Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θεμα δεν ειναι εαν ο διαγωνισμος ειναι "μουφα" ή "εγκυρος" ουτε τι μηνυματα παιρνεις απο την στιγμη που εχεις δηλωσει συμμετοχη. Διοτι τοτε αυτοματως δεχεσαι και τους ορους της συμμετοχης. Εδω μιλαμε για τη περιπτωση κατα την οποια χωρις να συμμετεχεις σ'ενα διαγωνισμο λαμβανεις καθημερινη σχεδον ενημερωση η οποια κατανταει ενοχλητικη ακομα και αν ειναι μεσω sms. Και ναι, μπορει να ειμαι υπερβολικος..νομιζω ομως οτι δεν ειναι καθολου παραλογο να κανω χρηση των δικαιωματων μου σαν συνδρομητης απο την στιγμη που κατι με ενοχλει.

Παιδιά εάν έχετε ζητήσει να βγείτε από τις λίστες και σας ξαναέρχονται, κάντε γραπ΄το παράπονο, μην το αφήνετε έτσι! Υποτίθεται οτι είναι απόλυτο δικαίωμα του συνδρομητή να μην θέλει να παίρνει ενημερωτικά και διαφημιστικά sms, πάρτε τηλέφωνο και ζητήστε να στείλετε με φαξ γραπτό παράπονο..

That's the point...

Ώρες ώρες είναι σπαστικό αλλα σιγά... υπάρχουν και χειρότερα spam...

Ναι δεν ειπε καποιος το αντιθετο. Πως θα παιρναμε ομως spamm και απο την κινητη που χρησιμοποιουσαμε μεχρι σημερα ηταν σχεδον απιθανο..

Υπάρχει κάποιο τετραψήφιο βόντα όπου δηλώνεις ότι δεν θέλεις να λαμβάνεις διαφημιστικά μηνύματα αλλά δεν το θυμάμαι. Αν το έχεις δηλώσει και δεν έχεις πάρει μέρος στο διαγωνισμό ποτέ (διότι αν έχεις πάρει στους όρους θα τους "δίνεις", "λογικά" το δικαίωμα να σου στέλνουν spam sms), δεν νομίζω να έρχονται. Ποιός θυμάται αυτό το 4ψήφιο;;;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αν σας ενδιαφέρει να μιλάτε, βρείτε λίγο το SAR του... Είναι ΚΑΙ παλιό ΚΑΙ ανήκει στη σκουπιδοσειρά 3χχχ της Νόκια, δηλ. έχει όλα τα προσόντα για να "ψήνει" καλά τον εγκέφαλό σας. Στα ίδια χρήματα μπορείτε να βρείτε ένα νεότερο κινητό με περισσότερες δυνατότητες και σαφώς χαμηλότερη ακτινοβολία.

Ο μόνος λόγος να το πάρει κανείς είναι ίσως για τη συλλογή του.. Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι η σκουπιδοσειρά 3χχχ θα γίνει συλλεκτική. Να πω για το 8210/8310 ΟΚ, αλλά το 3310;;;

Τεσπα, γούστα είναι αυτά, οπότε, αν σας αρέσει, καλορίζικο !

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

7 € ΚΑΙ 6 CENTS ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΠΑ .....ΚΑΛΕΙΣ ΣΤΟ 1266...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 2...Η ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ 7 ΚΑΙ 6 ΚΑΘ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ) ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ... ΑΥΤΑ...

Αν σας ενδιαφέρει να μιλάτε, βρείτε λίγο το SAR του... Είναι ΚΑΙ παλιό ΚΑΙ ανήκει στη σκουπιδοσειρά 3χχχ της Νόκια, δηλ. έχει όλα τα προσόντα για να "ψήνει" καλά τον εγκέφαλό σας. Στα ίδια χρήματα μπορείτε να βρείτε ένα νεότερο κινητό με περισσότερες δυνατότητες και σαφώς χαμηλότερη ακτινοβολία.

Ο μόνος λόγος να το πάρει κανείς είναι ίσως για τη συλλογή του.. Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι η σκουπιδοσειρά 3χχχ θα γίνει συλλεκτική. Να πω για το 8210/8310 ΟΚ, αλλά το 3310;;;

Τεσπα, γούστα είναι αυτά, οπότε, αν σας αρέσει, καλορίζικο !

Εννοείται ότι κανένας δεν θα πάει να το πάρει. Πλάκα κάνουμε με τις "προσφορές" της Vodafone που έχουν να ανανεωθούν κανα 2-3 χρόνια :lol:

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ένα τέτοιο κινητό... Τότε που βγήκε ήταν άχρηστο-φαντάσου τώρα :X :rolleyes:

Έχω ένα κινητό με Qcard και έκανα προώθηση κλήσεων στο άλλο μου κινητό με σύνδεση vodafone. Ξέρει κανένας τι ακριβώς παίζει με τις χρεώσεις?

Personal Website: http://www.kospol.gr

Android Greek Community: http://www.AndroidGreece.gr

BlogThis.gr http://www.blogthis.gr

Kostis_fx2 = Ventrix kata kosmon...

Δοκιμάστε το Εξης:

1) πηγαινετε ΕΔΩ.

2) Τυπωστε το κείμενο που αναγράφεται.

3) συνάψτε το μαζι με μια Δηλωση μη αποδοχής των εν λόγω όρων.

4) Πηγαινετε στην VODAFONE - Οχι σε SHOP, Αλλά στα ΓΡΑΦΕΙΑ της Voda.

5) Ενημερωστε τους για τη μη αποδοχή των ορων χρησης του Live! απο εσας.

Οτι ενω αποδέχεστε τους ορους χρησης συνδρομητη καρτοκινητης ή τους όρους στο συμβόλαιο, επιθυμειτε να αφαιρέσετε τα χαρακτηριστικά του Live! διότι δεν σας καλυπτουν, απο νομικης πλευρας οσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, οπως οριζεται απο τους αντιστοιχους νομους του κράτους, που εχουν θεσπιστεί για την προστασία σας.

Το κείμενο που σας προσβάλλει έχει ως εξής:

"Τα προσωπικά δεδομένα σας, συλλέγει, και διατηρεί σε αρχείο και επεξεργάζεται η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών" (Δ.Τ. "Vodafone-Panafon"), διεύθυνση Τζαβέλλα 1-3, Χαλάνδρι, τηλ. 210-67.03.000, fax. 210-67.03.200. Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από τη VODAFONE είναι η υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που παρέχονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της εταιρείας. H VODAFONE δικαιούται να διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα σε συνδεδεμένες με αυτή επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης της συναλλακτικής σχέσης μας ή για στατιστικούς λόγους. H VODAFONE δικαιούται επίσης (εφόσον δεν έχει λάβει ειδική αντίθετη εντολή σας) να ανακοινώνει τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους για την διαφημιστική προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της ή επιχειρήσεων με τις οποίες αυτή έχει συνεργασία, την έρευνα αγοράς ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα και την προώθηση από απόσταση προϊόντων ή υπηρεσιών δικών της ή τρίτων. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα σας και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων."

και οτι μεσα στο υπομενου "my vodafone" του "Vodafone live!" παρακρατουνται στατιστικές χρήσης, στην διατηρηση οπουδήποτε των εν λόγω στοιχειων ειστε κάθετα αντίθετος.

6) Μη αποδεχομενος τους όρους του συμβολαίου,

και για την προστασία των προσωπικων σας δεδομένων,

και θεωρωντας σκόπιμο να προστατευτείτε περαιτερω απο την πιθανοτητα μετάδοσης των προσωπικων σας προτιμήσεων οπουδήποτε εκτός απο την κρανιακή σας κοιλότητα,

εστω και απο δικό σας λαθος,

διότι η πρόληψη τυγχάνει καλύτερη απο την θεραπεία,

και ως πρόσθετο μέτρο προστασίας σας απο λάθος χρήση του μενου,

και επειδή το συμβόλαιο που υπογραφουν οι εταιρείες κατασκευης κινητων με την vodafone ειναι δεσμευτικό προς αυτες, οτι απαγορευεται η αφαιρεση του Live! χωρις έγγραφη άδεια της δευτερης,

Αιτήτε απο την PANAFON - VODAFONE κινητες τηλεπικοινωνιες ΑΒΕΕ,

να εκδωσει έγγραφο προς το Service της Εταιρειας που κατασκευαζει το κινητο σας (SE, NOKIA, Sharp),

μια Εντολή Αφαίρεσης του λογισμικού "Vodafone Live!" απο το ΙΜΕΙ "354850041234567" (το IMEI του κινητου σας, το βρισκετε με *#06# στην οθονη αναμονης)

Μαρκας π.χ. Sony Ericsson κ700ι

Λόγω μή αποδοχης των ορων χρήσης του λογισμικού.

Αν σας το αρνηθουν, και για οποιοδήποτε λόγο, καντε μου pm το τηλεφωνο του γραφειου που σας το αρνηθηκε. (καρτες παιρνετε απο το γραφειο, Ζητηστε τον νομικό εκπροσωπο) και επίσης απαιτήστε ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ.

Αυτά προς το παρον.

Δοκιμάστε το Εξης:

1) πηγαινετε ΕΔΩ.

2) Τυπωστε το κείμενο που αναγράφεται.

3) συνάψτε το μαζι με μια Δηλωση μη αποδοχής των εν λόγω όρων.

4) Πηγαινετε στην VODAFONE - Οχι σε SHOP, Αλλά στα ΓΡΑΦΕΙΑ της Voda.

5) Ενημερωστε τους για τη μη αποδοχή των ορων χρησης του Live! απο εσας.

Οτι ενω αποδέχεστε τους ορους χρησης συνδρομητη καρτοκινητης ή τους όρους στο συμβόλαιο, επιθυμειτε να αφαιρέσετε τα χαρακτηριστικά του Live! διότι δεν σας καλυπτουν, απο νομικης πλευρας οσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, οπως οριζεται απο τους αντιστοιχους νομους του κράτους, που εχουν θεσπιστεί για την προστασία σας.

Το κείμενο που σας προσβάλλει έχει ως εξής:

"Τα προσωπικά δεδομένα σας, συλλέγει, και διατηρεί σε αρχείο και επεξεργάζεται η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία "VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών" (Δ.Τ. "Vodafone-Panafon"), διεύθυνση Τζαβέλλα 1-3, Χαλάνδρι, τηλ. 210-67.03.000, fax. 210-67.03.200. Σκοπός της συλλογής, διατήρησης και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων από τη VODAFONE είναι η υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση των υπηρεσιών που παρέχονται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της εταιρείας. H VODAFONE δικαιούται να διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα σε συνδεδεμένες με αυτή επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης της συναλλακτικής σχέσης μας ή για στατιστικούς λόγους. H VODAFONE δικαιούται επίσης (εφόσον δεν έχει λάβει ειδική αντίθετη εντολή σας) να ανακοινώνει τα προσωπικά δεδομένα σας σε τρίτους για την διαφημιστική προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της ή επιχειρήσεων με τις οποίες αυτή έχει συνεργασία, την έρευνα αγοράς ή άλλη παρόμοια δραστηριότητα και την προώθηση από απόσταση προϊόντων ή υπηρεσιών δικών της ή τρίτων. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα σας και ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων."

και οτι μεσα στο υπομενου "my vodafone" του "Vodafone live!" παρακρατουνται στατιστικές χρήσης, στην διατηρηση οπουδήποτε των εν λόγω στοιχειων ειστε κάθετα αντίθετος.

6) Μη αποδεχομενος τους όρους του συμβολαίου,

και για την προστασία των προσωπικων σας δεδομένων,

και θεωρωντας σκόπιμο να προστατευτείτε περαιτερω απο την πιθανοτητα μετάδοσης των προσωπικων σας προτιμήσεων οπουδήποτε εκτός απο την κρανιακή σας κοιλότητα,

εστω και απο δικό σας λαθος,

διότι η πρόληψη τυγχάνει καλύτερη απο την θεραπεία,

και ως πρόσθετο μέτρο προστασίας σας απο λάθος χρήση του μενου,

και επειδή το συμβόλαιο που υπογραφουν οι εταιρείες κατασκευης κινητων με την vodafone ειναι δεσμευτικό προς αυτες, οτι απαγορευεται η αφαιρεση του Live! χωρις έγγραφη άδεια της δευτερης,

Αιτήτε απο την PANAFON - VODAFONE κινητες τηλεπικοινωνιες ΑΒΕΕ,

να εκδωσει έγγραφο προς το Service της Εταιρειας που κατασκευαζει το κινητο σας (SE, NOKIA, Sharp),

μια Εντολή Αφαίρεσης του λογισμικού "Vodafone Live!" απο το ΙΜΕΙ "354850041234567" (το IMEI του κινητου σας, το βρισκετε με *#06# στην οθονη αναμονης)

Μαρκας π.χ. Sony Ericsson κ700ι

Λόγω μή αποδοχης των ορων χρήσης του λογισμικού.

Αν σας το αρνηθουν, και για οποιοδήποτε λόγο, καντε μου pm το τηλεφωνο του γραφειου που σας το αρνηθηκε. (καρτες παιρνετε απο το γραφειο, Ζητηστε τον νομικό εκπροσωπο) και επίσης απαιτήστε ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ.

Αυτά προς το παρον.

Σωστοοοος :!: ;) και most recent-visited-used adware εντελως δωρεαν απο τη vodafone :lol: :lol: :lol:

http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME

LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this:

Δηλαδή θα χρεώνεται η Q ε? κρίμα κρίμα...

Πραγματικά θα ήθελα να δω κάποιον να πάει να το κάνει... Πραγματικά...

Επίσης θελω να προσθέσω οτι απαιτειται η απόδειξη αγοράς της συσκευής, οπως και οτι η υπόθεση ειναι πολυ ευκολη νομικά αν ΔΕΝ συντρέχει ενα εμποδιο - αυτό της επιχορήγησης.

Αν η συσκευή σας εχει επιχορηγηθεί, η εταιρεια μπορεί να αντιπαραθέσει οτι το ποσό της εκπτωσης αφορουσε την αποδοχή (υπηρεσίες προστιθεμενης αξιας) και κάλλιστα να αρνηθει την ..."καταβαθμιση"

(διότι, ειτε το πιστευετε ειτε οχι, τεχνικά, περι τουτου πρόκειται)

ΑΝ ΟΜΩΣ, για οποιοδήποτε λογο σκασατε το ωραιο σας ρευστό μετρητοις για να αποκτήσετε VF κινητο, τότε εχετε ΚΑΘΕ δικαιωμα να εξαντλησετε τα μεσα που σας προσφερει ο νομος ωστε να απαλλαγειτε απο την δεσμευση της επεξεργασιας προσωπικων δεδομενων.

Επίσης, ας θεωρησουμε λογική την προυπόθεση να απαιτειται να κυκλοφορεί "διάφανη" καπου, οπουδήποτε, η συσκευη, αλλά σε συμβατό με τα ελληνικά δεδομένα δίκτυο, και αν απαιτειτε κι ελληνικά, να κυκλοφορει εν Ελλάδι με το ίδιο ή αλλο όνομα (V800 - Z800) (Η SE εχει τα ελληνικά στην περιοχή EMEA3)

Ως πρόσθετη διεκδίκηση, εαν τιποτα αλλο δεν πιάσει (πράγμα δύσκολο) και εαν η Βοντα επικαλεστεί αναγκη λύσης της συνδεσης λογω μη αποδοχης του συνολου των όρων χρήσης, "προσφερθείτε" να χρησιμοποιησετε το δικαιωμα φορητοτητας που σας παρεχει η εν λόγω υπουργική απόφαση ωστε να απαλλάξετε την εταιρεία απο το βαρος του αντιφρονουντα συνδρομητή.

ΑΛΛΑ Απαιτήστε και πάλι την αφαιρεση του VF λόγω μη συμβατότητας με το Mycosmos ή το Imagine. ;-)

To νουμερο που ψαχνετε, ειναι το 1288. Αμφιβαλλω ομως για το ποσο θα σταματησουν να ερχονται τα διαφημιστικα μηνυματα της Vodafone.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

kai egw ta idia!!!!!anempo pes mou ti akrivos paizei me to mitroo pou les!

Το nick είναι anepro φίλε μου. :)

Πάνε στο site της αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικου χαρακτήρα και εκεί θα βρείς μια αίτηση την οποία θα τυπώσεις και αφού τη συμπληρώσεις τη στέλνεις (καλύτερα συστημένη) στη διεύθυνση τους και σε γράφουν στο μητρώο.

http://www.dpa.gr/article_13.htm

http://img73.imageshack.us/img73/2921/userbar272687gb1.gif

Ακούστε και το άλλο. Πριν από 1 μήνα περίπου είχα πάρει να ρωτήσω αν δικαιούμαι επιδότηση. Μου είπαν ότι δικαιούμαι. Και όταν ζήτησα να μου πουν για συσκευές Nokia άκουσα και για 8210 κ.λ.π. Και της λέω "Συγγνώμη, πως είναι δυνατό να μου λέτε για 8210 εφόσον είναι τόσο παλιά συσκευή;" και απαντάει "Εφόσον είναι στην λίστα πρέπει να σας το πω." . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!! Τι άλλο θα δούμε/ακούσουμε...
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

μπορω να βαλω sim της cosmote (π.χ what's up) σε κινητο που πηρα

με τη επιδοτηση της vodafone (οχι live) ?

.

'In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.'

Ακομα και σε Live συσκευη μπορεις να χρισιμοποιησεις οτι SIM θελεις...
Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Όμορφο ακούγεται, αλλά στην πράξη, αν πας με αυτό το χαρτί στη βόντα, θα κάνεις καλές γνωριμίες με τους κλητήρες τους επιφορτισμένους να πετάνε έξω ενοχλητικούς!

Σιγά μην μασήσει η βόντα και η κάθε βόντα. Έχουν εφαρμόσει αυτές τις λύσεις (προσαρμογή κινητού κτλ) σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες της Ευρώπης χωρίς πρόβλημα, λέτε να μην το έχει κοιτάξει το νομικό τμήμα τους; Και στην τελική, αφού πήγατε και πήρατε τη συσκευή με αναβάθμιση, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, αλλά και με ρευστό να την πήρατε, πάλι είχε πάνω προειδοποίηση ότι είναι προσαρμοσμένη στο δίκτυο της βόντα και εν γνώση σας την αγοράσατε, οπότε, γιατί ζητάτε τα ρέστα; Ούτε εμένα μου αρέσουν οι συσκευές αυτές αλλά δεν τις αγοράζω και δεν είμαι συνδρομητής βόντα.

Και μια ερώτηση προς το φίλο που προτείνει να πας με αυτό το εκπληκτικό κείμενο στη βόντα, χωρίς παρεξήγηση: το έχει δοκιμάσει; Αν όχι, ας μην το προτείνει σε άλλους... Απλώς θα εκνευριστούν μαζί του !!!

ΥΓ: ΔΕΝ μπορείς να επικαλεστείς τη νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων για το customization, δεν στέκει....

ΥΓ2: Οι ενθουσιώδεις υποστηρικτές του κειμένου αυτού, το διάβασαν μόνο ή το πήγαν και στη βόντα; Το αποτέλεσμα, αν επιτρέπεται (αλλά σιγά μην το πήγαν!).

ΥΓ3: Ας προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις !!! Δεν αντέχω άλλο να διαβάζω επιστημονική φαντασία !!!

Βολταίρος

Στο 1288 δε στελνεις τιποτα. Τηλεφωνο παιρνεις, χωρις χρεωση, και ακους τις ηχογραφημενες πληροφοριες. Υπενθυμιζω οτι εγω εχω απενεργοποιησει την αποστολη ενημερωτικων μηνυματων, αλλα συνεχιζω να δεχομαι.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Ακούστε και το άλλο. Πριν από 1 μήνα περίπου είχα πάρει να ρωτήσω αν δικαιούμαι επιδότηση. Μου είπαν ότι δικαιούμαι. Και όταν ζήτησα να μου πουν για συσκευές Nokia άκουσα και για 8210 κ.λ.π. Και της λέω "Συγγνώμη, πως είναι δυνατό να μου λέτε για 8210 εφόσον είναι τόσο παλιά συσκευή;" και απαντάει "Εφόσον είναι στην λίστα πρέπει να σας το πω." . ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!! Τι άλλο θα δούμε/ακούσουμε...

Είχε κομμάτια από 8210;;; Έπρεπε να ρωτήσεις, μη σου πω να το ζητήσεις κιόλας, και αν σου έλεγαν ότι δεν έχει, να πεις "μα αφού είναι στη λίστα"..

Χα, χα, χα! Πάντως καλύτερο από το 3310 και σίγουρα συλλεκτικό!

Βολταίρος

Μια βοηθεια παιδια!!!

Με ρωταει μια φιλη μου την συμφερει μια τετοια καρτα για chat και serfarisma μονο;Ποσα mb κατεβαινουν για μια τετοια δουλεια;αν ΝΑΙ ποιο πακετο προτεινετε;Μιλαμε για laptop

Μπορεί σε πολλούς να είναι γνωστό αλλά εγώ ενημερώνω όσους δεν το ξέρουν

Η ανανέωση χρόνου ομιλίας γίνεται και με sms γράφοντας Α αφήνεται κενό και τον κωδικό της κάρτας και αποστολή δωρεάν στο 1252 και για να μάθετε το υπόλοιπο σας στείλτε Υ στο 1252 εννοείτε δωρεάν.

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned