Jump to content

123tomi_

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About 123tomi_

  • Ημ. Γέννησης 03/02/1990

123tomi_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. νομιζω μια αναθεωρηση κανεις και εισαι ετοιμος:Dδεν χρειαζεται να περιμενεις!!
  2. παντως αν ειναι να δωσεις και για αυτοκινητο και για μηχανη καλο ειναι να δωσεις μαζι γιατι γλυτωνεις καπου στα 150-200 ευρω;):) εγω ετσι θα κανω!!!:D
  3. α) 250-350 ΕΥΡΩ β) νομιζω το ιδιο ειναι:)
  4. φυσικα σε γραφουν!!!:) η θεση του ειναι στο κεφαλι οχι στο χερι:p
  5. απο τα 2 προτιμω τα goodys, αλλα πρωτα απ΄οοοολα ειναι τα KFC:drool::drool::food: και η πιτα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στην καλαματα:happy:
  6. στα 18-20 ειναι ως 25kw και οχι 125cc... απλως τα στρουμφ λενε ως 125 γιατι πολυ λιγα μηχανακια που ειναι πανω απο 125, δηλαδη 250,400 βγαζουν κατω απο 25kw (34 hp)...
  7. ωραια η f430 αλλα μεσα ειναι χαλια, αν δεις τα πενταλ βλεπεις κατι βιδες που ειναι απο τη μηχανη:lol: ομορφη αλλα δεν αξιζει τοσα!!!!
  8. και ΄γω της ιδιας γνωμης ειμαι,... η φυσικη της τεχν. κατευθ. απ΄οτι ειδα ειναι περισσοτερο θεωρητικο μαθημα και θελει πολυ διαβασμα:rolleyes:
  9. 123tomi_

    r00 files

    τα αρχεια αυτα δεν ειναι τιποτα αλλο απο τα γνωστα RAR, απλως οταν ειναι σειρα αρχειων rar για να αποσυμπιεστουν ολα μαζι ονομαζονται rar,r00,r01,r02,r03 κτλ....αποσυμπιεσαι το r00 (αν δεν υπαρχει καποιο rar αρχειο, αν υπαρχει αποσυμπιεσαι το rar πρωτο) με καποιο γνωστο προγραμμα (7-zip,winrar)και θα σου φτειαξει μετα μονο του εναν φακελο με ολα τα αρχεια μεσα;)(αν ειναι αρχειο .iso η .nrg θα εχει ενα μονο αρχειο ο φακελος):)
  10. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ:( ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 16;) ΕΓΩ ΤΩΡΑ περιμενω να βγαλω μεχρι 25kw (125cc):D ΚΑΙ ειμαι σχεδον 18
  11. παντως το διπλωμα που εχουν και τα 2 αδερφια μου λεει 25kw αλλα επειδη ρωτησα ενα στρουμφ μου ειπε αλλα γι΄αυτο ρωτησα. για την κατηγορια των 50cc ξερετε τι διαδικασια χρειαζεται;;;;ενδιαφερεται μια φιλη μου που ειναι 17 ετων αλλα δεν εχει ιδεα απο οδηγηση, δινει οδηγηση κανονικα;;, αν ξερετε και ολη την διαδικασια θα ηταν πολυ χρησιμο;):)
  12. αν εχεις ενα συστημα με καλο επεξεργαστη μετα απο 4 χρονια θα χρειαστεις μονο καρτα γραφικων ν΄αλλαξεις και τιποτ΄αλλο. οποτε συμφερει και εχεις τα καλυτερα γραφικα;)
  13. ΔΕΝ ξερω, παντως εγω εχω δει την αλλη πλευρα της Ελλαδας, την ανθρωπινη. στην ΑΘΗΝΑ δεν εχω ζησει πολυ την καθημερινοτητα.. αλλα ΚΑΛΑΜΑΤΑ και ΠΑΤΡΑ δεν ειναι ετσι....
  14. με αυτα που γραφεις με κανεις να φαινομαι υπερβολικος, αλλα δεν ειναι ετσι!!!!! εγω εχω διαφορετικη αποψη για ολα αυτα!!!:) δηλαδη θες να πεις οτι αν ειχαμε χωρους π.χ. για parking θα εβαζαν τα αυτοκινητα τους στα πεζοδρομια;;; δε νομιζω οσο για τα σκουπιδια κ.τ.λ. που αναφερεις ειναι θεματα του κρατους.. δεν δειχνει την ανθρωπια του Ελληνα.:rolleyes: οσοι Ελληνες που εχουν παει εξωτερικο γιατι δεν κανουν τετοια πραγματα;;;εε;ισως γιατι ειναι οργανωμενο το κρατος του εξωτερικου; λεω εγω τωρα.. επισης η δουλεια στο εξωτερικο (Ν, Αφρικη/Η.Π.Α.)ξεκιναει 8 το πρωι και τελειωνει 6 το απογευμα, ουτε μεσημερι δεν πανε σπιτι τους. Αν σου αρεσει να δουλευεις σαν σκυλι, για να αποκτησεις περισσοτερα χρηματα δικο σου θεμα. εμενα δεν μου αρεσει ετσι!! η κλασικη δικαιολογια του νεοελληνα οτι το κρατος κλεβει ειναι αληθεια, δεν ειναι ψεμα(βλεπε ειδησεις) θα μπορουσε και μπορει να αναπτυχθει το κρατος μας σε μεγαλο βαθμο αν γινει σωστη διαχειρηση. Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
  15. Αυτο σου κάνει;; http://www.media.uoa.gr/mediadata/index.php?l=gr&c=newspapers και αυτο βρηκα http://news.contra.gr/Media/Hellas/154790.html νομιζω στο google θα βρεις αυτο που ψαχνεις;)
×
×
  • Create New...