? Κάτι έχει ακουστεί για προβληματική παρτίδα των ericsson που είχαν δώσει στην αρχή, αν εχεις τέτοιο δεν δοκιμάζεις μήπως στο αλλάξουν? Για την σειρήνα που λές μάλλον φταίει οτι στην έξοδο του το voicebox δεν δίνει τάση, οπότε η σει΄ρήνα δεν μπορεί να ρευματοδοτηθεί... είχα προσπαθήσει και εγώ να βάλω την έξοδο του voice box στην πρίζα του σπιτιου (για να έχουν σήμα όλες οι μπρίζες) αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν έπαιξε.... Και γω το τζαμπέ έχω, το Sagem. Είχα ακούσει για τα προβλήματα του Voicebox της Ericsson. Δεν ξέρω τι φταίει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Η ανακοινωση λεει οτι εχει 70000 συνδρομητες. Οχι 70000 αιτησεις. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει πως λειτουργει. Δεν εχει καποια ενοικιαση οπως πχ αν βαλεις Forthnet. Ειναι καθαρα vodafone γραμμη. Φίλε μου μην μπερδεύεσαι με το adsl... το vodafone για το σπίτι δεν έχει κυκλώματα ΟΤΕ, με το που φεύγεις από το μαγαζί και μέχρι να πας σπίτι έχεις συνδεθεί (είναι σύνδεση κινητού) και παίζουν άμεσα οι εξερχόμενες κλήσεις (+ 48 ώρες για τις εισερχόμενες στο σταθερό νούμερο της HOL ή 25 μέρες για εισερχόμενες σε νούμερο που φέρνεις από φορητότητα). Εγώ μεταφέρω αυτά που έχω αντίληψη,όπως εσείς αυτά που ξερετε. Γνωστος μου περιμένει 3 μήνες για σταθερό και άγνωστο πόσο θα περιμένει για ADSL,στην Ηλιουπολη.Πάνε πακέτο όπως του είπαν και ρώτησα και γώ για διασταύρωση.Ετσι γιατί τα νούμερα να μην είναι πλασματικά και να μην αφορούν αιτήσεις ; Λογ/μος ΟΤΕ δεν ξαναήρθε από την αίτηση,τηλέφωνο έχει κανονικά όπως πριν και δεν χρώνεται στο λογ/μό Vodafone να πεί κανείς ότι έγιναν όλα αυτόματα και δεν πήρε είδηση ή δεν ξέρει τι έγινε,ούτε εξοπιλισμό του έδωσαν κλπ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 μήπως φταίει το καλώδιο που χρησιμοποιείς όπως είπε και φίλος πιό πάνω? θα δω το δικό μου το βράδυ και θα σου πω....πάντως σίγουρα δεν πάιζει κάποιο κλείδωμα στο voicebox, οπότε αξίζει να το ψάξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts