Jump to content

maniaths

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by maniaths

  1. Αν είστε από εκείνους που διατηρούν αρχεία από προηγούμενες δουλειές κλειδωμένα μέσα σε κάποιο φορητό σκληρό δίσκο, τότε η Rocstor, έχει κάτι για σας. Η εταιρεία ανήγγειλε στην CES 2012 το λανσάρισμα του Amphibious, ενός σκληρού δίσκου ικανού για κρυπτογράφηση σε πραγματικό χρόνο και με δύο επίπεδα ελέγχου ταυτότητας, ενός μέσω Smart Card και ενός μέσω εισαγωγής κωδικού στο keypad. Μιλάμε δηλαδή για πραγματική ασφάλεια! Ενσωματώνοντας έναν σκληρό δίσκο SATA (μέχρι 1TB) ή έναν SSD, η συσκευή συνδέεται μέσω USB 2.0 ή Firewire 800 και προστατεύει τα δεδομένα με ένα κλειδί ασφαλείας AES-256 bit, καθώς και ένα FIPS 140-2 validated crypto module. Όσον αφορά την αντοχή, το μέγεθος τσέπης Amphibious, περικλείεται από μία θήκη κράματος αλουμινίου υψηλής ποιότητας. http://www.vivanews.gr/article.php?id=2439
  2. Μια ερωτηση,πως μπορω να ενεργοποιησω το shake control?
  3. Μια ερωτηση και εγω.Ενω εχω εγκαταστησει κανονικα το software που χρειαζεται για να κανω update στο κινητο μου συμβαινει το εξης.Επιλεγω γλωσσα κανονικα και μολις μου βγαζει την επιλογη για ΕΝΑΡΞΗ ή ΕΞΟΔΟΣ,παταω ΕΝΑΡΞΗ και ενω περιμενω καποια λεπτα δεν ξεκιναει η αναβαθμιση και μενω στην ιδια εικονα.
  4. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ERICSSON.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΑΝΩΤΕΡΟ.
  5. :w00t: ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ Κ750i ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΤΟΣ 10/07/2005 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 6/9 ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ JOISTIC!!!!!!!!ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 29/9 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 30/9 ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!! ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!!
  6. Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω το Κ750 απο τις 6 ιουλιου.Επιτρεπεται μια συσκευη οπως το Κ750 αυτη την στιγμη που μιλαμε να ειναι στην ERICSSON επειδη κολαει το JOISTIC?
  7. παρακαλω οπως διαγραψετε το παρον μυνημα.ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...