makap Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Γειά σας κι από μένα. Παραγγελία από banggood μέσω Ευρωπαϊκής αποθήκης χωρίς τελωνείο. Έχω ελπίδα να το πάρω σύντομα ή να κάνω υπομονή καμία 20αρια μέρες; Το tracking δεν εμφανίζεται στα ΕΛΤΑ. Κατάσταση πακέτου: Καθ' οδόν Χώρα: Γερμανία -> Ελλάδα Προορισμός: Αφετηρία: 2020-09-18 15:42, The shipment has arrived in the destination country/destination area 2020-09-15 02:48, Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center 2020-09-14 13:12, Ottendorf-Okrilla, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin 2020-09-10 18:01, The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL. ====================================== Powered by http://www.17track.net Ψάξε τον κωδικό στο site της DHL. Εάν έφτασε στην Ελλάδα, όπως λέει, βρίσκεται στην αποθήκη της DHL στο Κορωπί και θα αλλάξει κωδικό σε νέο 10ψήφιο που θα τον βρεις στο ίδιο site. Εάν βρίσκεσαι σε περιοχή που έχει υποκατάστημα η DHL, θα το παραλάβεις από την ίδια, αλλιώς με κάποια άλλη courier. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Γερμανία dhl Ελλάδα ΕΛΤΑ γράφει στο siteΑ ΟΚ, τότε με ΕΛΤΑ courier. Αυτό που σου είπε ο makap τότε. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manlifts Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manlifts Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Το βρήκα στην DHL Express αλλά απ' ότι φαίνεται θέλουν 9 μέρες απ' το αεροδρόμιο να το φέρουν στο σπίτι... Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην ATHENS - GREECE Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Παρασκευή, Σεπτέμβριος 18, 2020 at 15:43 Περιοχή προέλευσης: NUERNBERG - NUERNBERG - GERMANY Προορισμός Αποστολής: ATHENS - UNKNOWN - GREECE Εκτιμώμενη ημ/νία παράδοσης: Τρίτη, Σεπτέμβριος 29, 2020 Έως το τέλος της ημέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Για δείτε οι πιο έμπειροι τον προλαβαίνω τον Σεπτέμβριο ή πάμε για Οκτώβριο; LT216086716NL Έχει κολλήσει στην αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Έτσι πως πάει η δουλειά με τα ΕΛΤΑ και τα ταχυδρομεία γενικότερα το ερώτημα είναι αν προλαβαίνεις το 2020 ή πάμε για 2021. Και εγώ στην ίδια φάση είμαι. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Εσείς είστε καλά! Εγώ μάλλον για refund θα πάω... Είμαι σχεδόν 1.5 μήνα Ολλανδία... Pre-advised... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Το βρήκα στην DHL Express αλλά απ' ότι φαίνεται θέλουν 9 μέρες απ' το αεροδρόμιο να το φέρουν στο σπίτι... Μπες στο DHL Paket, βρες το νέο 10ψήφιο κωδικό. Τότε θα μάθεις πότε θα παραλάβεις. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Ηταν συστημένο? Πότε είχε μπει Ελλάδα? Ρωτάω γιατί περιμένω από τέλη Μαΐου δέματακι untracked και τώρα με την ανάρτηση σου ελπίζω ξανά ότι θα παραλάβω... Ναι συστημενο. 2020-09-14 12:30 Delivered, Delivery successful 2020-07-13 20:58 Delivering, Accepted by Last Mile Carrier 2020-06-25 12:00 Arrived at destination country Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manlifts Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Προορισμός Αποστολής: ATHENS - UNKNOWN - GREECE Εκτιμώμενη ημ/νία παράδοσης: Τρίτη, Σεπτέμβριος 29, 2020 Έως το τέλος της ημέρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Η πιο γρήγορη παράδοση τον τελευταίο χρόνο. Θα μπορούσε και καλύτερα αν δεν "κόλλαγε" στο ΚΔ Αττικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manlifts Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Μπες στο DHL Paket, βρες το νέο 10ψήφιο κωδικό. Τότε θα μάθεις πότε θα παραλάβεις.[/QUOT Σ' ευχαριστώ πολύ. Επικοινώνησα σήμερα μαζί τους και το έχουν στείλει ήδη στο πλησιέστερο σε μένα συνεργαζόμενο κατάστημα. Δεν προλαβαίνω σήμερα θα το παραλάβω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Μπες στο DHL Paket, βρες το νέο 10ψήφιο κωδικό. Τότε θα μάθεις πότε θα παραλάβεις.[/QUOT Σ' ευχαριστώ πολύ. Επικοινώνησα σήμερα μαζί τους και το έχουν στείλει ήδη στο πλησιέστερο σε μένα συνεργαζόμενο κατάστημα. Δεν προλαβαίνω σήμερα θα το παραλάβω αύριο. Τέλος καλό, όλα καλά και να το χαρείς. Τώρα, έμαθες και εσύ πως λειτουργεί η διαδικασία αποστολής δέματος από το εξωτερικό με το Γερμανικό ταχυδρομείο (DHL Paket). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VANGSKG Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Για δείτε οι πιο έμπειροι τον προλαβαίνω τον Σεπτέμβριο ή πάμε για Οκτώβριο; LT216086716NL Έχει κολλήσει στην αθηνα είχα κάνει μια αγορά από το aliexpress και το αντικείμενο στάλθηκε απο Ολλανδία με παρόμοιο track number...είχε φθάσει στην Αθήνα και δεν άνοιγαν τον σάκο..έκανε κάνα μηνα εκεί και μετά ήρθε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 (edited) Για δείτε οι πιο έμπειροι τον προλαβαίνω τον Σεπτέμβριο ή πάμε για Οκτώβριο; LT216086716NL Έχει κολλήσει στην αθηνα Το RB969771887SG σε 4-5 μέρες θα το παραλάβεις. το LT215730704NL σε 30-40 μέρες, τώρα ξεφορτώθηκε αυτό. Η απάντηση του Αγγέλου πριν 20 μέρες! Σφηνωμένο και εμένα από 25 Αυγούστου (track: LT058**3804NL) . Οπότε αράζουμε και πάμε παρέα για Οκτώβρη... Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 21, 2020 by antouaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Η απάντηση του Αγγέλου πριν 20 μέρες! Σφηνωμένο και εμένα από 25 Αυγούστου (track: LT058**3804NL) . Οπότε αράζουμε και πάμε παρέα για Οκτώβρη... Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τσάμπα πληρώνουμε τα priority. Κάνουν Κίνα-Ελλάδα σε μια βδομάδα και 1 μήνα για να ανοιχτεί ο σάκος στην Αθήνα. Υποτίθεται αυτό που παρήγγειλα ήταν από τσεχική αποθήκη. Ελλάδα 2020... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Τσάμπα πληρώνουμε τα priority. Κάνουν Κίνα-Ελλάδα σε μια βδομάδα και 1 μήνα για να ανοιχτεί ο σάκος στην Αθήνα. Υποτίθεται αυτό που παρήγγειλα ήταν από τσεχική αποθήκη. Ελλάδα 2020...Από Ali το πήρες το συγκεκριμένο? Γιατί βλέπω cainiao. Αν ναι, δεν είναι priority. Super low priority θα έλεγα καλύτερα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Από Ali το πήρες το συγκεκριμένο? Γιατί βλέπω cainiao. Αν ναι, δεν είναι priority. Super low priority θα έλεγα καλύτερα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Ναι από ali. Αλλά δεν μιλάω για το συγκεκριμένο. Γενικά η κατάσταση είναι τραγική. Είναι προφανής η έλλειψη προσωπικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaya Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Μπορειτε να βοηθησετε και δω? Δεν ξερω τι γινεται εχουν περασει τοσες μερες. LT118377285NL Το εκανα και εντοπισμο απο τη σελιδα της ΕΛΤΑ και υπαρχει αρα υποθετω το εχουν αναλαβει αυτοι αλλα ειμαι λιγο στα χαμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Υπομονή μεγάλη 22 μέρες σε μεταφορά από Ολλανδία και ακόμα δεν έχει έρθει το δεμα του φίλου μου, δεν ξέρω τι συμβαίνει γενικώς με δέματα από Ολλανδία, μέχρι και από αμαζόν καθυστερήσεις στην μεταφορά δεμάτων,δεν είναι για αγορές εκτός Ελλάδος αυτή την εποχή, σχεδόν τις έχω μηδενιστεί εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 Και εμενα δεμα απο Ολλανδία, οχι κινεζικο 22 μερες περιμενω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antinos Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Καλημέρα σας. Έχω κι εγώ ένα μικρό δεματακι από Κίνα. Μου έβγαλε ότι προχτές έφτασε Θεσσαλονίκη και χτες Πέτρου Ράλλη. Ο κωδικός είναι YT2025521266110987. Στο tracking του ΕΛΤΑ μου λέει ότι είναι λάθος κωδικός. Εντ μεταξύ μου είχε βγάλει για 5 μέρες περίπου ότι ήταν σε διαδικασία custom clearance στο Amsterdam. Θα πρέπει να περάσει και τελωνειο από Ελλάδα η έχει τελειώσει η διαδικασία στο Άμστερνταμ; Και με ποιον κωδικό θα μπορέσω να το παρακολουθώ τώρα που έφτασε Ελλάδα; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagouras7 Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 (edited) Με acs θα σου έρθει, αριθμός αποστολής :5364615981, οχιδεν πληρώνεις τελωνείο, αλλά με έμπλεξες με την χειρότερη εταιρεία εμένα 4 μέρες που έχει φτάσει Θεσσαλονίκη και ακόμα να μου το φέρει στα Γιάννενα Edited September 23, 2020 by pagouras7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antinos Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Α τόσο καλά. Έστω. Αφού έφτασε Ελλάδα δε με νοιάζει. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gus_Kei Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Χαιρετώ τη παρέα. Ρε παιδιά γιατί τόσο καθυστέρηση τα δέματα από Ολλανδία (Nlpost)? Πρώτη φορά τόσο καθυστέρηση σε πακέτο. Τα ΕΛΤΑ το παρέλαβαν λλει από το εξωτερικό 03/09 και αποστολή αντικειμένου 07/09. Τι παίζει; δεν το παρέλαβαν τα ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts