amanwithaplan Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Σε cosmote ακόμα τίποτα η αναβάθμισηCOSMOTE είμαι εγώ και μου έχει έρθει εδώ και 4 μέρες. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Σε θέματα μπαταρίας πως είστε με το νέο Android 10 σε σχέση με το Android 9; Εγω πιστεύω ότι το Android 9 ήταν πολύ καλύτερο σε θέματα μπαταρίας μιας και το κινητό ήταν περισσότερη ώρα ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 COSMOTE είμαι εγώ και μου έχει έρθει εδώ και 4 μέρες. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Σοβαρά? Σε s9 plus? Πώς γίνεται να μην μου ήρθε μπαίνω κάθε μέρα και πατάω να ψάξει. Να έχω πειράξει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Σοβαρά? Σε s9 plus? Πώς γίνεται να μην μου ήρθε μπαίνω κάθε μέρα και πατάω να ψάξει. Να έχω πειράξει κάτι? και εγώ με cosmote το έχω λάβει από τη Πέμπτη αν θυμάμαι καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε θέματα μπαταρίας πως είστε με το νέο Android 10 σε σχέση με το Android 9; Εγω πιστεύω ότι το Android 9 ήταν πολύ καλύτερο σε θέματα μπαταρίας μιας και το κινητό ήταν περισσότερη ώρα ανοιχτό. Εγώ βλέπω διαφορά προς το καλύτερο με τη 10. Όχι κάτι το τρομερό βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 και εγώ με cosmote το έχω λάβει από τη Πέμπτη αν θυμάμαι καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν λέτε cosmote εννοείτε κάρτα σιμ ή λειτουργικό branded cosmote? Εγώ μιλάω για λειτουργικό branded cosmote Cos/cos,cos/cos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Σε Cosmote branded συσκευές, S9, S10 έχει ρθει, από ένα μήνα πριν έως και μια βδομάδα. Στον κύκλο μου πάντα. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Σε Cosmote branded συσκευές, S9, S10 έχει ρθει, από ένα μήνα πριν έως και μια βδομάδα. Στον κύκλο μου πάντα. Εγώ s9 plus παίζει ρόλο? Δεν έχει έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Έπρεπε να γραψω ολα τα variants? Ναι και σε S9+. Θα σου έρθει μην αγχώνεσαι, δεν έχει καμία τρομερή αλλαγή έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Έπρεπε να γραψω ολα τα variants? Ναι και σε S9+. Θα σου έρθει μην αγχώνεσαι, δεν έχει καμία τρομερή αλλαγή έτσι κι αλλιώς. https://i.imgur.com/BDJQzNP.jpg Για cosmote ακόμα δεν έχει βγει. Μόνο για Vodafone και unbranded Greece οπότε ας προσέχουμε τι γράφουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Τότε ο συνάδελφος από κάτω μου είπε βλακείες. :rolleyes: Θα τον ξαναρωτήσω "για να προσέχουμε τι γράφουμε". Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Τότε ο συνάδελφος από κάτω μου είπε βλακείες. :rolleyes: Θα τον ξαναρωτήσω "για να προσέχουμε τι γράφουμε". Δεν ειχα πρόθεση να το παίξω έξυπνος ούτε να σε προσβάλω πάντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Οχι ρε συ, αλλά εντάξει δεν είμεθα όλοι και 18χρονα εδώ. Για τους ηλικιωμένους του ιντερνετ το "τρολάρισμα" είναι χαμένος χρόνος. :sick: Τέσπα, έχεις δίκιο πάντως, ξαναρώτησα, ειδικά για Cosmote, μιας και μου έκανε εντύπωση, και η απάντηση που πήρα ήταν "γενικά μωρεεεε". Sorry, και εγώ το θεώρησα δεδομένο να σου πω την αλήθεια. Πάντως όντως δεν είναι καμία κοσμογονία, δεν χάνεις τίποτα δηλαδή. Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. February 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2020 Σορυ εμένα είναι αγορασμενο από cosmote με σιμ cosmote και μου έχει έρθει μια εβδομάδα τουλάχιστον. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Όσοι έβαλαν την έκδοση Android 10 η μπαταρία δεν σας πέφτει πιο γρήγορα απ' ότι με την έκδοση Android 9;;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραιο γρηγορο και ομορφο το update. Προσπαθω λιγο να συνηθισω το gesture του back γιατι ειναι λιγο προς την μεση του τηλεφωνου και με δυσκολευει Μπορείς να αφήσεις και τα παλιά gestures το ξέρεις έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Όσοι έβαλαν την έκδοση Android 10 η μπαταρία δεν σας πέφτει πιο γρήγορα απ' ότι με την έκδοση Android 9;;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορείς να αφήσεις και τα παλιά gestures το ξέρεις έτσι; Πχ εμενα, ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Σορυ εμένα είναι αγορασμενο από cosmote με σιμ cosmote και μου έχει έρθει μια εβδομάδα τουλάχιστον. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Ε θα με τρέλανετε! :D Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Σορυ εμένα είναι αγορασμενο από cosmote με σιμ cosmote και μου έχει έρθει μια εβδομάδα τουλάχιστον. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Περίεργα πράγματα ρε παιδιά θα τρελαθούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 [/color] Μπορείς να αφήσεις και τα παλιά gestures το ξέρεις έτσι; Nαι το ξερω, προσπαθω να το μαθω ομως Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Εγώ ασχολήθηκα κάνα μισάωρο είδα ότι δεν με βολεύουν και απλά γύρισα στα παλιά δεν θα καθόμουν να παιδεύομαι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Χαιρετώ. Την 10 την περάσατε όλοι με clean install? Και αν όχι δουλεύει οκ ή έχει τα κολλήματα και τα battery drain της 9 πανω στην 8 χωρίς clean install? Βαριέμαι πολύ να ξαναστηνω τηλέφωνο Battery drain full του άσσου , με εγκατάσταση πάνω στην προηγούμενη 9 . Tελικά αναγκάστηκα και έκανα clean install , οπότε η μπαταρία ήρθε στα ίσα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Μολις την περασα σημερα με wind. Ειχα κανει OTA απο 8 σε 9 και το ιδιο τωρα σε 10. Μεχρι στιγμης εχω παρατηρησει σοβαρα κολληματα. Απο μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα. Εαν κανουμε clean install δεν θα κανει μετα αυτοματα συγχρονισμο εφαρμογες και δεδομενα απτο samsung sync. Απο που κατεβαζουμε firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Παιδιά δε ξέρω τι λέτε αλλά το αγόρασα πριν 20 μήνες με την 8 ήρθε η 9 έβαλα και την 10 δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ . Πολλά social app και γενικά πολλά προγράμματα έντονη χρήση . Δε κολλάει ούτε έχει θέμα με μπαταρία. Οπότε δεν είναι πάντα σίγουρο ότι δε θα μπει καλά μια καινούργια έκδοση . Σημείωση ότι πάντα στα κινητά μου έκανα clean install απλά είπα να δοκιμάσω χύμα και τελικά μια χαρά κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1987car2150 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Καλημέρα! Μετά την αναβάθμιση σε 10, η στοκ εφαρμογή για φωτογραφίες, βγάζει μια μπάρα επάνω με 4 εικονίδια. Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να την εξαλείψουμε; Παράθεση Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Καλημέρα! Μετά την αναβάθμιση σε 10, η στοκ εφαρμογή για φωτογραφίες, βγάζει μια μπάρα επάνω με 4 εικονίδια. Γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να την εξαλείψουμε; Aν κάνεις swipe down και ξανανέβεις , δεν τα δείχνει, αλλά γιατί νομίζω ότι τα είχε και στην 9.. ? Ίσως κάνω λάθος Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Aν κάνεις swipe down και ξανανέβεις , δεν τα δείχνει, αλλά γιατί νομίζω ότι τα είχε και στην 9.. ? Ίσως κάνω λάθος Ναι μόλις το τσέκαρα, τα έχει. Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts