oregon Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Πως γίνεται μια έκδοση firmware να είναι ανεβασμένη στο sammobile εδώ και κάποιες μέρες, αλλά να μην έχει έρθει ακόμα ota; Μιλάω για τη BRE5 για product code COS Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Πως γίνεται μια έκδοση firmware να είναι ανεβασμένη στο sammobile εδώ και κάποιες μέρες, αλλά να μην έχει έρθει ακόμα ota; Μιλάω για τη BRE5 για product code COS Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://fota-cloud-dn.ospserver.net/firmware/COS/SM-G965F/version.xml εδω θα δεις ότι δεν έχει βγει ακόμα οτα. δοκίμασε smart switch Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Σε s7! Και s8 είχε σελφι με την πίσω κάμερα κ έβγαζε μόνο του με ανίχνευση προσώπου τώρα γιατί δεν το έχει βόλευε αρκετάΠερίεργο μου φαίνεται να μην το έχει. Μήπως πρέπει να το κατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 δοκίμασε smart switch Εκεί το βγάζει. Τώρα το κατεβάζω. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Εκεί το βγάζει. Τώρα το κατεβάζω.Τι καινούργιο έχε αυτό το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Τι καινούργιο έχε αυτό το firmware? Προσφέρει wifi calling σε cosmote και στις 2 sim, αν έχω καταλάβει καλά... Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Εμένα ήρθε ΟΤΑ 1 Ιουνίου http://fota-cloud-dn.ospserver.net/firmware/COS/SM-G965F/version.xml εδω θα δεις ότι δεν έχει βγει ακόμα οτα. δοκίμασε smart switch Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Παιδιά υπάρχει τρόπος η δεύτερη κάρτα που τη θέλω μόνο για δεδομένα να τη μπλοκάρω και να μη δέχεται τηλεφωνικές κλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Προσφέρει wifi calling σε cosmote και στις 2 sim, αν έχω καταλάβει καλά...Μου έχει έρθει ota καμιά εβδομάδα τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Περίεργο μου φαίνεται να μην το έχει. Μήπως πρέπει να το κατεβασεις Το έψαξα λίγο αλλά δεν το βρήκα δεν ξέρω αν έχει τη σελφι με. Πίσω κάμερα με άλλη ονομασία θα ήθελα να το έχω ξανά Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2018 Με τις ειδοποιήσεις που δεν ακουηονται δυνατα τι γίνεται; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Καλαησπερα σε ολους, μιας και πλέον ειμαι και εγώ κάτοχος του s9+ μου προτάθηκε από τον κωτσοβολο που το αγόρασα η ασφάλεια ενός έτος στα 84 ευρώ, να την κάνω η να ψάξω για κάποια άλλη ασφάλεια ; Αν έχετε κάτι να προτείνετε είναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας. Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Καλαησπερα σε ολους, μιας και πλέον ειμαι και εγώ κάτοχος του s9+ μου προτάθηκε από τον κωτσοβολο που το αγόρασα η ασφάλεια ενός έτος στα 84 ευρώ, να την κάνω η να ψάξω για κάποια άλλη ασφάλεια ; Αν έχετε κάτι να προτείνετε είναι ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας. Αρκετοί που κάναμε ασφάλεια σε τρίτη εταιρεία, κάναμε στην Generalli! Ρίξε μια ματιά εδώ και "ζύγισε" τα!! https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7567268 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Έτσι σωστά, περισσότερο από τα μισά χρήματα θα κερδίσεις στον Ξηρογιαννοπουλο (generalli). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Έτσι σωστά, περισσότερο από τα μισά χρήματα θα κερδίσεις στον Ξηρογιαννοπουλο (generalli).Το θέμα παιδιά όμως είναι ότι στον Κωτσόβολο αν πάθει κάτι το κινητό γίνεται άμεσα αντικατάσταση ενώ στο ξηρογιανοπουλο ανοίγεις φάκελο πως έγινε η ζημιά τα καταθέτεις παίρνεις έγκριση ,φτιάχνεις το κινητό με δικά σου χρήματα δίνεις αποδείξεις και μετά από 2-3 εβδομάδες σου καταθέτουν τα χρήματα , προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει στον Κωτσόβολο η ασφάλεια για τέτοια συσκευή Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Το θέμα παιδιά όμως είναι ότι στον Κωτσόβολο αν πάθει κάτι το κινητό γίνεται άμεσα αντικατάσταση ενώ στο ξηρογιανοπουλο ανοίγεις φάκελο πως έγινε η ζημιά τα καταθέτεις παίρνεις έγκριση ,φτιάχνεις το κινητό με δικά σου χρήματα δίνεις αποδείξεις και μετά από 2-3 εβδομάδες σου καταθέτουν τα χρήματα , προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει στον Κωτσόβολο η ασφάλεια για τέτοια συσκευή Sent from my SM-G965F using Tapatalk Γι' αυτό και 'γω σου έγραψα να τα "ζυγίσεις" και να πράξεις ότι σου αρέσει πιο πολύ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Το θέμα παιδιά όμως είναι ότι στον Κωτσόβολο αν πάθει κάτι το κινητό γίνεται άμεσα αντικατάσταση ενώ στο ξηρογιανοπουλο ανοίγεις φάκελο πως έγινε η ζημιά τα καταθέτεις παίρνεις έγκριση ,φτιάχνεις το κινητό με δικά σου χρήματα δίνεις αποδείξεις και μετά από 2-3 εβδομάδες σου καταθέτουν τα χρήματα , προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει στον Κωτσόβολο η ασφάλεια για τέτοια συσκευή Sent from my SM-G965F using Tapatalk Θεωρώ ότι όποιος έχει τέτοιο κινητό δε θα πάθει τίποτα να δώσει 270 ευρώ πχ ή όσο κάνει η οθόνη, για μερικές εβδομάδες.. Όσο για τη διαδικασία, δεν είναι τόσο τραγική, κάνεις απλά γνωστό το πρόβλημα με email και φώτο συν τα έγγραφα που θέλει, και την άλλη μέρα έχεις απάντηση να προχωρήσεις ή όχι. Σίγουρα θα περιμένεις λίγο να πάρεις τα λεφτά αλλά αν αυτό αξίζει να δώσεις τα 50 ευρώ παραπάνω, νομίζω ότι είστε σε λάθος οπτική. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) Διαβάζοντας το συμβόλαιο που μου έδωσαν από το Κωτσοβολο λέει ότι καλύπτει 2 ζημιές σε ένα χρόνο και υπάρχουν και περιπτώσεις οπου αντικαθίσταται η συσκευή ενώ η generali καλύπτει 1 ζημιά, επισης σε περίπτωση αγοράς οποιασδήποτε άλλη συσκευής Εάν επιστραφεί η ασφαλιζομενη υπάρχει έκπτωση 25% στην καινούργια οπότε αν αυτό συνδυαστεί με κάποιο trade in Πρόγραμμα της Samsung για το S10+ και την αφαίρεση ΦΠΑ λόγω εταιρικού ΑΦΜ η έκπτωση θα είναι γενναία εάν Αυτά μπορούν να συνδυαστουν Edited June 8, 2018 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Ενδιαφέρον σε ευχαριστούμε ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Διαβάζοντας το συμβόλαιο που μου έδωσαν από το Κωτσοβολο λέει ότι καλύπτει 2 ζημιές σε ένα χρόνο και υπάρχουν και περιπτώσεις οπου αντικαθίσταται η συσκευή ενώ η generali καλύπτει 1 ζημιά, επισης σε περίπτωση αγοράς οποιασδήποτε άλλη συσκευής Εάν επιστραφεί η ασφαλιζομενη υπάρχει έκπτωση 25% στην καινούργια οπότε αν αυτό συνδυαστεί με κάποιο trade in Πρόγραμμα της Samsung για το S10+ και την αφαίρεση ΦΠΑ λόγω εταιρικού ΑΦΜ η έκπτωση θα είναι γενναία εάν Αυτά μπορούν να συνδυαστουνΜάλλον φίλε μου δεν είσαι καλά ενημερωμένος για την ασφάλεια generali. Εγώ με 22 ευρώ για το s8+ έχω κάλυψη για θραύση οθόνης, νερά, κλοπή , πυρκαγιά κεραυνός. Για δεύτερη ζημιά μέσα στον χρόνο απλά πληρώνεις ασφάλιστρο 15 ευρώ. Αν θέλεις τη γνώμη μου του Κωτσοβολου δεν αξίζει ούτε για πλάκα. Πανάκριβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros1992 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Μάλλον φίλε μου δεν είσαι καλά ενημερωμένος για την ασφάλεια generali. Εγώ με 22 ευρώ για το s8+ έχω κάλυψη για θραύση οθόνης, νερά, κλοπή , πυρκαγιά κεραυνός. Για δεύτερη ζημιά μέσα στον χρόνο απλά πληρώνεις ασφάλιστρο 15 ευρώ. Αν θέλεις τη γνώμη μου του Κωτσοβολου δεν αξίζει ούτε για πλάκα. Πανάκριβη. 22 ευρο τον μηνα? Παράθεση Nokia 3510-->Sony Ericsson k700-->Sony Ericsson W550i-->Sony Ericsson U1 Sation-->Lg G2-->S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 22 ευρο τον μηνα?Τον χρόνο θα εννοει...εγω στον ξηρογιαννοπουλο που εκανα ηταν 35ευρω τον χρόνο και πρεπει να ειναι εντος 1 μηνα απο την αγορα της συσκευής Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Το θέμα με τις ασφάλειες ρε παιδιά είναι την χρειάστηκε ποτέ κανείς για να δούμε τι καλύπτει στην πραγματικότητα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Υπάρχει πρόβλημα με το τελευταίο firmware?Αλλάζει συνεχώς το ringtone? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι να μεταβώ από Mate 10 Pro σε s9+ θα ήθελα μια πληροφορία σχετικά με την διάρκεια της μπαταρίας. Πόσο σας κρατάει & στις πόσες ώρες σε λειτουργία οθόνης πάει για φόρτιση το κινητό. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts