Jump to content

Γενικά περί... PlayStation

tasos1971
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο (το οποίο θα ήταν πιο ενδιαφέρον βέβαια, αν δεν προερχόταν από ένα fan forum του PS3).

Ωστόσο λέει και διάφορα πράγματα όπως:

"The other key item you are omitting is that as the next gen of the PS3 games are hitting the quality of them is unatainable by the xbox 360"

Αυτό, όπως έχουμε ήδη δει από συγκρίσεις δεν ισχύει. Υπάρχουν και ΘΑ υπάρχουν πολλά παιχνίδια στα οποία τα γραφικά είναι ανώτερα στο 360 και οι τίτλοι οι οποίοι θα χρησιμοποιούν στο full τις δυνατότητες του PS3 θα είναι οι τίτλοι από τη "μαμά" Sony. Το θέμα είναι η ποιότητα των γραφικών να είναι ανώτερη στο PS3 σε 3rd Party παιχνίδια, τα οποία άλλωστε (όπως και στο 360) θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα κυκλοφορήσει η Sony.

"the difference of the gaming experience will start to become very clear..."

Αυτό είναι πέρα για πέρα αναληθές. Στο μέσο χρήστη που δεν ψάχνει τα pixel με το μικροσκόπιο, δε θα έχει ουσιαστικά καμία διαφορά. Και αναφέρομαι στα γραφικά επειδή αυτό έχουν να επιδείξουν οι δύο αυτές κονσόλες. Αν κάποια ξεχωρίζει όσον αφορά το gameplay της, αυτό είναι το Wii και ΜΟΝΟ αυτό, γιατί προσφέρει μια πραγματικά διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού και όχι απλά τρία δέντρα παραπάνω ή καλύτερη φωτοσκίαση. Είναι απόλυτα αποδεκτό το να είναι σημαντικό για οποιονδήποτε κάτι τέτοιο, ωστόσο αυτό δεν συνιστά διαφορετική εμπειρία. Απλά εξελιγμένη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά κονσολών.

Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας πως το PS3, αναγκάστηκε μέσα σε εξωφρενικά λίγους μήνες από την κυκλοφορία του να κυκλοφορήσει νέα έκδοση με μεγαλύτερο σκληρό και να καταργήσει την μικρότερη έκδοσή του, πράγμα το οποίο πήρε στο XBOX360 πολύ περισσότερο καιρό.

"It really is a funny situation, at least to me, that by the end of the PS3's first year it will have pwnd the xbox 360 in its first full year of sales, it is also a reason why Sony is taken a very measured approach to price reductions."

Καλά και μόνο από το "pwnd" φαίνεται το ύφος του δημιουργού, αλλά ας ασχοληθούμε και με αυτό. "Measured approach" θεωρείται το γεγονός πως μέσα σε ΠΟΛΥ λίγους μήνες από την κυκλοφορία του η Sony αναγκάστηκε να ρίξει την τιμή της παιχνιδομηχανής της κατά 100$ ;;; Eίναι αστεία η δικαιολογία πως το κάνανε για να ξεφορτωθούνε το stock σε 60GB εκδόσεις, απλά επειδή όταν κάτι πουυλάει, είναι hot και δεν έχει προβλήματα, αφενός δε βγάζεις τόσο σύντομα άλλες εκδόσεις και αφετέρου...well...δεν ΕΧΕΙΣ stock (βλ. Wii).

Μήπως λοιπόν δεν είναι "measured approach" αλλά "desperate approach" για μια παιχνιδομηχανή στην οποία έχει στηρίξει την κυριαρχία ενός ολόκληρου format οπτικών δίσκων και όμως παρά το hype που τη συνοδεύει αλλά και την πολύχρονη αναμονή υπήρχαν περίοδοι λίγο μετά την κυκλοφορία της που πουλούσε λιγότερο από το PS2;;; ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 574
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

to parapanw post apla apantouse stin geliotita autou edw tou post http://blogs.cnet.com/8301-13506_1-9783413-17.html

Το post που παραθέτεις είναι όντως υπερβολικά XBOX-friendly και έχει αρκετές ανακρίβειες όπως π.χ. το ότι το Halo είναι ο λόγος για πολλούς για να πάρουν κονσόλα νέας γενιάς - απόλυτα κουτό! Άλλωστε από αυτή την άποψη το Gran Turismo είναι ακόμα πιο "θελκτικό" γιατί πολύ απλά, σε αντίθεση με το Halo 3, δε θα κυκλοφορήσει ποτέ σε PC.

Απ'την άλλη όμως έχει και κάποια πράγματα τα οποία όντως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως το ότι το PS3 έχει πουλήσει απογοητευτικά λίγο (για συνέχεια του PlayStation Franchise) και πως το Wii βασίζεται περισσότερο απ'ότι θα 'πρεπε σε παιχνίδια με mini-games που απλά σε ενθουσιάζουν για λίγο με το χειρισμό.

Eκεί βέβαια που κάνει πέρα για πέρα λάθος ο συντάκτης είναι πως δεν υπάρχει ελπίδα για το PS3. Αν και δεν έκανε καθόλου καλή αρχή και οι τίτλοι του δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο ώστε να πει κανείς πως αξίζει ως παιχνιδομηχανή παραπάνω από το 360, τίποτα δεν μπορεί να κριθεί και μάλιστα αν κάποια κονσόλα έχει λίγο-πολύ "δει" τις μέρες δόξας της, αυτή είναι το 360.

Όσο για το Wii, δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να μπαίνει σε σύγκριση: κατάφερε να κάνει τη Microsoft και τη Sony που γελούσαν μαζί του να κλαίνε βλέποντας τις πωλήσεις του και αυτό είναι από μόνο του σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας μια κονσόλας. Το άλλο κομμάτι θα είναι η "εξέλιξη" με καλύτερους τίτλους, μεγαλύτερη ποικιλία και συνεχείς νέες προτάσεις στο online κομμάτι του.

• 1 month later...
pos ginete sto ps3 na pezis antegramena pexnidia (pou fisika exeis kanei backup afou einai nomimo)?

ti xreiazete?

το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή...μέχρι να σπάσει!!!:-):-):-)

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

pos ginete sto ps3 na pezis antegramena pexnidia (pou fisika exeis kanei backup afou einai nomimo)?

ti xreiazete?

Η παρένθεση μου άρεσε...

Λοιπόν εκτός από πολλήηηηη υπομονή (εκτός από το να σπάσει, χρειάζεται και BD-RE drive & BD-R δισκάκια, αμφότερα πανάκριβα αυτή τη στιγμή), χρειάζεται και πάρα πολλή προσοχή γιατί η Microsoft όσους έχουν "τσιπάρει" το 360 τους bannάρει από το Live! και δε φαντάζομαι ότι η Sony θα έχει πολλούς ενδοιασμούς να την ακολουθήσει όταν προκύψει το θέμα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

δεν το ξέρεις μπορεί η sony να είναι πιο έξυπνη...τσπαροντας κάποιος την κονσόλα του (και έχοντας αποκλειστεί από το live )είναι σίγουρο οτι θα παίζει μόνο αντέγραμμενα...αν όμως μπορούσε να παίζει με αυθεντικά στο live Θα αγόραζε και αυθεντικά...με λίγα λόγια περισσότερο κέρδος...μην τρελαθούμε το ps2 δεν το τσιπαραμε χωρίς ενδιασμους επειδή δεν υπήρχε live;όχι βέβαια...

(συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος)

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

• 3 weeks later...

UT III movies: PC vs PS3

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=177394

Mου φαινεται στο PC ειναι πιο γρηγορο και με καλυτερα γραφικα(λεπτομερειες/χρωματα)!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

UT III movies: PC vs PS3

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=177394

Mου φαινεται στο PC ειναι πιο γρηγορο και με καλυτερα γραφικα(λεπτομερειες/χρωματα)!

Ναι, αλλά μόνο η κάρτα γραφικών και η CPU του συγκεκριμένου PC πρέπει να έχουν όσο 3 PS3.

Το UT3 φέρνει δύο πολύ μεγάλες καινοτομίες για πρώτη φορά σε κονσόλα: υπάρχει η επιλογή χρήσης keyboard & mouse αντί του gamepad ενώ είναι δυνατό να δημιουργηθούν user mods.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Μιλαει για High end pc στο αρθρο. Αυτο εννοει οτι το κοστος μονο της καρτας γραφικων ξεπερναει την αξια του ps3! Αν πιστευει καποιος οτι αξιζει η διαφορα χρηματων για ενα παιχνιδι τοτε πασο. Τιποτα ομως δεν μπορει να ξεπερασει αυτο που νιωθω οταν παιζω call of duty4 se HD projector με 100'' οθονη στον αναπαυτικο καναπε του σπιτιου μου μετ ο σπιτι να κουναει απο το μπασο του surround. Για να το κανεις αυτο με pc θα κοστισει κατι παραπανω!
SV9PFY

Ναι, αλλά μόνο η κάρτα γραφικών και η CPU του συγκεκριμένου PC πρέπει να έχουν όσο 3 PS3.

Το UT3 φέρνει δύο πολύ μεγάλες καινοτομίες για πρώτη φορά σε κονσόλα: υπάρχει η επιλογή χρήσης keyboard & mouse αντί του gamepad ενώ είναι δυνατό να δημιουργηθούν user mods.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εγώ παίζω UT3 με 40άρια framerates, settings στο high, σε PC του 500ευρού ;)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, εγώ παίζω UT3 με 40άρια framerates, settings στο high, σε PC του 500ευρού ;)

Όπως επίσης δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως ότι και να κάνει μια παιχνιδομηχανή, οποιασδήποτε εταιρίας και όσο προηγμένη και αν είναι όταν κυκλοφορήσει, μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας θα έχει ξεπεραστεί ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ από ένα PC. :)

Busted :p

Το είχα διαβάσει ότι το UT3 δεν είναι power hog τύπου Crysis αλλά δεν περίμενα max settings με καλό frame rate σε φθηνό PC. Μπράβο τα παιδιά...

-Candygram.

http://img53.imageshack.us/img53/2640/awaysignature22rncopy1io.gif

Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα.[/size]

Away.gr

Όπως επίσης δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως ότι και να κάνει μια παιχνιδομηχανή, οποιασδήποτε εταιρίας και όσο προηγμένη και αν είναι όταν κυκλοφορήσει, μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας θα έχει ξεπεραστεί ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ από ένα PC. :)

Δεν ειμαι FuN του PS3,αλλα οταν λες οτι σε δυο χρονια θα εχει ξεπεραστει απο ενα PC,ξεχνας το ποσο θα κανει το PC και οτι αυτο το PC θα πρεπει να το αγορασεις σε δυο χρονια,ενω ο αλλος με την κονσολα θα εχει ηδη δυο χρονια διασκεδασης και χωρις το αγχος αν το νεο παιχνιδι θα παιζει καλα στην κονσολα του,γιατι αμα βγει στην κονσολα του βγηκε,τελος.

Ενω στο PC,μπορει να θελει παραπανω RAM,να θελει πιο δυνατο επεξεργαστη κτλ κτλ.

Το gaming στο PC ειναι ενας συνεχης αγωνας δρομου με την τσεπη σου.

πχ για να παιξω CnC3 αγορασα καρτα γραφικων(οπου τωρα θεωρειται πολυ ξεπερασμενη ενω την πηρα 180 ευρω και δεν εχει περασει ουτε χρονος,7800GS),εβαλα επιπλεον RAM ενω θα μπορουσα να ειχα παρει Xbox ή PS3 και να ημουν αρχοντας.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

ρε παιδια καλησπερα.γνωριζει κανεις αν μπορεις να περασεις στο psp παιχνιδια που κατεβαζεις απο internet?κ πως γινεται αυτο...?κ για να μην ειμαι εκτος θεματος οποιος γνωριζει ας μου προτεινει κανενα καλο game...

κανε search για το πως κανεις mod τo PSP (φοβαμαι ειναι εκτος κανονων του φορουμ να σου πω...) και εκει θα βρεις ολες τισ πληροφοριες που θες...

εγω εχω κολλησει με το PES....

Υπάρχει επισημασμένο topic για το psp με αρκετές πληροφορίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57988

• 2 weeks later...
Ρε παιδιά κατεβάζω τα παιχνίδια απο το internet για το psp και δεν ξέρω πως θα πρέπει να τα περάσω μέσα για να παίξουν,μπορεί να με βοηθήσει κάποιος???

ανοιξα νεο θεμα επειδη απο το αλλο θεμα δεν βγαλαμε ακρη, αυτο ελπιζω να μην κλειδωθει...

Δεν έχει νόημα ένα τέτοιο vs. Φάνηκε στο προηγούμενο topic, δεν χρειαζεται ένα νέο.

• 1 month later...

ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ PS3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ SET HOME CINEMA ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ 5.1 ΗΧΟ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ SET HOME CINEMA Philips HTS9800 800W 6.1 Channel ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ PS3.

ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΩΣ ΤΟ PS3 ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΟ HDMI KAI OPTICAL OUT ΕΝΩ TO HOME CINEMA ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ DIGITAL IN (COAXIAL IN) ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟ 5.1

Η ΛΥΣΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ (ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ INTERNET ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΑΠΟ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ΚΑΙ ΤΗΝ MAX CABLE.

ΕΝΑΣ CONVERTER (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ OPTICAL ΣΗΜΑ ΣΕ DIGITAL (COAXIAL) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 90 EURO ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΦΤΗΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ HAMA ΕΔΩ

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟ CONVERTER.

Υπάρχει επισημασμένο topic για το Playstation 3 και είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=83731

Μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης.

• 2 weeks later...

Καλησπερα παιδια,

ηρθε στα χερια μου ενα ps2 οχι το slim αλλα το παλιο.

Το θεμα ειναι πως ηταν τσιπαρισμενο ομως απο οτι καταλαβα το τσιπακι ηταν καμμενο!

Θελω να μου πειτε ενα τσιπακι το οποιο να παιζει ολα τα παιχνιδια και dvd η και καποιο μαγαζι το οποιο να τοποθετει!

Οπως ειπα το τσιπακι θελώ να παιζει τα παντα και να ειναι οσο το δυνατον πιο φτηνο!

περιμενω τη βοηθεια σας:confused:

Φιλικα,

Κωστας

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

• The title was changed to Γενικά περί... PlayStation