Enema Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Οχι δεν εβαλαν. Τα μονα που εχω δει της Qtek ειναι το 2020 και το 9090. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Κυκλοφόρησε το πακέτο ελληνικοποίησης για το rom με τα Windows Mobile 5! δουλεύει θαυμάσια! μπορείτε να το κατεβάσετε από το: http://opencodesolutions.com/~ronswens/langpacks.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 ok Nikola mpravo giA to ellhniko paketo.Egw aurio tha prospathisw na egatasthsw thn wm5 rom me boot apo thn minisd to exei dokimasei kaneis?me ti apotelesmata? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spipis Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Hi paidia...exo ena MPx200 me wm5 kai me endiaferei poli to thema...mporei na mou pei kapoios apo esas pou evale ta wm5 tou filou "Ronswens" ti MMS Client xrisimopoiei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileLord Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 "Δουλευει" με ολα? με το ΜΡΧ 220 θα παιξει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Morte AllaFrancia Italia Anela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Στο φορουμ της motorola ελεγαν οτι στο 220 δεν εχουν βγει wm5. (cheackαρε το ομως γιατι το ειχα δει πριν απο πολυ καιρο, ποτε δεν ξερεις τι γινεται ;) ) Εχω δει μονο mpx200 με wm5. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 το έχει δοκιμάσει κανείς; λειτουργεί; δεν χάνεται η εγγύηση ετσι στα qtek? (εχω το 8010) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileLord Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 το έχει δοκιμάσει κανείς; λειτουργεί; δεν χάνεται η εγγύηση ετσι στα qtek? (εχω το 8010) Εννοειται πως χανεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Morte AllaFrancia Italia Anela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmichalo Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 Hi paidia...exo ena MPx200 me wm5 kai me endiaferei poli to thema...mporei na mou pei kapoios apo esas pou evale ta wm5 tou filou "Ronswens" ti MMS Client xrisimopoiei? από ότι βλέπω εδώ λέει ArcSoft MMS Client Version 1.5.0.15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webpain Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 το έχει δοκιμάσει κανείς; λειτουργεί; δεν χάνεται η εγγύηση ετσι στα qtek? (εχω το 8010) Λειτουργεί αψογα. Το έχω βάλει στο QTEK8010 (για την ακρίβεια Orange C500) κ μέχρι τώρα δέν είχα κανένα πρόβλημα. Η εγγύηση ενοείται πως χάνεται, εκτος αν μπορέσεις να το επαναφέρεις στην αρχική του ROM (την οποία μπορείς να κάνεις backup), κ να το παίξεις κινέζος :shifty: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/WebPain.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=109853 Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Κανω προσπαθειες να εγκαταστησω τα wm5 σε ενα qtek 8010 αλλα δεν γινεται με τιποτα . μια γενικη βοηθεια ....πρεπει να εχω την τελευταια εκδοση firmware της ace για να γινει σωστα η ανβαθμιση η δεν παιζει ρολο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Γινεται και το s100 με wm5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 εγω παιδια εχω ενα imate sp3 ακομα το παλευω δεν ξερω τι φταιει αλλα δεν μπορω να τα περασω ρε γαμοτο.καποιοσ που τα εχει περασει μπορει να μου στειλει πμ να μου πει την διαδικασια?ευχαριστω.:D Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 εγω παιδια εχω ενα imate sp3 ακομα το παλευω δεν ξερω τι φταιει αλλα δεν μπορω να τα περασω ρε γαμοτο.καποιοσ που τα εχει περασει μπορει να μου στειλει πμ να μου πει την διαδικασια?ευχαριστω.:D Και σε μένα αν γίνεται παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Και σε μένα αν γίνεται παρακαλώ Φίλε μου εσυ ποιο κινιτο εχεις και δεν μπορεισ να υου περασεις τα wm5?:!: Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Στα ξενα sites παντως οι περισσοτεροι λενε οτι η αναβαθμιση σε wm5 τοθλαχιστον στο 8010 δεν ειναι και οτι καλυτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 exw sp3 me wm5 kai to paketo ellinikwn, kai mporw na pw oti paei poli pio grigora kai stahera apo to qtek 8310 pou exw me tin teleftaia aku2 imate rom. eilikrina to kanei allo tilefwno! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iokat Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Καλημέρα. Για λύση στο θέμα βρήκα το εξης. στο device με κάποιο registry editor p.x. http://www.modaco.com/index.php?act=Attach&type=post&id=16345 HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies\00001001 = 1 HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Policies\Policies\00001005 = 40 και ακολουθείς τα βήματα http://opencodesolutions.com/~ronswens/Tutorials.htm το έτρεξα σε Qtek 8010 και πήγε τέλεια. Ελπίζω να σας βοηθήσει. Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 προσπαθω να περασω τα wm5 αλλα στο τριτο βημα δεν κανει τιποτα .γραφω I c:\wm5.bin και μετα τιποτα . καμια βοηθεια μηπως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iokat Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 δεν ειναι I . Ειναι το l απο το load l c:\wm5.bin Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 ρε παιδια εγω προσπαθω να το κανω και μου λεει wm5.bin wm5.bin Invalid command : wm5.bin wm5.bin For a help screen, use command ? or h τι τρεχει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Ακουστε ρε παιδια να σας πω αποι την αρχη πως ξεκιναω να μου δωσετε τα φωτα σας.Κατ αρχην εχω imate sp3.Ξεκιναω να κανω update με το αρχειο patched_ruu.exe αυτο δειχνει οτι προχοραει κανονικα φτανει 100 tois εκατο εντουτοις ομως δεν εχει περασει την συγκεκριμενη εκδοση το κινιτο μοθ στην τριχρωμη οθονη γραφει τα εξης: Typhoon IPL 1.00 Typhoon SPL 2.5.0102 Typhoon τιποτα. τι κανω λαθος ρε παιδια πως να τα περασω μου εσπασαν τα νευρα.Ευχαριστω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faldainos Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 ( l c:\wm5.bin clean up the image temp buffer at 0x8C080000 Length 0x01B00000 MTTYDownloadImage "c:\wm5.bin" :F=c:\wm5.bin start download ==CreateFile err== ) αυτο το μυνημα μου βγαζει και δεν γινεται τιποτα μετα .που μπορει να υπαρχει λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 φιλε μου fadainos εφτασα κι εγω μεχρι εκει που εισαι εκει και μου βγαζει το ιδιο με εσενα μηνυμα...παιδια βοηθηστε μας λιγο/ Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts