Jump to content

Cool19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    332
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Cool19

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 25

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Cool19's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

10

Φήμη

  1. Κι εγώ ξαναπέρασα την τελευταία από πάνω αλλά δεν έγινε τίποτα. :( Thanks για την πληροφορία!
  2. Είμαι κάτοχος αυτής της συσκευής εδώ και μια εβδομάδα περίπου και έχω το εξής πρόβλημα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα σταματάει να "βλέπει" την κάρτα μνήμης. Και για να την ξαναδει πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω πάλι. Έχω φορτώσει κιόλας κάποια θέματα στην κάρτα μνήμης και κάποιους ήχους και όταν σταματήσει να τη βλέπει, γυρνάει στο εργοστασιακό θέμα και χτυπάει με τους εργοστασιακούς ήχους. Έκδοση SW έχει την τελευταία αλλά θα του την ξαναπεράσω μήπως φτιάξει. Μήπως φταίει τίποτα άλλο? Και κάτι ακόμα. Υποστηρίζει Vodafone 2gether η συσκευή?
  3. Έχω 1300+ στο Ν70 σε φακέλους και δεν αργεί καθόλου. Όταν είχα γύρω στα 900 σε ένα φάκελο, τότε αργούσε. :)
  4. Ωραίος ο Κώστας! Όποιος έχει απορίες ας κοιτάξει πρώτα το αρχείο του Κώστα. @mods: Μήπως να έμπαινε και στην πρώτη σελίδα?
  5. Λοιπόν, πατάς πράσινο κουμπί, * και 3 μαζί και ταυτόχρονα πατάς το κουμπί που ανοίγει. Τα κρατάς πατημένα μέχρι να σου ζητήσει το πιν και τα αφήνεις. Θα καταλάβεις ότι έγινε φορματ αν σου ζητήσει ημερομηνία. Δε θα γράψει πουθενά τη λέξη "formating" όπως στα παλιά Series 60. ;)
  6. Κατέβασα κι εγώ το Need for speed Most Wanted, το κάνω mount το CD 1, χρησιμοποιώ το sd4hide πάω να παίξω και συνέχεια μου γίνεται minimized το παιχνίδι. Ξέρει κανείς τι να κάνω?? :(
  7. Μπορείς ή να αντιγράψεις τα περιεχόμενα της κάρτας μνήμης του Ν70 ή να πας εδώ και να κατεβάσεις τα προγράμματα.
  8. Εγώ έχω πάρει αυτόν που είναι ενσωματωμένος με το floppy. Διαβάζει σχεδόν ό,τι κάρτα υπάρχει. Συγκεκριμένα, έχω πάρει αυτόν. Μέχρι στιγμής, δεν είχα κανένα πρόβλημα! :D Α, και όποιος ξέρει κανέναν codec για να παίξω τα βίντεο του κινητου σε λινουξ, ας μου το πει γιατί δε βρήκα τίποτα εγώ! :(
  9. Αν κοιτάξεις στην πρώτη σελίδα του φόρουμ, θα τα βρεις. ;)
  10. Καλορίζικο, Γιάννη! Καλή είναι η τιμή! Αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν διαφορές τα Νόκια shops. Εγώ το πήρα 510, άλλοι 508 και άλλοι 520!! :wacko:
  11. @chrismasgr: *#0000# βλέπεις τη version του firmware. Κι εμένα μου έκανε μια φορά restart το κινητό σήμερα. Άνοιξα το κάλυμμα, πήγα να επιλέξω το βίντεο και εκείνη την ώρα ήρθε μήνυμα και κόλλησε. Έκανε restart, τρεμόπαιζε η οθόνη πήγα να δω το μήνυμα και κόλλησε. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα και όλα οκ μετά. BTW, ξέρει κανείς πώς μπορώ να παίξω τα .mp4 βιντεο σε λίνουξ? Κατέβασα ό,τι win32 codec βρήκα και πάλι δεν τα παίζει!! :cry:
  12. Δε σε ειρωνεύτικα. Απλώς σου είπα ότι έχει ειπωθεί. Και εσύ δεν είπες ότι διάβασες αλλά δεν κατάλαβες τελικά τι κάνει. Anyway, δε θα το συνεχίσω άλλο. Αν θέλεις να μου πεις κάτι, με ΠΜ. Ας μην το κάνουμε το χαλάσουμε το θέμα. ;)
  13. Για τον Opera, πήγαινε εδώ και κατέβασέ τον. Αν κάνεις firmware upgrade, θα χαθούν μόνο όσα είναι αποθηκευμένα στη μνήμη του τηλεφώνου. Οι εφαρμογές της κάρτας μνήμης θα παραμείνουν άθικτες!
  14. a)Όχι γιατί τα ακουστικά χρησιμεύουν σαν κεραία. b)Απ' ότι λένε όλοι εδώ μέσα, ναι g)Όταν το βγάλει η νόκια. Φυσικά στα Νόκια shops d)Το βίντεο είναι τέλειο. Ζουμ, δεν ξέρω! :O e)Πάααααρα πολύ καλή ποιότητα! f)Όχι LOL!!! nikoskat, ταυτόχρονα το γράψαμε! :p:p
  15. Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τό θέμα, θα ήξερες γιατί. Τέσπα, το κινητό από μόνο του αντιστοιχίζει σε ένα τηλέφωνο κάθε επαφής, φωνητική κλήση χωρίς να βάλεις εσύ. Έτσι, μπορείς να πεις το όνομα και θα το αναγνωρίσει μόνο του. ;)
×
×
  • Create New...