swiffer Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Τελικα τι μαρκα είναι; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Τελικα τι μαρκα είναι; Eιναι SAGEM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Το θέμα είναι γενικότερο. Την δύναμη την έχει πάντα ο καταναλωτής και αν αυτός δράσει διαφορετικά τότε μπορεί να κατευθύνει τις εταιρείες. Μηνύσεις και άλλα κουραφέξαλα είναι για γέλοια. Λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε: 1) Απλά δεν πας με Vodafone. Να'ναι καλά η φορητότιτα αν δεν σου αρέσουν οι συσκευές και το live, πας σε μία από τις άλλες. 2) Πέρνεις την συσκευή και την πάς στο 9βολτο και με 10 Ευρώ ξεφορτώνεσαι κάθε τι Βοδιφον από πάνω της. 3) Πουλας την συσκευή στο fleemarket (ή κάπου αλλού) και αγοράζεις την συσκευή της αρεσκίας σου. 4) Δεν αγοράζεις καν συσκευή από Βοδιφον, άσχετα αν έχεις επιδότηση πόσο μάλλον αν η επιδότηση είναι καμια 50άρα Ευρώ. Γιατι οι επιδοτήσεις είναι κοροϊδία. Οι τιμές χοντρικής των εταιρειών είναι ποιο ακριβές από το να αγοράσει κάποιος μια σκέτη συσκευή κάπου αλλού, οπότε με μια επιδότηση των 50 Ευρώ, στο τέλος με τα βίας γλυτώνεις 20-30. Αξίζει τον κόπο; Συμφωνώ ότι η κουτσί Μαρία δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει και σίγουρα τον μέσο χρήστη δεν θα τον νοιάξει καθόλου. Αλλά όταν ξέρεις, δεν θα πρέπει να γίνεις και εσύ πρόβατο σαν τους άλλους. Και εγώ την πολιτική της Βοδιφον την μισώ, γι'αυτό και δεν είμαι με αυτούς. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Σήμερα παιδιά έλαβα το παρακάτω μήνυμα από την vodafone: H vodafone μειώνει τα πάγια στις συνδέσεις συμβολαίου και σας μεταφέρει αυτόματα στο νέο μειωμένο πάγιο που είναι το φθηνότερο της αγοράς. Μήπως ξέρει κανείς τί μείωση θα έχουμε?Σας ήρθε εσάς το συγκεκριμένο μήνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Ήρθε στην αδερφή μου, ενώ σε μένα δεν ήρθε... Δεν ξέρω γιατί. Και έχουμε το ίδιο πρόγραμμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Proswpika to shmataki panw sth syskevh de me enohlei (isa isa to epidiwkw!)! H tropopoihsh tou menu einai auto pou me ekneurizei! :rolleyes: Δηλαδή σου αρέσει να κάνεις τζάμπα διαφήμιση στην Vodafone; Δεν ισχύει ο παραλληλισμός σου γιατί τα κινητά είναι ξεκλείδωτα και είναι πλήρως λειτουργικά και με κάρτες SIM άλλων παρόχων (σε αντίθεση με τις συσκευές i-mode που στέλνουν MMS μόνο στο δίκτυο της Cosmote). Πάντως προσωπικά δεν καταλαβαίνω όλη αυτή την ιστορία τη στιγμή που τα "πειραγμένα" κινητά έχουν ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες με τα original. Στο μόνο πράγμα που διαφέρουν είναι τα εικονίδια του μενού και το σηματάκι vodafone που βρίσκεται στην πρόσοψη και που σε όσα κινητά έχουν δυνατότητα αλλαγής προσόψεων, αλλάζει εύκολα... Βέβαια κατά τη γνώμη μου καλό θα ήταν η vodafone να βάλει themes στα κινητά ώστε οι χρήστες να μπορούν να αλλάζουν την εμφάνιση του μενού αν δεν τους αρέσουν τα ερυθρόλευκα εικονίδια της vodafone που πράγματι είναι κακόγουστα... Και να συμπληρώσω ότι ακριβώς επειδή κανείς παίρνει το vodafone branded κινητό με ανανέωση συμβολαίου ή επιδότηση, σημαίνει λογικά ότι θα το χρησιμοποιήσει για τουλάχιστοον ένα χρόνο στο δίκτυο της vodafone οπότε τα shortcuts στο μενού είναι χρήσιμα. Αν το χρησιμποιήσει σε άλλο δίκτυο, απλά τα shortcuts θα είναι άχρηστα αλλά δεν σημαίνει ότι το κινητό δεν θα δουελεύει σε άλλο δίκτυο... Και από εκεί και πέρα οι περισσότεροι αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο οπότε αν αλλάξουν εταιρεία, πιθανό είναι να πάρουν από τη νέα τους εταιρεία κινητό με επιδότηση οπότε... Απλά επανέρχεται η λογική των branded συσκευών και αυτό ξενίζει σε πολλούς που συνήθισαν τα κινητά χωρίς σηματάκια. Να θυμίσω μόνο ότι στα πρώτα χρόνια της κινητής (γύρω στο 1993) τα κινητά-τούβλα της εποχής είχαν πάνω σηματάκια Telestet κτλ... Όπως φαίνεται επικρατεί η λογική του συγκεντρωτισμού στις αγορές κινητής και οι μεγάλοι όμιλοι που δημιουργούνται ανά την υφήλιο (Vodafone, T-Mobile, Orange, O2, Telefonica κτλ.) προσπαθούν πλέον να δημιουργήσουν ισχυρά brandnames. Από εκεί και πέρα τα κινητά με σηματάκια πραγματικά δεν υστερούν σε τίποτα από τα "ελεύθερα" μοντέλα... Δηλαδή όταν απενεργοποιούν τις υθπέρυθρες, το μπλε δόντι, όταν μικράινουν τη χωρητικότητα τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Και γιατί δεν το αναφέρουν πουθενά; Ντrέπονται; :PP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 To ιδιο μυνημα ηρθε και σε εμενα ...για να δουμε τι θα δουμε :rolleyes: Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=74138 Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter_bridge Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 hrthe kai se mena auto to sms xthes...tha doume ston epomeno logariasmo ti diafora... Παράθεση ...no one can find me... ...here in my soul... ...kicking and screaming... ...out of control... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 ούτε εμένα έχει έρθει! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Το τραβάμε πολύ το θέμα... Η τάση αυτή της βόδιφον είχε φανεί από καιρό. Δεν έχουμε συνηθίσει σε προσαρμοσμένες συσκευές, αλλά είναι η πραγματικότητα! Οι επιλογές: πας σε άλλο δίκτυο και δεν κάνεις συμβόλαιο βόδιφον. Όσο και να φωνάζουμε εδώ, ο μέσος συνδρομητής αδιαφορεί και ίσως δεν έχει καν καταλάβει τη διαφορά της συσκευής του από την "καθαρή". Να προσθέσω κάτι που βρίσκω εκνευριστικό: πολλοί έσπευσαν να πάρουν live κινητά, είτε γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν υπομονή, είτε/και επειδή ήταν κάπως φθηνότερα από την εργοστασιακή έκδοση, και μετά βγαίνουν στα κανάλια (fora, συγνώμη) και ζητάνε και τα ρέστα !!! Να τους περάσει η SE καθαρές εκδόσεις, κτλ. Να δώσουν όμως τη διαφορά χρημάτων που συνήθως υπάρχει σε σχέση με την κανονική έκδοση;;; Αθάνατη ελληνική ψυχή !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Εγω παντως που πηρα την tim sim, δεν μπορεσα(και προσπαθησα πολυ) να την κανω να μου δουλεψει με το Laptop και να σερφαρω στο internet. Μαλλον τελικα η pcmcia ειναι καλυτερη γι αυτες τις δουλειες. Ξεκαθαρα πραγματα. Μια χαρά δουλεύει η ΤΙΜ κάρτα με internet over gprs. Στέλνεις mail στο cc και σου απαντάνε με τις ρυθμίσεις σε 1 εργάσιμη. Ακόμα κοιτάνε αν είναι ενεργοποιημένο το gprs στη γραμμή σου. Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει στο παρελθόν mms, ίσως να μην είναι ενεργοποιημένο το gprs.. Ξαναδοκίμασε, δουλεύει ΟΚ και είναι και η μόνη που το δίνει τόσο φθηνά (δεν χρειάζεται να πάρεις pcmcia κάρτα 300 ευρώ για κάτι που κάνεις με οποιοδήποτε κινητό με IR/Btooth σαν gprs modem !!!)... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Ποιά κανονική εκδοση? Ακόμα ψαχνω (να το δω να πω οτι το ειδα) το z800i και η κατασταση εχει αρχισει να γινεται εκνευριστική. Αν και πλεον η γνωμη μου εχει αλλάξει, και το επομενο κινητουλι μου θα φορά symbian.... Οταν εψαχνα συσκευες να με καλυπτουν, και συσκεκριμενα 3G Video call MP3, card reader, mpixel camera, pc connectivity, οι 3 καλυτερες συσκευες που κυκλοφορουσαν το ειχαν μεσα τους. Sharp 802-902, SE V800 Μαγκιά της Voda? καλά το λες για το 9volto αλλά η επαρχία τι κανει? Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pastoras Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Ακούγεται ότι μπορεί να έρθει με Ελληνικά μέχρι το τέλος του 2005. Εϊναι φήμες ακόμα όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CATI Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 malista kalh fash Kaλα ολα αυτα, αλλα ποσο πεφτουν τα παγια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anepro Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Το κακό είναι ότι αυτή η μικρή μείωση στα πάγια γίνεται μόνο σε νέους συνδρομητές και όσους διανύουν τον πρώτο χρόνο της σύνδεσης. :( Ισχύουν μόνο για ένα χρόνο!! Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anepro Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Σε μένα πάλι τόσα χρόνια που είμαι συνδρομητής στη βοντα παλιότερα καρτοκινητό και τώρα συμβόλαιο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών σχεδόν πάντα ήμουν ικανοποιημένος, τα vodafone shops είναι άλλη ιστορία....:p Όντως τα βοντα shops στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι για κλάματα. Παράθεση http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Αφού τελικά η μείωση είναι μόνο για νέους συνδρομητές που διανύουν τον πρώτο χρόνο,προς τι ο παραπλανητικός τίτλος;Μπήκα κι εγώ να διαβάσω τι παίζει και χάρηκα προς στιγμήν :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Ontws, kai prepei na kanoyn kati gia afto giati den paei allo Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timmor Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Εγώ έχω συνεχώς πρόβλημα με το κατάστημα της Κυψέλης στη Φωκείωνος.Μιλάμε είναι ΑΣΧΕΤΟΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Αφού τελικά η μείωση είναι μόνο για νέους συνδρομητές που διανύουν τον πρώτο χρόνο,προς τι ο παραπλανητικός τίτλος;Μπήκα κι εγώ να διαβάσω τι παίζει και χάρηκα προς στιγμήν :O Απλώς η Vodafone έκανε μείωση κατά 50 λεπτά στα προγράμματά της έτσι ώστε να έχουν τις ίδιες τιμές με τα αντίστοιχα της Cosmote και της ΤΙΜ. Έτσι για παράδειγμα το Vodafone 60 από 15 ευρώ πάει στα 14,50, το 120 από 19 στα 18,50, το 180 από 26,50 στα 26, το 240 από 30 στα 29,50 κλπ κλπ... Βέβαια μετά τον πρώτο χρόνο τα πάγια παραμένουν όπως ήταν και πριν... Δηλαδή 13 ευρώ για το 60, 17 για το 120, 23,50 για το 180 κλπ... Η μείωση έγινε αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Πάντως εγώ που τα δούλεψα δεν τα βρήκα και ιδιαίτερα εύκολα και εύχρηστα! Δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσει κάποιος που θέλει ένα απλό και εύκολο κινητό 150 ευρώ για να πάρει κάποιο αυτά και να μη δώσει 110 για ένα ΝΟΚΙΑ 3120... :wacko: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 είναι φήμες που βγήκαν γιατί είχε πιέσει η ΤΙΜ να βάλουν Ελληνικά. Όμως η απάντηση ήταν ξανά "όχι ακόμα, θα δούμε..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Κοιτάξτε, η Vodafone έβγαλε το mobile email για να χτυπήσει στον τομέα των push services το Blackberry που είναι proprietary τεχνολογία. Οπότε θα την συμφέρει από εδώ και στο εξής να προωθεί τη δική της λύση. Βέβαια επειδή το Blackberry έχει μεγάλο μέρος της αγοράς μπορεί να γίνουν προσπάθειες να εξελληνιστεί (κυρίως από την ΤΙΜ). Αλήθεια, αν έρθει, θα το φέρει και η ΤΙΜ και η Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts