soublaki-3 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Σε καποια καρτοκινητα που κανουν αιτηση φορητοτητας για να φυγουν τα καλουν και τους πρωτεινουν 5€ επι 12μηνες για να μεινουν. Αυτο δε σημαινει οτι το κανουν σε ολους! Κυριως το κανουν σε νουμερα τα οποια ειναι χρονια στο δικτυο! Εμένα σε συμβόλαιο της μισής ώρας μου κάναν προσφορά 50% έκπτωση παγίου...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Σε καποια καρτοκινητα που κανουν αιτηση φορητοτητας για να φυγουν τα καλουν και τους πρωτεινουν 5€ επι 12μηνες για να μεινουν. Αυτο δε σημαινει οτι το κανουν σε ολους! Κυριως το κανουν σε νουμερα τα οποια ειναι χρονια στο δικτυο! Καμία σχέση.Το κάνουν ακόμη και σε αριθμούς μιας ημέρας.Τώρα,με ποια κριτήρια γινεται,άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Καμία σχέση.Το κάνουν ακόμη και σε αριθμούς μιας ημέρας.Τώρα,με ποια κριτήρια γινεται,άγνωστο. Mου συνέβει κα εμένα κάτι αντίστοιχο.Εφερα (πριν κανένα μήνα) εναν αριθμό με φορητότητα και προθεμα 6946 στην voda,και μετα απο τηλεφωνική συνομιλία με το c.c μου έβαλαν χρόνο ομιλιας 5 ευρώ γιατι δεν είχε καθόλου αρχικό χρόνο.Χθές πρός μεγάλη μου εκπληξη μου έρχεται ενα sms απο το 1398 που με ενημέρωνε οτι με πιστωσανε με 5 ευρώ αεροχρόνο!Δηλαδή θα με πιστώνουν με 5 ευρώ για ενα ολόκληρο χρόνο? Edited August 13, 2011 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Καμία σχέση.Το κάνουν ακόμη και σε αριθμούς μιας ημέρας.Τώρα,με ποια κριτήρια γινεται,άγνωστο. Κατα 80% το εκαναν σε νουμερα που ειχαν χρονια στο δικτυο, και τωρα λεμε για ενα χρονο πισω. Τωρα δε νομιζω να το κανουν σε κανενα! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 παιδια το φλασσακι μου υπερθερμενεται...υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα? στο καρτοιντερνετ αμα φτασω 2GB χανω το ιντερνετ σωστα??για 15 μερες μιλαω το αλλο που θελω να ρωτησω ειναι αν η πολιτικη ορθης χρησης ειναι μια προσθεση σε mb του gprs και του 3G η κατι ξεχοριστο? αυτη η απορια μου λυθηκε...ειναι μια προσθεση και των 2 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Εχω αριθμο με προθεμα 698 και ηρθα με φορητοτητα στη vodafone πριν εναμιση μηνα,ειχα καλεσει πριν ενα μηνα το cc για να ρωτησω κατι και μετα απο 2 ωρες ειχα κληση με αποκρυψη απο voda που ηταν τεστ αξιολογησης για την εξυπηρετηση πελατων και μου καναν 2 ηχογραφημενες ερωτησεις,πρωτη ερωτηση:εαν εχω καλεσει την εξυπηρετηση πελ. τις τελευταιες μερες απαντηση: πληκτρο 1 Ναι πληκτρο 2 οχι και δευτερη ποσο ευχαριστημενος μεινατε απο την εξυπηρετηση πελ πληκτρολογηστε εναν αριθμο απο το 1 εως το 9, απαντηση 1 καθολου ευχαριστημενος εως 9 πολυ ευχαριστημενος,πατησα 9 και μετα απο 5 λεπτα μου ηρθε μηνυμα απο vodafone που εγραφε: πιστωση αεροχρονου 5€,μετα απο ενα μηνα ξαναηρθε το ιδιο μηνυμα,μου φαινεται ομως οτι πρεπει να κανεις καποια ανανεωση μεσα στο μηνα για να λαβεις τα 5€,δεν ειμαι σιγουρος ομως........ Εαν πληκτρολογουσα 1 στη δευτερη ερωτηση ισως να μη μου βαζανε τα λεφτα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Εαν πληκτρολογουσα 1 στη δευτερη ερωτηση ισως να μη μου βαζανε τα λεφτα :lol: Ίσως να σου τράβαγε κιόλας λεφτά... Να φανταστείς πως το cc της VOAFONE και HOL βγήκαν τα καλύτερα της χρονιάς! Σκέψου σε τί κατάσταση είναι τα άλλα ή πόσο "αντικειμενικές" είναι οι αξιολογήσεις αυτές! Ειδικά για το cc της HOL είχα πολλές άσχημες εμπειρίες. Και δεν ήταν μόνο δικές μου περιπτώσεις. Ειδικά σε αιτήσεις φορήτότητας (δεν έδιναν τον αριθμό βρόχου, χρέωσαν 70€ τέλη αποσύνδεσης ενώ είχε κλείσει χρόνο κτλ) Για τη VODAFONE δεν έχω άποψη. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Για τη VODAFONE δεν έχω άποψη. Σαν εταιρεία κινητής συγκριτικά με τις άλλες δύο, είναι καλύτερη. Οσον αφορά τη σταθερή και internet το καλύτερο το είχε μακράν η NetOne αλλά την έφαγε το κακό management - marketing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Αν δεν το βγάζεις στον ντάλα ήλιο όχι. Αν το δουλεύεις στος 40 βαθμούς και το χτυπάει ο ήλιος, μπορεί να μυρίσει καμμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Αν δεν το βγάζεις στον ντάλα ήλιο όχι. Αν το δουλεύεις στος 40 βαθμούς και το χτυπάει ο ήλιος, μπορεί να μυρίσει καμμένο. το δουλευω σε δροσια - ζεστη αλλα εδω εχει σκια και οταν το δουλευω στο σπιτι το ιδιο ειναι??? υπαρχει περιπτωση να παθει τιποτα..εννοω να καει και να χαλασει?? παιζει ποσες ωρες καθομαι?? αλλα αυτο ζεσταινεται αμεσως Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 13830 και ζητας να απενεργοποιηθει, μονο ετσι βγαινει Αλλα αμα το απενεργοποιησεις να κλησεις οποιαδηποτε περιαγωγη δεδομενων μεσω δικτυων κινητης τηλεφωνιας εχεις στο κινητο σου, και να αλλαξεις τα apn για να μην συνδεθει ποτε και χωρις το internet ολη την ημερα Θα πονεσεις με τις χρεωσεις :) Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Δεν έχω ακούσει να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Γενικώς, αν δεν το καις στο upload να ψήσεις τον πομπό του, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα και σε ζέστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Δεν έχω ακούσει να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Γενικώς, αν δεν το καις στο upload να ψήσεις τον πομπό του, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα και σε ζέστη. upload δεν κανω...δηλαδη μονο καμια φωτογραφια...download καμια μερα κανω αρκετο...αλλα ενταξει δεν εχω και προβλημα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wagelis Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 η πολύ απλά αγοράζεις ένα κινητό χωρίς internet των 30 ευρώ , όπως έκανα εγώ, και ησυχάζεις μια για πάντα . Ένας γνωστός μου έκανε κάτι άλλο , χρησιμοποιεί ένα voda live σε δίκτυο cosmote και ησύχασε και αυτός , γιατί και στην cosmote τα ίδια έγιναν με το 1 ευρώ τη μέρα . Παράθεση 1.Ote Vdsl 30/2.5 , draytek vdsl router on a Lan with a supermicro server with 7 clients (Nokia 920 -640 , includet). 2.Ipad mini 3. Lenovo Thinkpad Egde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Παιδιά γεια σας , Εχω το VMC K3565 μπορεί καποιος να με βοηθήσει πως κάνω update το λογισμικό που εχει μεσα ? Τα αρχεια τα βλεπω κανονικα και τα εχει σε μορφή CDFS . Παρότι δοκιμασα απο την διαχειριση δισκων αλλα και απο ιδιοτητες να τα σβησω δεν με αφηνει καν (απενεργοποιημενη η δυνατοτητα διαμορφωσης) Μπορείτε να με βοηθήσετε ? Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Παιδιά γεια σας , Εχω το VMC K3565 μπορεί καποιος να με βοηθήσει πως κάνω update το λογισμικό που εχει μεσα ? Τα αρχεια τα βλεπω κανονικα και τα εχει σε μορφή CDFS . Παρότι δοκιμασα απο την διαχειριση δισκων αλλα και απο ιδιοτητες να τα σβησω δεν με αφηνει καν (απενεργοποιημενη η δυνατοτητα διαμορφωσης) Μπορείτε να με βοηθήσετε ? Αν πρόκειται για το ZTE K3565-Z : http://3g-modem.wetpaint.com/page/ZTE+K3565-Z+%28Vodafone%29#fbid=IPeJs1dnVG1 ενώ αν πρόκειται για το Huawei K3565 : http://3g-modem.wetpaint.com/page/Huawei+E160+%28E160G%2C+E160E%2C+E160X%2C+K3565%29#fbid=IPeJs1dnVG1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 mythos_bt ευχαριστώ πολύ . Προκειται για το δευτερο το Huawei K3565 και απο οτι ειδα στο Link που μου εδωσες και απο οτι κατάλαβα το δικο μου ειναι το K3565-H which is a Huawei E160X (Rev.2 models carry the hardware ID "K3565", "Rev.2" is printed on the back of the device) Απο οτι κατάλαβα πρέπει να κατεβάσω το 11.609.10.00.00.B716 που ειναι το τελευταιο update αλλά πως θα επέμβω μεσα στο stick ώστε να γινει αναβάθμιση. Αν και οποτε εχεις χρόνο αν μπορέσεις να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω θα το εκτιμουσα. Ευχαριστώ Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 mythos_bt ευχαριστώ πολύ . Προκειται για το δευτερο το Huawei K3565 και απο οτι ειδα στο Link που μου εδωσες και απο οτι κατάλαβα το δικο μου ειναι το K3565-H which is a Huawei E160X (Rev.2 models carry the hardware ID "K3565", "Rev.2" is printed on the back of the device) Απο οτι κατάλαβα πρέπει να κατεβάσω το 11.609.10.00.00.B716 που ειναι το τελευταιο update αλλά πως θα επέμβω μεσα στο stick ώστε να γινει αναβάθμιση. Αν και οποτε εχεις χρόνο αν μπορέσεις να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω θα το εκτιμουσα. Ευχαριστώ Δέν χρειάζεται να επέμβεις μέσα στο stick, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να κλείσεις το πρόγραμμα της vodafone (αυτό που "τρέχει" μόλις συνδέσεις το stick) και με το stick συνδεδεμένο να "τρέξεις" το αρχείο που κατέβασες.Όταν τελειώσει η αναβάθμιση αποσύνδεσε το stick και κάνε uninstall το πρόγραμμα της vodafone.Την επόμενη φορά που θα συνδέσεις το stick θα εγκατασταθεί αυτόματα το πρόγραμμα mobile partner και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ . Το εκανα και μου γράφει το παρακάτω. (απο οτι καταλαβαινω κατι δεν παιζει σωστα με την συσκευη μου) "error code17 , the wireless terminal inserted is not E160 , update wizard cant continue" Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ . Το εκανα και μου γράφει το παρακάτω. (απο οτι καταλαβαινω κατι δεν παιζει σωστα με την συσκευη μου) "error code17 , the wireless terminal inserted is not E160 , update wizard cant continue" Βάλε το firmware update που θα βρεις στο ακόλουθο link (όχι το dashboard, το firmware update), αν και αυτο σου δώσει error τότε μάλλον έχεις το zte και θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες γι'αυτό το stick. http://www.dc-files.com/files/huawei/modems/K3565/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Δυστηχως και αυτο μου δινει error. Να μην σε κουράζω θα κάτσω να μελετήσω το αλλο link για να καταλαβω την διαδικασία και θα προσπαθησω να το κανω. Σε ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σου και την βοήθεια σου πάντως :D:D Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Εχω μια 'παλια' -αλλα ενεργη- sim prepaid της vodafone, που χρεωνει 4 ευρω το mb εντος ελλαδας, και περιπου 8 ευρω για περιαγωγη σε χωρες της ευρωπης. Ναι, 8 ευρω το mb! Αραγε αυτη δεν θα μπορουσα να την 'ενταξω' σε καποιο αναλογο 'προγραμμα' στυλ passport? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Εχω μια 'παλια' -αλλα ενεργη- sim prepaid της vodafone, που χρεωνει 4 ευρω το mb εντος ελλαδας, και περιπου 8 ευρω για περιαγωγη σε χωρες της ευρωπης. Ναι, 8 ευρω το mb! Αραγε αυτη δεν θα μπορουσα να την 'ενταξω' σε καποιο αναλογο 'προγραμμα' στυλ passport? vodafone Ιταλίας έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 vodafone Ιταλίας έχεις; Οχι, απο vodafone ελλαδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Οχι, απο vodafone ελλαδας. Καλά θα ήταν να είχε και η vodafone Ελλάδας κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts