Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΒΡΕ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ NOW ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 3G ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ VODAFONE.ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ;)
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

ΒΡΕ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ NOW ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 3G ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ VODAFONE.ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΡΩΤΗΣΑ ;)

Μάλλον αυτός που σου έδωσε την απάντηση (όπως και οι περισσότεροι υπάλληλοι των καταστημάτων vodafone) λέει ό,τι του κατέβει...

Το now είναι η νέα παγκόσμια καμπάνια της vodafone για όλα τα προϊόντα της και το now είναι το νέο κεντρικό σλόγκαν της εταιρείας που αντικαθιστά το "how are you?"...

Αλλά φαίνεται ότι παρόλο το χρήμα που ρίξαν διεθνώς για την καμπάνια, δεν μπορούν να δώσουν μερικά χρήματα για την εκπαίδευση των υπαλλήλων τους ώστε τουλάχιστον όταν δεν ξέρουν κάτι με σιγουριά να μην μιλάνε...

Δελτίο τύπου 13/10/2005 : Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ VODAFONE

Η νέα εκστρατεία της εταιρίας βασίστηκε σε εκτενείς έρευνες πελατών αναφορικά με τις αντιλήψεις και συμπεριφορές τους, που πραγματοποίησε η Vodafone.

Σύμφωνα με ευρήματα των ερευνών, σε αρκετές χώρες κυριαρχεί η αντίληψη ότι ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό – γεγονός που αποτέλεσε και τη βάση της δημιουργικής ιδέας του NOW.

Στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου τα στελέχη της εταιρίας παρουσίασαν αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τις λύσεις που προσφέρει η Vodafone στους συνδρομητές της προκειμένου να:

• Επικοινωνούν άμεσα οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οπουδήποτε

• Δέχονται και λαμβάνουν κάθε είδους δεδομένα

• Αξιοποιούν τον «κενό» χρόνο μετατρέποντάς τον σε ευκαιρία για ψυχαγωγία και παραγωγικότητα

Οι ιδέες αυτές εμπεριέχονται στην εκστρατεία NOW – «Πάθος για την κάθε στιγμή» και αποτυπώνονται σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Vodafone (π.x το Vodafone live! με τη δύναμη του 3G, η Mobile Connect Card, το Vodafone Passport, το Vodafone Simply, το Blackberry κ.α.).

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας

Παιδιά ξέρει κανένας τι ακριβώς είναι αυτό που διαφημίζει στην τηλεόραση και λέει κάτι για δωρεάν ενδοοικογενειακές κλήσεις στα οικογενειακά προγράμματα ;
DiMkRoM

Παιδιά ξέρει κανένας τι ακριβώς είναι αυτό που διαφημίζει στην τηλεόραση και λέει κάτι για δωρεάν ενδοοικογενειακές κλήσεις στα οικογενειακά προγράμματα ;

exeis 6 wres tin mera dorean kliseis gia 6 mines.

Τοσο απλα; Για ποιους συνδρομητες ειναι;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

exeis 6 wres tin mera dorean kliseis gia 6 mines.

6 ώρες τη μέρα; Σίγουρα; Πολύ καλό για να είναι αληθινό ακούγεται. Χωρίς κανένα πάγιο χωρίς τίποτα; Ας το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος.

DiMkRoM

Μηπως ειναι μια ωρα τον μηνα ανα γραμμη συμβολαιου;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Νομίζω υπογράφεις συμβόλαιο για ένα χρόνο και σου κάνει δώρο τους 6 πρώτους μήνες.

Τα λεπτά είναι 250€ και κοστίζουν 14€

Από τις γνωστές λαμογιές της voda. Δεν μπορεί να δώσει κάτι εντελώς δωρεάν χωρίς αστερίσκους :mad:

Χρησιμοποίησα την αναζήτηση και βρήκα 3-4 θέματα με τίτλο "Vodafone Mobile Connect Card". Δεν ήξερα σε ποιο να πρωτογράψω :)

Μήπως θα έπρεπε κάποιο από αυτά να γίνει επισημασμένο ώστε να το βρίσκουν εύκολα οι χρήστες της υπηρεσίας αυτής; Νομίζω ότι χάνεται μέσα στο θέμα για το mms και το gprs.

Αφορμή για να γράψω στάθηκε η κεραία που εφαρμόζει πάνω στην VMC.

Την αγόρασα σήμερα (30 ευρώ) αλλά δεν είδα καμία διαφορά στο σήμα. Ούτε καν μία γραμμή :(

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

aisopos an diapistwseis veltiwsei argotera me thn keraia pes mou giati me endiaferei,egw hrakleio kai maroussi exw 1 grammh 3g.

oson afora to logismiko pou anaferei enas filos pio panw ,emena otan to prwtoanoigw to programma ths vodafone kanei na mpei kana 3lepto 4lepto,meta na to kleisw kai to ksanaanoiksw xwris na kleisw to pc mpainei amesws.entwmetaksy exw kanei egkatastash-apegkatastash tou logismikou gyrw stis 5 fores!alla veltiwsh sto sygkekrimeno den eida.kana update tou programmatos apo to 1994 pou to ftiaksane den kanane???

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Απ' ότι είδα στο site της εταιρίας του λογισμικού είναι διαθέσιμη η έκδοση 6 (εγώ έχω την 4 πάντως) κι από τα λίγα που διάβασα, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσεις με την Vodafone για να μπορείς να την κατεβάσεις.

Εγώ μπαίνω σε 10"-20" όταν είμαι σε gprs. Δεν θυμάμαι τον χρόνο σε 3G, γιατί αυτή την στιγμή δεν έχω κάλυψη.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Νομίζω υπογράφεις συμβόλαιο για ένα χρόνο και σου κάνει δώρο τους 6 πρώτους μήνες.

Τα λεπτά είναι 250€ και κοστίζουν 14€

Από τις γνωστές λαμογιές της voda. Δεν μπορεί να δώσει κάτι εντελώς δωρεάν χωρίς αστερίσκους :mad:

ΛΑΘΟΣ! Μέτα απο τους 6 μήνες μπορείς να το αφαιρέσεις χωρίς καμμία άλλη υποχρέωση. Πήγα, ρώτησα και έμαθα και είναι σίγουρο αυτό.

:X

Τελικά πήρα στη vodafone μερικά τηλέφωνα και κατάφερα να μου πουν τι είναι.

Είναι η υπηρεσία που παρέχετε στις ενδοοικογενειακές κλήσεις με 14 ευρω το μήνα και έχουν 250 λεπτά μεταξύ τον οικογενειακών αριθμών για το πρόγραμμα τον 500 λεπτών και 360 λεπτά για ενδοοικογενειακές κλήσεις για το πρόγραμμα των 720 λεπτών.

Απλά έχουν προσφορά για όσους εγγραφούν έως 17/12/2005 και θα το έχουν δωρεάν χωρίς να πληρώσουν τα 14 ευρω δηλαδή για 6 μήνες. Μετά ή συνεχίζουν και πληρώνουν 14 ευρω ανά μήνα ή κάνουν διακοπή της υπηρεσίας αυτής.

DiMkRoM

Πλέον όλοι οι συνδρομητές CU Θα μπορούν να αγοράζουν την CU SMS Card μέσω SMS. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στείλουν την λέξη SMS στο 1286 και θα αγοράσουν 100 SMS Προς όλους με 5 ευρώ.

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Kali fasi..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

πολύ καλό αλλά ας έβγαζαν και κανένα πακέτο σε διάφορα ποσά.όχι μόνο 100 SMS με 5 ευρώ.

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

πολύ καλό αλλά ας έβγαζαν και κανένα πακέτο σε διάφορα ποσά.όχι μόνο 100 SMS με 5 ευρώ.

Φαντάζομαι σύντομα θα γίνει και αυτό ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Τελικά η voda θα βγαλει αλλα οικογενειακα προγραμματα όπως οι υπόλοιποι ή οχι??? εχει κανεις καποια πληροφόρηση??? Τωρα τα 500 και 700 είανι αρκετα ακριβα για 2 νουμερα.....

Ενώ αν στείλεις cu a lot τι γίνεται?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1142604#post1142604

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Τώρα ανανεωμένη η υπηρεσία Vodafone Call me Back!

Καλώντας # και των αριθμό συμβολαίου Vodafone που επιθυμείτε σας δίνεται η δυνατότητα να ζητήσετε υπόλοιπο από οποιονδήποτε αριθμό συμβολαίου Vodafone!

Ο συνδρομητής συμβολαίου λαμβάνει ένα μήνυμα που τον ενημερώνει ότι χρειάζεστε μήνυμα και στη συνέχεια μπορεί να καλέσει στο 1252 χωρίς χρέωση για να συνεχίσει η διαδηκασία!

Η υπηρεσία παρέχεται και σε Vodafone a la carte και σε Vodafone CU.

Οχι τιποτα αλλο, απλα τωρα τα λεφτα που θα διναμε για την sms card, τα βαζουμε μεσω vodashop και παιρνουμε και το bonus μας :p
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned