manolis Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Εγώ νομίζω ότι αν ήμασταν σωστό κράτος και όλα ήταν καλά.. έπρεπε σήμερα τη Vodafon να την είχαν κλείσει για λόγους εθνικής ασφάλειας για μην πω πιο πολλά. Όσοι έχετε παει στρατό γνωρίζετε τη σημαίνει μυστικά του κράτους κλπ .Δυστυχώς oμος είμαστε μπανανία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Έτσι κλείνουν ρε παιδιά, εταιρείες του μεγέθους της Vodafone; Για ποια ασφάλεια μιλάτε; Θα έπρεπε να τις κλείσουν όλες τότε. Ακόμα κι αν ήταν ασφαλείς όλες οι εταιρείες, τα μυστικά του κράτους, δεν τα συζητάμε από το τηλέφωνο. Αν οι συνδρομητές της Vodafone θέλουν πραγματικά να «τιμωρήσουν» την εταιρεία, δεν έχουν παρά να κλείσουν για μια εβδομάδα τα κινητά τους. Αυτό είναι που πονάει. Η απώλεια εσόδων. Το αν θα φύγουν 500-1000 συνδρομητές για να πάνε σε άλλη εταιρεία (απ' τα σκατά στα σκατά δηλαδή), συγνώμη που το λέω, αλλά χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι για την Vodafone. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 :) H καινούρια υπηρεσία της vodafone είναι::lol: <<υπηρεσία υποκλοπής κλήσεων>> μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και 2 κινητά vodafone με μηνιαίο πάγιο 2 ευρώ ανά καταχώριση αριθμού.... πλακίτσα κάνω παιδιά.... απλά τα έχω πάρει :mad: με την vodafone για το πως 1 χρόνο δεν πήρε χαμπάρι τίποτα. ζητάω συγνώμη και άς το πάρουμε λίγο για πλάκα διότι πραγμάτικα αν τα δούμε σοβαρά θα καταλάβουμε ότι όχι απλά μας παρακολουθούν αλλά δεν έχουμε καθόλου προσωπική ζωή! συγνώμη για όσους θυμώσουν με αυτό το Post. Έλα....ας μην τρελενόμαστε!!! Δεν ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική μας ζωή, εκτός από την καψούρα (αν αυτό υφίσταται κι όλας) γκομενά μας....:p Συνιστώ λιγότερο τηλεόραση και περισσότερο κοινωνική ζωή, δίνοντας σημασία μόνο στην "υποκλοπή" ευχάριστων στιγμών από το έτερο ήμισυ.....;) ;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Μπορεί μερικοί να στενοχωρήθηκαν που δεν τους παρακολουθούσαν (είπαμε, άμα σε παρακολουθούν είσαι σημαντικός) και να θέλουν να φύγουν. Άλλοι (πολύ λίγοι) επειδή τους παρακολουθούσαν. Θα πάνε σε άλλο δίκτυο ώστε να τους παρακολουθεί κάποιος άλλος ενδιάμεσος (ο εντολέας των παρακολουθήσεων μπορεί να είναι κοινός)... Ας είμαστε σοβαροί !!! Εδώ έχουν ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΕΣ τιμές, υπηρεσίες, πολιτική αυξήσεων κτλ, και δεν θα συμφωνούσαν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα; Όταν φύγετε, αν φύγετε, όσοι φύγετε, πείτε μου σας παρακαλώ πού θα πάτε μετά, όταν βγει ότι και εκεί όπου πήγατε σας παρακολουθούν... You can run, but you can't hide !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Διαβάζοντας εδώ τα μηνύματα βλέπω ένα μεγάλο ποσοστό να γλύφουν ακόμα την VODA λες και τους παρέχει δωρεάν χρήση. Όλοι πληρώνομε και αδρά μάλιστα και τις 3 εταιρίες .Εγώ δεν ξεχωρίζω καμία ούτε έχω λόγο να κατηγορήσω η να παινέψω καμία όλες μας τα παίρνουν κανονικά. Νομίζω όμως ότι αυτό που έγινε είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό παράπτωμα που δεν πρέπει να το προσπερνούμε τόσο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Δεν είναι τίποτα φίλε Μανώλη. Ανοσία στο δούλεμα λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Νέα προσφορά της Vodaphone: με κάθε νέα σύνδεση δώρο wi-fi ανοιχτή ακρόαση για το σπίτι και μαθήματα Αγγλικών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Το θέμα οπως καταλαβαινετε ειναι ζητημα ωρων να κλειδωθει. Υπάρχουν ηδη ΤΟΣΑ και τοσα θεματα ανοικτα επι του ζητηματος και δε ξερω κατα ποσο νεα ποστς επι του θεματος μας εξυπηρετούν όλους και όλες... Ειπαμε, αλλα μη το ξεχειλώνουμε κιόλας... Φιλικά, :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 θα θεσω υποψην σας ενα σοβαρό ερώτημα: Δεν μπορει το γεγονός των υποκλοπων να μην θίγει καποιους απο τους όρους της συμβασης που υπογραφουμε εμεις οι συνδρομητες με την vodafone μηπως πρεπει να διεκδικησουμε κατι που δεν μας παρεχει ασφαλεις συνδιαλεξεις οπως ειναι υποχρεωμενοι να πρατει;;;;;;;;; Για αποζημίωση δεν το βλέπω αλλά κάτι μου λέει ότι τον Ιούνη που θα πρέπει να μου δώσουν επιδότηση θα μου κάνουν μια εξαιρετικά δελεαστική προσφορά :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Θα περιμένω την επόμενη επιδότηση γιατί κάτι μου λέει ότι θα είναι μακράν η καλύτερη..εσύ όμως φύγε να απελπιστούν περισσότερο και να μου προσφέρουν πιο πολλά :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTeD Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 ..εσύ όμως φύγε να απελπιστούν περισσότερο και να μου προσφέρουν πιο πολλά :p Ας μας ..... δηλαδή αρκεί να μας πληρώσουνε. Καλά λέω εγώ ότι ένα μ..... είμαστε :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ας μας ..... δηλαδή αρκεί να μας πληρώσουνε. Καλά λέω εγώ ότι ένα μ..... είμαστε :lol: :p Εγώ έχω φύγει ήδη εδώ και μήνες μα αν ακόμα ήμουνα θα έφευγα έστω να νιώσω ότι κάνω μια αντίδραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Kαι ποια,κατα τη γνώμη σου,θα ήταν η σωστή αντιμετώπιση προς εσένα και γενικότερα τουσ συν/τες απο την εταιρία..;; Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Kαι ποια,κατα τη γνώμη σου,θα ήταν η σωστή αντιμετώπιση προς εσένα και γενικότερα τουσ συν/τες απο την εταιρία..;; Ξαναδιάβασε λίγο τα quotes. Εγώ χρόνια τώρα ήμουν αντι-Vodafone... Από τότε που ήμουν συνδρομητής και δεν είχα πληρώσει ένα λογαριασμό και με πήραν τηλ. και με απήλησαν ότι αν δεν τον πληρώσω εντός ενός χρονικού περιθωρίου θα με πήγαιναν δικαστικώς. Και όλο αυτό για έναν λογαριασμό. Αν καθυστερήσει λίγο ο πελάτης σου δεν τον απειλείς ότι θα κάνεις αγωγή, όχι αμέσως τουλάχιστον... Α και να μην ξεχνάμε την ΚΚΚ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Το όλο θέμα το βρίσκω σαν μια ευκαιρία ο συνδρομητής της άλλης εταιρείας να εκφράσει το μένος του για την εταιρεία εκμεταλευόμενος το θέμα. Πάντως αν δεν κάνω λάθος το συγκεριμένο θέμα απευθύνεται σε συνδρομητές Vodafone. To να φύγω δεν βρίσκω τι θα εξυπηρετήσει. Δηλαδή θα τους τιμωρήσω? Εγώ θα τους έλεγα και μπράβο (όχι για το ότι γινόντουσαν υποκλοπές) αλλά για το ότι το αποκάλυψαν ενώ μπορούσαν να το κουκουλώσουν Α Ν Ε Τ Α. Αν φυσικά ισχύει ότι έχει ειπωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 τελικά μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης και έκανα και αυτό που είπε ο Nosferatu. από το τμήμα εξυπηρέτησης μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή μου και η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη.να δοκιμάσω σε άλλη συσκευή να δω αν λειτουργεί αλλιώς να αλλάξω συσκευή!!!! ΕΛΕΟΣ!!! θα πρέπει να αλλάξω συσκευή για να έχω ειδοποίηση κλήσεων??? είμαστε καλά? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ξαναδιάβασε λίγο τα quotes. Εγώ χρόνια τώρα ήμουν αντι-Vodafone... Από τότε που ήμουν συνδρομητής και δεν είχα πληρώσει ένα λογαριασμό και με πήραν τηλ. και με απήλησαν ότι αν δεν τον πληρώσω εντός ενός χρονικού περιθωρίου θα με πήγαιναν δικαστικώς. Και όλο αυτό για έναν λογαριασμό. Αν καθυστερήσει λίγο ο πελάτης σου δεν τον απειλείς ότι θα κάνεις αγωγή, όχι αμέσως τουλάχιστον... Α και να μην ξεχνάμε την ΚΚΚ... Καλά για το θέμα τον λογαριασμών συμφωνώ και'γω καλούν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τη λήξη του (προσωπικά μ'έχουν καλέσει αλλά δεν μ΄'έχουν απειλείσει) Τι είναι το ΚΚΚ;;;:blink: Δεν αναφέρθηκε όμως σε κάτι τέτοιο ο Πάνος.. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 τελικά μίλησα με το τμήμα εξυπηρέτησης και έκανα και αυτό που είπε ο Nosferatu. από το τμήμα εξυπηρέτησης μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή μου και η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη.να δοκιμάσω σε άλλη συσκευή να δω αν λειτουργεί αλλιώς να αλλάξω συσκευή!!!! ΕΛΕΟΣ!!! θα πρέπει να αλλάξω συσκευή για να έχω ειδοποίηση κλήσεων??? είμαστε καλά? Και που να μην ήταν και vodafone live η συσκευή ε; θα σου έλεγαν να την κάψεις!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Δεν αλλαξα τίποτα, εκτός από το ότι ενεργοποίησα το missed call alert. Δεν ήξερα οτί δουλεύει και όταν είναι κατειλλημενη η γραμμή (νόμιζα ότι μόνο όταν είναι off το κινητό). Οπότε μάλλον αυτό είναι. αυτό είναι... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ξαναδιάβασε τα quotes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Να μην τον κάνουμε και αυτό το θέμα πόλεμω μεταξύ των εταιριών. Όποιος μπορεί να βοηθήσει τον Panoshr σχετικά με αυτά που ρώτησε ας το κάνει... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Το θέμα οπως καταλαβαινετε ειναι ζητημα ωρων να κλειδωθει. Υπάρχουν ηδη ΤΟΣΑ και τοσα θεματα ανοικτα επι του ζητηματος και δε ξερω κατα ποσο νεα ποστς επι του θεματος μας εξυπηρετούν όλους και όλες... Ειπαμε, αλλα μη το ξεχειλώνουμε κιόλας... Φιλικά, :) Πόσο δίκιο έχεις mplip^... με πρόλαβες! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 την έχει δει πολύ αλάνι η Vodafone!!! για ένα απλό μήνυμα πρέπει να έχεις συμβατή συσκευή...ελεος!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoshr Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Kαι ποια,κατα τη γνώμη σου,θα ήταν η σωστή αντιμετώπιση προς εσένα και γενικότερα τουσ συν/τες απο την εταιρία..;; Auto pou me peirakse einai : a) To oti i Vodafone prwta esbise to "logismiko" kai katopin enimerwse tin kubernisi b) Oti den enimerw8ike ka8olou i Arxi Prostasias Proswpikwn Dedomenwn c) Oti den enimerwse tous sundromites tis pou itan sti lista d) Oti kati brwmaei me tis "paraitiseis" kai tis "autoktonies" stelexwn tis Alla i erwtisi mou edw itan apli, kai exei na kanei me ti foritotita, an 8elete na milisoume gia to an exei dikio i adiko i Voda uparxoun ta katallila topics. An katalaba kala loipon 8a prepei na apeu8un8w kateu8eian se COTE i TIM peripou 15 meres prin liksei to sumbolaio mou, swsta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ναι, είναι γεγονός ότι βρήκαν όλοι ευκαιρία να τα χώσουν στη vodafone. Όχι πως είναι αθώα, αλλά αν γίνονται παρακολουθήσεις, αφορούν ΟΛΑ τα δίκτυα, απλά δεν το έχουμε μάθει ακόμα... Οι θερμόαιμοι "επαναστάτες" φίλοι που εμφανίζονται εδώ και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, έχουν τελικά σύνδεση vodafone; Και αν ναι, πόσοι από αυτούς θα την ΚΟΨΟΥΝ πραγματικά; Οι περισσότεροι έχουν πάρει επιδότηση συσκευής. Θα μπουν σε διαδικασία επιστροφής ολόκληρης ή μέρους της επιδότησης, για να φύγουν με φορητότητα; Πολύ αμφιβάλλω... Όπως και σε κάθε θέμα, ο μέσος Έλληνας θα φωνάξει, θα διαμαρτυρηθεί (πάντα σε κλειστό κύκλο, παρέες, καφενεία, ποτέ πορείες και άλλες πιο βαριές μορφές διαμαρτυρίας) και μετά από ΛΙΓΟ καιρό θα τα κάνει ΟΛΑ γαργάρα και θα συνεχίσει τη δουλειά του, τους καφέδες και τα μπουζούκια του... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts