Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλακείες, Αντί η Voda να μας δώσει κανένα σοβαρό πρόγραμμα, όπως έχει στο Εξωτερικό, προσπαθούν κιόλας να μας τα πάρουν κι από πάνω...

Ας βάλουν ένα stop the clock ,ένα half price , ενα 1000 minutes per weekend και τότε θα πως πως ναι μας κάνουν προσφορές...

Σίγουρα τα προγράμματα/υπηρεσίες που αναφέρεις υπερτερούν... Μήπως όμως φταίμε λίγο και εμείς με την κατάχρηση των κινητών στην Ελλάδα; Ας περιορίσουμε όσο μπορούμε τη χρήση και αυτό θα τους αναγκάσει να γίνουν πιο εφευρετικοί...

Αν δεν έχεις σταθερό ή λείπεις από το σπίτι εκείνη την ώρα δεν είναι κακό...

Πρέπει όμως να διορθώσουν το billing τους και να αφαιρεί από το πακέτο χρόνου σου αν φας τα 500. Μέχρι τότε, συχνές κλήσεις για να μάθεις το υπόλοιπο όπως είπε και ο φίλος παραπάνω...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

ora 9 to proi pira ena minima (me ksypnise) apo ti vodafone kai mou elege oti mou xarizei 10 minimata mono gia simera epidi exo ta genethlia mou!

ego den exo genethlia simera!

i vodafone apo pou kserei pote exei genethlia kapoios? kserei i sti tyxi to stelnei?

to paketo mou einai cu.

Εάν έχεις δηλωμένα τα στοιχεία σου πιθανότατα να έχουν καταγράψει λάθος ημερομηνία γέννησης - μάλλον θα πρέπει να το τσεκάρεις μαζί τους.

Εάν το cu σου είναι ανώνυμο, τότε μάλλον σου έστειλαν το μύνημα κατά λάθος, οπότε πιθανόν να μην ισχύει και η προσφορά, οπότε πάλι καλό θα ήταν να το τσεκάρεις...

Αν ισχυει κατι τετοιο, θα ειναι πολυ καλο :D
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

ora 9 to proi pira ena minima (me ksypnise) apo ti vodafone kai mou elege oti mou xarizei 10 minimata mono gia simera epidi exo ta genethlia mou!

ego den exo genethlia simera!

i vodafone apo pou kserei pote exei genethlia kapoios? kserei i sti tyxi to stelnei?

to paketo mou einai cu.

Μήπως έχεις γραφτεί στο PointMania;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Φυσικα και ισχυει κατι τετοιο.

Και εγω πηρα αυτο το μηνυμα προχθες, που ηταν τα γενεθλια μου. Ελεγε οτι η Vodafone σου ευχεται Χρονια Πολλα και οτι μπορεις να στειλεις 10 δωρεαν μηνυματα προς Ελληνικα κινητα. Εγω -εχω το κινητο μου με roaming, φανταστηκα οτι θα ισχυε η προσφορα και απο το εξωτερικο, οποτε τα εστειλα! Χρεωθηκα αρκετα βεβαια, γιατι φυσικα η προσφορα δεν ισχυε για συνδρομητες που βρισκονται στο εξωτερικο!

Για να λαβεις αυτο το μηνυμα πρεπει ειτε να εχεις μετατρεψει το συμβολαιο σου σε καρτοκινητο ειτε να εχεις δηλωσει τα στοιχεια σου στο καρτοκινητο (ειτε μεσω PointMania, ειτε εαν χρειαστηκε να κανεις αντικατασταση καρτας sim)

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Panasonic Vs3

Με τελική τα 216, θα δώσεις λιγότερα απο 150 Ευρώ, για την καλύτερη οθόνη που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό....

Τελικά το απόγευμα παίρνω το panasonic. Διοτι το sagem θα πρέπει να το περιμένω 3 μέρες και εγω δεν θέλω κάτι τέτοιο.

Μου δίνουν και με 320 το W800. Καλή τιμή αλλα ξεφεύγω απο τον προυπολογισμό μου. :O

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά το απόγευμα παίρνω το panasonic. Διοτι το sagem θα πρέπει να το περιμένω 3 μέρες και εγω δεν θέλω κάτι τέτοιο.

Μου δίνουν και με 320 το W800. Καλή τιμή αλλα ξεφεύγω απο τον προυπολογισμό μου. :O

Με γεια!!:)

Μολις το παρεις ελα απο το panasonic forum γιατι εχω τρεις ερωτησουλες!:D

Για να γραφτεις στο PointMania, χρειαζεται ημερομηνια γεννησης.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Μάλλον είχες δώσει ψεύτικη ημερομηνία γέννησης... ;)
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

στα γεννέθλιά μου φέτος μου στείλανε σμς οτι έχω 10 δωρεάν σμς :D και είχα όντως τα γεννέθλιά μου :grin: :baby: σε βόνταφον αλα καρτ :p

Το PointMania χαρίζει τα 10 SMS ανάλογα με την ημερομηνάι γέννησης που δήλωσες κατά την εγγραφή σου. Βέβαια είναι άχρηστα διότι κανένας δεν είναι τόσο ματζίρης ώστε να στείλει μονάχα SMS με ευχές, όλοι παίρνουν ένα τηλέφωνο και σου λένε τις ευχές τους. Αν σου στείλουν SMS στα γεννέθλιά σου, τότε δεν αξίζει να τους απαντήσεις ευχαριστώντας τους.

Πάντως για να τα χρησιμοποιήσεις πρέπει να έχεις κάποιο ελάχιστο υπόλοιπο, μάλον 0,85 Ευρώ.

logo-vwclub-2016.png

τα 10 οντως σου τα δινουν απο το ποιντ μανια.... οτι ημερομηνια δηλωσες εσυ ή οποιος εκανε την εγραφη ή οτι εγραψε ο csr οταν τον πηρες τηλ... σε αυτην σου δινονται τα 10 sms. το υπολοιπο για να μπορουν να σταλθουν ειναι 0,085 euro (0.072+18%) τοτε μπαινει η φραγη....χμ....λες να το αλλαξαν τωρα με το φπα 0,086 (0,072+19%)

Οι διαφορές των συσκευών που είναι Vodafone Live και αυτών που δεν είναι ποιές είναι? Εκτός βέβαια από το κόκκινο χρώμα! :)

Οι διαφορές των συσκευών που είναι Vodafone Live και αυτών που δεν είναι ποιές είναι? Εκτός βέβαια από το κόκκινο χρώμα! :)
Μερικες απο τις πιο σημαντικες διαφορες ειναι}DRM κλειδωμα στα mp3,θυρες υπερυθρων και b\t μερικα η ολικα κλειδωμενες[εκτος βασικων αρχειων],τροποποιημενο εργοστασιακο λογισμικο με υποδεεστερα γραφικα-μενου και παρα πολλα bugs στην πλειοψηφια των Vodafone Live συσκευων,προβληματα απο ελειψη επισημης αντιπροσωπειας[βλεπε Sharp ;) ]και μετα την προσφατη ανακοινωση λογοκριμενη προσβαση......Δεν νομιζω να θες κι αλλα ;) :lol: :cool:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Μερικες απο τις πιο σημαντικες διαφορες ειναι}DRM κλειδωμα στα mp3,θυρες υπερυθρων και b\t μερικα η ολικα κλειδωμενες[εκτος βασικων αρχειων],τροποποιημενο εργοστασιακο λογισμικο με υποδεεστερα γραφικα-μενου και παρα πολλα bugs στην πλειοψηφια των Vodafone Live συσκευων,προβληματα απο ελειψη επισημης αντιπροσωπειας[βλεπε Sharp ;) ]και μετα την προσφατη ανακοινωση λογοκριμενη προσβαση......Δεν νομιζω να θες κι αλλα ;) :lol: :cool:

Συμφωνώ με τα παραπάνω, απλά να σημειώσω ότι εάν ένα μοντέλο κινητού υπάρχει σε δύο εκδόσεις (live! και μη live!) τότε δεν υπάρχουν διαφορές άλλες εκτός από τα χρώματα του μενού!

Δηλαδή εάν το κινητό έχει υπέρυθρες στην απλή έκδοση θα τις έχει ξεκλείδωτες και στη live! έκδοση.

Πράγματι πολλά κινητά live! έχουν DRM και κλειδωμένα bt/ir αλλά εάν ένα κινητό υπάρχει σε δύο εκδόσεις τότε και στις δύο θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Δηλαδή αν για παράδειγμα σου αρέσει το SE V800 δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις στη μη-live! έκδοση καθώς δεν πρόκειται να έχει τίποτα παραπάνω ξεκλείδωτο.

Λοιπόν, το αγόρασα το panasonic. Πολυ καλές εντυπώσεις,πλούσιο μενου, παίζει mp3 παρ'όλο που ειναι voda live!!! εχει 3 προσόψεις στο πακέτο με διαφορετικό χρώμα και φυσικά φοβερή οθόνη. Αυτά ως πρώτη εντύπωση. Εδωσα διαφορά 155 ευρό.
Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι διαφωνώ... Για παράδειγμα, σε live συσκευές γενικότερα δεν μπορείς να περάσεις παιχνίδια... Επίσης, δεν μπορείς να αλλάξεις εμφάνιση στο μενού... Και γενικά αν χρησιμοποιείς το κινητό πολύ στον ύπνο σου θα βλέπεις ιπτάμενα κόκκινα σηματάκια της βόντα...

Tι εννοεις λογοκριμενη προσβαση;

Tι εννοεις λογοκριμενη προσβαση;

δες το thread με λεπτομερειες εδω!! ;)

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Εγώ που έχω το Νοκια 6600 και είναι Vodafone Live, δεν έχει κάτι κλειδωμένο(εκτός από τα Midi που τα κλειδώνει η Νοκια). Όσο για το κοκκινισμένο μενού, ευτυχώς που υπάρχουν τα θέματα! ;)

επειδη εχω vodafone αλλα οχι LIVE συσκευη να ρωτησω κι εγω κατi:

ολα τα κινητα με LIVE εχουν μενου μονο με τα χρωματα της Vodafone ανεξαρτητα απο το theme που χρησιμοποιεις??

και σκεφτομουνα να αλλαξω κινητο αλλα μαλλον θα παει χαμενη η επιδοτηση... :(

μπορει καποιος να μου πει που θα δω παραδειγματα απο LIVE και κανονικο μενου ενος τηλεφωνου για να καταλαβω για τι μιλαμε (καταλαβαινετε πως δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το σπορ)....

ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν ρωταω κατι που εχει υποθει και αλλου....

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned