Jump to content

princeG

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

princeG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί, αλλά στο συγκεκριμένο κινητό εδώ και λίγες ημέρες το Google Play μου βγάζει κάποιες πολύ μικρές διαθέσιμες ενημερώσεις για FB και Instagram οι οποίες συννεχώς αποτυγχάνουν. Έχω δοκιμάσει να κάνω εκκαθάριση δεδομένων κτλ. αλλά πάντα το ίδιο συμβαίνει. Παρουσιάζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
  2. Καλησπέρα, οκτώ μήνες μετά την αγορά αυτού του κινητού που κι εγώ πραγματικά λατρεύω, μου παρουσίασε ξαφνικά αυτό το πρόβλημα στην οθόνη :( Μία άσχημη κοκκινο..κάτι γραμμή κεί πάνω αριστερά :( (φωτο) Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό? Από τί μπορεί να έχει προκληθεί? Υπάρχει περίπτωση να μου το επισκευάσουν ή αντικαταστήσουν? http://img.photobucket.com/albums/v216/princeG/DSC_0057_zpslwgjkqvg.jpg http://img.photobucket.com/albums/v216/princeG/DSC_0056_zpsy78ifdat.jpg
  3. Την δυνατότητα ρύθμισης την έχει μόνο η εφαρμογή για sms του Android (Messenger), μόνο εκεί βλέπω τις γραμμές και από εκεί μπορώ να αλλάξω τον τόνο και να απενεργοποιήσω και την δόνηση. Το Message+ είναι τελείως κενό, μόνο στέλνεις και λαμβάνεις sms και είσαι στο ελεος του δικού του ήχου και της δόνησης.
  4. Καλησπέρα, απέκτησα την συσκευή Vodafone Smart Ultra 6 η οποία έχει και κάποιες προεγκατηστημένες εφαρμογές όπως το Message+ για sms κτλ. Θέλω να απενεργοποιήσω την δόνηση κατα την λήψη εισερχομένων sms καθώς και να αλλάξω τον ήχο ειδοποίησης αλλά δεν υπάρχει καμία ρύθμιση εντός της εφαρμογής. Απλά μπαίνεις και στέλνεις μηνύματα χωρίς καμία δυνατότητα προσαρμογής των ήχων. Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό? Ευχαριστώ.
  5. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το Facebook από το να μην επανέρχεται στο background λίγα λεπτά αφ'ότου έχω διακόψει την εφαρμογή? Μάλλον μονο με root ε :worry:
  6. Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε έναν τρόπο να απελευθερώσω περισσότερη RAM (έχω ICS)? Ξέρω ότι μπορεί να γίνει μέσω rooting και απενεργοποιώντας κάποιες λειτουργίες για να 'ανασάνει' λίγο, υπάρχει όμως και κάποιος άλλος τρόπος? Ευχαριστώ.
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα πάω στο κατάστημα να ρωτήσω να δώ τί επιδότηση έχω. Λογικά πάντως δεν μπορεί να έχω την ίδια έκπτωση στην συσκευή είτε επιλέγω 12μηνο είτε 24μηνο έτσι? To λέω επειδή από το site όποιο πρόγραμμα κι αν επιλέξω μου δίνει το ίδιο ποσό, το οποίο δεν είναι λογικό φυσικά.
  8. Καλησπέρα. Είμαι στο Unlimited 15 για περίπου 15 μήνες τώρα (τον Αύγουστο ενεργοποιήθηκε η επιλογή για ανανέωση συμβολαίου). Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία συσκευή με την έκπτωση που μου δινεται μέσω της ανανέωσης και της όποιος επιδότησης έχει προκύψει. Μέχρι πρίν λίγες εβδομάδες και πρίν αναβαθμιστεί το site της vodafone και όλο το interface του myaccount, μπορούσα να επιλέξω ανανέωση συμβολαίου > έπτωση στη συσκευή > την συσκευή που θέλω > Διατήρηση προγράμματος > ανανέωση 12/18/24 μήνες και το κόστος διαμορφωνόταν ανάλογα. Συγκεκριμένα για το sony xperia U το οποίο με 12μηνη το έδινε γύρω στα 160 ευρώ και 24 μηνη 63 αλλα ακόμα δεν είχα την δυνατότητα να το αγοράσω οπότε περίμενα. Μάλιστα, είχα κάνει κατα λάθος αγορά μια μέρα και η παραγγελία είχε δρομολογηθεί κανονικά οπότε όλα δούλευαν ρολόι. Τώρα όμως που έχω την δυνατότητα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα πάντα. 1) Δεν μου επιτρέπει να κάνω διατήρηση του προγράμματος μου και ουσιαστικά πρέπει να πάω σε ένα άλλο πιο ακριβό ενω όπως προανέφερα πριν λίγες βδομάδες μπορούσα να το κρατήσω κανονικά. 2) Αφού επιλέξω κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ Unlimited 20 και επιλέξω την συσκευή, δεν λειτουργούν οι επιλογές για 18μηνη ή 24μηνη ανανέωση αλλα μόνο η 12 μηνη. Ακόμα πιο παράδοξο ότι έστω κι αν επιλέξω 12μηνη το κόστος είναι τελείως διαφορετικό απ'ότι πριν, γύρω στα 217 ευρώ. Πώς γίνεται αυτό? Δηλαδή είναι εντελώς συμπτωματικό ότι με τις αλλάγες στην σελίδα τους ξαφνικά κάνοντας ανανέωση συμβολαίου δεν μπορώ να διατηρήσω το υπάρχον πρόγραμμα, δεν μπορώ να επιλέξω 18 ή 24 μήνες, και το κόστος είναι τελείως διαφορετικό! Ευχαριστώ.
  9. Καλησπέρα, γνωρίζετε αν είναι δυνατό να πληρώσω τον λογαριασμό μου σε 2-3 δόσεις αντί για ολόκληρο το ποσό?
×
×
  • Create New...