Jump to content

anepro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    133
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

anepro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγόρασα τη συσκευή σήμερα από κατάστημα wind. Από 217 (τιμή φυλλαδίου) το πήρα 193 ευρώ και με 12 άτοκες στην πιστωτική. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ο αισθητήρας κίνησης! Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ σαν συσκευή. Η γυναίκα μου χάρηκε πολύ με το καινούριο της κινητό. Ίσως να ήταν πιο προσιτό με μια λίγο χαμηλότερη τιμή.
  2. Ξέρει κανείς πιο βιβλίο της σειράς "Μαθήματα γλυκιάς αλχημείας" δόθηκε την Παρασκευή 13 του μήνα; Νομίζω το νο. 5 (Γλυκά του κόσμου). Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει παρακαλώ;
  3. Ξέρει κανείς πιο βιβλίο δίνει σήμερα το Βήμα Ιστορία στη λογοτεχνία;
  4. Μπορείς να αγοράσεις ξεχωριστά. Στο ebay θα το βρεις πολύ φτηνότερο από Ελλάδα.
  5. Μου πέρασε κι εμένα από το μυαλό και φαντάζομαι πως μάλλον αυτό θα φταίει. Αναμένουμε λοιπόν την καινούρια έκδοση του firmware. Ευχαριστώ RAVER και kotetsi.
  6. Θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι εννοείς με το "στρώσιμο" γιατί εγώ το έχω εδώ και 3 περίπου εβδομάδες και με έχει απογοητεύσει λίγο. Επίσης κάτι περίεργο που παρατήρησα είναι ότι ενώ το φορτίζω κανονικά πλέον γεμίζει το κουτάκι της μπαταρίας, σταματάει να φορτίζει λογικά, αλλά όταν πιέσω το πλαϊνό πλήκτρο μου δείχνει τη φόρτιση στο 99% και όχι στο 100% όπως θα έπρεπε.
  7. Πολύ καλό φαίνεται και κομψό. Θα το χτυπήσω. Ευχαριστώ τους συμforumίτες για τις αξιολογήσεις τους. Είχα κάποιους ενδοιασμούς για τα πλήκτρα (δεν με ενδιαφέρει και πολύ η κάμερα) αλλά με πείσατε.
  8. 'Εχω μια σύνδεση από τις 25/1/07 και θέλω να μεταφέρω τον αριθμό μου σε άλλη εταιρεία. Τι ποσοστό της επιδότησης που πήρα πρέπει να επιστρέψω αν το κάνω τώρα; Αν κάνω τη μεταφορά σε ένα μήνα περίπου; :confused: Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
  9. Sorry... κεκτημένη ταχύτητα
  10. Θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν ξέρει το κομμάτι που ακούγεται (μάλλον ορχηστικό) στο spot της εκπομπής του Γιάννη Καλαμίτση "Πρωινές χειρηλασίες"απο τη συχνότητα της ΝΕΤ κάθε Δευτέρα με παρασκευή 6:00 - 8:00 το πρωί. Είναι παραδοσιακό φαντάζομαι με κλαρίνο. Ευχαριστώ τους συμforumίτες εκ των προτέρων για τον χρόνο τους. --------------------
  11. Θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν ξέρει το κομμάτι που ακούγεται (μάλλον ορχηστικό) στο spot της εκπομπής του Γιάννη Καλαμίτση "Πρωινές χειρηλασίες"απο τη συχνότητα της ΝΕΤ κάθε Δευτέρα με παρασκευή 6:00 - 8:00 το πρωί. Είναι παραδοσιακό φαντάζομαι με κλαρίνο. Ευχαριστώ τους συμforumίτες εκ των προτέρων για τον χρόνο τους.
  12. Ναι, αν κάνεις update με το πρόγραμμα της Sony θα παραμείνει το live. Το έχω κάνει ήδη
  13. Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από seralex1980 Εμφάνιση Μηνύματος Πως μπορώ να βγάλω το vodafone live από την συσκευή.Δεν μου δέχεται ήχους κλήσης mp3 παρά μόνο αν το κατεβάσω απο vodafone live.Ξέρω ότι το κάνουν στο 9volto.Μπορώ μόνος μου ή είναι περίπλοκο; Πήρα το Κ750i με επιδότηση απο Vodafone. Στο 9volto δεν μπορώ να πάω γιατι είμαι Θεσ/νίκη. Ξέρει κανείς αν μπορούν να αφαιρέσουν στo εξουσιοδοτημένο service της Sony Ericcson το λογισμικό Vodafone live; Λογικά θα μπορούν και αν είναι η συσκευή μέσα στην εγγύηση δεν θα πρέπει να πληρώσουμε τίποτα.
  14. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις πρώτα το PC Suite απο το CD που υπάρχει στη συσκευασία του τηλεφώνου και θα λυθεί το πρόβλημα σου. Σ' εμένα τουλάχιστον που είχα το ίδιο πρόβλημα με τους USB drivers δούλεψε.
  15. Το σύστημα της γκρίνιας δουλεύει τελικά. Απο τα 105 ευρώ που μου έδιναν αρχική επιδότηση, μετά απο τηλ. παραπόνων στο 13830 και με τη μαγική λέξη "φορητότητα" κατάφερα να μου αυξήσουν το ποσό στα 178 ευρώ! Πήρα το SE K750i με μόλις 11 ευρώ επιπλέον και ευτυχώς που το βρήκα. Τελικά σε αυτή τη χώρα αν δεν φωνάξεις σε έχουν χε@@@νο!! Thanks a lot for the tip titinaki, TakeOverNet, cicilianos.
×
×
  • Create New...