karib Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Γιατι λετε ρε παιδια οτι την κατηργησαν την Prepay? Εγω νομιζω ακομη την εχω δει σε καταστηματα. Στο λινκ που εδωσε ο sportbilly1981 δεν βρηκα που να κατεβασω νεα εκδοση. Ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 Σίγουρα θέλει ενεργοποίηση ? γιατί νομίζω ότι ενεργοποιείται αυτόματα . Εσύ τους πήρες τηλέφωνο ?? αυτόματα δεν ενεργοποιείται.το ενεργοποιείς καλώντας στο 13830 και επειτα ισχύει συνέχεια,εφάπαξ που λέμε.δεν χρειάζεται δηλαδή να τους πέρνεις κάθε μήνα. επίσης να αναφέρω οτι πρώτα τρώτε τα κανονικά λεπτά δωρεάν ομιλίας που έχετε και μετά τρώτε τα περισσευούμενα του προηγούμενου μηνός.ελπίζω να βοήθησα :) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2006 stin cosmote pou rwthsa pantws mou eipan oti einai energopoihmeno hdh (xwris na kanw tpt) afinwntas na ennoei8ei oti energopoihe aftomata.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganiki Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Eho dyo kinita.Ena cosmote kai ena vodafone. Stin Ameriki loipon to cosmote stelnei kai lamvanei kanonika mms kai mpainei sto internet eno to voda kanei mono kliseis. Yparhei kammia shetiki rythmisi pou prepei na kano? ΕΧΩ Κ ΓΩ ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΠΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Κ ΤΑ ΜΜS !! ΕΧΩ ΤΟ ν903 ΜΕ ΤΜΟΒΙLE KANEIS ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ?ΕΓΩ ΤΜΟΒΙLE ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΜS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ SΙΤΕ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ που δεν με ενοχλει αθτο καθολου οσο η αποστολη! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ? Ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) eixa milisei me mia upeu8ini tis vodafone kai mou eixe pei oti apo to kalokairi tis eixan aposurei apo tin agora kai oti isws tin evriska an eixe kseminei stock.duskoleutika kai apogoiteutika arxika me ta treia prwta katastimata vodafone kai germanou ,alla telika tin vrika itan se ena upokatastima vodafone pou eixe kseminei mia vodafone connect card. an tin eides ontos tote apla exei kseminei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 hscsd μεχρι τι ταχυτητα πιανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Νομίζω 14,4k αλλά παίζει να κάνω και λάθος... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 stin cosmote pou rwthsa pantws mou eipan oti einai energopoihmeno hdh (xwris na kanw tpt) afinwntas na ennoei8ei oti energopoihe aftomata.. αλλο κοσμοτέ αλλο vodafone..... ;) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) eixa milisei me mia upeu8ini tis vodafone kai mou eixe pei oti apo to kalokairi tis eixan aposurei apo tin agora kai oti isws tin evriska an eixe kseminei stock.duskoleutika kai apogoiteutika arxika me ta treia prwta katastimata vodafone kai germanou ,alla telika tin vrika itan se ena upokatastima vodafone pou eixe kseminei mia vodafone connect card. an tin eides ontos tote apla exei kseminei. Ξερει κανεις γιατι την κατηργησαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) logo mallon twn sumvoliwn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pjf Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 ΕΧΩ Κ ΓΩ ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΠΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Κ ΤΑ ΜΜS !! ΕΧΩ ΤΟ ν903 ΜΕ ΤΜΟΒΙLE KANEIS ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ?ΕΓΩ ΤΜΟΒΙLE ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΜΜS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ SΙΤΕ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ που δεν με ενοχλει αθτο καθολου οσο η αποστολη! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ? Den xero an mporo.Ego eho to jasjar kai pragmati otan syndeetai me t-mobile stelnei kai lamvanei ta panta.To mono pou allaxa itan oti esvisa to apo to 3g-internet to "3g" Oson afora ti voda , sorry paidia alla p@p@ri@ stelnei meso cingular i t-mobile. Apla i periagogi stin Ameriki den einai to forte tis an kai tha perimena na doulevoun antitheta ta pragmata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Varkas Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) logo mallon twn sumvoliwn. De nomizw oti katargisane to prepay... exoune katargisei sigoura th GPRS karta, kai apo prepay kai apo simbolaio. H 3G omws dinetai kanonika. Mallon einai anapiroi kai den kanoune kalo stock management gi' afto de vrisketai h 3g prepay karta... alla oso exw akousei, to 3g prepay paramenei kanonika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princeG Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 To κοίταξα στο site της Vodafone και λέει ότι πρέπει να εγγραφείς στο NetDirect κι έτσι έκανα. Η διεύθυνση που πρέπει να στέλνεις είναι το 694ΧΧΧΧΧΧΧ@sms.vizzavi.gr αλλά το δοκίμασα πολλές φορές και το email το έστελνε πίσω πάλι. Μήπως έχει αλλάξει ο τρόπος? Γνωρίζετε τίποτα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Θελω να ρωτήσω. Αν έχουμε ενα Vodafone A la carte νουμερο και θελουμε να το αλλαξουμε, πως γινεται οποιος παιρνει στο παλιό να ακούει ΑΜΕΣΑ ενα ηχογραφημένο μηνυμα (προφανως ΑΜΕΣΗ προωθηση στον τηλεφωνητη) οτι " Ο αριθμός του χρηστη άλλαξε, καλέστε πλεον το .... " Χωρίς 'ομως να περιμενει καποιος η να μην ακουγεται κατι για πολύ ώρα. Κατευθειαν να ακουγεται ας πουμε ο τηλεφωνητης ο οποιος θα λέει αυτό το μηνυμα... Γίνεται????????????????? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 **21*694121(το υπολοιπο νουμερο σου)# και μετα πληκτρο κλησης αν το θυμαμαι καλα... με αυτον τον τροπο σε παει κατευθειαν στον τηλεφωνητη... π.χ το νουμερο σου ειναι 694 1234567 (αν ο αριθμος σου ειναι απο φορητοτητα ειναι λιγακι διαφορετικο, δες link παρακατω) **21*6941211234567# ΥΕS και για το προσωπικο σου χαιρετισμο καλεις 1269 ειναι δωρεαν... http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040600&vars=0000000000 αυτα.... και Παρακαλω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Κατευθείαν δεν γίνεται... Πάντα όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό και πάει η κλήση στο τηλεφωνητή θα ακόυγεται το μήνυμα "η κλήση σας προωθείται.... " Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ενεργοποίησεις τον τηλεφωνητή μέσω του 1251 και καλώντας μετά χωρίς χρέωση το 1269 να κάνεις προσωποποίηση του χαιρετισμού σου λέγοντας τον νέο αριθμό σου.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Ή μπορείς να κάνεις πλήρη εκτροπή στο νέο σου νο. Φυσικά την πληρώνεις εσύ αλλά είναι μια σημαντική δυνατότητα η οποία δεν υπήρχε παλαιότερα στα καρτοκινητά... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shirley Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 στην προωθηση 21.... δεν ακουγεται η κληση σας προωθειται.... οποτε .... ισχυουν αυτα που εγραψα παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 ...και επιπλέον μπορεί να κάνει απευθείας προώθηση στο νέο του νο. Κάτι πολύ πιο πρακτικό, που δεν μπορούσες να κάνεις παλιά με τα καρτοκινητά... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 **21*694121(το υπολοιπο νουμερο σου)# και μετα πληκτρο κλησης αν το θυμαμαι καλα... με αυτον τον τροπο σε παει κατευθειαν στον τηλεφωνητη... π.χ το νουμερο σου ειναι 694 1234567 (αν ο αριθμος σου ειναι απο φορητοτητα ειναι λιγακι διαφορετικο, δες link παρακατω) **21*6941211234567# ΥΕS και για το προσωπικο σου χαιρετισμο καλεις 1269 ειναι δωρεαν... http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040600&vars=0000000000 αυτα.... και Παρακαλω :) εισαι 8εα θα το δοκιμασω εντος λιγων ημερων και θα σου πω....:) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Δεν λειτουργεί με **21*..... η άμεση προώθηση όπως αναφέρεις....δοκίμασέ το και θα το δείς.....πάντα θα βγαίνει η ένδειξη "η κλήση σας προωθείται...." είναι καθαρά θέμα δρομολόγησης κλήσεως και πώς το διαχειρίζεται το σύστημα και πώς φαίνεται στον συνδρομητή.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) egw milisa giaTin gprs prepay karta .(sorry pou den to diefkrinisa ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Νομίζω οτι πρώτα στέλνεις τη λέξη pass στο 1000 ,απ'όπου λαμβάνεις έναν κωδικό κ' μετά το στέλνεις 694ΧΧΧΧΧΧΧ@sms.vodafone.gr. Αν και το δοκίμασα και'γω αλλά δεν έλαβα τπτ στο κινητό μου..:( Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princeG Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Thanks, έβαλα την διεύθυνση που έγραψες και λαμβάνω μηνύματα μια χαρά! Το κακό είναι ότι χρεώνεσαι και 13 λεπτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ξέρει κανεις αν, και αν πότε θα πέχει πληροφορίες κυψέλης το δίκτυο της vodafone Ελλάδος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts