Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντελώς απαράδεκτο. Η υπηρεσία δεν είναι απλά άχρηστη, είναι σαν να μην υπάρχει, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν τα αστέρια στη vodafone; Όσοι δεν κλείνουν το τηλέφωνο όταν ακούν το "Η κλήση σας προωθείται" αφήνουν μήνυμα στον τηλεφωνητή. Τόσο καιρό περιμέναμε για αυτή την υπηρεσία και τώρα δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (25 Ιούν. 2004 , 14:24)

άντε για να δούμε... και μου είχε έρθει ένα μήνυμα από vodafone.com αλλά το έσβησα πριν το διαβάσω προσπαθώντας να συμμαζέψω λίγο το mailbox μου... Surfer το μήνυμα αυτό σου ήρθε από το vodafone news που έχει στο http://www.vodafone.com?

OXI... καμία σχέση! Σε αυτό το VF news απ' ότι βλέπω βρίσκεις μόνο δελτία τύπου... τπτ άλλο! :o

Η νέα αυτή υπηρεσία δίνεται μέσω του τηλεφωνητή, γι' αυτό και δεν είναι εφικτό να παρέχεται με το που ακούγεται το μήνυμα του δικτύου "Η κλήση σας προωθείται", ή χωρίς κάποιος να έχει τον τηλεφωνητή ενεργό. Όσο για το αν ο άλλος (ο καλών) θα ειδοποιηθεί ή όχι για το πότε ανοίξαμε το τηλέφωνό μας, αυτό εξαρτάται από μας κι αν έχουμε ενεργή ή όχι τη δυνατότητα που μας δίνεται. Όλα πάντως μπορούν να ρυθμιστούν από το μενού του τηλεφωνητή, στις βασικές επιλογές.
When you have nothing important to say... then it's always a good idea to shut up and listen to those who have.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pafan (28 Ιούν. 2004 , 11:38)

Η νέα αυτή υπηρεσία δίνεται μέσω του τηλεφωνητή, γι' αυτό και δεν είναι εφικτό να παρέχεται με το που ακούγεται το μήνυμα του δικτύου "Η κλήση σας προωθείται", ή χωρίς κάποιος να έχει τον τηλεφωνητή ενεργό. Όσο για το αν ο άλλος (ο καλών) θα ειδοποιηθεί ή όχι για το πότε ανοίξαμε το τηλέφωνό μας, αυτό εξαρτάται από μας κι αν έχουμε ενεργή ή όχι τη δυνατότητα που μας δίνεται. Όλα πάντως μπορούν να ρυθμιστούν από το μενού του τηλεφωνητή, στις βασικές επιλογές.

Αν ενεργοποιήσουμε την άμεση εκτροπή κλήσεων προς τον τηλεφωνητή... ακούγεται το μήνυμα "η κλήση σας προωθείται"??? :confused:

Στα καρτοκινητα ναι, ακουγεται. Στις συνδεσεις οχι, παει καυτευθειαν στον τηλεφωνητη με αποτελεσμα ο αλλος να χρεωθει. Αλλα πανω κατω ειναι το ιδιο. Αφου θα παρεις που θα παρεις για να ακουσεις το μηνυμα, θα ακουσεις αναγκαστικα και απο ποιον ηταν.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Παραθέτω εδώ την απάντηση που μου ήρθε από την Vodafone σε ερώτημά μου σχετικά με το θέμα. Φαίνεται ότι θα το διορθώσουν!

σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε

για την αναφορά σας στο συγκεκριμένο σημείο της διαφοροποίησης της υπηρεσίας . Σας ενημερώνουμε ότι θα δρομολογηθεί η διαδικασία της τεχνικής επανασχεδίασης της υπηρεσίας με σκοπό να λειτουργεί η ειδοποίηση των κλήσεων στην αρχή της κλήσης. Την παρούσα στιγμή δεν είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τον χρονικό προσδιορισμό της ολοκλήρωσης των απαιτούμενων ενεργειών και την διάθεση της υπηρεσίας με τον νέο τρόπο.

Σημειώστε παρακαλώ ότι οι παρατηρήσεις,προτάσεις και τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα και αναλόγως

του θέματος προωθούνται στα αρμόδια τμήματα.

Παρακαλούμε μην διστάσετε αν έχετε κάποια

άλλη ερώτηση ή απορία.

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gmmour (28 Ιούν. 2004 , 15:59)

Παραθέτω εδώ την απάντηση που μου ήρθε από την Vodafone σε ερώτημά μου σχετικά με το θέμα. Φαίνεται ότι θα το διορθώσουν!

σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε

για την αναφορά σας στο συγκεκριμένο σημείο της διαφοροποίησης της υπηρεσίας . Σας ενημερώνουμε ότι θα δρομολογηθεί η διαδικασία της τεχνικής επανασχεδίασης της υπηρεσίας με σκοπό να λειτουργεί η ειδοποίηση των κλήσεων στην αρχή της κλήσης. Την παρούσα στιγμή δεν είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τον χρονικό προσδιορισμό της ολοκλήρωσης των απαιτούμενων ενεργειών και την διάθεση της υπηρεσίας με τον νέο τρόπο.

Σημειώστε παρακαλώ ότι οι παρατηρήσεις,προτάσεις και τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα και αναλόγως

του θέματος προωθούνται στα αρμόδια τμήματα.

Παρακαλούμε μην διστάσετε αν έχετε κάποια

άλλη ερώτηση ή απορία.

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Αυτή είναι εταιρία... "ΑΚΟΥΕΙ" τους συνδρομητές της! ;)

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν το σκέφτηκαν εξ αρχής... και επανασχεδιάζουν -τελευταία στιγμή- το service! ΔΕ χρειάζεται να έχεις και PHD για να το σκεφτείς! Τεσπα... κάλλιο αργά, ΠΑΡΑ ποτέ! :alien:

Δεν είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τον χρονικό προσδιορισμό της ολοκλήρωσης των απαιτούμενων ενεργειών και την διάθεση της υπηρεσίας με τον νέο τρόπο...

Να υπολογίζεις ... μετά τους Ολυμπιακούς... ΔΕ νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχουν χρόνο! :confused: :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pafan (28 Ιούν. 2004 , 13:38)

έχω την εντύπωση πως σε cosmote, q η ανάλογη υπήρεσια δουλεύει από το "η κλήση σας προωθείται"... όποτε δεν είναι τεχνικώς τουλάχιστον ανέφικτο...

Μια αλλαγή στο conf file του service ειναι και λιγο edit καποια επιμερους αρχεια της υπηρεσιας θελει. Σιγα μην την φτιαχνουν μονοι τους... Ας ειναι καλα οι αντιστοιχοι μηχανικοι των κεντρων.. :-P

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Giati sta katastimata liga akoume?Pragmatika den pistevo na iparxei ipallilos pou den thelei na voithisei.Skefteite ligo kai tis theseis tous(ton ipallilon)exoun na kanoun me poli kosmo,o opoios isos na thele kai seminaria kapoia stigmi,ena vouno me aitimata kai antiriseis kai molatafta na ta akouei kai apo ton eksorgismeno pelati pou koimithike strava i kai katholou!Prospatheis na eksigiseis kai na enimeroseis alla o kosmos den akouei kai den sevete kai tipota.

Mipos telika to thema einai koinoniko fenomeno kai pano apo ola psixologiko????? :rolleyes:

smoke 2 joints...

To thema einai oti polles fores klegomaste gia tin anamoni.

Oxi bebaia oti den exoume dikio. Exoume kai paraexoume.

Alla skefteite oti yparxoun polloi anwmaloi kai polla pitsirikia pou einai oli mera me to kinito sto xeri kai pernoun ta CC 100 kliseis tin imera eite to kleinoun eite brizoun me apotelesma na fortonoun kai polles fores na mlpokaroun ta kentra.

Einai mia lisi... An einai na tous pernw kai na min perimenw 2 wres stin anamoni xalali ta 10 cents.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Panagioths (29 Ιούν. 2004 , 11:59)

Μια αλλαγή στο conf file του service ειναι και λιγο edit καποια επιμερους αρχεια της υπηρεσιας θελει. Σιγα μην την φτιαχνουν μονοι τους... Ας ειναι καλα οι αντιστοιχοι μηχανικοι των κεντρων.. :-P

Με εντυπωσιάζει η ευκολία με την οποία έλυσες το πρόβλημα ....

ZHTEITAI ΜΠΛΟΥΖΑ VODAFONE ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ. ΠΛΗΡΩΝΩ 20€ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ.
Βιομηχανία Υποταγής Συνειδήσεων - Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Πλακα κανεις; Τσαμπα τις εδιναν.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Πήγα σήμερα στην vodafone και δεν μου έδιναν. Πήρα το customer care, το business care και πάλι τίποτα. Πρέπει να αγοράσω λέει συσκευή. Ξέρεις κάπου να μπορώ να την βρω?

:cry: μα γιατί να την πληρώσεις όταν την δίνουν δωρεάν! Εξάλου σκέψου και το άλλο! Γιατί να πάρεις την μπλούζα της vodafone και να μην αγοράσεις την "γνήσια" η οποία παρεπιμπτόντος είναι σε έλλειψη!! :cry: :cry:

Έχω ψάξει όλο το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! :wacko: :cry: :devil: :angry: :stupid:

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 ( 3 Ιούλ. 2004 , 00:45)

Έχω ψάξει όλο το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!! :wacko: :cry: :devil: :angry: :stupid:

Aν και off topic.. μολις προχθες αν θυμαμαι καλα υπηρχαν μερικες στον Περβολαρακη στο μαγαζι της Καλοκαιρινου. Αν δεν εχεις περασει, ρωτησε και ισως να εισαι τυχερος.

τη μόνη μπλούζα που βρήκα από vodafone shop είναι μια κόκκινη. Της εθνικής δεν υπάρχει ούτε για δείγμα :( Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον σας...κλαψ ωστόσο

den to katalaba?? pigeneis se ena voda shop kai tous les na sou dosoun mia mplouza kai sou dinoun ?? kalo kai afto.. e na pao na paro :p

BaCkOs AE (R) No Rights Reserved

Electrical Engineer T.E.

η αλήθεια είναι ότι πήγα σε κατάστημα που δουλεύει μια γνωστή μου...στα άλλα καταστήματα που δεν ήξερα κανένα, δεν μου την έδιναν...ισχύει λοιπόν κι εδώ το "δόντι" (bluetooth άραγε?) για να κάνεις τη δουλειά σου

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned