Jump to content

Γενικά περί... PlayStation

tasos1971
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η κεφαλή της κονσόλας σου ακουμπάει τα δισκάκια και τα γρατζουνάει.

Αν την έχεις 1μιση έτος, τότε είναι εντός εγγύησης, οπότε με την απόδειξη στην Sony για service.

Όσον αφορά το dvd, ίσως με κάποιο σύστημα επισκευής να επανέρθει (χωρίς να είμαι σίγουρος).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

• Απαντήσεις 574
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς είμαι εκτός εγγύησης στον ενάμιση χρόνο. Θα δω τι θα κάνω. Ευχαριστώ.

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

• 2 weeks later...

Υπάρχει topic για το συγκεκριμένο παιχνίδι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61198

Πριν ανοίξεις νέo topic, θα πρέπει να χρησιμοποιείς την Αναζήτηση.

Ούτε περί αλλαγής, ούτε περί ταυτόχρονης κυκλοφορίας.

Κατά πάσα πιθανότητα όμως, κααααποια στιγμή θα γίνει.

δηλαδη τωρα τι κανουμε?????το ps3 ειναι πιο ακριβο γιατι εχει πανω του το blu-ray ετσι????οποτε εγω που το θελω και για ταινιες αν παρω το xbox πρεπει να παρω και το hd drive...σωστα????οποτε ερχονται στα ιδια χρηματα.αρα εφοσον ειναι στα ιδια επιπεδα τιμης τι αγοραζουμε????αν κανω καπου λαθος πειτε μου:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι. Και επειδή έχει Blu-Ray, και επειδή όταν βγήκε -σε σύγκριση με το X360- είχε μεγαλύτερο σκληρό, και επειδή έχει HDMI που δεν έχει το XBOX και επειδή φυσικά, μιλάμε για το PlayStation.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να σου πει κάποιος ποιό από τα δύο format θα επικρατήσει (και όποιος πάρει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου, απλά πρόκειται για fanboy). Άρα, τουλάχιστον όσον αφορά τις ταινίες, σαν ποιότητα και με την προϋπόθεση φυσικά ότι έχεις μια Full HD ή HD Ready τηλεόραση, διαφορά δε θα δεις. Αν το δούμε όμως από θέμα τίτλων, στην Ελλάδα νομίζω πως θα βρίσκεις (αυτή τη στιγμή) πιο εύκολα Blu-Ray τίτλους και με ελληνικούς υπότιτλους (αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου HD τίτλοι με ελληνικούς).

Τώρα σαν παιχνιδομηχανές έχουν τα καλά και τα κακά τους η κάθε μια. To Xbox έχει πάρα πολλούς τίτλους (και νομίζω πως οφείλουν όλοι να αναγνωρίσουν το γεγονός πως ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιχνιδιών του Xbox360 είναι αρκετά άνω του μετρίου) και μάλιστα αυτή την περίοδο κυκλοφορεί το Elite που έχει HDMI (όπως το PS3) και 120GB HDD, στα 449€. Αν βάλεις σε αυτό και τα 190€ που κάνει το HD-DVD Player (το οποίο όμως έχει το καλό πως θα το χρησιμοποιείς μόνο για να βλέπεις τα HD-DVD σου και δε θα "κουράζεις" την κεφαλή και με παιχνίδια ή με απλά DVD) φτάνεις στα 639 περίπου ευρώ.

Με το PS3, στα 660 παίρνεις και ένα δεύτερο χειριστήριο και δύο πολύ καλά παιχνίδια (για αρχή). Βέβαια, εκεί έχεις ενσωματωμένο το drive και έτσι θα "κουράζεται" περισσότερο παίζοντας εκεί τα PS2 games, PS3 games, Blu-Rays, DVDs, CDs κτλ... Από την άλλη έχεις πολύ περιορισμένους τίτλους διαθέσιμους (ελάχιστοι εκ των οποίων είναι αποκλειστικοί στο PS3) και καθόλου μα καθόλου παιχνίδια σε χαμηλότερες τιμές.

Η γνώμη μου είναι πως αν δε βιάζεσαι, ψάξτο. Δες τι παιχνίδια κυκλοφορούν, τι πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την κάθε κονσόλα (πίστεψέ με αυτό είναι πολύ σημαντικό) και αν δε "σε καίει" να το πάρεις τώρα περίμενε ένα-δύο μήνες, όταν θα αρχίσουν σιγά-σιγά να σκάνε οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες προσφορές. Ιδιαίτερα το Xbox, ως παλιότερο, θα πρέπει λογικά να κυκλοφορήσει πολύ καλά πακέτα (όπως πέρσι με το Gears of War).

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το Elite κάνει 450 και το HDDVD player θα έπρεπε να κάνει 150 (νομίζω έχει φάει price drop) αλλά μάλλον δεν το χουν πάρει χαμπάρι οι έλληνες retailers :P

Έχεις δίκιο. Έχω φάει ένα κόλλημα ότι κάνει 499! :p

To ΗD-DVD δεν το αλλάζω γιατί στα μαγαζιά που το έχω δει, πάνω κάτω εκεί το έχουν.

Έτσι. Και επειδή έχει Blu-Ray, και επειδή όταν βγήκε -σε σύγκριση με το X360- είχε μεγαλύτερο σκληρό, και επειδή έχει HDMI που δεν έχει το XBOX και επειδή φυσικά, μιλάμε για το PlayStation.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να σου πει κάποιος ποιό από τα δύο format θα επικρατήσει (και όποιος πάρει θέση υπέρ του ενός ή του άλλου, απλά πρόκειται για fanboy). Άρα, τουλάχιστον όσον αφορά τις ταινίες, σαν ποιότητα και με την προϋπόθεση φυσικά ότι έχεις μια Full HD ή HD Ready τηλεόραση, διαφορά δε θα δεις. Αν το δούμε όμως από θέμα τίτλων, στην Ελλάδα νομίζω πως θα βρίσκεις (αυτή τη στιγμή) πιο εύκολα Blu-Ray τίτλους και με ελληνικούς υπότιτλους (αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να υπάρχουν καθόλου HD τίτλοι με ελληνικούς).

Τώρα σαν παιχνιδομηχανές έχουν τα καλά και τα κακά τους η κάθε μια. To Xbox έχει πάρα πολλούς τίτλους (και νομίζω πως οφείλουν όλοι να αναγνωρίσουν το γεγονός πως ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιχνιδιών του Xbox360 είναι αρκετά άνω του μετρίου) και μάλιστα αυτή την περίοδο κυκλοφορεί το Elite που έχει HDMI (όπως το PS3) και 120GB HDD, στα 499€. Αν βάλεις σε αυτό και τα 190€ που κάνει το HD-DVD Player (το οποίο όμως έχει το καλό πως θα το χρησιμοποιείς μόνο για να βλέπεις τα HD-DVD σου και δε θα "κουράζεις" την κεφαλή και με παιχνίδια ή με απλά DVD) φτάνεις στα 689 περίπου ευρώ.

Με το PS3, στα 660 παίρνεις και ένα δεύτερο χειριστήριο και δύο πολύ καλά παιχνίδια (για αρχή). Βέβαια, εκεί έχεις ενσωματωμένο το drive και έτσι θα "κουράζεται" περισσότερο παίζοντας εκεί τα PS2 games, PS3 games, Blu-Rays, DVDs, CDs κτλ... Από την άλλη έχεις πολύ περιορισμένους τίτλους διαθέσιμους (ελάχιστοι εκ των οποίων είναι αποκλειστικοί στο PS3) και καθόλου μα καθόλου παιχνίδια σε χαμηλότερες τιμές.

Η γνώμη μου είναι πως αν δε βιάζεσαι, ψάξτο. Δες τι παιχνίδια κυκλοφορούν, τι πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την κάθε κονσόλα (πίστεψέ με αυτό είναι πολύ σημαντικό) και αν δε "σε καίει" να το πάρεις τώρα περίμενε ένα-δύο μήνες, όταν θα αρχίσουν σιγά-σιγά να σκάνε οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες προσφορές. Ιδιαίτερα το Xbox, ως παλιότερο, θα πρέπει λογικά να κυκλοφορήσει πολύ καλά πακέτα (όπως πέρσι με το Gears of War).

ευχαριστω για το ενδιαφερον και την επεξηγηση οπως φαινεται θα ακολουθησω τη συμβουλη σου και θα περιμενω λιγο ακομα μηπως γλυτωσουμε κανενα ευρω και φυσικα μηπως υπαρξει και καμια εξελειξη για το πιο φορμα θα επικρατησει.ψιλοκαιγομαι να παρω κατι γιατι εχω full HD tv 42 και θελω να δω κανενα ταινιακι να γουσταρω ποιοτητα εικονας και φυσικα τρελο ηχο απο το home cinema.θα περιμενω λοιπον και θα παρακολουθω τι γινεται απο θεμα παιχνιδιων και φορμα. και παλι ευχαριστω:dizzy::tease::whistle::hypno:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα σαν παιχνιδομηχανές έχουν τα καλά και τα κακά τους η κάθε μια. To Xbox έχει πάρα πολλούς τίτλους (και νομίζω πως οφείλουν όλοι να αναγνωρίσουν το γεγονός πως ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιχνιδιών του Xbox360 είναι αρκετά άνω του μετρίου) και μάλιστα αυτή την περίοδο κυκλοφορεί το Elite που έχει HDMI (όπως το PS3) και 120GB HDD, στα 449€. Αν βάλεις σε αυτό και τα 190€ που κάνει το HD-DVD Player (το οποίο όμως έχει το καλό πως θα το χρησιμοποιείς μόνο για να βλέπεις τα HD-DVD σου και δε θα "κουράζεις" την κεφαλή και με παιχνίδια ή με απλά DVD) φτάνεις στα 639 περίπου ευρώ.

Ωραίο breakdown Desert.

Νομίζω κι εγώ ότι στα παιχνίδια αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι σαφώς υπέρ του ωριμότερου Xbox 360, αν και σε λίγο καιρό η κατάσταση θα έχει ισορροπήσει αρκετά. Εξαρτάται πάνω απ'όλα και από το τί είδους παιχνίδια προτιμά ο καθένας, νομίζω ότι ένας φανατικός των shooters σαφώς αξίζει να προτιμήσει το 360 ενώ τα Playstation παραδοσιακά έχουν πολύ ποιοτικούς τίτλους σε μια ευρύτατη γκάμα ειδών.

Η αρχική τιμή σαφώς μετράει υπέρ του Xbox 360, από την άλλη όμως πρέπει να ληφθούν υπόψη και τα πολύ υψηλά failure rates της κονσόλας της Microsoft που σημαίνουν εκνευρισμό και ταλαιπωρία σε όποιον τύχει ελαττωματικό κομμάτι.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Πλέον τα καινούργια 360 με το "έξτρα" heatsink και το epoxy στα chipset δεν παρουσιάζουν προβλήματα πάντως (στον βαθμό που παρουσίαζαν τα προηγούμενα) απ'ότι διαβάζω.

Πάντως και το PS3 δεν μας έχει δείξει κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά μέχρι τώρα. Shooters, Platformers και Sports/Racers. Από RPG δηλαδή και οι δύο κονσόλες πάσχουν.

Πλέον τα καινούργια 360 με το "έξτρα" heatsink και το epoxy στα chipset δεν παρουσιάζουν προβλήματα πάντως (στον βαθμό που παρουσίαζαν τα προηγούμενα) απ'ότι διαβάζω.

Πάντως και το PS3 δεν μας έχει δείξει κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά μέχρι τώρα. Shooters, Platformers και Sports/Racers. Από RPG δηλαδή και οι δύο κονσόλες πάσχουν.

Στα RPG εχει σαφες προβαδισμα το Χ360 με τα

- Mass Effect

- Fable 2

- Two Worlds

Παντως τα προβληματα σιγα σιγα λυνονται!!!;)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

• 2 weeks later...
ναι μετά την τρελή επιτυχία του psp ,έρχεται και psp phone.....

Το οποίο φαντάζομαι θα έχει την ίδια ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία!

Αν σκεφτούμε μάλιστα πόσο χάλια ήταν η μπαταρία του PSP ως σκέτη παιχνιδομηχανή, τότε φαντάζομαι πως θα πρέπει να κρατάς και δεύτερη στην τσέπη!

Όλα αυτά βέβαια ουδεμία σχέση έχουν με το PS3. Ας ανακοινωθεί το PSP Phone και τότε ας συζητηθεί στο ανάλογο forum, όχι εδώ.

Υπαρχει τροπος να παιξω στον υπολογιστη κατι κατεβασμενα παχνιδια για το psp ή αν γινεται και τα παιχνιδια του ps2?
Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

υπαρχει το psxc και το psx2. to 1ο παιζει παιχνιδια απο το playstation το ενα και το αλλο απο το 2. ομως δεν ειναι ετοιμα, μονο κατι ντεμο τρέχουν.. για το πσπ δεν γνωριζω:rolleyes:

Το topic για το PS3 είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=83731

εκεί υπάρχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Καλημέρα παίδες!!!Είμαι από εχθές κάτοχος ps2 slim.Ας μου πει κάποιος τι να κάνω ώστε να παίζω αντεγραμμένα cd.Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου?Κανά γρήγορο κολπάκι?

Υπάρχουν διάφορα σχετικά topics στο forum, εκτός από το επισημασμένο για το PS2. Ψάξε πρώτα.

• The title was changed to Γενικά περί... PlayStation