Jump to content

yobou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yobou

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

yobou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. έχω τεράστιο θέμα! πριν τέσσερις μήνες αγόρασα απο το eshop εξωτερικό σκληρό Seagate free agent desk 640gb. Την στιγμή που τον έβγαλα απο το κουτί άρχισα να ακούω ενα περίεργο ήχο σαν να υπάρχει ένα μικρό κομμάτι που κόβει βόλτες μέσα στον σκληρό!!!! λίγο να κουνούσα το μηχάνημα, το κομμάτι άρχιζε περατζάδες μεσα του.. το ξαναέβαλα στο κουτί και το πήγα πίσω. Το eshop ως μεταπωλητής πήρε τηλέφωνο τη Seagate η οποία απάντησε ότι εφόσον το μηχάνημα δουλεύει, δεν το αντικαθιστά και είναι πανέτοιμο για χρήση... Τέσσερις μήνες μετά, (προχθές) μετακίνησα τον σκληρό με μεγάλη ευαισθησία όπως πάντα (και με το κομματάκι να σουλατσάρει ακόμα) απο το ένα σημείο του γραφείου μου στο άλλο. Απο εκείνη τη στιγμή ο σκληρός δεν σπινάρει ουτε ανάβει η λυχνία του ρεύματος.. αν τον ακουμπήσεις νιώθεις ενα ρυθμικό κτύπο και αν βάλεις και το αφτί πάνω ακούς ένα αντίστοιχο ρυθμικό μπίπ... το πήγα πίσω στο eshop και μου ήπαν ότι μάλλον ο σκληρός είναι νεκρός!!!!!!!!!!! και φυσικά ότι όλοι οι κατασκευαστές σκληρών δεν καλύπτουν τα έξοδα ανάκτησης δεδομένων... i am dead...όλη η δουλειά είναι εκεί και περιμένω τώρα να μου τον δώσουν απο το eshop που το πήραν για μια διάγνωση ώστε να το παω σε κάποια εταιρία να τον ανοίξει για να πάρω τα δεδομένα....(με κατώτατη πιθανή τιμή τα 300 ευρώπουλα) Ρε παιδιά, απο αυτά που ξέρω για σκληρούς μου φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τη ζημιά να την έκανε το κομματάκι... τι νομίζετε? καμιά ιδέα πως θα την βγάλω καθαρή και φθηνότερη?
  2. exo vodafone passport..tha leitourgei stin iaponia to kinito mou pou den einai 3g?
  3. nomizo oti mporoun na se katalavoun an doun to message center apo to opoio stalthike to sms..etsi?
  4. lete na yparxei kanena meros sto aerodromio pou na poula cytavoda so easy paketo? ...diavaza oti exei kapoio periptero!
  5. xerei kaneis an yparxei Germmanos i telospanton kapoio allo katastima kinitis tilefonias sto aerodromio tis Larnakas?
  6. bre paidia xerei kaneis an otan eisai exoteriko isxyei i apokripsi tou arithmou sou?
×
×
  • Create New...