Jump to content

Varkas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Varkas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημέρα, ψάχνω το τραγούδι που ακούγεται στο Vodafone για το Σπίτι, αυτό που ανεβαίνει ο πιτσαδόρος το βουνό - αν το έχει βρει κανένας pls reply... το μόνο που έχω μάθει είναι ότι είναι από ένα ελληνικό συγκρότημα που διασκευάζει μαντινάδες, βλάχικα κτλ τραγούδια... μια σκέψη είναι οι locomondo αλλά άντε βγάλε άκρη...
  2. To prepay είναι 4,3€ / ΜΒ. Από κει και πέρα, είτε 1 ώρα κάτσεις, είτε 10 ώρες, εφόσον κατεβάσεις+ανεβάσεις 1ΜΒ θα πληρώσεις 4,3€... Υπόψιν, το in.gr (πρώτη σελίδα) είναι γύρω στα 300kb... άρα 3 φορές να μπεις στο in.gr... ξέχνα το :) εκτός και αν μπεις 1 φορά το μήνα, σε 2 σελίδες και αυτό... αλλιώς, συμβόλαιο.
  3. Ναι γίνεται... είναι ουσιαστικά ταχύτητες HSDPA, κάτι που η Cote ανακοίνωσε μέσα στο καλοκαίρι. Η Voda δουλεύει μήνες πάνω σε αυτό, αρκετά πριν τη Cote και δεν κάναν κίνηση εντυπωσιασμού για να πουν ότι έχουν το δίκτυο, διότι οι υποδομές στο backbone είναι μεγάλες. Το HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) είναι ουσιαστικά software (και μερικώς hardware) αναβάθμιση στους σταθμούς του 3G.
  4. Hello Vasili, καλωσήρθες :D Στη θεωρία ναι, μπορείς να το κάνεις. Απλό είναι, αγοράζεις ένα PCI adaptor, τον βάζεις στη PCI, εγκαθιστάς την εφαρμογή της Voda κ βάζεις τη κάρτα όταν στο ζητήσει :) Απλό ε? What's the catch? Η Voda έχει ένα δίκιο σε αυτό που λέει, ότι δηλαδή δεν θα παίξει σε desktop. Από ότι έμαθα από ένα γνωστό μέσα στη Voda, η κάρτα μπορεί να παίξει σε desktop, το έχουνε κάνει. Που κολάει όλο το στορυ? Στο ότι η Voda (Έλλάδας 1000% αλλά και η μαμά) τεστάρει τις κάρτες για αυτό που είναι φτιαγμένες, δηλαδή για φορητούς. Και φαντάσου, παρόλα τα τεστ που κάνουνε, σκάνε προβλήματα όπως θα διάβασες σε άλλα posts. Φαντάσου τώρα, αυτό να ανοίξει σε desktops, με ν PCI adapters, 2n motherboards και n*n συνδιασμούς των παραπάνω!!!!! Αν σου έλεγε ναι, κάντο, τότε με το πρώτο πρόβλημα που θα σου έσκαγε, θα έπρεπε να σε υποστηρίξει... και τι να σου πει αν φταίει ο adaptor ή το motherboard ή ο συνδυασμός ή, ή, ή... Προσωπικά πιστεύω ότι καλά κάνουν κ λένε ότι δεν το υποστηρίζει. Τώρα, αν πάρεις το ρίσκο (σιγά το ρίσκο δα) μόνος σου, το κάνεις και πετύχει, μια χαρά. Αν δεν πετύχει, τουλάχιστον δεν σου είπανε ψέμματα ότι και καλά γίνεται για να σου φάνε τα λεφτά. Πάντως το ίδιο παληκάρι μου πέταξε κάτι για USB κάρτα!!?!?!?!?!?!?!!??! οεο? δεν ήξερε περισσότερα, άμα μάθω θα ποστάρω :)
  5. De nomizw oti katargisane to prepay... exoune katargisei sigoura th GPRS karta, kai apo prepay kai apo simbolaio. H 3G omws dinetai kanonika. Mallon einai anapiroi kai den kanoune kalo stock management gi' afto de vrisketai h 3g prepay karta... alla oso exw akousei, to 3g prepay paramenei kanonika.
  6. Aisopos kai Luke: Σχετικά με τη κεραία: Η κεραία βελτιώνει το σήμα στο GPRS. Εκεί θα δεις διαφορά στις μπάρες που εμφανίζονται στην εφαρμογή. Στο 3G όμως, συνήθως δεν θα δεις καμία διαφορά, ακόμα κι αν είσαι με 1 μπάρα. Αυτό που πετυχαίνει στο 3G είναι απλώς να δυναμώσει λίγο το σήμα, δηλαδή αν παίζεις μεταξύ 1 μπάρας και καμίας, να μείνει σταθερά στην 1 μπάρα και αυτό όχι πάντα - μη ξεχνάτε το breathing effect του 3G. σχετικά με την νέα έκδοση, η voda ελλάδας υποστηρίζει την 6.01 έκδοση της εφαρμογής. Call 1397, δώσε στοιχεία και θα στο στείλουν σε 2-3 ημέρες.
  7. Υπάρχουν πατέντες Gravedigger για εισαγωγή μιας PCMCIA κάρτας σε ένα desktop (PCMCIA to PCI Adaptor). Ακόμα υπάρχει και σε μορφή IDE 2 PCMCIA. Πάντως έχεις δίκιο ότι το κόστος είναι ασύμφορο... Ας βάλει μια ADSL, εκτός και αν δεν έχει φτάσει ακόμα ο πΟΤΕ (λες και υπάρχει 3G δίκτυο :) )
  8. εδώ άλλα λέει... http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0005050100&vars=0000000000 αν δεν είχαν GPRS κάρτα δε θα τη σβήνανε? δεν είναι και τίποτε να σβήσεις 1 γραμμή HTML :)
  9. χμμμ... κάτι βρωμάει... ακούγονται καλά? το 99/1GB μου φαίνεται λίγο τσιμπιμένο. Απ' την άλλη 1GB!?!?!?!?!?!?!?! τι if but then έχει? Ξέρει κανείς?
  10. Είναι λογικό να μην λένε πόσους πόντους είχε ο νικητής... Για φανταστήτε να είναι κάνας ματσό και να είχε 20,000 πόντους!!!! Πόσοι εδώ μέσα αν το ξέρανε θα συνεχίζαν να στέλνουν? Έξυπνη κίνηση ομολογουμένως, τζαμπέ (ή να πω και κέρδη) για τη Voda... Εγώ έστειλα καμιά 20ρια SMS έτσι για το χαβαλέ, αλλά μετά βαρέθηκα (εννοείται δεν κέρδισα τπτ)...
  11. Λογικά ναι Karib. Απλά η Voda δίνει ένα s/w μαζί με το πακέτο σύνδεσης που δουλεύει μόνο με τις κάρτες και σου κάνει τις ρυθμίσεις. Οπότε αν το βάλεις σε κάποιο άλλο modem, τότε μάλλον θα πρέπει να κανεις μόνος σου τις ρυθμίσεις.... Εγώ έχω 1 τέτοια κάρτα με συμβόλαιο και χρεώνουν τα πάντα (πάνω - κάτω) - δε βλέπω λόγο για να αλλάξει εδώ...
  12. Συμφωνώ μαζί σου έως ένα βαθμό. Σίγουρα είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Σκοπός όμως της πολιτείας δεν είναι να προστατεύει μόνον εσένα κ εμένα που καταλαβαίνουμε πόσο κακό είναι το τσιγάρο (btw είμαι καπνιστής), αλλά να βοηθήσει τους λιγότερο "έξυπνους" να το καταλάβουν. Δεδομένου ότι και οι διαφημίσεις προωθούν ένα lifestyle, και μια γενικότερη ιδέα και καλά, και όχι το προϊόν σαν προϊόν, είναι πολύ εύκολο να πειστεί κάποιος ότι αν καπνίζει θα του κάτσει πχ η σούπερ γκόμενα. Με αυτή τη λογική, πιστεύω ότι σωστά δεν επιτρέπουν τις διαφημίσεις (ειδικότερα στη τηλεόραση). Σαφώς όμως, το άλλο άκρο (απαγορεύονται από παντού οι διαφημίσεις) είναι και λίγο δικτατορικό. Νομίζω ότι κάπου θα πρέπει να υπάρχει μια τομή. Στη τελική, αν υποθέσουμε ότι μαγικά όλοι οι Έλληνες σταματήσουν το κάπνισμα, να δουν που θα πάει η ανεργία, να δουν πόσες επιχειρήσεις θα κλείσουν κ επίσης κατά πόσο θα μειωθούν τα έσοδα του κράτους από τους φόρους των τσιγάρων...
  13. Guyz, την έψαξα λιγο κ βρήκα τα εξής: Η 3G PCMCIA κάρτα έχει 296€, ενώ η GPRS PCMCIA κάρτα 172€. Και τα δύο περιλαμβάνουν 43€ αξία όγκου. Η χρέωση ανά ΜΒ από ότι λέει η voda είναι 4,3€ (όχι περιαγωγή). Άρα λέω γω τα 43€=10ΜΒ. Αν έχει κάποιος ήδη μία από τις 2 παραπάνω κάρτες, η voda δινει και connection pack στα 43€, το οποίο έχει πάλι 43€ αερόχρονο (άρα το πακέτο στοιχίζει 0€???). Για ανανέωση χρησιμοποιείς τις κάρτες του αλα καρτ ενώ το υπόλοιπο το ελέγχεις μόνο στέλνοντας μήνυμα από την εφαρμογή της voda. Εντύπωσεις: καλό ακούγεται, αν και λίγο ακριβό - βέβαια δεν έχεις πάγια (άρα κάνεις χρήση όποτε θες) οπότε ίσως αυτό να αντισταθμίζει την ακριβή χρέωση.
  14. Υπέρ. Συμφωνώ με τον kostasV και έχω να προσθέσω τα εξής σε όλα αυτά περί λάθους, θεού κλπ κλπ κλπ. 1) Πόσες φορές πιστεύετε ότι κάνει λάθος η δικαιοσύνη? Στους 100 φυλακισμένους σήμερα, πόσοι είναι αυτοί που καταδικάστηκαν αδίκως? Τουλάχιστον με το forum εγώ κατάλαβα 1 μέχρι στιγμής. Ακόμα κι αυτός ο ένας, είναι τελείως αθώος? Απλώς Γκαντέμης, γιατί ήταν στο λάθος μέρος, τη λάθος ημέρα και ώρα??? Αν είναι έτσι τότε (και δεν μου αρέσει που το λέω) sorry, κάναμε λάθος. Λες και έχουμε λύσει ΟΛΑ τις άλλες αιτίες μη φυσικών θανάτων όπως ναρκωτικά, τροχαία, εγκληματικότητα και το ΜΟΝΟ που μας απασχολεί πια είναι εάν κατά λάθος πεθάνει ένας φυλακισμένος, ο οποίος τελικά ίσως και να μην είναι τόσο αθώος!!! 2) Τα περί θεού. Εδώ ανοίγει ένα άλλο θέμα... Ποιός θεός?? Κι επειδή είπε έτσι, έτσι είναι? όλες οι θρησκείες είναι κατασκευάσματα των ανθρώπων στη προσπάθειά τους να αποδώσουν τα ανεξήγητα... Τι σημαίνει λοιπόν ότι ο θεός είπε??? Ε και? Κι εγώ είπα. Τα παρουσιάζω πολύ απλοικά και ίσως ειρωνικά, αλλά εμείς ορίζουμε τις τύχες μας όχι ο Αλλάχ, ο Χριστός, ο Βούδας κι ο κούδας. 3) Αυτός που σκότωσε (και πρόκειται να θανατωθεί) όταν διέπραττε το έγκλημα, δεν είχε επίγνωση των πράξεών του? Αν όχι (άρα είνα psycho) τότε δε θα πρέπει να θανατωθεί λόγω του ότι δεν επιδέχεται επιμόρφωσης? Αν είναι σώφρων, τότε δεν αναλογίστικε το βάρος και τις ευθύνες της πράξης του? ΔΛΔ με ένα συγγνώμη καθαρίζει (με ισόβεια -> 50 έτη κλπ κλπ)? Αυτός ΠΟΤΕ θα αναλάβει τις ευθύνες του? Εκτός αυτού, είχε τη δυνατότητα της επιλογής (να σκοτώσω = ισόβια ή ΘΠ / να μή σκοτώσω = όλα καλά). Αυτός που σκοτώθηκε, είχε το δικαίωμα της επιλογής? θα με σκοτώσει - δε θα με σκοτώσει (?) Τεσπα, επειδή το σωφρωνιστικό σύστημα sucks και για τις κατηγορίες που ανέφερε ο kostasv, είμαι υπέρ της ΘΠ. Ελπίζω να μη σας κούρασα :)
×
×
  • Create New...