ParafronGR Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 (edited) θα το γράψω εδω μιας και δεν βρήκα αλλο θέμα. έβαλα σήμερα δοκιμαστικά έναν μήνα VF TV για να δω τί παίζει μιας και με πήραν για προσφορά με VDSL + TV και μπορώ να πω ότι το βρήκα συμφέρον εφ'όσον περιλαμβάνει και DISNEY/HBO MAX. το θέμα όμως είναι το εξής: είναι τόσο σαπια η εφαρμογή σε κινητό & tv ή εγώ κάνω κάτι λάθος? Καταρχάς, στην LG δεν υπάρχει η εφαρμογή στο store, αλλά μικρό το κακό καθώς έχω COSMOTE TV BOX. Το θέμα, όμως, είναι ότι όταν μπαίνω στην εφαρμογή, στο κυριως μενού μεχρι να ψάξω κάτι, παίζει ένα τυχαίο καναλι από πίσω πχ έψαχνα για να δει η δικιά μου το καινουργιο sex and the city και από πίσω έπαιζαν οι δύο ξένοι. Όταν βρήκα στη σειρά και έβαλα ένα επεισόδιο, ενώ με τα βελάκια του χειριστηριου της COSMOTE πήγαινε μπρος - πίσω, δεν έβρισκα με τίποτα το pause & όταν πατούσα το βελάκι back για να σταματήσει, η μόνη επιλογή ήταν "παρακολουθηση HD" και ξεκινούσε από την αρχή. Σε android κινητό, τώρα, πάλι τα ίδια. Πρέπει να βγαίνει από το κάθε επεισόδιο και να πατάει κάθε φορά "κύκλος 1ος" και μετά να διαλεγει από τη λίστα ποιο θέλει να δει. Αν βάλω το πακετο με το DISNEY, θα μου δώσουν κωδικούς για τις έξτρα εφαρμογές ή θα ξεκλειδώσουν στην εφαρμογή της VF? Γιατί αν δεν κάνω κάτι εγώ λαθος, οι εφαρμογές τους είναι για τα σκουπίδια. PS: εκτός από MEGA, δεν υπάρχουν αλλα ελευθερα καναλια στη VF TV ή το MEGA είναι το μόνο ελευθερο στο δοκιμαστικό πακετο των 6€?? PS 2: Σελίδα για παρακολουθηση μέσω υπολογιστή όπως εχουν οι COSMOTE/NOVA δεν υπάρχει? Edited August 1, 2023 by ParafronGR 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 Η παύση είναι πρωτα με το πάνω βελάκι. Disney βλέπεις από την εφαρμογή της Disney. Μόνο το mega και το open beyond περιλαμβάνονται. Δεν έχει παρακολούθηση μέσω σελίδας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2023 σ'ωραίος ;) οπότε το πακέτο αξίζει μόνο για DISNEY/Hbo. Κρίμα που δεν υποστηρίζουν υπολογιστή καθώς περνάω αρκετή ώρα εκεί λόγω δουλειάς και χαζεύω, μεγάλο μείον Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Ρε παιδια εχει ενεργοποιηθεί και στο ΣΤΑΘΕΡΟ και στο ΚΙΝΗΤΟ το vodfafone secure net (δεν θυμαμαι καν να ειπα ναι πως και γιατι ) και εχω τεραστια προβληματα ! ειδικα στο σταθερο ιντερνετ δεν με αφηνει να μπω σε βασικες σελιδες δεν με αφηνει καν να ανοιξω την σελιδα του antivirus μου το 360totalsecurity.com το οποιο εχω συνδρομή ! πως απενεργοποιείται αυτο το πραγμα γνωριζει κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Πάρε στην εξυπηρέτηση Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 37 minutes ago, p_k said: Πάρε στην εξυπηρέτηση εκει θα καταληξω αυριο ! βρε μπελα που βρηκαμε εκει με το ζορι χαχαχαχα! δεν μπορω να το βγαλω με τιποτα ουτε απο τις ρυθμισεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 (edited) Σήμερα η vodafone έχει τα θεματακια της, δυσκολία στην κατανάλωση data, στο άνοιγμα σελίδων, αρκετό "μπαφερινγκ" και όλα αυτά στην ευρύτερη περιοχή του Πολυκάστρου. Για να κάνεις την δουλεία σου "σπάει λίγα νεύρα". Σε σημεία που έτρεχε νερό ή σύνδεση (αν και όχι σε μεγάλες ταχύτητες) σήμερα κολλούσε. Δεν ξέρω αν την επηρέασε η έντονη και με αρκετή διάρκεια βροχή. Θα έχω το νου μου τις επόμενες μέρες. Υ. Γ. Μετά από μήνες, αναγκάστηκα να γυρίσω από δεδομένα κινητής σε wifi. Edited August 10, 2023 by andreasomageiras 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 20 minutes ago, andreasomageiras said: Σήμερα η vodafone έχει τα θεματακια της, δυσκολία στην κατανάλωση data, στο άνοιγμα σελίδων, αρκετό "μπαφερινγκ" και όλα αυτά στην ευρύτερη περιοχή του Πολυκάστρου. Για να κάνεις την δουλεία σου "σπάει λίγα νεύρα". Σε σημεία που έτρεχε νερό ή σύνδεση (αν και όχι σε μεγάλες ταχύτητες) σήμερα κολλούσε. Δεν ξέρω αν την επηρέασε η έντονη και με αρκετή διάρκεια βροχή. Θα έχω το νου μου τις επόμενες μέρες. Υ. Γ. Μετά από μήνες, αναγκάστηκα να γυρίσω από δεδομένα κινητής σε wifi. Με WiFi εγώ έχω παρατηρήσει χαμηλότερη κατανάλωση μπαταριας. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 8 ώρες πριν, VIPdriver said: Με WiFi εγώ έχω παρατηρήσει χαμηλότερη κατανάλωση μπαταριας. Αυτό, λογικό μου φαίνεται! . Vodafone συνέχεια και σήμερα έντονο "buffering", βόρεια του Πολυκάστρου! 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 1 hour ago, andreasomageiras said: Αυτό, λογικό μου φαίνεται! . Vodafone συνέχεια και σήμερα έντονο "buffering", βόρεια του Πολυκάστρου! Μήπως υπάρχει κάποια βλάβη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 8 minutes ago, Gv2008 said: Μήπως υπάρχει κάποια βλάβη; Δεν το γνωρίζω, θα καλέσω κάποια στιγμή αργότερα. 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 24 minutes ago, andreasomageiras said: Δεν το γνωρίζω, θα καλέσω κάποια στιγμή αργότερα. Να καλέσεις. Αυτοί θα ξέρουν τι παίζει. Μήπως ξέρεις το eNb της κεραίας που παίρνεις σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Μήπως ξέρεις το eNb της κεραίας που παίρνεις σήμα; "eNb 2243(Macro) LTE" 1 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 Καλησπέρα, κάτοχος cosmote what's up και μου έγινε προσφορά από Vodafone για συμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία και data με 24,5€. Είμαι βέβαια και κάτοχος σταθερού Vodafone. Με ανησυχεί όμως η κάλυψη του δικτύου στις περιοχές όπου κινούμαι συχνότερα, αλλά και γενικότερα η κάλυψη. Με cosmote δεν έχω κάπου θέμα κάλυψης. Κάτοικος Λαμίας και εργάζομαι Βόλο. Γνώμες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 1 ώρα πριν, vagosofron said: Καλησπέρα, κάτοχος cosmote what's up και μου έγινε προσφορά από Vodafone για συμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία και data με 24,5€. Είμαι βέβαια και κάτοχος σταθερού Vodafone. Με ανησυχεί όμως η κάλυψη του δικτύου στις περιοχές όπου κινούμαι συχνότερα, αλλά και γενικότερα η κάλυψη. Με cosmote δεν έχω κάπου θέμα κάλυψης. Κάτοικος Λαμίας και εργάζομαι Βόλο. Γνώμες; Πόσα δίνεις στην κοσμοτέ τώρα; 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 1 ώρα πριν, vagosofron said: Καλησπέρα, κάτοχος cosmote what's up και μου έγινε προσφορά από Vodafone για συμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία και data με 24,5€. Είμαι βέβαια και κάτοχος σταθερού Vodafone. Με ανησυχεί όμως η κάλυψη του δικτύου στις περιοχές όπου κινούμαι συχνότερα, αλλά και γενικότερα η κάλυψη. Με cosmote δεν έχω κάπου θέμα κάλυψης. Κάτοικος Λαμίας και εργάζομαι Βόλο. Γνώμες; Μπορείς να πάρεις ένα καρτοκινητο και να δοκιμάσεις στις περιοχές που ενδιαφέρεσαι 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 6 minutes ago, VIPdriver said: Πόσα δίνεις στην κοσμοτέ τώρα; 12€ κάρτα ανανέωσης και μαζί με το reloaded έχω 5,5gb data για ένα μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 14 minutes ago, vagosofron said: 12€ κάρτα ανανέωσης και μαζί με το reloaded έχω 5,5gb data για ένα μήνα. Εάν σου φτάνουν, δεν βρίσκω λόγο να ανέβεις στα μηνιαία έξοδα. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 3 minutes ago, VIPdriver said: Εάν σου φτάνουν, δεν βρίσκω λόγο να ανέβεις στα μηνιαία έξοδα. Δε μου φτάνουν, αυτός είναι και ο λόγος που το σκέφτομαι... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 6 minutes ago, vagosofron said: Δε μου φτάνουν, αυτός είναι και ο λόγος που το σκέφτομαι... Τότε δοκίμασε αυτό που σου πρότεινε ο @Gv2008 για την κάλυψη . Καλή τιμή για όλα απεριόριστα. 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 3 ώρες πριν, vagosofron said: Καλησπέρα, κάτοχος cosmote what's up και μου έγινε προσφορά από Vodafone για συμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία και data με 24,5€. Είμαι βέβαια και κάτοχος σταθερού Vodafone. Με ανησυχεί όμως η κάλυψη του δικτύου στις περιοχές όπου κινούμαι συχνότερα, αλλά και γενικότερα η κάλυψη. Με cosmote δεν έχω κάπου θέμα κάλυψης. Κάτοικος Λαμίας και εργάζομαι Βόλο. Γνώμες; 1 ώρα πριν, Gv2008 said: Μπορείς να πάρεις ένα καρτοκινητο και να δοκιμάσεις στις περιοχές που ενδιαφέρεσαι Ο μόνος τρόπος για να έχεις εικόνα ο ίδιος! 2 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2023 @vagosofron βρήκα στο Facebook αυτό: 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 6 ώρες πριν, VIPdriver said: @vagosofron βρήκα στο Facebook αυτό: Σε ευχαριστώ για την έρευνα! Εννοείς να το κάνω καρτοκινητο Vodafone ετσι; Βλέπω βέβαια οτι είναι για το καλοκαίρι μόνο. Θα δω πρώτα τι γίνεται με την κάλυψη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 58 minutes ago, vagosofron said: Σε ευχαριστώ για την έρευνα! Εννοείς να το κάνω καρτοκινητο Vodafone ετσι; Βλέπω βέβαια οτι είναι για το καλοκαίρι μόνο. Θα δω πρώτα τι γίνεται με την κάλυψη. Δεν ξέρω καθόλου λεπτομέρειες, για συμβόλαιο μου κάνει. 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 1 hour ago, VIPdriver said: Δεν ξέρω καθόλου λεπτομέρειες, για συμβόλαιο μου κάνει. Κι εμένα για συμβόλαιο μου κάνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts