Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενώ η Vodafone Group πάει καλά… παρατηρώ ένα “μούδιασμα” στη Vodafone GR η οποία απ ότι φαίνετε ότι δεν έχει την πυγμή και το κύρος που είχε κάποτε μέσα στο group…

μαίνονται αλλαγές ...???

Κάτι άλλο πιο δυναμικό …???

Θα δούμε …

Αληθεύει ότι ακόμα δεν έχει πληρωθεί η εταιρεία που ανέλαβε την συντήρηση του δικτύου λόγω του ότι εντοπίσθηκαν αδυναμίες στην εκτέλεση των εργασιών που ανέλαβε και ειδικά στη Κρήτη ?

Αληθεύει ότι ακόμα δεν έχει πληρωθεί η εταιρεία που ανέλαβε την συντήρηση του δικτύου λόγω του ότι εντοπίσθηκαν αδυναμίες στην εκτέλεση των εργασιών που ανέλαβε και ειδικά στη Κρήτη ?

εγκαταστατες συναγερμων ηταν. Που να ξερουν απο telecom !!!!!!:p

Κορυφάια ιδέα!
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

180000 νεες συνδεσεις.

Αυξηση του ARPU (Για συμβολαια απο 56,5 σε 60)

Αυξηση των λεπτων ομιλιας σε επιπεδα πριν την αποχωρηση της Q. (2,168 εκατομυρια λεπτα).

Eντυπωσιακη ανακαμψη!

Βεβαια, και για τις τρεις το λεω αυτο, ειναι κριμα που δεν βλεπουμε ποτε ξεχωριστα για καρτοκινητα και συνδεσεις.....

Αντε, να δουμε ποσες συνδεσεις κανανε και οι αλλοι, και ποσες συνδεσεις εχασε η WIND για cosmote λογω φορητοτητας σε καταστηματα γερμανου.

Ποσες φορες ακουσα ατομα που μπηκαν να πληρωσουν και βγηκαν με φορητοτητα....εχω την αισθηση οτι πονεσε αυτο το τριμηνο την WIND, αλλα δεν ξερω σιγουρα, μενει να δουμε.

παντως, η vodafone διπλασιασε τις νεες συνδεσεις σε σχεση με το περασμενο.

Το marketing και οι νεες υπηρεσιες εκαναν την δουλεια τους! (και ο Σακης :p :p)

xaxa ;)

Θέλω να πω και εγώ με τη σειρά μου, ότι αξίζουν συγχαρητήρια εκεί στο τμήμα του marketing. Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά, και συνεχίζουν…

Από την άλλη…

εντάξει κερδίζεις καινούργιους συνδρομητές, πρέπει να βρεθεί και κάποιος τρόπος ώστε να τους κρατήσεις (παλιούς και νέους).

Πρέπει να ικανοποιήσεις τις πλέον αυξημένες απαιτήσεις τους.

Πριν καταλάβουν ότι τους πουλάς «αέρα»…

bre paidia xerei kaneis an otan eisai exoteriko isxyei i apokripsi tou arithmou sou?

...σε μερικες εταιρειες του εξωτερικου οταν εισαι σε περιαγωγη, δεν εμφανιζεται ο αριθμος σου οταν καλεις.....η δεν εμφανιζεται ο αριθμος αυτου που σε καλει (απο την Ελλαδα π.χ.)....

...συμβαινει....οχι παντα αλλα συμβαινει.....

Διορθωση...διαβαζοντας ξανα το μηνυμα σου.......αν εννοεις την δυνατοτητα να αποκρυπτεις το νουμερο σου....αυτο ναι....σε καποια δικτυα του εξωτερικου που το δοκιμασα ισχυει....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Εαν εισαι στην Ελλαδα, δεν χρεωνεσαι για εισερχομενη κληση, κι ας ερχεται απο τον Αρη!! :)
:lol: :lol: :lol: :lol: ολυ καλο αλλα στον αρη πρεπει να υπαρχει αναμεταδοτης πολυ πετυχημενο .....
http://www.danasoft.com/sig/omgkg.jpg

γεια σας παιδιά.

Θα ήθελα να ρωτησω κάτι. Ένας φίλος μου έχει μια τέτοια κάρτα και τη χρησιμοποιεί στη δουλειά του κυρίως τα μηνύματα, δεν τον ενδιαφέρει τόσο το ιντερνετ. Εδώ και 2 μήνες περίπου ξαφνικά κάτι συνέβη και όλα δουλεύουν κανονικά εκτός από την αποστολή μηνυμάτων. Μπορεί να δεχτεί και όλα αλλά είναι αδύνατον να στείλει. Ούτε καν τεχνικός της Vodafon δε βρήκε λύση.

Τώρα η απορία μου είναι : Αν από το site της vodafone κατεβάσουμε την τελευταία έκδοση και το εγκαταστήσει από την αρχή μπορεί να δουλέψει ξανά; Δε ξέρω βέβαια τις λεπτομέρειες για την κάρτα ακριβώς αλλά ήθελα να ρωτήσω αν αυτό είναι δυνατόν, για να κρατήσει και τον αριθμό του...

Ευχαριστώ

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

lisa αν βάλει την κάρτα σιμ σε κινητό μπορεί να στείλει μήνυμα;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

νομίζω ναι

Ας το δοκιμάσει και ας δοκιμάσει να βάλει μια άλλη σιμ στη data card να δει αν μπορεί από εκεί να στείλει μήνυμα!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Θα ήθελα τις ρυθμίσεις please! Οχι για prepaid όμως..

1399 απο κινητο vodafone. Δωρεαν. Εκει θα σου τις δωσουν

:X

Ας το δοκιμάσει και ας δοκιμάσει να βάλει μια άλλη σιμ στη data card να δει αν μπορεί από εκεί να στείλει μήνυμα!

ναι κανονικά με data card prepaid ! αλλά οχι κλήσεις , κάνει τριτονο ( του-ρου-ρου)

με κάρτα wind κανονική δεν δεχετε !

και με καρτα a la'carte στέλνει κανονικα !

Καλησπέρα σε όλους,

Μετά από πολύ κακή εμπειρία που έχω τις τελευταίες ημέρες στην επικοινωνία μου με το cc της vodafone, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο επίσημα ορισμένο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο η εταιρία οφείλει να απαντήσει στα αιτήματα των συνδρομητών της.

Στην περίπτωσή μου, αναμένω απάντηση εδώ και 14 εργάσιμες ημέρες για απάντηση σε αίτημα αμφισβήτησης χρέωσης και 12 εργάσιμες ημέρες για εγγραφή σε e-billing.

Είναι τελικά αόριστο το διάστημα που πρέπει να περιμένει κανείς; Υπάρχει άλλη επιλογή πέρα από το "περιμένουμε μιας και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο";

:)

:elephant:

αναλογα ποιος η τι κανει το αιτημα σου

για ενεργοποιηση υπηρεσιων , προγραμματων κτλ , στα κανει συστημα , οποτε δινεις 3-5-7 εργασιμες, αναλογα το αιτημα και αναλογα τις αιτησεις που εχει περασμενες

αν στις κανει ανθρωπος και αναλογ το αιτημα, το backdesk μεχρι να δει τι και πως μπορει να κανει και 10 εργασιμες και παλι αναλογα το φορτο εργασιας. Και απλα προς ενημερωση σου, ο Ιουλιος ηταν απιστευτα εντονος μηνας με πολυ εργασια για το backdesk της Βονταφον

:X

Εχω την εντυπωση οτι οταν εχουν κατι γραπτως (αιτημα μεσω e-care η του site), συνηθως ανταποκρινονται ταχυτερα.

Αυτο διοτι πιθανολογω οτι οι αιτησεις παιρνουν καποιον αριθμο πρωτοκωλου. Η οπως λενε....τα γραπτα μενουν

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked

Egw pantws pou eixa provlima kalipsis perimena panw apo 1 mhna kai den phra apanthsh.Me ena mail omws pou esteila ena vradu, to prwi ths epomenhs ergasimhs me phran thlefwno!

An perimeneis apo cs na pareis apanthsh tote pswnhses apo sverko...

(sorry gia ta greeklish,alla postarw mesw wind plus)

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned