Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

18 minutes ago, katsiletra said:

Τώρα βρήκες αξιόπιστο site. Όχι ότι δεν γίνονται, αλλά αυτοί είναι οι πιο άθλιοι αρθρογράφοι που υπάρχουν. 

Απο το The Guardian ειναι.

https://www.theguardian.com/business/2024/dec/10/vodafone-store-operators-commission-cuts-franchisees

Edited by VIPdriver

26 minutes ago, VIPdriver said:

Και φυσικά μιλάει για τον Όμιλο και όχι για τη ελληνική θυγατρική

42 minutes ago, VIPdriver said:

Και τι σημαίνει; Εγκυρότητα;; Αυτοί αντιγράφουν ένα άρθρο και μετά το παραφράζουν. Γενικά όταν γράφεται ένα άρθρο δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβεται από πίσω. Να μην το καταντήσουμε όπως με τους ειδικούς πχ στην πανδημία. Ότι λέγαν ήταν και τα σωστά. 

25 minutes ago, aektzhs 1 said:

Το 98% της Ελληνικής θυγατρικής ανήκει στον Ομιλο.

33 minutes ago, aektzhs 1 said:

Όπως κατάλαβες όπως λέει ο φίλος αφού το 98% το ελέγχει η μητρική, αναφέρεται σε Ελλάδα. 🤔🤔🤔 Που στο αρχικό site δεν αναφέρεται πουθενά στην Ελληνική Vodafone. Πάει η τρολιά γόννα. 

2 minutes ago, katsiletra said:

Όπως κατάλαβες όπως λέει ο φίλος αφού το 98% το ελέγχει η μητρική, αναφέρεται σε Ελλάδα. 🤔🤔🤔 Που στο αρχικό site δεν αναφέρεται πουθενά στην Ελληνική Vodafone. Πάει η τρολιά γόννα. 

Καλύτερα αμάθεια παρα ημιμαθεια οταν χαρακτηριζεις κάποιον...

Τώρα θα πω κάτι άλλο. Έχει ο Χ επιχειρηματίας σε δύο χώρες από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Στην μία χώρα η ομάδα είναι μέσα στις παρατυπίες και στην άλλη χώρα η ομάδα ακολουθεί πιστά τους κανονισμούς κλπ. Φυσικά με διαφορετικά στελέχη η κάθε ομάδα. Το παράδειγμα μπορεί να γίνει και με κανάλια κλπ. Δεν έχει σημασία που είναι ο ιδιοκτήτης,αλλά τα ποια στελέχη τρέχουν την κάθε περίπτωση 

Πολυεθνικές εταιρίες είναι όλες τους χέστηκανε για τα φρανσιαιζ τους .

Γενικά χεστηκανε και για εμάς τους συνδρομητές. Για ρωτήστε τα παιδιά που δουλεύουν και στις τρεις εταιρίες στην Ελλάδα τι τραβάνε.

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Καλύτερα αμάθεια παρα ημιμαθεια οταν χαρακτηριζεις κάποιον...

Έτερον εκάτερον. Κι όποιος έχει την μύγα ας την αφήσει... 

Edited by katsiletra

3 ώρες πριν, katsiletra said:

Και τι σημαίνει; Εγκυρότητα;; Αυτοί αντιγράφουν ένα άρθρο και μετά το παραφράζουν. Γενικά όταν γράφεται ένα άρθρο δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβεται από πίσω. Να μην το καταντήσουμε όπως με τους ειδικούς πχ στην πανδημία. Ότι λέγαν ήταν και τα σωστά. 

Θα συμφωνήσω. Το άρθρο (πέρασε και δεν κόλλησε) από την "Guardian"... αναφέρεται στις απόψεις ενός και μόνο ατόμου. Πόσο έγκυρο μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; Και με αυτόν τον τρόπο;

Όπως τα reviews πχ σε ελληνικά εστιατόρια και ταβέρνες, που διαβάζεις τίγκα στα θετικά σχόλια, πας και τρως φόλα, και το αντίθετο...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

19 ώρες πριν, cmvr said:

Πολυεθνικές εταιρίες είναι όλες τους χέστηκανε για τα φρανσιαιζ τους .

Γενικά χεστηκανε και για εμάς τους συνδρομητές. Για ρωτήστε τα παιδιά που δουλεύουν και στις τρεις εταιρίες στην Ελλάδα τι τραβάνε.

Καλά στην Ελλάδα ο κανόνας είναι μαο μαο εργοδοσία/συνθήκες. οι εξαιρέσεις δυστυχώς είναι ελάχιστες.

3 minutes ago, zerokill said:

Καλά στην Ελλάδα ο κανόνας είναι μαο μαο εργοδοσία/συνθήκες. οι εξαιρέσεις δυστυχώς είναι ελάχιστες.

Εμένα μου αρέσει που η ΝΔ επανέφερε τις 3ετιες (πριν το 2012), αλλά οι ψηφοφόροι του δεν θέλουν να το ξέρουν! 

Με αφορμή το παρακάτω changelog της εφαρμογής my vodafone, είπα να κάνω ένα συγκριτικό προσβασιμότητας για τα apps των παρόχων:
Screenshot_2024-12-18-15-29-24-158_com.android.vending-edit.thumb.jpg.2bd404422649e53ee80576cb99d879e0.jpg
Φαντάζομαι ότι δε θα ενδιαφέρει και πολλούς αλλά πιστεύω πως είναι καλό να υπάρχει.

Οι δοκιμές έγιναν σε συσκευή poco f4 με hyperos 1/android 14 και την τελευταία έκδοση του talkback. Στα iphone (που χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό ατόμων με αναπηρία όρασης) τα πράγματα φαντάζομαι ότι είναι αρκετά διαφορετικά.

Vodafone: Πρίν την ενημέρωση υπήρχαν κάποια θεματάκια. Αρκετά κουμπιά ήταν για κάποιο λόγο στα αγγλικά με περίεργες ονομασίες.

https://youtube.com/shorts/MoGwi6etolw

Μετά την ενημέρωση λειτουργεί κανονικά, θα έλεγα κάπως καλύτερα και απ' το my cosmote. Όλες σχεδόν οι λειτουργίες του app είναι πλέον συμβατές με το talkback. 2 θέματα που απομένουν: 1) για κάποιο λόγο δεν διαβάζει σωστά το υπόλοιπο του λογαριασμού στη δική μου περίπτωση και 2) δεν έχει ετικέτα το κουμπί του tobi.

https://youtube.com/shorts/su3PnuLc9gs

My CU: Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι λείπουν tags απ' τα banners της αρχικής σελίδας.
https://youtube.com/shorts/qRIMOVVJ-lE

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

• 2 weeks later...

Έχει χαθεί, λίγο, η μπάλα, κάπου εκεί στη vodafone. 

Κοντεύει ενάμισης μήνας για φορητότητα από καρτοκινητό cosmote σε vodafone cu, με online παραγγελία και πληρωμή. 

Υπήρξε πρόβλημα από δικό μου λάθος, καταχώρησης στοιχείων, το οποίο όμως δεν το πληροφορήθηκα παρά μόνο ένα μήνα αργότερα και έπειτα από πολλές φορές που ρώτησα για την πρόοδο της αίτησης.

Όταν μου έγινε γνωστό το πρόβλημα, τηλεφωνικά, έγινε διόρθωση του αριθμού και μου δόθηκε η δυνατότητα τγς πίστωσης του ποσού ως "αποζημίωση" για την ταλαιπωρία (αναφορικά με την μη ενημέρωση πάντα), δεν το θεώρησα δίκαιο (μιας και το λάθος εξαρχής ήταν δικό μου) και με διαβεβαίωσε η κυρία της συνομιλίας πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες εκ νέου. 

Μία εβδομάδα μετά (σήμερα) αποφάσισα να ρωτήσω στο "τσατ" για την εξέλιξη του θέματος. Μετά από τις κλασικές ερωτήσεις από μέρους τους, όχι από το bot αλλά από εκπρόσωπο, ως προς τι αφορά και αγνοώντας το τι γράφω ως εκείνη την στιγμή, μέσα σε όλα ενημερώθηκα πως δεν υπάρχει ενεργό αίτημα στα στοιχεία που δηλώνω, αναγκάστηκα/θεώρησα ότι έπρεπε να το επισημάνω πως τα έχω γράψει όλα όσα με ρωτάει ακριβώς 2 μηνύματα πριν, εκεί δέχτηκα τηλεφώνημα που με ενημέρωσε (πολλές φορές η λέξη ενημέρωση, χωρίς να έχω δείξει σημεία εξαγρίωσης ως τώρα) πως πρέπει να γίνει εκ νέου η επιβεβαίωση όλων όσων θέλω και των στοιχείων που κατέθεσα, κάτι που θεωρούσα πως είχε τελειώσει στην προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία της προηγούμενης εβδομάδας. 

Υποσχέθηκε πως σήμερα ή αύριο θα γίνει η φορητότητα, την περασμένη εβδομάδα με διαβεβαίωσε πως θα ισχύει η προσφορά που είχα παραγγείλει. 

Δεν είμαι αισιόδοξος για την αμεσότητα (σήμερα ή αύριο) της έκβασης. 

Φυσικά και σε κάθε επικοινωνία μας τους έγραφα/έλεγα πως κατανοώ ότι από το φόρτο που προέκυψε με τις 2 προσφορές είναι λογικό ως ένα βαθμό να υπάρχουν παρόμοια θέματα, όπως και το ότι τα προβλήματα αυτά συζητιούνται στα φόρουμ που ασχολούνται με θέματα τηλεπικοινωνιών στην Ελληνική κοινότητα. 

Υπήρξα ευγενής και με κατανόηση, πάνω από τις δυνάμεις μου, έχοντας κατά νου την άμεση ανταπόκριση προτέρων θεμάτων που είχα με την εταιρεία αλλά και το ότι πάντα συνομιλώ με κάποιον απλό υπάλληλο. 

Δεν ψάχνω για συμβουλή, χτύπημα στην πλάτη ή συμπαράσταση στο κράξιμο, δεν κράζω σε αυτό το μήνυμα, παραθέτω απλά κάποιο γεγονός και το ότι (θετικά) δεν υπήρξε από μέρους τους κάποια αρνητική συμπεριφορά (το αρχικό λάθος ήταν δικό μου), αντίθετα ήταν πάντα ευγενικοί και με μία (φαινομενικά τουλάχιστον) αληθινά απολογητική στάση. 

Καλή χρονιά! 

Edited by andreasomageiras

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Εγκρίθηκε η εξαγορά της Vodafone Ιταλίας από την Swisscom ιδιοκτήτρια της ιταλικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών Fastweb. Το νέο σχήμα αναμένεται να ονομαστεί ως Fastweb+Vodafone και ήδη τρέχει η νέα ονομασία σε ολοκαίνουρια ιστοσελίδα η οποία αναμένεται να εμπλουτιστεί μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς 

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Ε, πιστεύω να βοήθησα και εγώ αρκετά, για τον παραπάνω στόχο...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

3 ώρες πριν, memoriesradio said:

Ε, πιστεύω να βοήθησα και εγώ αρκετά, για τον παραπάνω στόχο...

2024 συνδρομητής award. Παρακαλώ περάστε να παραλάβετε το δώρο σας (απεριόριστα for a life) 😜 

@p_k

Πήρα τηλέφωνο στη vdf και μ πε ο κύριος 

Υπάρχει μόνο το Vodafone Giga Wifi Home , το οποίο όμως παρέχει σύνδεση σε 4G. Έχει μηνιαίο πάγιο 22,95 με 24μήνη δέσμευση. Παρέχει απεριόριστη πρόσβαση, στη μέγιστη δυνατή ταχύτητα έως τα πρώτα 300 GB κάθε μήνα, ενώ μετά η ταχύτητα διαμορφώνεται έως 12 Μbps Προς το παρόν δεν υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα σε 5G,ο εξοπλισμός του 4G+ είναι ΖΤΕ ΜF 289F.

Στο site όμως εντόπισα το Vodafone Wireless Home 5G οπότε θα ξανά πάρω και θα ενημερώσω εδώ μήπως ενδιαφέρεται κάποιος.

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

6 minutes ago, p_k said:

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου.

Παρακαλώ, σιγά τον κόπο, φόρουμ είμαστε 😃

Μπήκα στο chat να ρωτήσω από περιέργεια αλλά δεν ήξεραν κάτι για αυτό συγκεκριμένα

Ο εξοπλισμός αυτός δεν αντιστοιχεί σε κάποιο από τα προγράμματα μας.

Στο πρόγραμμα giga wifi home Unlimited https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/wireless-home παρέχεται δωρεάν εξοπλισμός 4g.

Προς το παρόν τα προγράμματα μας , είτε το giga wifi home unlimited είτε τα giga wifi on the spot https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128 ( αν περιέχουν στην προσφορά τους δωρεάν εξοπλισμό ) προσφέρεται εξοπλισμός 4g.

Μήπως είναι καινούργιο το πρόγραμμα και δεν έχουν ενημερώσει ακομα τα παιδιά στην εξυπηρέτηση τι να λένε; Περίεργο. Εδώ βρίσκεις μέχρι και βίντεο με οδηγίες εγκατάστασης του 5G router, το οποίο μάλιστα είναι το ίδιο τούμπανο με αυτό που δίνει η Cosmote. Βέβαια το βίντεο είναι ενός μήνα, άρα όντως πρέπει να είναι πρόσφατη υπηρεσία. 

https://m.youtube.com/watch?v=5SrtPpwbZ7g

Λογικά θα εμφανιστεί και το αντίστοιχο πρόγραμμα τότε, https://www.vodafone.co.uk/gigacube