kostas_pav Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 e twra to exei apo kapoia mb kai panw xwris xrewsi. den ta thimamai akrivos Ούτε αυτό υφίσταται πια... ΟΛΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Έκανα σήμερα τη σύνδεση μιας και αύριο έρχεται το laptop,μια ερωτησούλα καθώς αγνοούσα πλήρως ότι θα πρέπει να έχω και sim πάνω στην κάρτα,και συγγνώμη αν ακουστώ λίγο άσχετη:Aυτή η sim δηλαδή τώρα είναι κανονικό νούμερο που αν μπει στο κινητό μπορεί να χρησιμοποιηθεί;Και αν ναι τι είναι a la carte;:O Το ρωτάω γιατί πάνω στο συμβόλαιο γράφει έναν αριθμό κινητού που δεν μπορώ να καταλάβω σε τι χρησιμεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Έκανα σήμερα τη σύνδεση μιας και αύριο έρχεται το laptop,μια ερωτησούλα καθώς αγνοούσα πλήρως ότι θα πρέπει να έχω και sim πάνω στην κάρτα,και συγγνώμη αν ακουστώ λίγο άσχετη:Aυτή η sim δηλαδή τώρα είναι κανονικό νούμερο που αν μπει στο κινητό μπορεί να χρησιμοποιηθεί;Και αν ναι τι είναι a la carte;:O Το ρωτάω γιατί πάνω στο συμβόλαιο γράφει έναν αριθμό κινητού που δεν μπορώ να καταλάβω σε τι χρησιμεύει! Η κάρτα αυτή διαφέρει από τις υπόλοιπες στο ότι δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις φωνής (μόνο δεδομένων). Μπορείς να στείλεις και να δεχτείς μηνύματα στον αριθμό αυτό. Τα βλέπεις μέσα από το μενού της VMCC. Σε κινητό δεν την έχω δοκιμάσει για μηνύματα, αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο, αφού μπορείς να το κάνεις στον υπολογιστή. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Η κάρτα αυτή διαφέρει από τις υπόλοιπες στο ότι δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις φωνής (μόνο δεδομένων). Μπορείς να στείλεις και να δεχτείς μηνύματα στον αριθμό αυτό. Τα βλέπεις μέσα από το μενού της VMCC. Σε κινητό δεν την έχω δοκιμάσει για μηνύματα, αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο, αφού μπορείς να το κάνεις στον υπολογιστή.Α μάλιστα καλό είναι αυτό,σ'ευχαριστώ!Ε ναι όντως δεν έχει νόημα αφού είναι μόνο για μηνύματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Κούκλα μου και εγώ άσχετη ήμουν πριν πάρω την κάρτα ,σιγά σιγά θα κατανοήσεις τον τρόπο λειτουργία της . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Πως βρήκαν δηλαδή το ποιός έχει το συγκεκριμένο καρτοκινητό αλλά και το που μένει ??? Δε νομίζω να έδωσε στοιχεία ένας 14χρονος (η 11χρονος όταν το πήρε) !!! Ακόμα και το στίγμα να βρήκαν... πως βρήκαν ακριβώς το σπίτι του ? Αν ήταν μονοκατοικία ΟΚ... Μήπως ο 14χρόνος ή οι γονείς του είχαν δώσει στη Vodafone πλήρη στοιχεία ??? Ή μήπως ο 14χρόνος συμμετέχει στο pointmania ??? Μήπως ψάχνουμε φαντάσματα ??? Το ότι τόσα χρόνια ο ΟΤΕ κάνει ανακύκλωση αριθμών δεν μας πειράζει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 έλεος τώρα ανακαλύψανε οι δημοσιογραφάρες μας ότι ανακυκλώνονται τα νούμερα και το κάνουν θέμα? Δεν κατααβαίνω ποιό είναι το ενδιαφέρον της όλης ιστορίας... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Κούκλα μου και εγώ άσχετη ήμουν πριν πάρω την κάρτα ,σιγά σιγά θα κατανοήσεις τον τρόπο λειτουργία της .Δυστυχώς μάλλον θα έχω τεράστιο πρόβλημα...:( Έκανα εγκατάσταση το πρόγραμμα,όπως λέει,μετά όταν ζητήθηκε να βάλω την κάρτα την έβαλα,περάστηκαν οι drivers από το cd.Μετά μπήκα στο πρόγραμμα περίμενα να γίνει η σύνδεση,πάτησα στο 3G/GPRS και περιμένω,αλλά μετά από λίγο,μου πετάει ή το μήνυμα ότι η συσκευή αποσυνδέθηκε και να κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή ή να δω εαν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί την κάρτα ή ένα άλλο μήνυμα που λέει να κοιτάξω εαν λειτουργούν σωστά οι υπέρυθρες,το bluetooth,ή η pcmcia.Τι να κάνω έχω φρικάρει πείτε μου ότι υπάρχει λύση!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 H teleytaia ekdosi tou logismikou einai h 6.01.0001 kai mporeite na thn katevasete apo to http://www.business.vodafone.com/mobileofficeroot/enuk/support/20_datacards/10_3gdatacards/10_option_3gwlangprs/10_latestsoftware/10_recommended/p_recommendedversions.jsp Agorasa kai egw laptop prin kana mina kai eixe mesa dwro thn vmcc se ekdosi 3g ala cart (prepay me 48E dwrean).Sthn arxi den mporousa na syndethw me tipota sto net...Kalesa to customer care kai milisa me enan texniko (eksipiretikotatos) alla kai pali den katafera kati.Tou eipa oti tha ksanaprospathisw kai monos mou kai eipe oti an den ginei kati tha mou steilei cd gia update logismikou.Peiramatistika kai egw kai eida oti ginotan conflict tis thiras tou bluetooth tou laptop me thn thira ths vmcc.Allaksa tin thira ths kai twra paei sfera. (Dystyxws edw pou menw exei mono 3g h TIM)Επειδή υπάρχει μια πιθανότητα να φταίει και σε μένα κάτι τέτοιο,γιατί έχω την τελευταία έκδοση και πάλι δεν καταφέρνω κάτι,τι εννοείς ότι άλλαξες θύρα,γιατί είμαι και λίγο άσχετη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Όσες διαφημίσεις και να κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία εμένα δεν θα με κερδίσει ως πελάτη :lol: . Ήμουν αρνητικά προδιαθετιμένος προς την εταιρεία πριν το σκάνδαλο των υποκλοπών και θα εξακολουθήσω να είμαι. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 την prepay την πουλάνε κανονικά? και πως μπορεί να την πορμηθευτεί κάποιος? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Πως βρήκαν δηλαδή το ποιός έχει το συγκεκριμένο καρτοκινητό αλλά και το που μένει ??? Υπάρχει σίγουρα η δυνατότητα να γίνει αυτό. Απλά, από τα υπόλοιπα που αναφέρονται, συμπεραίνω πως πρόκειται ή για μούφα 100% ή για συλλογή με πολλές ανακρίβειες. Δεν βλέπω τι σημασία έχει η ηλικία του νεαρού. Δεν αποδεικνύει τίποτα το γεγονός ότι ήταν 11 ετών, αφού μόνο κατά δήλωση της οικόγενειας το κινητό το χρησιμοποιούσε ο νεαρός (έλλειψη αποδείξεων). Σχεδόν πάντα φαίνεται στα αρχεία η αλλαγή στα καρτοκινητά (διακοπή/ενεργοποίηση). Δηλαδή, κανονικά, δεν υπάρχει διαφορά αν ήταν συμβόλαιο ή κάρτα. Μας λένε ότι τα αρχεία τηρούνται για 24 – 48 μήνες Πρόκειται για αρχείο που ζητήθηκε από τις αρχές να τηρούν όλες οι εταιρίες και αφορά κατραγραφή των συνομιλιών. Εντελώς διαφορετικό από το αρχείο κλήσεων που δεν περιορίζεται σε τέτοιο μικρό διάστημα. Όσο για τον κίνδυνο από χρήση "μεταχειρισμένου" αριθμού... προφανώς και δεν υφίσταται, αν έχει ακολουθηθεί η νόμιμη οδός: αγορά, ενεργοποίηση, δήλωση. Προφανώς αν κλέψεις το κινητό κάποιου, θα τα βρεις σκούρα. Μην μπερδεύεις τον αριθμό κινητού με ένα χρησιμοποιημένο περίστροφο. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAVE22RICK Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Κύριοι οποιοσδήποτε από εσάς νομίζει ότι εδώ και τόσα χρόνια δεν παρακολουθούνται οι γραμμές των τηλεφώνων από όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας είναι γελασμένοι.Και να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται.Άρα δεν βλέπω και το λόγο γιατί να διακόψεις την σύνδεση σου είτε με την vodafone είτε με οποιαδήποτε άλλη εταιρία.Εξάλλου πριν δύο ή τρεις μήνες έγινε αποδεκτό από όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ο.Κ να παρακολουθούνται τα e-mail,οι συνδιαλέξεις,τα μυνήματα κ.λ.π. Οπότε πολύ κακό για το τίποτα.Την ιστορία με την vodafone την μεγαλοποίησαν τα media για χάρη της ακροαματικότητας.Δεν είχαν άλλα θέματα σημαντικά να ασχοληθούν.Αυτά:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 terma to tsabe!! xaxaxa.. Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Φυσικά ελπίζω να πήρατε χαμπάρι οτι οι διαφημίσεις ξαναπαίζονται κανονικά και με το νόμο, έτσι ??? ;) υγ... ξέρει κανεις τι γινεται με τις επιδοτησεις? Ειχαν ανεβει κατα τη διάρκεια του σκηνικού ή όχι ??? Εχουν ανεβει τωρα ? Εχουν πέσει ? Δουλευει κανεις σε κανα καταστημα να μας πει υπεύθυνα και σίγουρα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Δεν έχω καταλάβει . Τελικά πρέπει να δωσεις 14 ευρώ το μήνα επιπλέον για να εχεις τις ενδοοικογενειακές κλήσεις ή γίνεται απλώς όταν κάνεις "οικογενειακό" συμβολαιο στο 500 η στο 720 και προσφέρονται δωρεαν πλέον ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Μπορείς μετά να τα περάσεις σε υπολογιστή ας πούμε ή κάπου αλλού τα κομμάτια? Αλλιώς απο το κινητό πως θα τα τραγουδάς ας πούμε? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Μη ξεχνάμε οτι για κάποιον που εχει ιντερνετ σπίτι του και απλά χρειάζεται να εχει πρόσβαση με το λάπτοπ του σε ορισμένες περιπτώσεις που δε μπορεί να έχει καλώδια , είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ αλλά και σωτήρια λύση... Ξέρετε ποσες φορές μου έχει χρειαστεί εμένα να μπώ στο ιντερνετ ... εν κινήσει??? Για να δω κάτι , να ψάξω κάτι κτλ ... Οπότε σε τέτοιες περιπτώσεις συμφέρει και το prepaid πακέτο βοηθάει να ξέρεις τι δίνεις και τι χρεώνεσαι χωρίς πάγια κτλ .... Εγώ πάντως μόλις πάρω laptop με βλέπω να την χτυπάω άμεσα.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Φυσικά ελπίζω να πήρατε χαμπάρι οτι οι διαφημίσεις ξαναπαίζονται κανονικά και με το νόμο, έτσι ??? ;) Ε, όταν τα κανάλια σπάνε τα τηλ στην Vodafone για να επιστρέψει, τι περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirus Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Ε, όταν τα κανάλια σπάνε τα τηλ στην Vodafone για να επιστρέψει, τι περιμένεις. Ε βέβαια..να χάσουν τέτοια δεξαμενή εσόδων...:mad: :mad: Παράθεση Pigs have flown! http://olivia.canal13.cl/medios/data/entretencion/musica/0703_live8_m_l.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Φυσικά ελπίζω να πήρατε χαμπάρι οτι οι διαφημίσεις ξαναπαίζονται κανονικά και με το νόμο, έτσι ??? ;) υγ... ξέρει κανεις τι γινεται με τις επιδοτησεις? Ειχαν ανεβει κατα τη διάρκεια του σκηνικού ή όχι ??? Εχουν ανεβει τωρα ? Εχουν πέσει ? Δουλευει κανεις σε κανα καταστημα να μας πει υπεύθυνα και σίγουρα? +1 απο μένα.είδα μια διαφίμηση το απόγευμα.Με άρεσε πάντως.Εκείνη που λένε αν τολμήσουν να κάνουν(κάτι παράτολμο) παίρνουν το κινητο για 3-4 ημέρες. Εμένα πάντως κατάφεραν ξαναμείνουν στο μυαλό μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 na rothso kati kala oi sundromes.....h karta pcmcia poso kanei??? h thn dinoun dorean??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Μια χαρά δουλεύει η ΤΙΜ κάρτα με internet over gprs. Στέλνεις mail στο cc και σου απαντάνε με τις ρυθμίσεις σε 1 εργάσιμη. Ακόμα κοιτάνε αν είναι ενεργοποιημένο το gprs στη γραμμή σου. Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει στο παρελθόν mms, ίσως να μην είναι ενεργοποιημένο το gprs.. Ξαναδοκίμασε, δουλεύει ΟΚ και είναι και η μόνη που το δίνει τόσο φθηνά (δεν χρειάζεται να πάρεις pcmcia κάρτα 300 ευρώ για κάτι που κάνεις με οποιοδήποτε κινητό με IR/Btooth σαν gprs modem !!!)... Μπορείς να πεις μερικές λεπτομέρειες για αυτά που γράφεις εδώ σχετικά με την TIM; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) valeria eilikrina stenoxoriemai pou exeis provlimata sthn karta.makari na mporousa na se voihisw alla oi gnoseis mou stamatane edw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Στείλε ένα mail στο cc και θα σου πουν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αγοράσεις μια πανάκριβη, κλειστής τεχνολογίας pcmcia κάρτα (vf mobile connect card)για να κάνεις τη δουλειά σου. Αρκεί ένα κινητό που να συνδέεται με το laptop με καλώδιο/IR/bluetooth και ένα prepaid νούμερο ΤΙΜ. Περισσότερα στα αντίστοιχα θέματα διότι εδώ είμαστε off topic ! Οι χρεώσεις πάντως καθιστούν τέτοιες λύσεις κατάλληλες ΜΟΝΟ για μια ώρα ανάγκης !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts