Serafeim1981 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 αυτή τη περίοδο πως το έπαθαν και δουλεύουν μια χαρά; χθες εστάλη από ξανθή ένα συστημένο, μου ήρθε σήμερα ειδοποιητήριο.. δε με έχουν συνηθίσει σε τέτοια.. αν πάω αύριο κατά τις 7-8 το πρωί, λέτε να υπάρχει; γράφει πάνω μετά τις 10 άλλα εγώ θα λείπω τότε και δε θα προλάβω Όσες φορές μου έχει συμβεί τέτοια περίπτωση, έχω παραλάβει χωρίς πρόβλημα πριν τις 10:00. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Πακέτο που έφυγε από Αμερική στις 30/11 ήρθε χτες στο ταχυδρομείο και σήμερα παραλαμβάνω!! Μιλάμε για 7 εργάσιμες!! :) :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 παιδια πηρα απο αμερικη κατι ρουχα απο eastbay και στελλουν και το τιμολογιο μαζι στοιχιζουν 100 δολλαρια μηπως ξερετε ποσο υπολογιζεται το τελος πληρωμης εψαξα στο αρμοδιο site και δεν βρηκα τπτ να αναφερεται Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 παιδια πηρα απο αμερικη κατι ρουχα απο eastbay και στελλουν και το τιμολογιο μαζι στοιχιζουν 100 δολλαρια μηπως ξερετε ποσο υπολογιζεται το τελος πληρωμης εψαξα στο αρμοδιο site και δεν βρηκα τπτ να αναφερεται με τι μεταφορική τα στέλνουν; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 παιδια πηρα απο αμερικη κατι ρουχα απο eastbay και στελλουν και το τιμολογιο μαζι στοιχιζουν 100 δολλαρια μηπως ξερετε ποσο υπολογιζεται το τελος πληρωμης εψαξα στο αρμοδιο site και δεν βρηκα τπτ να αναφερεται Αν δεν κάνω λάθος, 5% + το ΦΠΑ 23%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα παιδια..δεμα απο αμερικη ποσο καιρο κανει να φτασει Ελλαδα??δεν ειναι αγορα απο εδω και τετοια..ενα δεμα απο συγγενικο προσωπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Μόλις παρέλαβα τα χρήματα. Πολύς καιρός όμως. Τους έκανα παράπονα και μου λένε είναι λογικό το χρονικό όριο. :worry: - ετσι γινεται ,γνωστος μου με μαγαζι στην Ν.Ελλαδα αυτα τραβαει καθε φορα Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 καλησπερα παιδια..δεμα απο αμερικη ποσο καιρο κανει να φτασει Ελλαδα??δεν ειναι αγορα απο εδω και τετοια..ενα δεμα απο συγγενικο προσωπο.. 10-20 μέρες συνήθως Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 10-20 μέρες συνήθως ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2011 9:36:29 μμ ` ` ` ` ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αντικείμενα σε Συσκευασία Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2011 9:41:27 μμ ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2011 2:19:48 πμ ΤΜΗΜΑ EMS - ΚΑΤ Αποστολή Συσκευασίας Είμαι στη Ρόδο. Πότε εκτιμάτε να παραλάβω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Σήμερα έλαβα 3 φακέλους από Γερμανία, Αγγλία και Hong Kong. Γερμανία: παράδοση σε 5 μερες. Αγγλία: παράδοση σε 8 μέρες Hong Kong: παράδοση σε 16 μέρες Ημερολογιακές όλες, για να μην μπερδευόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 εγω εχω να βαλω παρα πολλα και ακομα τιποτα! τωρα τις τελευταιες μερες μαλλον λιγο τα ΕΛΤΑ τεμπελιαζουν... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Ναι και η κλασσικη δικαιολογια... Γιορτες κτλ Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 τώρα τελευταία τα ΕΛΤΑ δεν έχουν άτομα να κάνουν την δουλειά...ήδη έχουν αρχίσει και μειώνουν το ωράριο λειτουργίας τους, εδώ στην Πάτρα, από το 8:00 - 20:00 το έχουν πάει 07:30 - 14:00...μεγάλη ταλαιπωρία πλέον... Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 τώρα τελευταία τα ΕΛΤΑ δεν έχουν άτομα να κάνουν την δουλειά...ήδη έχουν αρχίσει και μειώνουν το ωράριο λειτουργίας τους, εδώ στην Πάτρα, από το 8:00 - 20:00 το έχουν πάει 07:30 - 14:00...μεγάλη ταλαιπωρία πλέον... το εχω παρατηρησει και εγω, το κεντρικο στη Λαρισα απο 8 πλεον κλεινει στις 6 το απογευμα.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 τώρα τελευταία τα ΕΛΤΑ δεν έχουν άτομα να κάνουν την δουλειά...ήδη έχουν αρχίσει και μειώνουν το ωράριο λειτουργίας τους, εδώ στην Πάτρα, από το 8:00 - 20:00 το έχουν πάει 07:30 - 14:00...μεγάλη ταλαιπωρία πλέον... ???? Κλείνανε πριν στις 8 το βράδυ το βράδυ;; Εμένα στην περιοχή μου στην Αθήνα πάντα 2:30 κλείνανε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 ???? Κλείνανε πριν στις 8 το βράδυ το βράδυ;; Εμένα στην περιοχή μου στην Αθήνα πάντα 2:30 κλείνανε. Στην Αττική τα μόνα που λειτουργούν μέχρι αργά είναι του Συντάγματος, της Ομόνοιας και κάποια πολύ κεντρικά. στην επαρχία ισχύει πάλι το ίδιο, τα μικρά λειτουργούν μέχρι το μεσημέρι και τα κεντρικά μέχρι το βράδυ. Τώρα αλλάζουν τα πράγματα όμως, και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 τώρα τελευταία τα ΕΛΤΑ δεν έχουν άτομα να κάνουν την δουλειά...ήδη έχουν αρχίσει και μειώνουν το ωράριο λειτουργίας τους, εδώ στην Πάτρα, από το 8:00 - 20:00 το έχουν πάει 07:30 - 14:00...μεγάλη ταλαιπωρία πλέον... πηρα ποδι απο τα ΕΛ.ΤΑ και εγω... μαζι με αλλους 3 εκτακτους. απορω πως θα βγαινει η δουλεια... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 σημερα μου ηρθε δεμα απο αγγλια, 12 μερες ημερολογιακες... υποτιθεται θα ερχοταν στη βδομαδα πανω αλλα οκ... ο ταχυδρομος μου ειπε παντως για αρκετες μειωσεις.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Θα το πω κ εδω γιατι θα σκάσω: Επιστρέφω Δευτερα μετα απο αρκετό καιρό και βρίσκω μια ειδοποίηση για μια παραγγελία που το μονο που έγραφε ηταν μια ημερομηνία σε καλικαντζαρικα που ενας θεος ξερει τη εννοούσε! Παμε γνωρίζοντας οτι η πιθανότητες ειναι μηδενικές και ακούσαμε το κλασσικό αυριο μετα της 10! Παω σήμερα 10 και κατι με λενε δεν ήρθανε ακομα γιατι χάλασε το αυτοκινητο + να περασω καποια στιγμή αργότερα!! Γίνομαι εγω :angry: stage1!! Παω κανω άλλες δουλείες κ 11:30 παίρνω τηλ για να μου πουν οτι ηρθαν τα σημερινά πακετα οποτε ξαναπεταγωμε για να μου πουν οτι αν και ηρθαν το δικό μου δεν το εφερε ο ταχυδρόμος (δήθεν), εγω :angry::angry::angry::angry: stage2 Μου δίνουν ενα τηλ. κ μετα απο καμιά 10αρια τηλ. εμαθα απο τον ταχυδρόμο personal οτι αυτος το άφησε και απο το ταχυδρομείο οτι το εχει ο ταχυδρόμος!! Κανενας ταχυδρόμος μεταξυ μας που μπορει να μου πει τη μπορει να έγινε!! (μαλλον λογο της :range: stage 1 - κακός μου βεβαια πρεπει να έγιναν ολα απλα οσο κ αν προσπάθησα δεν μπορεσα να κρατηθώ δυστυχώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 (edited) αναλογα με τα δρομολογια των πλοιων.μπορει και τεταρτη εκτος απο μερικα κεντρικα της αθηνας κανενα δεν εμενα αργα μεχρι τις 20:00.(πατερας ταχυδρομικος).μηπως εννοειτε ελτα ταχυμεταφορες που ειναι ιδιωτες? Edited December 20, 2011 by dalton114 αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litanies Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 πηρα ποδι απο τα ΕΛ.ΤΑ και εγω... μαζι με αλλους 3 εκτακτους. απορω πως θα βγαινει η δουλεια... όπως είπα σε κάποιον μέσα από τα ΕΛΤΑ, σε λίγο καιρό όλα θα είναι self-service... τελευταία χρονιά με Ταχ. Θυρίδα...αν δεν αλλάξουν τροπάριο... Παράθεση www.innerwish.gr www.youtube.com/innerwish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 περιμένω δεμα από αγγλία βάζω εδώ το tracking number και εμφανιζει το εξής Your item, posted on 19/12/11 with reference "tracking number" has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE. μετά πληκτρολογώ στα ελτα τον αριθμο και εμφανίζει No information was found. τι γίνεται; είναι Ελλάδα αλλά που??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Μα δεν είναι στην Ελλάδα ακόμη (has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE). Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 :dash::dash::dash::dash::dash: ναι, οκ:X μου λύθηκε η απορία:rolleyes: (δε διαβασα σωστα τι εγραφε:shifty:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts