Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή έχω πάει κάποιες φορές να ζητήσω συγκεκριμένα νούμερα, πάντα μου ζητάνε το ΑΦΜ μου πριν μου πουν οτιδήποτε. Ποτέ δεν το δίνουν έτσι στο κατάστημα. Προφανώς θέλεουν να ελέγξουν κάποια πράγματα. Επίσης πιστεύω, ότι golden numbers δεν τα δίνουν έτσι στον καθένα.

• Απαντήσεις 15,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Φυσικά και παίζει ρόλο ποιός πελάτης ζητάει τι. Τα βλέπουν όλα από το τμήμα νέων συνδέσεων και αποφασίζουν αναλόγως ;)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Επειδή έχω πάει κάποιες φορές να ζητήσω συγκεκριμένα νούμερα, πάντα μου ζητάνε το ΑΦΜ μου πριν μου πουν οτιδήποτε. Ποτέ δεν το δίνουν έτσι στο κατάστημα. Προφανώς θέλεουν να ελέγξουν κάποια πράγματα. Επίσης πιστεύω, ότι golden numbers δεν τα δίνουν έτσι στον καθένα.

Σουβλακι ρωτησα το συγκεκριμενο.. σε καταστηματα.. (Λ.Στρατου,Τσιμισκη) και με κοιτουσανε στα ματια δεν ειχαν ιδεα.. μου λενε εμεις βλεπουμε συγκεκριμενα καμια 100-200 νουμερα σαν καταστημα τα οποια στα δειχνουμε και διαλεγεις.Το να διαλεξεις εσυ καποιον δικο σου αριθμο εφοσον ειναι διαθεσιμος μου λενε δεν ξερουμε αν γινεται μεσω Εξ Πελατων.

Μηπως σε καποια καταστηματα εχουν αλλα κονε ??

εγω θα ελεγα να βαλει κανενα πακετο ιντερνετ η voda γιατι εχει μεινει 2 χρονια πισω και χρεωνει 7 ευρω 200mb και τωρα εβγαλε προσφορα και καλα 150 mb με καποια μηνυματα 7 €.. ελεος ρε voda

το πακετο 200ΜΒ 7 ευρω καταργηθηκε πλεον.(Ακομα χειροτερα)

Απλά δεν ξέρουν φίλε μου τη δουλειά τους. Κάθε φορά που πηγαίνω, είτε σε Vodafone είτε σε Cosmote, είτε σε Wind με κοιτάζουν σαν να είμαι εξωγήινος. Μετά τους λέω ότι θα στείλουν αίτημα στην εταιρεία ότι θέλω αυτό το συγκεκριμένο αριθμό και ότι το έχω κάνει στο παρελθόν, το λες ακόμα και να μην το χεις κάνει, γιατί για να μην κουραστούν σε διώχνουν, λες ότι το χεις κάνει.

Σορρυ για την ασυνταξία, είμαι λίγο ζάντα σήμερα...:O

α καλά ...

Και σε εμένα κάπως έτσι έγινε...

Αυτό το δεν γίνεται μου το έλεγαν με ένα τρόπο... Και μια βεβαιότητα...

Βέβαια αν μου καρφωθεί κάτι...

Ε μετά την δεύτερη επίσκεψη είπαν και να ρωτήσουν αν γίνεται...

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

εγω θα ελεγα να βαλει κανενα πακετο ιντερνετ η voda γιατι εχει μεινει 2 χρονια πισω και χρεωνει 7 ευρω 200mb και τωρα εβγαλε προσφορα και καλα 150 mb με καποια μηνυματα 7 €.. ελεος ρε voda

Υπάρχουν πάντα και οι ανταγωνίστριες που χρεώνουν 3 ευρώ τα 60 MB ή 5 ευρώ τα 100 MB. Εκεί να δεις πόσο πίσω έχουν μείνει...:p

σε κάθε πρόβλημα υπάρχει τουλάχιστον μια απλή λύση.

Όταν δεν θέλεις να σε ενοχλούν στο κινητό , επειδή διαβάζεις, κοιμάσαι κτλ κτλ, τότε το βάζεις στο αθόρυβο ή το κλείνεις.

Πέραν αυτού όμως είναι ενοχλητικό να σε καλούν απο διαφημιστικές ή εταιρίες κινητής, ηλεκτρισμού, σταθερής για να σε δελεάσουν.

Παίρνουν στο σταθερό σ'εμένα αρκετά συχνά αλλά υποπτεύομαι πως είτε καλούν τυφλά ή την δουλειά αυτή την κάνουν μεταπωλητές για τα ποσοστά, 2 φορές με είχαν καλέσει "απο την HOL" για να με πάρουν πελάτη τους ενώ είμαι ήδη στην HOL.

[ f i l i p p o s ]

Το χειρότερο είναι που λένε "Γεια σας από VODAFONE σας καλώ" (ή αντίστοιχα άλλη εταιρία)

'Οχι δεν με καλείς από VODAFONE αλλά αντιπρόσωπος είσαι. Για παράδειγμα όταν παίρνεις ένα κατάστημα σου λένε "Κατάστημα VODAFONE παρακαλώ"

Όταν σε καλούν από τα κεντρικά σου λένε "Καλώ από τα Kεντρικά (Τμήμα εξυπηρέτησης) της VODAFONE"

Αλλά ο ΕΛΛΗΝΑΣ θέλει την ψευδαίσθηση πως θα τον καλέσει η ίδια η VODAFONE για να του προτείνει κάτι!!!! Νομίζει πως χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης!!!!

Οπότε φίλε @pan82 που δούλευες σε τέτοιο κέντρο (και έχεις και φίλους που δουλεύουν) δεν είσαι ειλικρινής ούτε καν από το "Γεια" που λες! Μην ζητάς να σέβομαι τη δουλειά σου και να με κάνεις να δεχτώ πως σε πιέζουν από "πάνω"

Και δεν ξέρω πως θα αντιμετώπιζες τον άλλο που λες διαφορετικές τιμές (χωρίς τέλη, ΦΠΑ κτλ) αν τον έβλεπες από κοντά και ερχόταν σε εσένα να πληρώσει λογαριασμό!

Και δεν είναι τα 2-3€ αλλά η κοροιδία! Καλά τα λες πίσω από ένα γραφείο!

Τέλος, είναι τακτική των γραφείων αυτών να σας βάζουν να δίνετε ψεύτικα ονόματα;;; Και μετά που γίνει η σύνδεση να μην βρίσκεται ο υπάλληλος;;;;

Ας μας απαντήσει κάποιος που δούλευει σε call center

PS: Την έχω πατήσει γι΄αυτό τα λέω αυτά! Και δεν είμαι μοναδική περίπτωση! (πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο)

Αυτά δυστηχως όλα γίνονται. Για το αν είναι παράνομο η όχι,αρκεί να ρωτήσετε την υπάλληλο το όνομά της και που βρήκε τα στοιχειά σας. Στην ιδία πρόταση. Η θα σας βρίσει (ω ναι,συμβαίνει)η θα το κλείσει,η θα αρχίσει τις κουλαμαρες. Η αλήθεια είναι οτι τα στοιχεία πωλούνται παρανόμως. Έχει γίνει θέμα και στον Ευαγγελατο κάποτε.

Προσέξτε,δεν υποκλεπτονται,δε χαρίζονται,αλλά πωλούνται,μιλάμε για διπλό άδικημα. Έχουν καταδικαστεί μερικοί για τέτοια αδικήματά,από τηλεπωλησεις και αλλά τέτοια,αλλά κλασσικά στο ελλαδισταν είναι λίγο φούμαρα αυτά.

Στις απάτες αυτές συμμετέχουν από μεγαλα σουπερμάρκετ και τις πιο γνωστές αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών ("έχετε καρτουλα έκπτωσης;δώστε στοιχεια να σας βγάλω" "έχετε γραφτεί να παίρνετε τις νεες μας προσφορές και εκπτώσεις;δώστε στοιχεία να σας γραψω") μέχρι γιατροί και όπου αλλού πάει ο νους σας.

Δε σας έχει κάνει ποτέ εντύπωση,ποσο στοχευμενο ειναι καμια φορά αυτό που θέλουν να σας πουλήσουν;

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Όταν δεν θέλεις να σε ενοχλούν στο κινητό , επειδή διαβάζεις, κοιμάσαι κτλ κτλ, τότε το βάζεις στο αθόρυβο ή το κλείνεις.

Φιλε μου εδω δεν με βρισκεις καθολου συμφωνο..επειδη εχεις σμαρτφοουν φανταζομαι γνωριζεις οτι δεν χτυπαει κλειστο..επισης εχει τυχει οπως λες να το χω στο αθορυβο,να μην χτυπαει το ξυπνητηρι λογω σκαλωματος και επειδη ακριβως το χω στο αθορυβο να με παιρνουν απο τη δουλεια και να μην το σηκωνω..

δεν ειναι λιγο μλκια!;

Ή μηπως να παω να αγορασω ξυπνητηρι με μπαταριουλες για να μην με ενοχλουν απο τις εταιριες τους;;

και ποσα αλλα παραδειγματα μπορω να σου αναφερω που επιβαλλεται να χεις ανοιχτο το κινητο για μια ωρα αναγκης ενω κοιμασαι.

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν διαφωνώ μαζί σου

αλλα απο τη στιγμή που θα έχεις ανοιχτό το κινητό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για την περίπτωση που θα χτυπήσει και θα σε διακόψει απο τον ύπνο.

Οπότε είναι άτοπο το να παραπονιέσαι γιατί σου χάλασε τον ύπνο.

[ f i l i p p o s ]

δεν διαφωνώ μαζί σου

αλλα απο τη στιγμή που θα έχεις ανοιχτό το κινητό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για την περίπτωση που θα χτυπήσει και θα σε διακόψει απο τον ύπνο.

Οπότε είναι άτοπο το να παραπονιέσαι γιατί σου χάλασε τον ύπνο.

Γιατί ίσως το αφήνει ο άνθρωπος ανοιχτό ώστε να μπορεί να τον ξυπνήσει ένας δικός του άνθρωπος εάν γίνει κάτι επείγον και όχι ο κάθε διαφημιστής;;;!!!

Είσαι λάθος. Εγώ λόγω της φύσης της δουλείας μου μπορεί να είμαι υποχρεωμένος να έχω το κινητό μου ανοιχτό 24/7, ώστε να είμαι διαθέσιμος 24/7 και να είναι στην κρίση αυτού που θα με έχει ανάγκη το αν θα με καλέσει 24/7. Οι προσφορατζήδες όμως χαλαρά θα με πάρουν ότι ώρα τους βολεύει, χωρίς να σκεφτούν αν ενοχλούν. Και είναι άλλο πράγμα να σε καλούνε σε περίπτωση ανάγκης και άλλο να σε ενοχλούνε άσκοπα.

Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω για να ξεμπερδεύω μια και καλή;

Edited by odontiatros1986

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

ειδα οτι στην βονταφον το Mobile Internet 3GB εχει 20,67 ευρω και μπορεις να το χρησιμοποιησεις δωρεαν και στο εξωτερικο. ειναι ετσι? την θεωρω καλη τιμη, και σκευομαι να το συνδιασω με ενα συμβολαιο unlimited 15, ετσι ωστε να εχω περιπου στα 35-40 ευρω παγιο. ξερετε αν ειναι εφικτο κατι τετοιο?

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=5661

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Δεν μπορεί να συνδυαστεί με Unlimited προγράμματα, σε αντίθεση με την Cosmote που το επιτρέπει. Μόνο με τα Οικονομικά μπορείς να το συνδυάσεις.

ειναι 100% αυτο? γιατι στο σαιτ δεν αναφερει κατι τετοιο....

"Απαραίτητη προϋπόθεση για εγγραφή στην υπηρεσία Mobile Internet είναι ο συνδρομητής να έχει ενεργό πρόγραμμα συμβολαίου με τη Vodafone και να έχει μία συμβατή συσκευή. "

στην cosmote ομως οι τιμες των ιδιων προγραματων ιντερνετ ειναι διπλασιες και δεν προσφερει και δωρεαν την χρηση του πακετου στο εξωτερικο..

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Στα Unlimited δεν μπορεί να προστεθεί οποιοδήποτε πακέτο mobile internet, επειδή υποτίθεται τό έχουν ενσωματωμένο.

τοτε δυστηχως νομιζω οτι δεν συμφερει γιατι τα οικονομικα προγραμματα δεν νομιζω οτι αξιζουν τα χρηματα τους... ισως στραφω στην cosmote λοιπον
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

οδοντογιατρε καπου ειχα δει στο αντροιντ νομιζω,να μην δεχεται κλησεις αγνωστες του καταλογου μας,...

τι λες?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Οταν με καλουν απο Ιωαννινα μου παραπονιουνται οτι ακουνε τη φωνη τους ξανα με αποτελεσμα η επικοινωνια μας να γινεται πολυ δυσκολη.

Το καλοκαιρι αλλαξα δικτυο και απο την wind ηρθα στη vodafone.

Οταν ημουν στην wind τετοιο προβλημα δεν ειχα.

Επισης πολλες φορες εχω κακη γραμμη με φυσημα θορυβο και διακοπες ενω το σημα μου ειναι πολυ καλο.

Το προβλημα αυτο το εχω συνηθως οταν επικοινωνω με το συγκεκριμενο τηλεφωνο στα Ιωννινα.

Εχω απευθυνθεί επανειλημμένως στην εταιρια χωρις αποτελεσμα.Μου εκαναν επανεκκινηση γραμμης ,αλλαξα καρτα σιμ και ρωταω ,μηπως εχει προβλημα η επικοινωνια με τα Ιωαννινα;Τι μπορει να φτεει.Α,ξεχασα να αναφερω οτι αλλαξα δυο κινητα μηπως ειχε προβλημα η συσκευη μου,και τελος ο συνδρομητης της vodafone με τον οποιο μιλαω συχνα δεν εχει προβλημα οταν μιλαει με αλλους.:wacko:

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Οταν με καλουν απο Ιωαννινα μου παραπονιουνται οτι ακουνε τη φωνη τους ξανα με αποτελεσμα η επικοινωνια μας να γινεται πολυ δυσκολη.

Το καλοκαιρι αλλαξα δικτυο και απο την wind ηρθα στη vodafone.

Οταν ημουν στην wind τετοιο προβλημα δεν ειχα.

Επισης πολλες φορες εχω κακη γραμμη με φυσημα θορυβο και διακοπες ενω το σημα μου ειναι πολυ καλο.

Το προβλημα αυτο το εχω συνηθως οταν επικοινωνω με το συγκεκριμενο τηλεφωνο στα Ιωννινα.

Εχω απευθυνθεί επανειλημμένως στην εταιρια χωρις αποτελεσμα.Μου εκαναν επανεκκινηση γραμμης ,αλλαξα καρτα σιμ και ρωταω ,μηπως εχει προβλημα η επικοινωνια με τα Ιωαννινα;Τι μπορει να φτεει.Α,ξεχασα να αναφερω οτι αλλαξα δυο κινητα μηπως ειχε προβλημα η συσκευη μου,και τελος ο συνδρομητης της vodafone με τον οποιο μιλαω συχνα δεν εχει προβλημα οταν μιλαει με αλλους.:wacko:

Ευχαριστω για τον χρονο σας

χαμηλωσε την ενταση του ακουστικου σου, επισης ελεξε να μιλησεις με καποια αλλη συσκευη

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Φτασαμε να μην ακουμε ο ενας τον αλλον και χωρις αποτελεσμα.Αλλη συσκευη εχω δοκιμασει

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned