corolla001975 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 (edited) Ακόμα να φτιαχτούν οι ειδοποιήσεις παρά το update που πήραμε αργούν και πάλι:(:(:(:( Edited June 3, 2018 by corolla001975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ακόμα να φτιαχτούν οι ειδοποιήσεις παρά το update που πήραμε αργούν και πάλι:(:(:(:(Επίσης πρόσεξα ότι στις ειδοποιήσεις παίζει μόνο το ένα ηχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Amanwithaplan αν μπορείς δες τα pm σου. Αν μπορείς να μου απαντήσεις σε κάτι σχετικά με τη fitbag Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Σου απάντησα φίλε μου. Προχώρα άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ακόμα να φτιαχτούν οι ειδοποιήσεις παρά το update που πήραμε αργούν και πάλι:(:(:(:(Ποιες.συγκεκριμένα ? Εμένα όλες μου έρχονται αμέσως Γενικά Όχι μετά το τελευταίο update αλλά και πριν Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Τελευταία παρατηρώ ότι ζεσταίνεται ελαφρώς ακόμα και χωρίς να εκτελεί κάποια δύσκολη διεργασία. Μπορεί να ζεσταθεί απλά επειδή είναι κάποια λεπτά αναμμένη η οθόνη σερφάροντας στο tapatalk, ή βλέποντας YouTube κλπ. Δεν ξέρω μήπως βοηθάει και η θήκη σε αυτό. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. June 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Τελευταία παρατηρώ ότι ζεσταίνεται ελαφρώς ακόμα και χωρίς να εκτελεί κάποια δύσκολη διεργασία. Μπορεί να ζεσταθεί απλά επειδή είναι κάποια λεπτά αναμμένη η οθόνη σερφάροντας στο tapatalk, ή βλέποντας YouTube κλπ. Δεν ξέρω μήπως βοηθάει και η θήκη σε αυτό. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον φταίει ότι έχουμε καλοκαίρι και σε συνδιασμό με ανοιχτά δεδομένα μου φαίνεται λογικό. :) Τα ίδια θέματα είχα με το S8+ πέρυσι, τα ίδια έχω και με το S9+ φέτος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Είχε update to viber πριν 2 ώρες και μετά το update με.το που ανοίγει κρασάρει κατευθείαν Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχε update to viber πριν 2 ώρες και μετά το update με.το που ανοίγει κρασάρει κατευθείαν Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Είχε update to viber πριν 2 ώρες και μετά το update με.το που ανοίγει κρασάρει κατευθείαν Sent from my SM-G965F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχε update to viber πριν 2 ώρες και μετά το update με.το που ανοίγει κρασάρει κατευθείαν Sent from my SM-G965F using TapatalkΤο έκανα το update όταν βγήκε αλλά δεν έχω κανένα θέμα. Για κάνε clear cache. Αν συνεχίζει, uninstall & install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Το έκανα το update όταν βγήκε αλλά δεν έχω κανένα θέμα. Για κάνε clear cache. Αν συνεχίζει, uninstall & install. Το viber για καποιο λογο δεν δουλευε και τωρα δουλευει. Εστρωσε μαλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 (edited) Πάντως βάζοντας το s9+ δίπλα στο 1+3t μου βλέπω ότι το 3t με το ίδιο ποσοστό φωτεινότητα ς είναι πιο φωτεινό. Βάζοντας πχ και τα 2 τηλέφωνα στη μέση το 3t είναι αρκετά πιο φωτεινό. Εδώ το s9+ μου το δουλεύω με φωτεινότητα λίγο κάτω από τη μέση ενώ το 3t το είχα στο 1/4 περίπου. Για παράδειγμα δείτε στο 1/4 φωτεινότητα και τα 2 τηλέφωνα. Είναι φυσιολογικό αυτό? Edited June 4, 2018 by amanwithaplan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Εάν το εχεις στο αυτόματο φωτισμό τοτε ειναι λογικό διότι παίρνει εντολή από τον αισθητήρα φωτός. Νομίζω ότι στην φουλ φωτεινοτητα δεν είναι ίδια τα πράγματα; Ανέβασε την φωτεινότητα στο επίπεδο που είσαι ικανοποιημένος και άστην εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Έτσι συμφωνώ με makouin Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Δεν είναι αυτόματο. Είναι manual 1/4 φωτεινότητα και τα 2. Πάντως στην μέση όταν το βάζω και στα 2 η φωτεινότητα είναι ίδια. Το ίδιο και στο full Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Εχετε και εσεις προβλημα με το instagram;;;με το που οαω να το ανοίξω αμεσως κλεινει!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Εχετε και εσεις προβλημα με το instagram;;;με το που οαω να το ανοίξω αμεσως κλεινει!!! Πριν λίγες μέρες μου παγωνε και μένα.. Περίμενε update εγώ δεν έχω θέμα. Τώρα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Εχετε και εσεις προβλημα με το instagram;;;με το που οαω να το ανοίξω αμεσως κλεινει!!!Σήμερα υπάρχει θέμα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Σήμερα υπάρχει θέμα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠριν λίγες μέρες μου παγωνε και μένα.. Περίμενε update εγώ δεν έχω θέμα. ΤώραΜολις βγήκε update Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Μολις βγήκε updateΠοιά έκδοση ? Πριν λίγες μέρες πήρα την bre 5 Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Ποιες.συγκεκριμένα ? Εμένα όλες μου έρχονται αμέσως Γενικά Όχι μετά το τελευταίο update αλλά και πριν Sent from my SM-G965F using Tapatalk του fb φιλε μου οποτε το θυμηθει μου ερχονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 του fb φιλε μου οποτε το θυμηθει μου ερχονται Ναι συμβαίνει... Η αληθεια είναι ότι ενώ δεν φαίνονται ειδοποιήσεις στο εξωτερικό εικονίδιο καμιά φορά με το που ανοίγεις την εφαρμογή εμφανίζοντσι πάνω δεξιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 πως μπορω να ενεργοποιησω το δακτυλικο αποτυπωμα μονο για κωδικους στο internet και οχι για ξεκλειδωμα του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Σε s7! Και s8 είχε σελφι με την πίσω κάμερα κ έβγαζε μόνο του με ανίχνευση προσώπου τώρα γιατί δεν το έχει βόλευε αρκετά Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2018 Ποιά έκδοση ? Πριν λίγες μέρες πήρα την bre 5 Sent from my SM-G965F using Tapatalk 48.0.0.15.98 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts