Jump to content

123tomi_

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by 123tomi_

  1. νομιζω μια αναθεωρηση κανεις και εισαι ετοιμος:Dδεν χρειαζεται να περιμενεις!!
  2. παντως αν ειναι να δωσεις και για αυτοκινητο και για μηχανη καλο ειναι να δωσεις μαζι γιατι γλυτωνεις καπου στα 150-200 ευρω;):) εγω ετσι θα κανω!!!:D
  3. α) 250-350 ΕΥΡΩ β) νομιζω το ιδιο ειναι:)
  4. φυσικα σε γραφουν!!!:) η θεση του ειναι στο κεφαλι οχι στο χερι:p
  5. απο τα 2 προτιμω τα goodys, αλλα πρωτα απ΄οοοολα ειναι τα KFC:drool::drool::food: και η πιτα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στην καλαματα:happy:
  6. στα 18-20 ειναι ως 25kw και οχι 125cc... απλως τα στρουμφ λενε ως 125 γιατι πολυ λιγα μηχανακια που ειναι πανω απο 125, δηλαδη 250,400 βγαζουν κατω απο 25kw (34 hp)...
  7. ωραια η f430 αλλα μεσα ειναι χαλια, αν δεις τα πενταλ βλεπεις κατι βιδες που ειναι απο τη μηχανη:lol: ομορφη αλλα δεν αξιζει τοσα!!!!
  8. και ΄γω της ιδιας γνωμης ειμαι,... η φυσικη της τεχν. κατευθ. απ΄οτι ειδα ειναι περισσοτερο θεωρητικο μαθημα και θελει πολυ διαβασμα:rolleyes:
  9. 123tomi_

    r00 files

    τα αρχεια αυτα δεν ειναι τιποτα αλλο απο τα γνωστα RAR, απλως οταν ειναι σειρα αρχειων rar για να αποσυμπιεστουν ολα μαζι ονομαζονται rar,r00,r01,r02,r03 κτλ....αποσυμπιεσαι το r00 (αν δεν υπαρχει καποιο rar αρχειο, αν υπαρχει αποσυμπιεσαι το rar πρωτο) με καποιο γνωστο προγραμμα (7-zip,winrar)και θα σου φτειαξει μετα μονο του εναν φακελο με ολα τα αρχεια μεσα;)(αν ειναι αρχειο .iso η .nrg θα εχει ενα μονο αρχειο ο φακελος):)
  10. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ:( ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 16;) ΕΓΩ ΤΩΡΑ περιμενω να βγαλω μεχρι 25kw (125cc):D ΚΑΙ ειμαι σχεδον 18
  11. παντως το διπλωμα που εχουν και τα 2 αδερφια μου λεει 25kw αλλα επειδη ρωτησα ενα στρουμφ μου ειπε αλλα γι΄αυτο ρωτησα. για την κατηγορια των 50cc ξερετε τι διαδικασια χρειαζεται;;;;ενδιαφερεται μια φιλη μου που ειναι 17 ετων αλλα δεν εχει ιδεα απο οδηγηση, δινει οδηγηση κανονικα;;, αν ξερετε και ολη την διαδικασια θα ηταν πολυ χρησιμο;):)
  12. αν εχεις ενα συστημα με καλο επεξεργαστη μετα απο 4 χρονια θα χρειαστεις μονο καρτα γραφικων ν΄αλλαξεις και τιποτ΄αλλο. οποτε συμφερει και εχεις τα καλυτερα γραφικα;)
  13. ΔΕΝ ξερω, παντως εγω εχω δει την αλλη πλευρα της Ελλαδας, την ανθρωπινη. στην ΑΘΗΝΑ δεν εχω ζησει πολυ την καθημερινοτητα.. αλλα ΚΑΛΑΜΑΤΑ και ΠΑΤΡΑ δεν ειναι ετσι....
  14. με αυτα που γραφεις με κανεις να φαινομαι υπερβολικος, αλλα δεν ειναι ετσι!!!!! εγω εχω διαφορετικη αποψη για ολα αυτα!!!:) δηλαδη θες να πεις οτι αν ειχαμε χωρους π.χ. για parking θα εβαζαν τα αυτοκινητα τους στα πεζοδρομια;;; δε νομιζω οσο για τα σκουπιδια κ.τ.λ. που αναφερεις ειναι θεματα του κρατους.. δεν δειχνει την ανθρωπια του Ελληνα.:rolleyes: οσοι Ελληνες που εχουν παει εξωτερικο γιατι δεν κανουν τετοια πραγματα;;;εε;ισως γιατι ειναι οργανωμενο το κρατος του εξωτερικου; λεω εγω τωρα.. επισης η δουλεια στο εξωτερικο (Ν, Αφρικη/Η.Π.Α.)ξεκιναει 8 το πρωι και τελειωνει 6 το απογευμα, ουτε μεσημερι δεν πανε σπιτι τους. Αν σου αρεσει να δουλευεις σαν σκυλι, για να αποκτησεις περισσοτερα χρηματα δικο σου θεμα. εμενα δεν μου αρεσει ετσι!! η κλασικη δικαιολογια του νεοελληνα οτι το κρατος κλεβει ειναι αληθεια, δεν ειναι ψεμα(βλεπε ειδησεις) θα μπορουσε και μπορει να αναπτυχθει το κρατος μας σε μεγαλο βαθμο αν γινει σωστη διαχειρηση. Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
  15. Αυτο σου κάνει;; http://www.media.uoa.gr/mediadata/index.php?l=gr&c=newspapers και αυτο βρηκα http://news.contra.gr/Media/Hellas/154790.html νομιζω στο google θα βρεις αυτο που ψαχνεις;)
  16. μα αυτο ειναι το ωραιο που μας κανει να ξεχωριζουμε. να γινεται κατι στο δρομο και να πεταγοντε τα χερια εξω απο τα παραθυρα με τα αναλογα κοσμιτικα επιθετα:p να βγεις εξω να συναντησεις τους φιλους σου και να τους κερασεις, να λες καλημερα και να μην σε περνουν για τρελλο. οσο για οσους παρκάρουν πάνω σε διαβάσεις, πεζουλάκια κ.τ.λ. το κανουν γιατι δεν εχει φροντισει το κρατος να υπαρχει ο αναλογος χωρος, κατι που στο εξωτερικο το προβλεπουν. το οτι οι αλλες χωρες ειναι πιο οργανωμενες και πιο αυστηρες σε τετοια θεματα δεν σημαινει οτι οι κατοικοι αυτης της χωρας εχουν ανθρωπια. ειδαμε και τους αγγλους που ηρθαν στην Ελλαδα και σκοτωνονται στο ξυλο, μεθουν και προκαλουν διαφορες καταστροφες. γιατι ξερουν οτι δεν θα τους κανει τιποτα το κρατος ενω στην Αγγλια θα τους ειχαν μεσα. επισης η ζωη που κανουμε εδω δεν υπαρχει στο εξωτερικο πουθενα. συγκεκριμενα μονο στην Ν.Αφρικη εχω παει και εκει μονο δουλεια-σπιτι-δουλεια. τα ξενυχταδικα εκει κλεινουν στις 2:30. ασε που δεν μπορεις να κυκλοφορισεις ουτε γι΄ αστειο στους δρομους. το ιδιο μου εχουν πει οτι γινεται και στις H.Π.Α διαφοροι συγγενεις μου. δουλεια και παλι δουλεια. ομως σε αυτες τις χωρες το κρατος δεν ειναι εμποδιο αλλα συμμαχος.. δεν υπαρχει γραφειοκρατεια εχουν τις υποδομες και ολα καλα αλλα απο ζωη μηδεν..επισης γιατι ολοι οι ξενοι αγοραζουν σπιτια, εξοχικα, κτλ στην ΕΛΛΑΔΑ; εμενα λοιπον δεν μου αρεσει αυτη η ζωη!! προτιμω την Ελλαδα για μονιμη κατοικια..για να μεινω μονιμα εξω οχι φυσικα σε καποιους αλλους μπορει να αρεσει ο τροπος ζωης που περιεγραψα, αλλα δεν μπορουμε να μιλαμε για ανθρωπια στο εξωτερικο επειδη δεν παρκαρουν στα πεζοδρομια...ελεος!!
  17. η ανθρωπια ειναι να βοηθας το συνανθρωπο σου, κατι που στο εξωτερικο δεν υπαρχει. δεν ξερω αν καταλαβενετε τι εννοω ακριβως:confused:
  18. +1000 αυτο το τελευταιο με την ανθρωπια που ειπες ειναι το πιο σημαντικο στοιχειο που μας ξεχωριζει, καθως και με την μαζεμενη ομορφια που εχει η Ελλαδα. καλο ειναι να ταξιδευεις και να γνωριζεις κοσμο και μερη αλλα για να ζεις σαν την Ελλαδα δεν υπαρχει!!!:)
  19. αν εχει καλο φαγητο στο σπιτι κατεβαινει ανετοτατα:p εξω μονο πορτοκαλαδα πινω δεν ξερω γιατι:baby:
  20. πιο πολυ με ενοιαξε που ηταν και το παιδακι μαζι!!! κριμα..
  21. PC for ever!!!!!! φοβερα γραφικα (μην ξεχναμε πως τα παιχνιδια για τις παιχνιδιμηχανες στο pc φτιαχνονται:p) πολλα παιχνιδια,. οσο για την αναβαθμιση δεν χρειαζεται και καθε 6μηνο που λενε μερικοι. ενας core 2 duo 2,66ghz και μια 8800 gts 640mb και καθαρισες για 3+χρονια. ολα αυτα με 650 ευρω;)κοτσαρεις και το χειριστηριο του ps2 η xbox και εισαι αρχοντας. οι παιχνιδομηχανες λενε για κανα pro και κανα metal slug.an και εχω και ps2 και πανω απο 60 παιχνιδια μονο pro παιζω.!!!!
  22. υπαρχει το psxc και το psx2. to 1ο παιζει παιχνιδια απο το playstation το ενα και το αλλο απο το 2. ομως δεν ειναι ετοιμα, μονο κατι ντεμο τρέχουν.. για το πσπ δεν γνωριζω:rolleyes:
  23. οντως, στο εξωτερικο και συγκεκριμενα ν.Αφρικη και Η.Π.Α. θεωρουν το δημοσιο μια απο τις κατωτερες εργασιες ενω Ελλαδα το εχουν Θεοποιησει, γι΄αυτο και δεν δουλευει όπως θα έπρεπε!!
  24. υπερ φυσικα, το θεωρω χαζο να οδηγεις μεθυσμενος:wacko:
×
×
  • Create New...