Jump to content

alex_w800

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alex_w800

  • Ημ. Γέννησης 24/06/1988

alex_w800's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα ηθελα πολυ να δω ενα απο τα παλια fifa.Ειμαι πολυ περιεργος.Πως περιπου ειναι?
  2. Καλησπερα..Εχω ενα dvd απο το οποιο θελω να παρω μονο τον ηχο σε μορφη mp3 για να μη χρειαζετε dvd player για να το ακουσω..Ξερει κανεις αν και πως μορει να γινει αυτο..Μου ειπαν να συνδεσω το dvd player με το pc και να κανω ηχογραφηση..Αλλα το dvd ειναι 4 ωρες και παει πολυ..(Επισης αν ξερετε κανενα καλο προγραμμα για ηχογραφηση γιατι η ηχογραφηση των windows ειναι πολυ :X ...:offtopic: :whistle: )..Ευχαριστω προκαταβολικα..
  3. Πηρα πριν λιγο το pro για το xbox360.Τελικα ειναι καλυτερο.Ωραιες κινησεις των παικτων,ικανοποιητικο επιπεδο δυσκολιας και ακομα περισσοτερα δικαιωματα.Παιδια..Πολυ καλο.Δικαια κερδιζει στη δημοσκοπηση..:respect:
  4. Τιποτα.Αν φταιει η συνδεση μου τι μπορω να κανω?Τωρα που το λες ομως..Εχω το dsl cube της vivodi.Ειχα παρει το πακετο με τους 3 μηνες.Αυτο αρχισε να συμβαινει περιπου οταν τελειωσαν οι 3 μηνες.:mad:
  5. Μη συγκρινετε διαφορετικα πραγματα.Τα φιφα εκεινης της περιοδου κατα τη γνωμη μου δεν θα μπορουσαν να ειναι διαφορετικα.Τα συστηματα που τα υποστηριζαν τοτε ηταν σε σχεση με τα σημερινα αθλια.Τοτε μας φενοντουσαν εκπληκτικα.Σημασια εχει οτι το fifa εχει βελτιωθει.τα παθηματα στην ΕΑ εγιναν μαθηματα και γι αυτο βελτιωσε παρα πολυ το παιχνιδι της.Και μην ξεχναμε οτι το iss ηταν αθλιο.Μονο καλα γραφικα ειχε.
  6. Οταν παω να ανοιξω μερικες σελιδες μενει αρκετη ωρα στην αναμονη και τελικα δεν τις ανοιγει.Ξεκινησε με τη σελιδα του πλαισιο και οσο παει οι σελιδες αυξανονται.το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει ακομα και οταν χριησιμοποιω τον internet explorer.Any ideas?:cry:
  7. Εγω ακομα πιστευω οτι το καθε παιχνιδι εχει τα θετικα του.Ο καθενας επιλεγει αναλογα με τις αναγκες του.Δινει καποιος βαση στα γραφικα?Επιλεγει fifa με κλειστα ματια.Αντιθετως αν δινει σημασια στο χειρισμο και στο ρεαλισμο πιστευω οτι το pro ειναι η καταλληλη λυση γι αυτον.Εγω να σας πωτην αληθεια προτιμαω τα γραφικα.Ομως υπαρχει ενας και μοναδικος λογος για τον οποιο τελικα θα καταφυγω στο παιχνιδι της konami.Ειτε μου αρεσει ειτε οχι ολοι οι φιλοι μου ειναι φανατικοι του pro.Πεταει ο γαιδαρος?Πεταει!Σε τετοιο σημειο.Και απο το να χανω σε καθε μας <<συγκεντρωση>> καλυτερα να το προτιμησω..:mad: Αλλωστε και η ψηφοφορια με κανει :X ..Αν οι περισσοτεροι που παιζουν pro δεν ηταν τοσο μονοπλευροι πιστευω οτι αυτη τη χρονια τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα μιας και το fifa εχει βελτιωθει πολυ....Το μονοπλευροι χωρις παρεξηγηση..Δεν κατηγορω κανεναν..Ισα ισα που συμφωνω με αυτην την κοντρα γιατι τους μονους μου ωφελει ειναι εμας..:yahoo:
  8. Λοιπον.Προσπαθω να ανοιξω τη σελιδα του πλαισιο και δεν ανοιγει.Το ιδιο συμβαινει και με το firefox.Εκανα σημερα format αλλα το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει.Ξερει κανεις τι μπορω να κανω?:wacko:
  9. Σε αυτο που λες εχεις δικιο.Και σε μενα παρομοια μου εκανε.Για το pro ομως που λες..Το εχεις παιξει το 6 ή το λες συμπερασματικά?Γιατι τωρα να δωσω 70 ευρω για ενα απο τα 2 και τελικα να ειναι καλυτερο το αλλο.Δε λεει.;)Αλλα απο οτι βλεπω και απο τους ψηφους..Νομιζω πως ξερω πιο τελικα θα διαλεξω..:yahoo:
  10. Σα να εκανα καλα τελικα που προτιμησα το 360.Γιατι μας αλλαζει πολλα τελευταια η sony.:angry:
  11. Δεν εχω παιξει το pro.Αλλα κατεβασα το demo του fifa απο το xbox live του xbox 360.Μου φανηκε πολυ καλο.Διαβαζα και οτι το fifa βελτιωσε το χειρισμο του.Πως γινεται λοιπον αφου το fifa εχει εμφανως καλυτερα γραφικα και καλο χειρισμο γιατι να ειναι καλυτερο το pro?:wacko:
  12. Η κοντρα ξαναξεσπασε.Και οι 2 τιτλοι με μεγαλες πιθανοτητες επιτυχιας.Πιο τελικα θα κερδισει τη μαχη?
  13. loipon..prospatho na bo stin istoselida tou plaisio kai mou emfanizei anamoni gia plaisio.gr ...dokimasa kaime internet explorer alla to apotelesma itan to idio..perimeno alla tipota..to idio mou kanei kai me kana 2 site akoma...xerei kaneis ti simvainei?:mad: kai kati akoma...egatestisa ena patch gia ta windows xp to opio sou parexei oles tis anavathmiseis..to vrika sto dvd enos periodikou..an kai eixe proidopoiisi oti se polla sistimata xanete i elliniki glossa ego to egatestisa me apotelesma na mhn mporo na grapso ellinika..kammia idea gia na glitoso to format?:cry:
  14. Τιποτα ακομα..Προσπαθουν αλλα δεν τα εχουν καταφερει ακομα..Παντως αν παιζεις live δεν αξιζει τροποποιηση..
  15. Στειλτε αυτη τη σελιδα σε οσους περισσοτερους μπορειτε με οποιοδηποτε τροπο..Δεν μπορει..Θα μας την κανουν την χαρη..Αλλιως..:mad:
×
×
  • Create New...