Jump to content

hamil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About hamil

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

hamil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. hamil

    Redmi 2

    Καλησπέρα, ΜΕ την αλλαγή της ώρας έχω πρόβλημα το ρολόι. Η οθόνη κλειδώματος και η εφαρμογή του ρολόι δείχνουν σωστή ώρα ενώ η ωρα συστήματος +1 ώρα. Στις ρυθμίσεις βλέπω έχω ενεργοποιημένη την επιλογή της ωρας δικτύου και της ζώνης από δίκτυο όπου δείχνει GMT +3 Τι μπορεί να συμβαίνει? Εϊμαι στην 5.3.20 GTV
  2. @Spartak (ή οποιον άλλο ξέρει...) Για 3-4 ημέρες θα λειτουργήσει πιστεύεις? κυρίως για Μobile Internet θέλω. Για ποιά εταιρεία μιλάς?
  3. Κανένα νέο σχετικά με Windows phone 7 υπάρχει?
  4. Prima di effettuare una connessione ad Internet, verifica l’avvenuta attivazione dell’offerta che è prevista al massimo entro 48 ore dalla richiesta chiamando il numero gratuito 40916 o il 119 oppure visitando l’Area Clienti 119. Αυτό με τις 48 ώρες ισχύει? η γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση? Στην κάρτα της ΤΙΜ μπορώ να έχω και χρόνο ομιλίας?
  5. Μήπως μπορεί κανείς να μου πει αν αυτό http://www.htc.com/hk-en/product/accessory/headset_hs-s200.html το headset θα παίζει με το F900?
  6. Best 92,6 στην Αθήνα (Ειδικά Γιαννούτσο Βαμβακάρη το πρωί) Imagine 897 στη Θεσσαλονίκη μεσω streaming όταν μπορώ...
  7. Είναι σίγουρο ότι δεν χρειάζεται ταυτότητα. Μόλις γύρισα από το Παρίσι όπου πήγα με νέα ταυτότητα.
  8. Δηλαδή τι άλλο να μας πουν το έχουν ξεσκίσει το σήριαλ... Άντε να δούμε το 3 μήπως και αποκτήσει πάλι λίγο ενδιαφέρον!
  9. Δεν νομίζετε ότι το έχουν ξεσκίσει τώρα τελευταία τη σειρά ρε παιδιά ξεκίνησε απ' αλλού και είναι τελείως αλλού... Τώρα νομίζω τα υπέροχα πλάσματα είναι καλύτερα (μοιάζουν με το season 1 των singles)
  10. Ξεκίνησα με Motorola Μετά για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα μόνο ΝΟΚΙΑ Τα 2 τελευταία χρόνια αποκλειστικά Sony Εδώ και κανά 4μηνο έχω ένα iphone το οποίο νομίζω ότι είναι πραγματικά καινοτομικό!!!
  11. Μήπως βάζεις USB 2 συσκευή σε USB 1.1 θύρα μπορεί εκεί να βρίσκεται το πρόβλημα.
×
×
  • Create New...