karib Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Ξεφτιλισμενοι... Εγω πλεον οταν παραγγελνω μικροαντικειμενο απο ebay απο κινα, τους ρωτω-παρακαλω, αν μπορουν να το βαλουν σε ....'φακελο' αντι για 'κουτι'.... Τι να τους εξηγησεις; Οτι κουτι εστω και μικρο=δεμα, και μπορει να την φαει στο κεφαλι απο το τελωνειο, ενω φακελος=επιστολη και ερχεται διχως αλλη χρεωση; Φανταζομαι οι κινεζοι εχουν χιλιαδες κουτια/φακελους και βαζουν αναλογα το μεγεθος και το πως τους ερθει... Ε τωρα πρεπει να παρακαλαμε να τα βαλουν σε 'φακελο'.... Ελλαδα, το απολυτο τρελοκομειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris275 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Καλησπέρα Θέλω να στείλω στην Ισπανία ένα δεματάκι με βάρος 1.5 κιλά. Δεν είναι κουτί αλλά μια σακούλα που έχει ένα ρούχο μέσα. Διαβάζω στα ΕΛΤΑ για επιστολική αποστολή. Τι διαφορά έχει πέρα από την τιμή; Επίσης τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις ισχύουν και για τις αποστολές στο εξωτερικό ή μόνο για την παραλαβή εδώ Ελλάδα από εξωτερικό; Έκοψα τις συναλλαγές με εξωτερικό και βλέπω έχουν αλλάξει τα πράγματα με τελωνειακούς δασμούς κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Δεν υπάρχει τελωνειακός έλεγχος μεταξύ Ελλάδος και Ισπανίας . Από τότε που η Ισπανία μπήκε στην Ευρωπαική Ένωση. Το επιστολικό είναι μέχρι 2 κιλά και πολύ φτηνώτερο από το δέμα. Το δέμα έχει μεγαλύτερη αποζημίωση αν το χάσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris275 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Για τελωνείο και λοιπά ξέρω ότι εφόσον είναι εντός Ε.Ε. δεν υπάρχει απλά πρώτη φορά είμαι εγώ ο αποστολεας και δεν ξέρω τι παιζει. Πιο σίγουρη μέθοδος αποστολής δηλαδή το δέμα; Επίσης οι χρόνοι παράδοσης που αναφέρουν (1 μέρα) ισχύουν ή όχι; Είδα σε παλιότερα μηνύματα ότι ένα παιδί που έστειλε εξωτερικό αντιμετώπισε πρόβλημα θα αυτό όλες οι ερωτήσεις. Δυστυχώς τα courier ξεφεύγουν κατά πολυ στην τιμή για αυτό δεν ακουμπάω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Επιστολικό θα το στείλεις 3 ημέρες κάνει αν πας νωρίς πριν τις 12:00 καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris275 Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 Γιατί με τόση σιγουριά επιστολικό; Έψαξα και δεν αναφέρει αποζημίωση παρα μόνο για δέμα. Επειδή η αξία του είναι πάνω από 150 € μήπως να επιλέξω δέμα να εχω και την καβάντζα της αποζημίωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2017 (edited) Επιστολικό με δηλωμένη αξία Πληρώνεις 0,50% δηλαδή 0,75 ευρώ συν την αξία του συστημένου χοντρικά 3,25 ευρώ παραπάνω. Επιστολικό +14 ευρώ = 17,25 Ε.Μ.S 27,45 ευρώ ότι σε συμφέρει κάνεις. Edited November 29, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 48 μέρες...Τουλάχιστον δεν ήταν κάτι που να έπρεπε να το είχα νωρίς Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) Καλησπέρα Θέλω να στείλω στην Ισπανία ένα δεματάκι με βάρος 1.5 κιλά. Δεν είναι κουτί αλλά μια σακούλα που έχει ένα ρούχο μέσα. Διαβάζω στα ΕΛΤΑ για επιστολική αποστολή. Τι διαφορά έχει πέρα από την τιμή; Επίσης τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις ισχύουν και για τις αποστολές στο εξωτερικό ή μόνο για την παραλαβή εδώ Ελλάδα από εξωτερικό; Έκοψα τις συναλλαγές με εξωτερικό και βλέπω έχουν αλλάξει τα πράγματα με τελωνειακούς δασμούς κτλ... Θα το στειλεις σαν επιστολη συστημενο Α προτεραιοτητα.16.50 ευρω Ζωνη 1 -Ακανονιστα http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/18_09_2014_%20site_epistoliko.pdf Αν ηταν πανω απο 2 κιλα θα πηγαινε ως δεμα.(EPG).27,45. Μη φοβασαι δεν χανεται.Εχω στειλει απειρα δεματακια με Ελτα σε ολον τον κοσμο και δεν εχει χαθει ποτε κανενα. ΕPG θα ειχε νοημα αν το ρουχο που θες να στειλεις ειναι πανακριβο γιατι εχουνε εξαιρετικο tracking και αριστους χρονους παραδοσης. Οσο για τις καθυστερησεις τα δεματα εξωτερικου προωθουνται αμεσως (εντος 48 ωρων εχουνε φυγει απο Ελλαδα) Προχθες τη Δευτερα εστειλα ενα Αμερικη και Τριτη αναχωρησε. 28/11/2017, 01:35:54 ATHENS AIRMAIL CENTER DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE (--> UNITED STATES OF AMERICA) Γενικα παντως ανεκαθεν ο Δεκεμβρης ηταν δυσκολος μηνας για τα δημοσια ταχυδρομεία σε ολον τον κοσμο. Οσο περισσοτερο πλησιαζουμε προς τα Χριστούγεννα τοσο πιο πολυ θα αργουνε ολα. Edited November 30, 2017 by StavrosChatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) Καλησπέρα. Μια ερώτηση... Τι είναι αυτό το έλεγχος διανομέα?? Στα τόσα χρόνια αγορές, πρώτη φορά το βλέπω. ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 30-11-2017 09:21 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 30-11-2017 10:40 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Edit. Είδα σε πιο παλιά ποστ μερικά σχόλια.. Δεν υπήρχε ο τκ. και ένα άλλο ότι είχε άδεια ο ταχυδρόμος. Αύριο πρέπει να πάρω τηλ. να μάθω τι γίνεται Edited November 30, 2017 by saxoman85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) Να ρωτήσω κάτι; Παρήγγειλα κάτι απο Γερμανία το δέμα είναι στην Αττική και δεν μου το στέλνουν Ελλάδα. Μου αναφέρουν οτι λογικά απο Δευτέρα θα φύγει για τον προορισμό κου λόγω όγκου. Μένω Θεσσαλονίκη και 4 μέρες το αντικείμενο είναι στη διαλογή Αττικής. Πότε να μιλήσω με εεττ; 5 μέρες είναι στην Ελλάδα και δεν μου το στέλνουν Θεσσαλονίκη. Υποψιάζομαι πως το έχουν χάσει. Edited November 30, 2017 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Να ρωτήσω κάτι; Παρήγγειλα κάτι απο Γερμανία το δέμα είναι στην Αττική και δεν μου το στέλνουν Ελλάδα. Μου αναφέρουν οτι λογικά απο Δευτέρα θα φύγει για τον προορισμό κου λόγω όγκου. Μένω Θεσσαλονίκη και 4 μέρες το αντικείμενο είναι στη διαλογή Αττικής. Πότε να μιλήσω με εεττ; 5 μέρες είναι στην Ελλάδα και δεν μου το στέλνουν Θεσσαλονίκη. Υποψιάζομαι πως το έχουν χάσει.Υπομονή, μαζί με μια θήκη μου και πολλά πολλά άλλα δεματα περιμένει τη σειρά του... Μη σου φανεί περίεργο αν δεν ξεκολλήσει ούτε αύριο. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Υπομονή, μαζί με μια θήκη μου και πολλά πολλά άλλα δεματα περιμένει τη σειρά του... Μη σου φανεί περίεργο αν δεν ξεκολλήσει ούτε αύριο. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Ουάου δηλαδή πάμε απο Τρίτη που θα λείπω από Θεσσαλονίκη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ουάου δηλαδή πάμε απο Τρίτη που θα λείπω από Θεσσαλονίκη:lol:Sad :p κακή περίοδος, πολύ κακή. Ήρθε σήμερα ένα καλώδιο με αγορά (11.11) για φίλο, ασχολίαστο ενώ περιμένω πολύ πιο σημαντικά. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Sad :p κακή περίοδος, πολύ κακή. Ήρθε σήμερα ένα καλώδιο με αγορά (11.11) για φίλο, ασχολίαστο ενώ περιμένω πολύ πιο σημαντικά. Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk Άρα τζαμάκι gd smith να μη βαλω fast delivery εαν ειναι να κανει τοσες μερες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 (edited) καλησπέρα παιδια,εχω συστημενα ,το ενα απο κινα singapore post και το αλλο απο ρωσσια. το πρωτο ειναι ελλαδα απο τελη οκτωβριου κα ι τζιφος μου λενε οτι περιμενουν ολα ακομη και τα μικροαντικειμενα να εκτελωνιστουν και οτι ειναι μεγαλος ο ογκος των αποστολων και δεν ξερουν ποτε θα περασουν τελωνειο. Τι συμβαινει ?δε νομιζω να λειτουργουν πλεον τα ελτα/./Και ποιος μας καλυπτει? Συμπερασμα οτι καλυτερα να σταματησουν οι παραγγελιες γιατι φανταστειτε να ερθουν και οι γιορτες/? Ειναι τετοιος ο ογκος των αντικειμενων,ειναι τοσο λιγο το προσωπικο,τοσο διαλυμενες οι υπηρεσιες που θα αρχισουν σε λιγο τ πρωτα κρουσματα να χανονται συστημενα κα ινα πεφτουν βροχη οι αιτησεις . Edited November 30, 2017 by jimigats Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Να γιατί καθυστερούν τα προϊόντα από το εξωτερικό! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Parakritika.gr από το «Ελ. Βενιζέλος»! Πάνω από δύο μήνες καθυστερούν πλέον να φτάσουν στα χέρια των παραληπτών τους τα προϊόντα που έχουν γίνει παραγγελία από χώρες του εξωτερικού, ακόμη και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Parakritika.gr αποκαλύπτει με αποκλειστικές φωτογραφίες το τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τα προϊόντα αυτά στιβάζονται και παραμένουν εκτεθειμένα σε εξωτερικούς χώρους, περιμένοντας να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι εκτελωνισμού για την είσοδό τους στη χώρα. Αποτέλεσμα; Κάποια από αυτά να φτάνουν άχρηστα στον τελικό τους παραλήπτη και να χρειάζεται να ακολουθηθεί η αντίστροφη διαδικασία να σταλούν και πάλι στο εξωτερικό και να σταλούν τα νέα αντικατεστημένα… Αφάνταστη και πολύμηνη δηλαδή ταλαιπωρία!!! Η έλλειψη προσωπικού στις αρμόδιες υπηρεσίες του αεροδρομίου της Αθήνας είναι επιεικώς τραγική, τόσο στο τελωνείο, όσο και στο κέντρο διανομής των ΕΛ.ΤΑ. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος της μεγάλης αναμονής στην παραλαβή των δεμάτων από το εξωτερικό! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: Πηγή: http://parakritika.gr/?p=21369 Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αυτό το άρθρο τα λέει δυστυχώς όλα.Τριτοκοσμικη κατάσταση,σε περίπτωση βροχής;τα dispute θ πέφτουν βροχή θ χάνουν τ χρήματα οι έμποροι κ δε θ ξαναστελνουν Ελλάδα.πιο εύκολα θ ναι ν πάει δέμα Αφρική παρά Ελλάδα. Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Σε αυτές τις καρότσες, τα πακέτα δεν επιπλέουν στο νερό σε περίπτωση βροχής; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 δεν θα γινουμε ποτε χωρα ποτε ποτε ποτε ουτε με 1000 τροικες κριμα στα παιδια μας εμεις καλα να παθουμε θελαμε παπανδρεου καραμανλη και τσιπρα φατε τωρα ψεμα να χορτασεται στο θεμα μας τωρα 6 απλα δεματα απο 60 μερες μεχρι 75 και δεν εχω παραλαβει ουτε ενα παμε γερα χαχαχααχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 σιγουρα καποια συστημενα ,(δε μιλαω για τα απλα εχουν πιο πολελς πιθανοτητες να φτασουν) ,θα υποστουν ζημιες η αλλα δε θα επιδοθουν ποτε.. Ποιος ο τροπος αντιδρασης μας?αιτηση αναζητησης και αποζημιωση???γιατι ενταξει για μια θηκη δε παει στην ευχη ,αλαλ εχω προιοντα απο 60 και πανω το ενα.Ποιος ο τροπος αντιδρασης?κανουμε αιτηση η κανουμε υπομονη? Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Εγώ πιστεύω οτι και αυτό είναι εντολή των δανειστών, δηλαδή μεγάλες καθυστερησεις έως μη παράδοση για να παψουμε να αγοράζουμε. Δεν εξηγείται αλλιώς δεν μπορεί απο την μια μέρα στην αλλη να έχουμε αυτήν την κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 σιγουρα καποια συστημενα ,(δε μιλαω για τα απλα εχουν πιο πολελς πιθανοτητες να φτασουν) ,θα υποστουν ζημιες η αλλα δε θα επιδοθουν ποτε.. Ποιος ο τροπος αντιδρασης μας?αιτηση αναζητησης και αποζημιωση???γιατι ενταξει για μια θηκη δε παει στην ευχη ,αλαλ εχω προιοντα απο 60 και πανω το ενα.Ποιος ο τροπος αντιδρασης?κανουμε αιτηση η κανουμε υπομονη? εγω πηρα refund πριν λιγες μερες και απο τοτε αρχισαν να ερχονται (εννοειται οτι πληρωνω ξανα τον εμπορα) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimigats Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Kατι άρχισε ν κινείται,ξεμπλοκαραν κάποια πράγματα ,μ αναμονή μηνα Παράθεση Letv X800 US Official 11s Translated with Greek Language Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos72 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Kατι άρχισε ν κινείται,ξεμπλοκαραν κάποια πράγματα ,μ αναμονή μηνα Εγινε κατι? γιατι εγω έχω δεμα που έχει φυγει απο κίνα 5 Οκτωμβρίου και δεν έχει ενφανιστεί στα Ελτα ακόμα. Και ενα παράδειγμα για να κλαίμε όλοι μαζί: έχω παραγγείλει απο Κίνα μεσω ebay μια θήκη κινητου ημερομηνια παραγγελίας 18 Ιουλίου ξερετε πότε παρέλαβα????????????? ??? ??? ??? 5 Νοεμβρίου Ευχαριστώ και καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts