giorgos1966 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Καλησπερα guys. Επειδη ειμαι αρκετα ασχετος, θα ηθελα να κανω κανα 2 ερωτησεις. Πριν κανα μηνα μου εστειλε ενα φιλαρακι απο Αμερικη ενα λαπτοπ με USPS και εγγυηση 200$. Το λαπτοπ ειναι μεταχειρισμενο και το εβαλε στο κουτι του ταχυδρομειου χωρις συσκευασια, χυμα με τον φορτιστη του. Οπως καταλαβαινετε το δεμα ειναι απο ιδιωτη σε ιδιωτη χωρις αποδειξεις αγορας κτλ κτλ. Απο ελτα βλεπω αυτα: 3/10/2017, 10:25:05 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ.Δ. ΡΟΥΦ) 3/10/2017, 08:25:05 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΦΙΞΗ ΣΕ 3/10/2017, 00:07:44 Κ.Α.Τ. ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 25/9/2017, 00:12:57 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 25/9/2017, 07:31:53 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13/9/2017, 06:59:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 13/9/2017, 06:59:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 8/9/2017, 13:22:00 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Γνωριζεται ποτε περιπου θα παραλαβω Θεσ/νικη και εαν τυχον θα πληρωσω τελωνειο? Ευχαριστω εκ των προτερων. Aκριβως ιδια περιπτωση εχω και εγω φιλε μου με δεμα απο Αμερικη (ιδιωτης σε ιδιωτη). Δυο μερες νωριτερα μου το στειλανε ( 6/9 με αφιξη στο τελωνειο 26/9). Απο τοτε εχει κολησει το θεμα. Ας ελπισω αυριο μεθαυριο, βλεποντας το δικό σου,να προχωρησει αν και τους εστειλα email sta ELTA και διαμαρτύρομαι για την τοσο μεγάλη καθυστερηση. Οχι οτι θα απαντησουν, αλλα ετσι για την τιμή των όπλων...:mad: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Aκριβως ιδια περιπτωση εχω και εγω φιλε μου με δεμα απο Αμερικη (ιδιωτης σε ιδιωτη). Δυο μερες νωριτερα μου το στειλανε ( 6/9 με αφιξη στο τελωνειο 26/9). Απο τοτε εχει κολησει το θεμα. Ας ελπισω αυριο μεθαυριο, βλεποντας το δικό σου,να προχωρησει αν και τους εστειλα email sta ELTA και διαμαρτύρομαι για την τοσο μεγάλη καθυστερηση. Οχι οτι θα απαντησουν, αλλα ετσι για την τιμή των όπλων...:mad: Εμείς που είμαστε "χαμένοι στο τελωνείο" απο τον Αύγουστο, τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Εμείς που είμαστε "χαμένοι στο τελωνείο" απο τον Αύγουστο, τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή; :rolleyes: Ακόμα χειρότερα φυσικα. Παντως προσωπικά δεν ξανα αγοραζω απο τρίτες χωρες.Μονο απο Ε.Ε. εαν βεβαια συμφερει η τιμη απ οτι να αγοραστει εδώ. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekgr Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Παιδιά καλησπέρα, τον Σεπτέμβριο μου έστειλαν από Καναδά ένα πακέτο μικρό (cd) το οποίο έφτασε 2 Οκτώβρη. Δεν μου ήρθε ΠΟΤΕ ειδοποίηση από ΕΛΤΑ για να πάω να το παραλάβω ενώ ήταν και συστημένο παρακαλώ. Το παρακολουθούσα εγώ και στις 3 του μήνα πήγα μόνος μου από το ταχυδρομείο και το παρέλαβα. Δεν πλήρωσα τίποτα extra, καθώς ο seller φρόντισε και το έστειλε σαν δώρο. To θέμα είναι ότι περιμένω άλλο ένα πακέτο από Ιαπωνία (βιβλίο) το οποίο ΔΕΝ είναι συστημένο. Για τα πακέτα εκτός ΕΕ, πλέον δεν αφήνουν ειδοποιητήρια τα ΕΛΤΑ; Έχω μπερδευτεί. :help::help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Παιδιά καλησπέρα, τον Σεπτέμβριο μου έστειλαν από Καναδά ένα πακέτο μικρό (cd) το οποίο έφτασε 2 Οκτώβρη. Δεν μου ήρθε ΠΟΤΕ ειδοποίηση από ΕΛΤΑ για να πάω να το παραλάβω ενώ ήταν και συστημένο παρακαλώ. Το παρακολουθούσα εγώ και στις 3 του μήνα πήγα μόνος μου από το ταχυδρομείο και το παρέλαβα. Δεν πλήρωσα τίποτα extra, καθώς ο seller φρόντισε και το έστειλε σαν δώρο. To θέμα είναι ότι περιμένω άλλο ένα πακέτο από Ιαπωνία (βιβλίο) το οποίο ΔΕΝ είναι συστημένο. Για τα πακέτα εκτός ΕΕ, πλέον δεν αφήνουν ειδοποιητήρια τα ΕΛΤΑ; Έχω μπερδευτεί. :help::help::help: Δεν περνάει κάθε μέρα ταχυδρόμος για να σου αφήσει ειδοποίηση. Αν δεν το παρακολουθούσες και δεν πήγαινες να το πάρεις, κάποια από τις επόμενες ημέρες θα σου ερχόταν η ειδοποίηση. Εκτός αν για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν υπάρχει ταχυδρόμος στην περιοχή σου τη συγκεκριμένη περίοδο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ή αν υπάρχει δουλευταράς ταχυδρόμος στην περιοχή σου ή κανας έξυπνος που πετάει όλα τα χαρτάκια απ'το γραμματοκιβώτιο της πολυκατοικίας. Εμένα πάντως και τα δύο μου χουν συμβεί κι όχι μια-δύο φορές, το πρώτο που γινόταν παλιά λύθηκε όταν άλλαξε ο ταχυδρόμος αλλά το 2ο όχι ακόμα γιατί δε ξέρω ποιος το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabville Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 (edited) καλησπερα σας νεος και εγω εδω περιμενω απο τις 14/09/2017 ''ετσι λεει το postnl οτι εχει φτασει στην ελλαδαρα'' να παραλαβω ενα δεμα συνολικης αξιας 14.45 ευρω και τα ελτα που τους τηλεφωνησα και τους εδωσα τον αριθμο... λενε οτι ειναι ακομα ολλανδια :lost: εγω λεω: φεξε μου μαϊ να φας τριφυλλι http://prntscr.com/gtkh9u Edited October 5, 2017 by Gabville Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 καλησπερα σας νεος και εγω εδω περιμενω απο τις 14/09/2017 ''ετσι λεει το postnl οτι εχει φτασει στην ελλαδαρα'' να παραλαβω ενα δεμα συνολικης αξιας 14.45 ευρω και τα ελτα που τους τηλεφωνησα και τους εδωσα τον αριθμο... λενε οτι ειναι ακομα ολλανδια :lost: εγω λεω: φεξε μου μαϊ να φας τριφυλλι http://prntscr.com/gtkh9u και τι περιμενες να σου πουν οτι ειναι ελλαδα αλα εμεις παίζουμε μπιριμπα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gabville Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 ετσι να παρετε μια γευση χαχαχα lol PostNL Detail page of shipments Date Status of Shipment Country of Destination 14-09-2017 08:16 The item has arrived in the country of destination GREECE 05-09-2017 07:42 The item is on transport to the country of destination 04-09-2017 07:55 The item is processed at the PostNL sorting center 04-09-2017 07:55 The item is at the PostNL sorting center 30-08-2017 02:15 The item is pre-advised Shipment details: RS931447549NL The item has arrived in the country of destination ΕΛΤΑ Κωδικός Αντικειμένου: RS931447549NL Αναζήτηση Κωδικός Αντικειμένου: RS931447549NL Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 4/9/2017, 07:55:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 ετσι να παρετε μια γευση χαχαχα lol PostNL Detail page of shipments DateStatus of ShipmentCountry of Destination 14-09-2017 08:16The item has arrived in the country of destinationGREECE 05-09-2017 07:42The item is on transport to the country of destination 04-09-2017 07:55The item is processed at the PostNL sorting center 04-09-2017 07:55The item is at the PostNL sorting center 30-08-2017 02:15The item is pre-advised Shipment details: RS931447549NL The item has arrived in the country of destination ΕΛΤΑ Κωδικός Αντικειμένου: RS931447549NL Αναζήτηση Κωδικός Αντικειμένου: RS931447549NL Ημερομηνία & ΏραΠεριοχήΚατάσταση 4/9/2017, 07:55:00ΟΛΛΑΝΔΙΑΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥΚαι σε εμένα το ίδιο είναι... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kreppas Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 την γνώμη σας για το παρακάτω tracking. P000016568882 Παράθεση PiranxaS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 (edited) Απολύτως τίποτα . Δεν είναι συστημένο και δεν θα υπογράψεις για την παραλαβή. Μπορεις να το παρακολουθείς ατο https://www.aftership.com/couriers/singapore-speedpost Εχω παραλάβει δύο φορές μικροπράγματα με παρόμειο tracking. Edited October 5, 2017 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kreppas Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 δηλαδή να το περιμένω, θα έρθει κάποια στιγμή Παράθεση PiranxaS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει ένα μικροαντικείμενο από ΗΠΑ στις 22/08 μέσω ebay. το tracking της usps έχει κολλήσει στο miami από τις 01/09. πως μπορώ να βρω που έχει πάει μετά; στα ΕΛΤΑ δεν είναι έγκυρο το υπάρχων tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Πέρα από το γεγονός ότι εκείνες τις μέρες πέρασε ο τυφώνας Ίρμα από το Miami και είναι φυσικό να υπάρχει μια καθυστέρηση στην αποστολή, τα δέματα από την Αμερική δεν μπορείς να τα παρακολουθήσεις στη διαδρομή τους στην ΕΕ μέχρι να φτάσουν στην Ελλάδα, να ανοιχτεί ο σάκος και να σκαναριστούν τα δέματα και να προχωρήσουν είτε για τον παραλήπτη είτε για το τελωνείο, με τις γνωστές καθυστερήσεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλησπέρα, έχω παραγγείλει ένα μικροαντικείμενο από ΗΠΑ στις 22/08 μέσω ebay. το tracking της usps έχει κολλήσει στο miami από τις 01/09. πως μπορώ να βρω που έχει πάει μετά; στα ΕΛΤΑ δεν είναι έγκυρο το υπάρχων tracking number. Το ταχυδρομείο των ΗΠΑ δεν συνεργάζεται με το IPS, επομένως το tracking τους υποστηρίζεται μονο εντός ΗΠΑ. Εκτός ΗΠΑ κυκλοφορεί ως απλό, χωρίς παρακολούθηση. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 ωραία... άρα; έχουν περάσει 7 βδομάδες πάω για claim ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εχει κανεις γνωση τι ειναι το : Shipping method: BERAMHQ του gearbest? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Εχει κανεις γνωση τι ειναι το : Shipping method: BERAMHQ του gearbest? Belgium Post Unregistered.Παρελαβα πληκτρολόγιο με αυτην την μεθοδο σε 17 μερες χωρις παρατράγουδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Belgium Post Unregistered.Παρελαβα πληκτρολόγιο με αυτην την μεθοδο σε 17 μερες χωρις παρατράγουδα ευχαριστω φιλος!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sixoremenos Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 (edited) Επειδή το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις έχει παραγίνει, έστειλα μήνυμα στα ΕΛΤΑ ρωτώντας τους ποιό θεωρούν ως εύλογο χρόνο παράδοσης αντικειμένου από χώρα εκτός ΕΕ, από τη στιγμή άφιξης στην Ελλάδα. Προς τιμήν τους, μου απάντησαν άμεσα ότι ο χρόνος κυμαίνεται μεταξύ 30-40 ημερών, χωρίς να διευκρινίζουν εάν πρόκειται για ημερολογιακές ή εργάσιμες. Ακολούθησε επώνυμη καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ, με συνημμένη την απάντηση των ΕΛΤΑ καθώς και συγκεκριμένο tracking code από SG Post (παραγγελία από Aliexpress). Το συγκεκριμένο πακέτο έχει φτάσει Ελλάδα στις 31/8. Δεν πιστεύω ότι πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή. Χρειάζονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Ως φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε και κάποια δικαιώματα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία ερώτηση για όποιον ξέρει: Η τελευταία παραγγελία που έκανα είναι από Gearbest και επέλεξα registered Belgium Post. Ο κωδικός που μου έδωσαν έχει στην αρχή τα γράμματα LVS και ακολουθούν μόνο αριθμοί. Από τη στιγμή που έφυγε από Βέλγιο, δεν έχω κάποιο update. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα tracking codes του Belgium post; Έχω μια υποψία ότι ενδέχεται να αλλάζουν το tracking code όταν φτάσει Βέλγιο και πριν το στείλουν στην τελική χώρα προορισμού... Edited October 8, 2017 by sixoremenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Δεν πιστεύω ότι πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή. Χρειάζονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Ως φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε και κάποια δικαιώματα. Γνωρίζεις ποια είναι τα δικαιώματά μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Επειδή το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις έχει παραγίνει, έστειλα μήνυμα στα ΕΛΤΑ ρωτώντας τους ποιό θεωρούν ως εύλογο χρόνο παράδοσης αντικειμένου από χώρα εκτός ΕΕ, από τη στιγμή άφιξης στην Ελλάδα. Προς τιμήν τους, μου απάντησαν άμεσα ότι ο χρόνος κυμαίνεται μεταξύ 30-40 ημερών, χωρίς να διευκρινίζουν εάν πρόκειται για ημερολογιακές ή εργάσιμες. Ακολούθησε επώνυμη καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ, με συνημμένη την απάντηση των ΕΛΤΑ καθώς και συγκεκριμένο tracking code από SG Post (παραγγελία από Aliexpress). Το συγκεκριμένο πακέτο έχει φτάσει Ελλάδα στις 31/8. Δεν πιστεύω ότι πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή. Χρειάζονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Ως φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε και κάποια δικαιώματα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία ερώτηση για όποιον ξέρει: Η τελευταία παραγγελία που έκανα είναι από Gearbest και επέλεξα registered Belgium Post. Ο κωδικός που μου έδωσαν έχει στην αρχή τα γράμματα LVS και ακολουθούν μόνο αριθμοί. Από τη στιγμή που έφυγε από Βέλγιο, δεν έχω κάποιο update. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα tracking codes του Belgium post; Έχω μια υποψία ότι ενδέχεται να αλλάζουν το tracking code όταν φτάσει Βέλγιο και πριν το στείλουν στην τελική χώρα προορισμού... Εχω την εντυπωση ότι το πακετο αυτο του Βελγικού ταχυδρομείου δεν ανιχνευεται στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Το ΤΝ του βελγικού ταχυδρομείου σταματάει όταν φτάσει ελλαδα ,και συνεχίζει την πορεία ως απλό ,αλλά το καλό ο φίλος μου με βελγικό ταχυδρομείο unregistered από την άφιξη σε Ελλάδα παρέλαβε σε 2-4 εργάσιμες ημέρες , ενώ εγώ με Ολλανδικο ταχυδρομείο unregistered με άφιξη ελλαδα 27 και 29 Σεπτεμβρίου ακόμα περιμένω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosChatz Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) Επειδή το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις έχει παραγίνει, έστειλα μήνυμα στα ΕΛΤΑ ρωτώντας τους ποιό θεωρούν ως εύλογο χρόνο παράδοσης αντικειμένου από χώρα εκτός ΕΕ, από τη στιγμή άφιξης στην Ελλάδα. Προς τιμήν τους, μου απάντησαν άμεσα ότι ο χρόνος κυμαίνεται μεταξύ 30-40 ημερών, χωρίς να διευκρινίζουν εάν πρόκειται για ημερολογιακές ή εργάσιμες. Ακολούθησε επώνυμη καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ, με συνημμένη την απάντηση των ΕΛΤΑ καθώς και συγκεκριμένο tracking code από SG Post (παραγγελία από Aliexpress). Το συγκεκριμένο πακέτο έχει φτάσει Ελλάδα στις 31/8. Δεν πιστεύω ότι πρέπει απλά να κάνουμε υπομονή. Χρειάζονται καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. Ως φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε και κάποια δικαιώματα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία ερώτηση για όποιον ξέρει: Η τελευταία παραγγελία που έκανα είναι από Gearbest και επέλεξα registered Belgium Post. Ο κωδικός που μου έδωσαν έχει στην αρχή τα γράμματα LVS και ακολουθούν μόνο αριθμοί. Από τη στιγμή που έφυγε από Βέλγιο, δεν έχω κάποιο update. Ξέρει κανείς τι παίζει με τα tracking codes του Belgium post; Έχω μια υποψία ότι ενδέχεται να αλλάζουν το tracking code όταν φτάσει Βέλγιο και πριν το στείλουν στην τελική χώρα προορισμού... Σαν φορολογουμενος πολιτης εχεις δικαιωματα πολυ σωστα οπως λες αλλα εσυ με την υποτιμολογηση που δεχεσαι και ζητας να σου γινονται στα προιοντα που αγοραζεις ΚΛΕΒΕΙΣ το κρατος. Δικαια πραγματα. Edited October 9, 2017 by StavrosChatz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts