Jump to content

Περί... Vodafone γενικά

President
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα σύνδεση πρίν 6-7 μήνες σε κάποιο κατάστημα Germanos και μου είπαν οτι η vodafone ήταν η μόνη εταιρία που δεν είχε πάγιο τέλος κλήσης 30 δευτερόλεπτα και γιαυτό την προτίμησα. Εχθές μπήκα και έψαχνα λίγο το site της εταιρίας και είδα οτι το έχουν κάνει κι αυτοί. Οταν τους πήρα τηλέφωνο μου απάντησαν οτι αυτό ισχύει απο το 2001 !!!

Ο Germanos λέει οτι το έκαναν πρόσφατα. Τι γίνεται ρε παιδια? Ποιός με δουλεύει? Δηλαδή να μην λαμβάνω υπόψην μου το χρονόμετρο των κλήσεων πλέον?

Καλα ο Γερμανος για να πουλησει μπορει να πει οτι θελει... Γενικα οι πιο πολλοι εργαζομενοι του Γερμανου ειναι ασχετοι και ελεινοι στην δουλεια τους. Και οντως παγιο τελος κλησης ειχε πολυυυ καιρο πριν απο οταν εκανες την συνδεση σου εσυ.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (17 Μάι. 2004 , 14:52)

oxi PAGIO!!

ELAXISTO XRONO XRHSHS exei ta 30" ...

kai oxi apo to 2001 alla apo ton Ianouario!!!

Και πριν είχε το 20"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (17 Μάι. 2004 , 14:52)

oxi PAGIO!!

ELAXISTO XRONO XRHSHS exei ta 30" ...

kai oxi apo to 2001 alla apo ton Ianouario!!!

Ποιον Ιανουάριο;;; Νομίζω ότι από τότε που έβγαλε τα "καινούρια" προγραμματα χρήσης - εδώ και 2 χρόνια αν δεν κάνω λαθος - υπήρχε ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης των 30''!!!

Q σου λεβέντη μου!!!

μαλλον οι καλοι κυριοι του Γερμανου εχουν μπερδεψει τα μπουτια τους.Μονο η Q ειναι χωρις παγιο τελος κλησης.Ολοι οι αλλοι απατεωνες τα παιρνουν κανονικα.Αλλα φαινετε πως ο Γερμανος παιρνει καλυτερες μιζες απο Βοντα και για αυτο λεει κατι τετοια.Ειναι βεβαια και ασχετοι οι ανθρωποι αλλα ετσι ειναι αυτα

Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας. Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω, εάν ξέρει κανεις, ποιο δίκτυο να επίλεξω σε αυτές τις χώρες;;; Πιο συγκεκριμένα θα κινούμαι μεταξύ Στρασβούργου και Φραγκφούρτης.

Ποιο δίκτυο έχει καλύτερες τιμές και κάλυψη;;;

Πως λεγόταν η γερμανική Vodafone πριν γίνει Vodafone; Ή μήπως ήταν από την αρχή της Vodafone; Ρωτάω σε περίπτωση που θέλω να την επιλέξω και έχω μη ενημερωμένη κάρτα sim, να ξέρω το παλιό της όνομα. Για παράδειγμα εάν έρθει εδώ ένας ξένος και έχει παλιά κάρτα sim, θα βρει Panafon κι όχι Vodafone, όπως και Telestet κι όχι ΤΙΜ...

Q σου λεβέντη μου!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xrhstos (17 Μάι. 2004 , 15:25)

Την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας. Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω, εάν ξέρει κανεις, ποιο δίκτυο να επίλεξω σε αυτές τις χώρες;;; Πιο συγκεκριμένα θα κινούμαι μεταξύ Στρασβούργου και Φραγκφούρτης.

Ποιο δίκτυο έχει καλύτερες τιμές και κάλυψη;;;

Πως λεγόταν η γερμανική Vodafone πριν γίνει Vodafone; Ή μήπως ήταν από την αρχή της Vodafone; Ρωτάω σε περίπτωση που θέλω να την επιλέξω και έχω μη ενημερωμένη κάρτα sim, να ξέρω το παλιό της όνομα. Για παράδειγμα εάν έρθει εδώ ένας ξένος και έχει παλιά κάρτα sim, θα βρει Panafon κι όχι Vodafone, όπως και Telestet κι όχι ΤΙΜ...

Πάρε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ρώτα τις χρεώσεις για περιαγωγή στην Γαλλία και την Γερμανία. Μετά σύγκρινε τις χρεώσεις που θα σου πουν και διάλεξε σε κάθε χώρα το δίκτυο που σε συμφέρει :)

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αν πάρει το δίκτυο θα του πούνε να επιλέξει τη Vodafone όπου και να πάει.. Εμένα πάντως μου είπανε για Γαλλία που ήμουν πρόσφατα να επιλέξω SFR (Η νυν Vodafone τους)... Δεν είχε τρομακτικές διαφορές στη τιμή πάντως και το καλό ήταν πως η SFR έπιανε παντού σε σχέση με τις άλλες 2 διαθέσιμες.
:X

Το πάγιο τέλος κλήσης είναι κάτι διαφορετικό από την ελάχιστη χρεώση των 30" που υπάρχει τώρα. Παλιότερα που υπήρχε πάγιο τέλος κλήσης, πλήρωνες ένα ποσόν με το που απαντούσε στο τηλεφώνημα ο καλούμενος επιπλέον της χρονοχρέωσης που ούτως ή άλλως υπήρχε. Με την ελάχιστη χρέωση των 30" (παλιότερα ήταν 20") απλά χρεώνεσαι το ποσό που αντιστοιχεί στα 30" από την αρχή της κλήσης και ουσιαστικά η χρονοχρέωση λειτουργεί μετά από αυτό το χρονικό διάστημα.

Wirelessly posted (Nokia 3510i: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Tha epilekseis SFR @ France kai D2 @ Germany! Min ksexaseis oti isxuei kai to GPRS Roaming, toso stin D2 oso kai stin SFR! To kalitero sima kai FULL Roaming stis xores pou tha taksidepseis. Roaming Tariffs? Rota sto 13830. Kalo taksidi, Kali diaskedasi & na min ksexnas oti milame me Voda, opou & an eimaste stin Europi! :wacko: :p :p

στον γερμανό εχω ακούσει τα πιο τρελά και κουφά πραγματα!!!

το να σου το είπαν οτι η voda δεν έχει παγιο κλήσης δεν το θεωρώ παράλογο με τόσο άσχετοι που είναι...

πιστεύω οτι αυτός που στο είπε δεν θα ήξερέ τι είναι το πάγιο τέλος κλήσης και απλά έπρεπε να προωθήσει την voda και για αυτό στο είπε..

Χαλαρά... :lol:

Επειδή τα νταβατζιλίκια δεν μου αρέσουν, μάλλον θα επιστρέψω στην αγαπημένη μου Q. Αυτό που με προβληματίζει μόνο είναι οτι πρέπει να αλλάξω ξανά αριθμό. Ξέρετε αν ισχύει η ενιαία αριθμοδότηση ια την Q-card ή μόνο για συμβόλαια?

μπόρεις να πας με φορητότητα διατήρωντας τον αριθμό σου... 19Ε είναι και πρέπει να έχει λήξει η σύνδεση σου στην βόντα...

Κατ' αρχήν πολύ καλό και με ικανοποιητικές ταχύτητες (μέση ταχύτητα download 5-6 Κb/sec).

Στα αρνητικά το πάγιο (34€ με ΦΠΑ) για 40ΜΒ.

Αντιμετωπίζω ένα πρακτικό πρόβλημα. Οταν συνδέομαι στο internet ακούγεται συνέχεια ένας ήχος από τα μεγάφωνα του φορητού. Είναι ο ήχος που ακούγεται όταν ένα κινητό βρεθεί κοντά σε μικρόφωνο ή μεγάφωνο.

Τι θα μπορούσα να κάνω ;

Έχω έναν υπολογιστή Compaq presario.

Δοκίμασα την κάρτα σε έναν άλλο υπολογιστή (Packard Bell) και εκεί δεν ακούγεται απολύτως τίποτα.

pira simera tilefwno tin vodafone kai tous ipa oti thelw na kanw fragi se ena mono noumero kai diamartirithika edona ma ine dinaton na lene oti den iparxei o tropos na ginei kati tetio? kai kata ta alla vodafone live kai teties vlakies xeroune na kanoune ta alla sta @@ tous den ginete na kanw fragi se ola ta noumera de to thelw eleooooooooooooossssssssss xerete an kai se alles xwres den ginete afto?
mobile fan user

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgehh (17 Μάι. 2004 , 23:14)

pira simera tilefwno tin vodafone kai tous ipa oti thelw na kanw fragi se ena mono noumero kai diamartirithika edona ma ine dinaton na lene oti den iparxei o tropos na ginei kati tetio? kai kata ta alla vodafone live kai teties vlakies xeroune na kanoune ta alla sta @@ tous den ginete na kanw fragi se ola ta noumera de to thelw eleooooooooooooossssssssss xerete an kai se alles xwres den ginete afto?

Πριν αρχίσεις να τα χώνεις στη Vodafone, καλό θα ήταν να αναρωτηθείς αν αυτό που ζητάς γίνεται. Σε πληροφορώ ότι επιλεκτική φραγή κλήσεων δεν γίνεται σε καμία εταιρία κινητής και δεν πρόκειται για κάποια υπηρεσία που δεν προσφέρει η Vodafone. Φραγή εισερχομένων κλήσεων γίνεται αλλά μόνο σε όλες τις κλήσεις, όχι επιλεκτικά.

Κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να γίνει μέσω δικτύου. Όσοι βέβαια έχουν smartphones υπάρχει τρόπος για κάποιου είδους φραγής σε συγκεκριμένους αριθμούς χρησιμοποιώντας την εφαρμογή blacklist. ;)

Τεχνικα γινεται αλλα δεν υπαρχει σε κανενα interface και σε κανενα 'control panel' κανενος cs κανενος operator. Πρεπει να κανουν το πειραξουν το configiration file του συγκεκριμενου αριθμου και δεν νομιζω πως κανενας αναλαμβανει την ευθυνη της χειροκινητης επεμβασης αυτης αλλα ενδεχομενως απαγορευεται απο την εσωτερικη πολιτικη των admin της εταιριας κατι τετοιο. Και καλα κανουν εδω που τα λεμε.

Συνεπως αν κατηγορεις αμεσα την Βονταφον επειδη δεν το κανει αυτο τοτε νομιζω πως εισαι λιγο αδικος.. Εμμεσα βεβαια εχεις δικιο γιατι σου χρειαζεται κατι τετοιο αλλα αν δεν δινεται σαν δυνατοτητα απο κανενα δικτυο παγκοσμοιως τοτε δικαιολογουντε αυτοι σαν εταιρια. Μια λυση ειναι αυτη που προτεινουν τα παιδια πιο πανω παντως..

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Mporeis epishs na ftiakseis mia omada xrhstwn sto katalogo sou gia tous aneputhimitous kai na epilekseis na mhn xtupaei kan auth h omada ;)
Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+

• The title was changed to Περί... Vodafone γενικά
  • The title was changed to wrong
  • The topic was pinned