Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ένα είναι σίγουρο πάντος. Ο πρωθυπουργός είχε vodafone. Πολύ καλό που το ανακοίνωσε η εταιρία αλλά θα χάσει πολύ κόσμο με αυτή την κίνηση!(τώρα το σκέφτομαι κι εγώ)...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Καλύτερα να το συζητήσουμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=98113 καθώς είναι εθνικό θέμα.

Αν ήταν απατεώνας η Vodafone, τότε δεν θα ενημέρωνε τα αρμόδια όργανα.

Και αν κατάλαβες καλά χ3sΤhk@V για το δικό σου τηλέφωνο, παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα του πρωθυπουργού και των υπουργών. Άρα μπορείς να καταλάβεις πως το θέμα είναι πολύ πιο περιορισμένης έκτασης αλλά και πολύ πιο σοβαρό!

logo-vwclub-2016.png

Kαι γω πιστεύω ότι δεν φταίει η vodafone. Το ίδιο κατα πάσα πιθανότητα συμβαίνει και στις άλλες εταιρίες. Επίσης το ότι η vodafone ενημέρωσε την κυβέρνηση για τα γεγονότα σημαίνει πολλά... Θα μπορούσε άνετα να το κρύψει αν ήταν δική της δουλειά!

EDIT: συνέχεια στο θέμα που δίνει πιο πάνω ο GraveDigger.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

και ποιος μπήκε στο λογισμικό της εταιρίας και τα έκανε όλα αυτά! συγνώμη αλλά καθόλου έλεγχο δεν έχει αυτή η εταιρία??? Το φιάσκο είναι αυτό???

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Τον τελευταίο καιρό η εταιρία τα έχει παίξει λίγο... το να βγάλω γραμμή δεν μπορώ με την πρώτη φορά...και επίσης το Σάββατο έγινε το άλλο κουλό!!! Στις εφτά το πρώι μου έρχονταν μηνύματα που μου είχαν στείλει στις 1 και 2 το πρωί!!! ΈΛΕΟΣ!!! τι έχει πάθει τώρα τελευταία???

Μάλλον σε παρακολουθούν:lol: :lol: :lol: :lol: :ninja:

edit: just kidding

kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο

θα θεσω υποψην σας ενα σοβαρό ερώτημα:

Δεν μπορει το γεγονός των υποκλοπων να μην θίγει καποιους απο τους όρους της συμβασης που υπογραφουμε εμεις οι συνδρομητες με την vodafone

μηπως πρεπει να διεκδικησουμε κατι που δεν μας παρεχει ασφαλεις συνδιαλεξεις οπως ειναι υποχρεωμενοι να πρατει;;;;;;;;;

Πως θα αντιδράσετε εσείς σε αυτό το σκάνδαλο ?

1) Θα αλλάξω εταιρία με τη πρώτη ευκαιρία ?

2) Θα αλλάξω εταιρία κιας μην είμαι σίγουρος αν φταίει

3) Θα παραμείνωστην ίδια γιατί πιστεύω πως είναι αθώα ?

4) Θα παραμείνω στην ίδια κιας πιστεύω πως έχει μερίδιο ευθύνης ?

5) Δεν ασχολούμαι με το θέμα /Δε ξέρω δεν απαντώ

καλα η vodafone τα χει παιξει! μια κατεδαφιζεται το δικτυο της...μια με τις υποκλοπες μια το ενα μια το αλλο...

οσους συνδρομητες κερδιζει τοσους θα χανει!

Never Give Up:!:

Join friend!

Αμέσως εσύ να πάρεις χρήματα :p Μπά ...... μάλλον θα μας πάρει κι άλλα για να πληρώσει κάποιους να μη μιλήσουν :pppppppp

Προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ήταν μόνο μία εταιρεία. Μιλάμε για πολύ μεγάλη υπόθεση που αν συνέβη σε μία εταιρεία σίγουρα έχει συμβεί και σε άλλες. Απλά κάποιος το πήρε πρώτος χαμπάρι και αμέσως αυτοί που κάναν τις υποκλοπές πρόλαβαν και εξαφάνισαν τα ίχνη τους από τις υπόλοιπες εταιρείες...

Μιλάμε για μεγάλο σκάνδαλο!

Και χάρηκες εσύ .......... :p χαχαχαχα

Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν η ΤΙΜ ή όποια άλλη

Ακριβώς! Νομίζω ότι περισσότερο είναι θέμα διαρροής παρά συγκεκριμένης εταιρίας. Δηλαδή, έτυχε και αποκαλύφτηκε...μπορεί να γίνεται ή να έγινε και με άλλες εταιρίες και απλά να μην έχει γίνει γνωστό-ακόμα τουλάχιστον.:ninja:

Συμπέρασμα: Εμπιστοσύνη καμμία, σε οποιάδήποτε εταιρία!:!:

http://www28.brinkster.com/fananna/%CE%96.jpg

Τι σημαινουν οι λεξεις φταιει, ειναι αθώα ρε παιδια; Η βονταφον τα φυτεψε εις γνωσην της και κατασκοπευε τους πελατες της;

Καθε εταιρια μπορει να παθει οτι επαθε η βονταφον, μπορει ηδη να το εχει παθει κιολας και να μην το λενε ή να μην το ξερουν...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

κοιταξτε,εγω πιστευω ολες οι εταιριες το εχουν αυτο το κολπακι για υποκλοπη! τωρα ΤΙΜ ειναι Q ειναι...το θεμα ειναι οτι το εχουν!

ακομα και ενας τεχνικος της πλακας που θα δουλευει σε μια εταιρια θα μπορουσε να παρακολουθει την γραμμη της γυναικας του οταν λειπει απο το σπιτι.

αλλα την βονταφον την εχουν φαει...ανασα δεν εχει παρει.

Never Give Up:!:

Join friend!

Το όλο θέμα μπορεί να βγει και προς όφελος των συνδρομητών. Δηλαδή να έχουμε και πάλι πολλές προσφορές και δώρα όπως παλιότερα!

ΥΓ Προσωπικά επέλεξα το 1ο. Αν και δεν με νοιάζει να με παρακολουθούν (δεν έχω και τίποτα απόρητο να πω από το τηλέφωνο), αλλά μάλλον θα αλλάξω για λόγους ήθους!

Μου αρεσει που ολοι μας εχουν γινει εμπειροι τεχνικοι τηλεπικοινωνιων και ξερουμε οτι εχουν κολπακια να μας παρακολουθουν αλλα εμεις κυριλε κουλ δεν κανουμε τιποτα αλλα απο την αλλη με λιγα δωρα μπορουμε χαλαρα να πουλησουμε την ιδιωτικη μας ζωη...

Αραγε που πουλανε φθηνα καθρεφτακια;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Και τα κοτόπουλα Πίνδος μείωσαν λίγο τις τιμές στα ελευθέρας βοσκής που δεν είναι ελευθέρας χαχαχαχαχα

Αυτό είναι το ζητούμενο ? Ας μη ξεφύγουμε από το θέμα όμως γιατί ήδη υπάρχει θέμα με τη VODAFONE Και την κατασκοπεία

Εδώ το θέμα είναι κατά πόσο θα αλλάξουμε εταιρία και ΓΙΑΤΙ

Αν όλες είναι ίδιες ?

Εγώ νομίζω όμως πως πρέπει οι καταναλωτές να ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ σε ότιδήποτε μπορεί να αφορά ακόμα και τρίτους

Το ότι δεν είμαστε υπουργοί εμείς δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί

Σκεφτείτε ότι αυτή τη στιγμή ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ μυστικά και ΣΧΕΔΙΑ και τα πάντα εξαιτίας της Vodafone

Αν έγινε κάτι εν αγνοία της τότε λυπάμαι αλλά είναι αναξιόπιστη

Αν έγινε κάτι εν γνώση της τότε ακόμα χειρότερα

Ακόμα και ΑΝ ΟΛΕΣ μπορούν ΜΙΑ το έκανε ή το άφησε να συμβεί

Και Κάλυψε και τους πράκτορες. Είναι αδύνατον να χάθηκαν αυτές οι συνομιλίες , ήδη θα ταξιδεύουν με κάνα αεροπλάνο σε κάνα DVDάκι

Εγώ προσωπικά δεν είμαι πλέον στην Vodafone ( εδώ και καιρό ) αλλά έπεσα απ΄τα σύννεφα

Αυτό όμως που ΣΙΓΟΥΡΑ θα κάνω είναι να πάρω καρτοκινητό χωρίς να δώσω στοιχεία μου ΑΦΜ κτλπ και να το ανοίγω μόνο όταν πρέπει ή περιμένω κάτι και όχι 24 ώρες δίπλα μου

Ψήφισα το 1

Oταν είχα βάλει κάποτε θέμα στο Chat and fan ( δεν γράφω πλέον εκεί πια ξανά για συγκεκριμένους λόγους ) πέσαν να με φάνε τότε που μιλούσα για τα κακά της παρακολούθησης

Να τώρα που δικαιώθηκα στο εξής

Οκ παρακολούθηση για ασφάλεια

Ποιός όμως θα χειριστεί όλες αυτές τις πληροφορίες ? ποιός μου εγγυάται πως δεν θα πέσουν σε λάθος χέρια ?

Και να που έπεσαν

Διότι αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι που μας παρακολουθούν νόμιμα πια αλλά που τα στοιχεία τα πήραν πράκτορες αγνώστου προελεύσεως ;)

mf mf κατι μυριζει...μφ ...κοκκαλης !!!
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

εγω την εκανα ηδη απο την ετερια των αγγλουλιδων των σκυλιων των αμερικανων .

σιγα μην εμενα !

τι καλα θα ηταν να καναμε ολοι οι Ελληνες ενα γερο μποικοταζ στην αγαπητη αυτη ετερια την ΑΓΓΛΙΚΗ !

αλλα που... ο Ελληνας αν κολλησει.....

So this is how liberty dies, with thunderous applause

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned