Jump to content

yiank

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

yiank's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πάντα το κινητό εξυπηρετεί τις ανάγκες του καθένα. Επειδή εγώ εκτός από τις κλήσεις και τα μηνύματα, το κινητό το χρησιμοποιώ για να βγάζω καμμιά φωτογραφία σε κάποια σημαντική στιγμή που δεν έχω τη φωτογραφική μου κάμερα και για να παίζω κανένα παιχνίδι όταν δεν έχω τι να κάνω. Και στα 2 δεν το ευχαριστιέμαι το συγκεκριμένο μοντέλο.Οι φωτογραφίες όταν τις περάσεις στον υπολογιστή δείχνουν πιο χάλια απ' ότι στο κινητό-ειδικά όταν έχεις κάνει και ζουμ όπως λες είναι εντελώς θολές.Αν έχεις βγάλει τοπίο ή σε φως της μέρας γενικότερα είναι καλές, σε σχέση και με άλλα κινητά. Αλλά μην περιμένεις τίποτε άλλο, ούτε από θέμα εφέ όπως το Ερικσον, ούτε από θέμα εστίασης. Το Κ750 είχε το καλό ότι πατούσες το κουμπάκι λίγο, εστίαζε σ' αυτό που θες να βγάλεις και έβγαζε πολύ καλή λεπτομέρεια. Αυτό εδώ εστιάζει -υποτίθεται - αυτόματα. Επίσης, δεν μπορώ να παίξω εύκολα παιχνίδια λόγω του ότι δεν έχει μοχλό. Πάντως από την μεγάλη χρήση λογικό είναι και ο μοχλός να χαλαρώνει και τα κουμπιά να ..."παίζουν". Εγώ έχω το μαύρο χρώμα στο 6270 και έχει μόνο μια γρατσουνίτσα σε μια γωνία από ένα πέσιμο,δεν ξέβαψε όπως διαβάζω σε άλλους. Επίσης ένα άλλο αρνητικό σε σχέση με το Κ750 είναι ότι ενώ το Κ750 όταν το έχεις συνδεδεμένο με υπολογιστή παράλληλα φορτίζει κίόλας η μπαταρία του, το 6270 ξεφορτίζει! Καταναλώνει πολλή μπαταρία όταν το συνδέεις με υπολογιστή και ασχολείσαι με τη διαχείρηση των αρχείων.Πολύ αρνητικό αυτό. Πάντως γενικά θα έλεγα ότι είναι καλό κινητό. Αν είχα σήμερα να διαλέξω μεταξύ αυτού και του αντίστοιχου της Ερικσον θα έπαιρνα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ της Ερικσον (που κάλύπτεται με καπάκι και η κάμερα και δεν γρατσουνιέται ούτε λερώνεται), αλλά δεν μετάνιωσα ούτε γι' αυτό. Στο κάτω κάτω αφού είχες πάντα Ερικσον δοκίμασε τώρα και τη γλύκα της ΝΟΚΙΑ (αλλά μην πεις μετά ότι δεν σε προειδοποίησα!!!:X ).
  2. Eίσαι σίγουρος για την ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής? Εγώ που το έχω δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Ενας φίλος μου έχει το Κ750 της Εrricson και έχω πάθει πλάκα με τις φωτογραφίες που τραβάει. Και να φανταστείς ότι είχε βγει πριν από αυτό της ΝΟΚΙΑ. Πάντως εγώ αν δεν βρω τελικά τζαμάκι να αντικαταστήσω αυτό που έσπασε, θα το αλλάξω και θα πάρω το καινούργιο της Ερικσον, το cybershot.
  3. Εμένα μού έσπασε το τζαμάκι της οθόνης και μου έδωσαν από το ΝΟΚΙΑ club 3-4 τηλέφωνα από ένα service στη Γλυφάδα αλλά δεν σηκώνουν κανένα. Σε όσα καταστήματα ALPHA COPY στο κέντρο της Αθήνας μου είπαν ότι υπάρχει ανταλλακτική πρόσοψη, αλλά οι ίδιοι δεν την έχουν. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο υποκατάστημά τους στο οποίο να μπορώ να βρω αυτή την πρόσοψη που θεωρώ ότι θα ήταν το απλούστατο να την είχαν όλα τα καταστήματά τους.
  4. Επειδή διαβάζω σε πολλά μηνύματα για την αναβάθμιση την οποία οι περισσότεροι έκαναν λόγω επανακκινήσεων που αντιμετώπιζαν στη συσκευή τους κι επειδή αυτά που πετυχαίνει μια αναβάθμιση σύμφωνα με ένα άλλο post που μεταφράστηκε κιόλας, δεν είναι κατά τη γνώμη μου κάτι το ιδιαίτερο (αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα), θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος που πρέπει να γίνει η αναβάθμιση ακόμα κι αν ΔΕΝ αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα στη συσκευή. Θα σας πω τι εννοώ: με την αναβάθμιση θα δω κάποια σημαντική διαφορά ή θα γλιτώσω κάποιο λειτουργικό πρόβλημα μελλοντικό(που θα παρουσιαστεί ίσως με τον όγκο των αρχείων που θα είναι αποθηκευμένα στη συσκευή ή τα ονόματα και τα τηλέφωνα στις επαφές ή αυτό είναι θέμα καθαρά της κάρτας μνήμης)? Επίσης, τι εννοεί με τον όρο "βελτίωση της έντασης"? Μπορεί να δυναμώνει κι άλλο και να ακούς πιο δυνατά τη φωνή αυτού με τον οποίο μιλάς ή να ακούς πιο δυνατά τα mp3 και τους ήχους κλήσης που αποθηκεύεις? Με λιγα λόγια, αν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή την κάνεις την αναβάθμιση για καλύτερη χρήση ή δεν είναι καθόλου απαραίτητη?
  5. Το δικό μου πρόβλημα πάντως είναι με την μπαταρία (όχι που δεν θα είχα)! Εκεί που είναι για παράδειγμα γεμάτη, έτσι και κλείσω το κινητό και το ξανανοίξω, πέφτει κατευθείαν στο μισό. Ημουν 100% σίγουρος ότι κάποιο πρόβλημα θα είχα όταν αποφάσισα να πάρω κινητό ΝΟΚΙΑ αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι άλλο πέραν της μπαταρίας. Στην αρχή δεν κρατούσε στη μνήμη τους ήχους κλήσης που έβαζα και εμφάνιζε ξαφνικά τους δικούς του αλλά ευτυχώς "λύθηκε" μόνο του!!! Αυτό με την οθόνη που ασπρίζει το κάνει και σε μένα μερικές φορές όταν δεν πάτάω το κουμπί για να πάαω βήμα βήμα "πίσω" αλλά το ακριβώς από κάτω που τερματίζει εντελώς οποιαδήποτε εφαρμογή. Δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία, γιατί φαντάστηκα ότι μιας κι έχει τόσα πράγματα το κινητό,αφού ξαφνικά του δίνω την εντολή να "καθαρίσει" ό,τι έκανα μέχρι τότε, μέχρι να το κάνει εμφανίζει αυτή την άσπρη οθόνη. Δεν είναι και παράλογο νομίζω.
  6. Περιμένεις έναν μήνα να σου αντικαταστήσουν καινούργιο κινητό???? Καταρχάς νομίζω ότι έπρεπε να το πας σε ένα επίσημο service της ΝΟΚΙΑ κι όχι στο Γερμανό. Κατά δεύτερον, αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να κάνεις ένα τηλεφώνημα στο 1520 και θα σου πουν τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, κι αν υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος θα το διευθετήσουν εκείνοι το θέμα.:shifty:
  7. Ακριβώς! Νομίζω ότι περισσότερο είναι θέμα διαρροής παρά συγκεκριμένης εταιρίας. Δηλαδή, έτυχε και αποκαλύφτηκε...μπορεί να γίνεται ή να έγινε και με άλλες εταιρίες και απλά να μην έχει γίνει γνωστό-ακόμα τουλάχιστον.:ninja: Συμπέρασμα: Εμπιστοσύνη καμμία, σε οποιάδήποτε εταιρία!:!:
  8. M' αυτό το κινητό μες στο μαγιό σίγουρα θα δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις!!!!!:lol: Πάντως. πέρα από την πλάκα, δεν το βρίσκω ιδιαίτερα μεγάλο, μια χαρά είναι. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι δείχνει τη φωτογραφία αυτού που σε καλεί εντελώς μικροσκοπική. Τι βλακεία είναι αυτή που έκανε η ΝΟΚΙΑ δεν μπορώ να καταλάβω. Ενώ είναι πασίγνωστο ότι όλοι θέλουν να έχει αυτή τη δυνατότητα ένα τηλέφωνο κι αφού έχει τεράστια οθόνη, γιατί βάζουν αυτό το μικροσκοπικό παραθυράκι που ούτε καταλαβαίνεις ποιος εμφανίζεταϊ? Πάλι καλά που έχει αναγνωριστικό ήχο κλήσης:worry:
  9. O Πουνέντης???? ΜΑ είναι δυνατόν? Μια φορά που τον άκουσα τυχαία, εκτός του ότι φαίνεται εντελώς ψεύτικος και φτιαχτός, όταν μιλάει είναι σα να του φεύγουν τα σάλια από το στόμα και προσπαθεί να τα μαζέψει! Η άλλη που λες είναι πιο ραδιοφωνική τύπισσα!
  10. Στο Πλαίσιο μπορείς να το δεις πώς είναι πραγματικά, όχι σε απομίμηση δηλαδή, και να εξερευνήσεις το μενού του, να τραβήξεις βίντεο, φωτογραφίες κλπ, γενικά να το δεις σα να το είχες εσύ και να αποφασίσεις έτσι αν σου αρέσει ή όχι. Είναι ελάχιστα πάντως πιο μεγάλο από άλλα κινητά, περισσότερο θα σου φανεί περίεργο το πάχος του, παρά το μήκος του, αλλά και στην τσέπη του παντελονιού χωράει και το συνηθίζεις πολύ εύκολα. Αυτό για τον ήχο που έχουν γράψει, ισχύει.Είναι super το πόσο ωραία ακούς τα τραγούδια!
  11. Εγώ το πήρα από Microland στη Στουρνάρη, είναι πολύ κοντά στο Πλαίσιο.
  12. Aν το "γενίκευμα" το λες επειδή σταμάτησα να αγοράζω ΝΟΚΙΑ για κάποια χρόνια, διαφωνώ γιατί όπως είναι γνωστό το κακό κόβεται από τη ρίζα. Το να παραπονιέται ο ένας στον άλλον για το άσχημο σέρβις μιας εταιρίας δεν πρόκειται να αλλάξει σημαντικά τα πράγματα. Αν οι πωλήσεις της ΝΟΚΙΑ πάνε το ίδιο καλά ή καλύτερα, κι αν η λογική της εταιρίας είναι "κάνουμε μοδάτα κινητά που να μην κρατάνε πάνω από ένα χρόνο ώστε ο αγοραστής με το που θα του χαλάσει το κινητό να το αντικαταστήσει αγοράζοντας ένα καινούργιο πιο μοδάτο μοντέλο της ίδιας εταιρίας" τότε δεν νομίζω να υπάρξει καμμιά ουσιαστική διαφορά. Πάντα θα υπάρχει η ανάλογη αντιμετώπιση από κατάστημα σε κατάστημα ανάλογα δηλαδή με το προσωπικό που δουλεύει εκεί. Διαβάζω σ' αυτό το φόρουμ εκατοντάδες μηνύματα που γράφουν ότι έχουν πρόβλημα με το κινητό ΝΟΚΙΑ, και με το καινούργιο και με τα παλιά τους, και με το σέρβις και η απορία μου είναι μία: Γιατί δεν αλλάζετε μάρκα κινητού? Συνηθίζετε δηλαδή όλοι εσείς όταν αγοράζετε κάτι για το σπίτι σας π.χ. αν χαλάσει και δεν σας βγει καλό, να ξαναπάρετε το ίδιο ή της ίδιας μάρκας? Γιατί στο κινητό γίνεται αυτό? Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο δύσκολο να μάθεις από την αρχή ένα νέο μενού, ένα νέο τρόπο να γράφεις μηνύματα, γενικά να συνηθίσεις μια νέα αισθητική στο κινητό. Αλλά πάντα η αρχή είναι δύσκολη, δεν γεννήθηκε και κανείς με γνώσεις χειρισμού των κινητών ΝΟΚΙΑ και ξαφνικά θα πρέπει να μάθει κάτι διαφορετικό. Κι εγώ είχα ταλαντευτεί πολύ μέχρι να το αποφασίσω αλλά κάποια στιγμή είπα "δεν πάει άλλο" και το έκανα. Διάλεξα ένα κινητό Samsung που ήταν ακόμα και καλύτερο στην εμφάνιση από αυτά της ΝΟΚΙΑ, το μενού δεν διέφερε σχεδόν καθόλου, είχε πιο ωραία χρώματα στην οθόνη από ό,τι η ΝΟΚΙΑ και το συνήθισα. Και το σημαντικότερο!!!Δεν χρειάστηκε ούτε 1 φορά service!Το έχω ακόμα και το έχω κάνει καρτοκινητό. Ετσι,αν όλοι εσείς που αγοράζετε κάθε χρόνο κινητό, αποφασίζατε γι' αυτόν το χρόνο να μην παίρνατε ΝΟΚΙΑ αλλά κάποια άλλη μάρκα και οι πωήσεις της ΝΟΚΙΑ έπεφταν κατακόρυφα, τότε μπορεί και να έμπαιναν σε σκέψεις για το τι μπορεί να φταίει. Πάντως, επειδή εδώ έχω διαβάσει απίστευτες ιστορίες, το ξαναλέω: 1520 Eπιβάλλεται να διεκδικούμαι το δίκιο μας!:!:
  13. Τι έγινε τελικά Δημήτρη με την περίπτωσή σου? Βρήκες κι εσύ κατάστημα service να πας. Το συγκεκριμένο ήταν ο λόγος που σταμάτησα να αγοράζω ΝΟΚΙΑ μέχρι σήμερα. Πάντως, όντως πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στο υπουργείο Εμπορίου, στο 1520. Είναι ευγενέστατοι, σου λένε όλα όσα πρέπει να ξέρεις και σε εξυπηρετούν αμέσως και ταχύτατα. Στο ΙΝΚΑ δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Είναι προφανώς για τα μάτια του κόσμου ή για να πληρώνονται μόνο, ούτε στο τηλέφωνο δεν βγαίνουν. Πάντως, αν η ΝΟΚΙΑ πήρε βραβείο για το καλύτερο service, αυτό είναι το καλύτερο ανέκδοτο της χρονιάς.
  14. Το πλαίσιο το έχει σε σχετικά καλή τιμή.Εγώ το βρήκα στα Microland και το πήρα, 309 ευρώ.Απ' ότι ξέρω το έχει και ο Κωτσόβολος αλλά πιο ακριβά.
  15. Η αλήθεια είναι ότι το παίζει κορώνα γράμματα, γιατί αν δεν πάει καλά, έχει ν' ακούσει πάλι....ενώ τον Σάκη τον βοήθησε η Eurovision γιατί ήταν η πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια (που πηγαίναμε κατά διαόλου ως χώρα στο διαγωνισμό) που ένα καταξιωμένο όνομα πήγαινε στη Eurovision και μάλιστα φαβορί για την πρωτιά, και έκανε και πάρα πολύ καλή εμφάνιση που ήταν σα να ήρθε πρώτος.Η Παπαρίζου ήταν η αμέσως επόμενη καλύτερη κίνησή μας γιατί ήταν νέα, ωραία, είχε καλή προφορά στα Αγγλικά και ήταν πιασάρικο και το τραγούδι (και καλύτερο από του Sakis). Τώρα, η Βίσση πρέπει κατά τη γνώμη μου να πει καμμιά πολύ super μπαλάντα και να δώσει τέλεια ερμηνεία ώστε να κερδίσει εκεί...δε νομίζω ότι θα είναι καλό για κείνη να πάει με dance τραγούδι(και ειδικά με τα χορευτικά της Michaels).:ninja:
×
×
  • Create New...