mcde Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Πρώτον, όταν γράφεις τη γνώμη σου, μπορείς να το κάνεις χωρίς να χρησιμοποιείς τέτοιο λεξιλόγιο που απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Δεύτερον, η διαφήμιση έχει σταματήσει να προβάλεται καιρό τώρα και με το θέμα δεν ασχολείται κανείς πλέον. Δεν χρειάζεται να ανάβουμε φωτιές και το να απαντάς σε post που έγινε πριν 3 μήνες πραγματικά δεν βοηθάει. Το topic κλειδώνεται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 μια μικρη πτωση θα κανει οπως εκανε και το 3αρι. 300-350€ μεταχειρισμενο κινητο πανω απο ενα χρονο μονο αν ειναι apple. μακαρι να γνωριζαμε και σε τι τιμη θα ερθει το καινουργιο οταν θα ερθει. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια λογική εξήγηση γιατί κατάργησαν το unlimited ? Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipapadi Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι έκανε conflict με κάποια άλλη εφαρμογή και δε το άφηνε να ανοίξει. Πιο συγκεκριμένα έφταιγε το SAMSUNG Kies απενεργοποιώντας όλες τις διεργασίες του SAMSUNG Kies από το task manager, το πρόγραμμα της VODAFONE δούλεψε μία χαρά. Πως το ανακάλυψες αυτό βρε θηρίο! Μπράβο! Μισή ώρα στο τηλέφωνο με την τεχνική υποστήριξη, με δυο άτομα και δεν το ξέρει κανείς αυτό. Πράγματι σκοτώνοντας τα δυο processes του Kies η εφαρμογή της Vodafone λειτουργεί κανονικά. Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Πως το ανακάλυψες αυτό βρε θηρίο! Μπράβο! Μισή ώρα στο τηλέφωνο με την τεχνική υποστήριξη, με δυο άτομα και δεν το ξέρει κανείς αυτό. Πράγματι σκοτώνοντας τα δυο processes του Kies η εφαρμογή της Vodafone λειτουργεί κανονικά. Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα! Βασικά το είχα υποψιαστεί οτί φταίει το Kies γιατί δεν είχα εγκαταστήσει και πολλά προγράμματα από τη τελευταία φορά που λειτουργούσε σωστά, αλλά μου το επιβεβαίωσε και άτομο από τη τεχνική υποστήριξη της Vodafone. Τελικά είναι που θα πέσεις αλλιώς την έκατσες. Επίσης αν δε θέλεις κάθε φορά να κλείνεις τα processes του Kies μπορείς να τα απενεργοποιήσεις απο το να ξεκινάνε στην εκκίνηση των Windows, εκτελώντας την εντολή "msconfig" στα Windows. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ωραία πάλι έβγαλε προσφορα βλέπω για τα καρτοκινητά με 3 euro 120MB και οι μ~!@#$%ς που έχουν συμβόλαιο δίνουν 5 euro για τα 100MB. Δεν πειράζει αύριο που θα με πάρεις τηλέφωνο επειδή κάνω διακοπή στα δυο νούμερα αυτό θα σου πω. Σου εύχομαι αγαπητή vodafone τα 2 νούμερα να γίνουν 200.000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 και το μαυρο το πουλαει 672? γτ νομιζα μονο το λευκο το εδινε η βοντα 672 Για να φαίνεται πως κάνει καλύτερη προσφορά στα συμβόλαια της... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 το θενα ειναι ποσο το κανει. αν η cosmote μου το δινει 500 με παγιο και η vodafone παλι 500 δεν με νοιαζει αν στην voda η προσφορα της ειναι 13 ευρο παραπανω. μηπως χαλασε καμια συμφωναι με την apple τωρα που το πηρε η wind και το αγοραζει ακριβοτερα η vodafone??? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καλησπερα! Εχω μια συνδεση mobile broadband στα 10gb. Μπαινω δια μεσω samsung galaxy tab, που "φορα" την αντιστοιχη sim. Το θεμα μου ειναι το εξης: Θελω να βαλω τη sim αυτη σ ενα usb adaptor ωστε να βαλω το internet στο netbook. Η vodafone μου ειπε ομως να προμηθευτω usb απο αυτους, κ βρε παιδια εχουν κατι τρελες τιμες 50-60 ευρω. Εαν βρω φτηνοτερο στην αγορα τετοιο usb, να το παρω? Η δε θα δουλευει η καρτα της vodafone εκει? Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Το mifi που δίνει η voda στα 80 ευρω είναι locked στη voda η μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες χώρες και άλλες εταιρείες περνώντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις ? Sent from my A70S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Καλησπερα! Εχω μια συνδεση mobile broadband στα 10gb. Μπαινω δια μεσω samsung galaxy tab, που "φορα" την αντιστοιχη sim. Το θεμα μου ειναι το εξης: Θελω να βαλω τη sim αυτη σ ενα usb adaptor ωστε να βαλω το internet στο netbook. Η vodafone μου ειπε ομως να προμηθευτω usb απο αυτους, κ βρε παιδια εχουν κατι τρελες τιμες 50-60 ευρω. Εαν βρω φτηνοτερο στην αγορα τετοιο usb, να το παρω? Η δε θα δουλευει η καρτα της vodafone εκει? Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Μονο αν ειναι κλειδωμενο δεν θα δουλευει η καρτα της vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλησπερα! Εχω μια συνδεση mobile broadband στα 10gb. Μπαινω δια μεσω samsung galaxy tab, που "φορα" την αντιστοιχη sim. Το θεμα μου ειναι το εξης: Θελω να βαλω τη sim αυτη σ ενα usb adaptor ωστε να βαλω το internet στο netbook. Η vodafone μου ειπε ομως να προμηθευτω usb απο αυτους, κ βρε παιδια εχουν κατι τρελες τιμες 50-60 ευρω. Εαν βρω φτηνοτερο στην αγορα τετοιο usb, να το παρω? Η δε θα δουλευει η καρτα της vodafone εκει? Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις hotspot δυνατότητες του Tab ? Τι να το κάνεις το usb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Το mifi που δίνει η voda στα 80 ευρω είναι locked στη voda η μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες χώρες και άλλες εταιρείες περνώντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις ? Sent from my A70S using Tapatalk Τελευταία φορά που το τσέκαρα ήταν ξεκλείδωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις hotspot δυνατότητες του Tab ? Τι να το κάνεις το usb ? Γιατι την Τεταρτη κιολας, εχω κανονισει την πωληση του galaxy tab! :) Γι αυτο ρωτησα για adaptor :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 το θενα ειναι ποσο το κανει. αν η cosmote μου το δινει 500 με παγιο και η vodafone παλι 500 δεν με νοιαζει αν στην voda η προσφορα της ειναι 13 ευρο παραπανω. μηπως χαλασε καμια συμφωναι με την apple τωρα που το πηρε η wind και το αγοραζει ακριβοτερα η vodafone??? Ποιος ξέρει τι παίζει ... πάντως για την ερώτηση στο πόσο θα κάνει το καινούργιο... ε αν δούμε λίγο και την ιστορία θα είναι πάνω από 700 ευρό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tierney Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Γεια χαρά, μου ήρθε sms ότι έχω φτάσει στο 80% του ορίου ορθης χρήσης. Και ρωτάω, ο χρόνος αυτός μετράει από την αρχή του μήνα, ή από τότε που εκδόθηκε ο τελευταίος λογαριασμός; Edited May 29, 2011 by tierney Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Αν μιλάμε για χρήση internet, από την πρώτη ημέρα του μήνα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tierney Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 όχι, για χρόνο ομιλίας λέω... προς αριθμους vodafone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 πολλα ακουγονται. και για μειωση της τιμης εχει ακουστει αλλα προσωπικα το βλεπω απιθανο Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ας βγει με το καλό... αν και δεν νομίζω και εγώ να μας χαρίσουν ευρό! Ελπίζω να μην είναι 4S μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Η χειρότερη εταιρία που υπάρχει το μόνο καλό που έχει είναι το σήμα έχω Vodafone αιδώ και τέσσερα χρόνια σύνδεση δηλαδή και θα φύγω από πελάτης είναι πραγματική εκμετάλλευση. Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Η χειρότερη εταιρία που υπάρχει το μόνο καλό που έχει είναι το σήμα έχω Vodafone αιδώ και τέσσερα χρόνια σύνδεση δηλαδή και θα φύγω από πελάτης είναι πραγματική εκμετάλλευση. Πολύ σωστά ενώ στον Cote που κάνεις 13 κλήσεις με Whats up για να καταφέρεις να επικοινωνήσεις είναι μια χαρά και βεβαίως δεν υπάρχει καμία υποψία για εκμετάλλευση...απλά πρέπει να έχεις μαζί σου και αριθμό απο άλλο πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Χαχαχαχα! Ταυτόχρονα μέσα στο θέμα της κοσμοτέ κλαίγονται και χτυπιούνται για το σήμα. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Παραδέχονται ότι η Voda έχει καλύτερο σήμα & ταχύτητες (σύμφωνα και με τις τελευταίες μετρήσεις ανεξάρτητου φορέα) αλλά μετά τη κατακρίνουν θέλοντας να πάνε σε πάροχο που δε προσφέρει ποιότητα επικοινωνίας (βλ. Whats up) Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Βέβαια ώς Ελληνες είμαστε τσίπιδες & ταληροφονιάδες εκεί που δεν πρέπει πάντα...αγοράζουμε BMW M3 και βάζουμε λάδια για παπάκι με 3 ευρώ/λίτρο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts